Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Taas hyvä ajoitus

Ne.ajoitukset

Olipas huvittavan sopiva ajoitus taas, kun Jabobin pälli ilmestyi juuri sopivaan aikaan ovenrakoon, kurkkimaan puodin puolelle ja näkemään, miten David ja Leyla osoitti siellä toisilleen kiintymystä.Jacobhan tekee tästä tietysti taas omat johtopäätöksensä.Alkaa tuittuilemaan, kun luulee, että Davidilla ja Leylalla on alkamassa suhde ja ettei David olekkaan tarpeeksi kiinnostunut ainoastaan Aliciasta, kuten Jacob toivoo.

12

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikäonpälli

      Emmerdale on niin tätä...
      Sama kun joku huomasi, että Laurel on raskaana ja sanoi tilanteen olevan siunattu, niin Nicola ilmestyi kuin tyhjästä tilanteeseen kuulemaan asian ja päättelemään tilanteen.

    • LylanpoikaonJacob

      Muistutetaan taas että, Leyla on Jacobin oikea biologinen äiti ja synnyttäjä. Sisaret Tapailivat samaa miestä. Alicia on lapseton. Jacobilta asia salatiin vuosia ja pitää näin Aliciaa enemmän äitinään.

    • Tsäpinää

      Kuka viitsisi edes katsoa, jos mitään ei tapahtuisi? Jos siellä vaan kudottais sukkaa ja juotais kaljaa, ni mielenkiinto lopahtais aika äkkiä.

    • Sovitut.ilmestymiset

      Tsäpinähän ei ole ihan sama juttu, kuin nämä hassut sovitut ajoitukset tiettyjen tyyppejen esiin pöllähtämiset juuri silloin, että pääsevät kuulemaan ja näkemään jotakin.Silloin miltei kuulee mielessään ohjaajan käskyn.No niin ja nyt sinä astut paikalle.Tälläinen on käsikirjoittajien passiivisuutta, mennään siitä mistä aita on
      matalin.Eikä viitsitä paljoa miettiä, voisiko juonikuvion tehdä jotenkin toisin.
      Siksi näkee niin paljon toistoa ja näitä omituisen sopivia ajoituksia.

      Kuten taas sekin, että Moira sattui tulemaan sisälle sopivasti kuulemaan Hollyn puhuessa puhelimessa, rahaa vaativan Deanin kanssa.Olisihan se voinut tapahtua niinkin, että Holly olisi itse myöhemmin kertonut äidilleen Deanin soittaneen vaativan häneltä lisää rahaa korkoina.

      Myös Leyla ilmestyi kumman sopivasti kauppaan, näkemään Davidin housut kintussa, että pääsi jakamaan tiedon miehen alapään kyhmystä.Davidin kaupan lisäksi villapakka ja Bobin kahvio on sellaisia paikkoja, missä nähdään usein, näitä liian sopivia ajoituksia ja tarvittavien tyyppien ilmestymistä sopivan ajoitetusti paikalle.

      • Oeifhkbkb

        Voi Miksi,miksi Mitäkin? Miksi joidenkin pitää koko ajan pohtia miten joku asia on tehty sarjassaa.?Miksi katsoa jos ei pysty nauttimaan Näkemästään? Miltä se tuntuisi sitten jos jokainen tekisi itsekseen asioita,eihän sellaisessa mitään seurattavaa ole. Aika,paljon on ovien takana kuuntelua esim Willapakan takahuoneessa ja eteistilat.
        On kolmenlaisia katsojia. Valtaosa tietää seuraavansa kuvitteelista sarjaa mutta ei koko ajan takerru epäolennaisiin asioihin tai anna niiden häiritä katsomista. Jotkut taas koko ajan vertaavat tapahtumia tosielämään,eivät tunne mitään,väheksymättä kaikkea katsovat vain pinnallisia asioita. Joillekin sarjan tapahtumat ovat liiankin tosia ja reaktiot sen mukaisia.


      • Kehvelioaod

        Virhe tuli, piti olla: Jotkut väheksyvät kaikkea.


    • Miksijamiksi

      Voi miksi tällä palstalla, jotakin vaivaa aina noin kovasti jonkun mielipiteet?
      Miksi ei soisi kaikille vapautta ilmaista omaa mielipidettään?
      Miksi pitää puuttua tuolla tavalla muiden kommentointiin?Eikö voisi pysytellä vain emmerdaleen liittyvistä aiheissa?

      • Voihivattuinafg

        Aihehan liittyy sarjaan. Joskus kysellään niin selviä asioita tai joihin tulee pian vastaus jaksossa. Tv kerronnan tyyli ei ole tuttua kaikille.
        Miksi pitää arvostella kommmentointeja jotka yrittävät auttaa jotakuta sarjojen katsojaa?


    • joutavaaaaaa

      Televisio ohjelmat on nykyään niin perseestä että voisi sulkea koko laitoksen.Ei viikossa ole kun pari ohjelmaa mitä voi katsoa ja loppu on täyttä hömppää missä sammuneita julkkiksia pidetään pinnalla.Paskaa ja täysin turhaa

    • Ammuuuuuuuuu

      Ampumahiihtoa on kiva katsoa, kun ei tiedä, mitä tapahtuu. Käsikirjoitusta ei voi tehdä, kun niin moni asia vaikuttaa lopputulokseen.

    • kxft

      Ei se sovi.

    • NdiviaGeForce

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe