Onko mahiksia?!

Noenmätiiäxd

Onko mitään mahiksia jos olen ihastunut lukkalaiseeni ja jos on itse vähän tukevampi? :/

21

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On.

      Haastetta siinä voi kuitenkin olla. Jotkut kuitenkin jopa erityisesti tykkää tukevista. Tietysti se riippuu paljon siitäkin, millaisia ihmisiä olette.

      Ettei totuus kuitenkaan unohtuisi: Niin kauan, kun joudut käyttämään hänestä termiä "luokkalainen", se suhde ei kuitenkaan kestäisi. Niin kauan, kun olette teinejä, sitä toivoa ei käytännössä ole.

      • Noenmätiiäxd

        Niin no oon iha rakastunu häneen :/ oon yläkoulus ja sit aina ku nään sen vapaaajal nii vaan jäykistyn enkä saa sanaakaan suusta.


      • Noenmätiiäxd kirjoitti:

        Niin no oon iha rakastunu häneen :/ oon yläkoulus ja sit aina ku nään sen vapaaajal nii vaan jäykistyn enkä saa sanaakaan suusta.

        Aika moni on nuorena rakastunut tai vähintään ihastunut johonkuhun. En väheksy niitä tunteita, mutta ne teinisuhteet ei nyt vaan kestä - varsinkaan vielä yläkouluiässä - olipa se rakkaus miten tulenpalavaa tahansa. Tilanne ei muuttuisi siitä mihinkään, vaikka täyttäisit kaikki teinipoikien kauneusihanteet.


      • Noenmätiiäxd

        Viime muijja kesti päälle vuoden :3


      • Noenmätiiäxd kirjoitti:

        Viime muijja kesti päälle vuoden :3

        Noh ollaan vähän eri päissä elämänpolkua. Minun näkökulmasta vuosi on aika lyhyt aika, sinulle varmaan iäisyys. :) Loistava saavutushan se vuosikin teiniltä on, varsinkin yläkouluiässä.

        Tämä kommenttisi sai minut kuitenkin miettimään, että millaisia "mahiksia" oikein aloituspostauksessasi tarkoitit ja miksi olit asiasta niin epävarma. Jos onnistuu olemaan suhteessa vuoden, niin kyllähän siinä voi onnistua pitempäänkin, olipa painoindeksi mitä tahansa.


      • Noenmätiiäxd

        Mut tää muijja on vaan niin kaunis ja tuntuu silt et se olis iha liia hyvä mulle ja jos ees menisin puhuu sille nii nolaisin varmaan itteni :/ mitään ideoita esim vihjata sitä hänelle? :)


      • Noenmätiiäxd kirjoitti:

        Mut tää muijja on vaan niin kaunis ja tuntuu silt et se olis iha liia hyvä mulle ja jos ees menisin puhuu sille nii nolaisin varmaan itteni :/ mitään ideoita esim vihjata sitä hänelle? :)

        No valitettavasti ei minulla ainakaan oikein ole...

        Ota yhteyttä somessa tai mene juttelemaan kahden kesken. Tällöin se mahdollinen torjuminen ei tapahdu muiden silmien alla.

        Voihan hän tietysti sinut siitäkin huolimatta julkisesti nolata, mutta silloin ainakin saat selville sen, että millainen kusipää hän olikin.

        Voit myös koettaa vaivihkaa tiedustella eri tavoin, että millaiset asiat on hänelle tärkeitä ja onko hän kenties pinnallinen, ulkonäkökeskeinen, suvaitsevainen, "maanläheinen", pissis vai mitä. Näiden tietojen perusteella voit arvioida sitä, miten hän ehkä suhtautuu siihen, että olet vähän tukevampi. Näitä tietoja voi myös käyttää silloin, kun mietit sitä puheenaihetta, jolla hänelle puhumisen voisi aloittaa.

        Ettei totuus kuitenkaan unohtuisi: Kaikista parasta sinulle itsellesi olisi kuitenkin odottaa ne muutamat vuodet...


      • Noenmätiiäxd

        En ole mikään läski mutta vähän tukevampi :/


      • Noenmätiiäxd kirjoitti:

        En ole mikään läski mutta vähän tukevampi :/

        Toistan tässä itseäni: Monelle ihmisille pienellä tukevuudella ei ole mitään väliä seurustelukumppania katsasteltaessa.

        Joillekin ihmisille kumppanin tukevuus on jopa pelkkää plussaa. Jotkut tykkäävät lihaksikkuutta tai laihuutta enemmän siitä, että heidän kumppaninsa on ns. pehmeä pidellä.

        Ja onhan maailmassa jonkin verran myös niitä, jotka tuntevat vetoa sairaalloisen ylilihaviin ihmisiin. Se on siis heille kiihoke.

        Minä ainakin uskon vakaasti, että pientä tukevuuttasi enemmän asiassa vaikuttaa se, millainen ihmisenä olet.


      • Noenmätiiäxd

        Kun olin kyseisen ihastuksen kanssa samassa pöydässä katoin sitä kokoaja silmii ja sit rupesin puhuu siit kaikkee kivaa sit se vaa katteli mua ja punastu iha täysin xD


    • Käytännössä ei kunnes laihdut.

    • Niin kauan kun olet vain ylipainon rajalla, niin olet selvissä vesissä. Jos ikinä otat paidan pois niin vedä vatsa sisään.

    • Kannattaa miettiä rakastatko häntä oikeasti vai esim. ulkonäön takia yms. Tämän jälkeen tiedät yritätkö pyytää ulos vai unohtaa hänet

      • Hyvä neuvo tämäkin.


      • Noenmätiiäxd

        Kyllä rakstan häntä! Hänellä on hyvä luonne ja myös kaunis. Mutta siinä ulos pyytämisessä on yks ongelma että oon vähän ujompi ihminen. Ja hän on siis noin 155cm ja itse 164cm


      • opksvvittu

        Aww kuinka vanha oot?:-3 Entä ooks poika vai tyttö ku en saa selvää? tai sitten vain unohdin taas lukea kaikem oleellisen. Tai siis ei oo pakko kertoo:-)


      • Trappedsoul

        Luiks ees lausetta johon kommentoit :D Ton ku kuvaili ihastustab kauniiski? Veikkaaks ett sen jätkä on sitä n.11cm lyhempi ja kaunis ku mikä :DDD Nii vai luuleks näit lesboiks :o

        ~ ketuttaa, ku kettua ansassa ~


    • 5vpromiesminecraft

      lol oot läski XD :DDDDDDDDD 3=======D--------

    • opksvvittu

      Aina on mahiksia. :) Ite en kauheesti niin paljoa kiinnitä siihen ulkonäköön huomiota enemmän siihen sisäiseen kauneuteen ja sitku todella johonki ihastuu/rakastuu nii ei sua ees loppupeleis kiinnosta sen ulkonäkö silleen. Mutta näkisitpä mut mulla ei olisi koskaan mahiksia koska alipaino finnit muutenkin naama hiukset hampaat. Oksettaa katsoa omaa naamaa peilistä. Ihmettelen vaan et kui toikin äiti ei oo vielä hylänny mua. Olis palvelus jos joku raatelis mun naaman olisin ees siedettävä:/. Mutta siis oikeesti kyllä sulla on mahiksia. Ite oon ihastunu noh ehkä vähän tukevampaan sanon sen vaan kaikella rakkaudella en millään pahalla. Siis mun "kaverit" ainakin haukkuu sitä sen selän takana läskiks rumaks huoraks. Mutta sitähän se ei todellakaan ole se on just kaunis ja ihana taiteellinen luova persoona. Ok ehkä hieman pelottava tai ainakin se kovasti yrittää olla. Vaikka oikeesti se on mun mielestä vaan söpön halinallen näköinen:-3. Ja Ei se läski ole juuri sopiva.<3 Mutta mulla kun ei ole edes mahiksia kun oon niin ruma. Vituttaa mutta antaa olla. :-)

      • miks mä aina alan puhumaan omista ongelmistani-.- en voi edes pysyä asiassa:( harmittaa ku en koskaan osaa vastata järkevästi ja taas puhua pälpätän jostain aivan muusta..


    • itellä oli samanlainen tapaus suosittelen sinua vahvasti ajattelemaan mitä sinä haluat häneltä koska jos eroat tulevista vuosista hänen kanssaan voi tulla kiusallisia

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe