MIKSI KOMUT INHOAVAT LUONNON DIALEKTIIKKA RS?

Kouluetsivät

Nyt ei todellakaan kaikki Länsimainen ja Kansalliskommunistinen TIEDE perustu ja pohjaudu Materialismi eli Materialistinen Filosofia rs:ään vaan ns VALTAVIRTA on Tiede ja Filosofia rs:ssä nyt ainakin 95-prosenttisella varmuudella sellaisiin filosofeihin kuin PLATON ja SOCRATES rs:ään perustuva Filosofinen IDEALISMI ja erikoisesti Objektiivinen IDEALISMI ja tämän alaosastot Looginen Empirismi siis ateistien filosofia ja Filosofinen Positivismi eli Yliopistotutkijain Perusfilosofia.

Nyt Yliopistotutkijoiden ei ole hyvä sanoa ääneen sanaa MATERIALMI tai sanoja Materialistinen Filosofia LD rs, jos HE siis Tukijat ja Yliopisto-opettajat haluavat menestyä akateemisessa yliopistoelämässä, sillä MATERIALISMI on todellakin erittäin kovalla tavalla inhottu ja kirottu sana ja ihan samanlaista inhoamista voimme sanoa ilmenevän myös Talous- ja Yhteiskuntaelämäkuvioissa, ja joissa inhotuin ja halveksituin sanapari on Materialismi ja Marxismi rs.

Jos me nyt haluamme harjoittaa Materialistinen Filosofia LD rs:ään liittyvää tutkimus- ja opiskelutoimintaa, niin tämä kuvio on parasta hoitaa kotioloissa pienen piirin keskuudessa ja ehkä paras opiskelu- ja tutkimuskuvio on OPINTOKERHO ja ATK-KIRJEOPISTO. Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD sekä Materialistinen Historiakäsitys LD rs sekä vielä PÄÄOMAKIRJA LD rs ovat nyt todellakin HYVÄ LÄNSI rs:n ympäristössä komu- ja sossusaastaa, joten kehukaapa vaan Oikeauskoiset Leninistit ja Teräsmiehet tätä Teidän mielestänne erinomaista HYVÄ LÄNSI ja NATSISOSSU rs:ään liittyvää tutkimustoimintaa siis Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismi sekä Filosofinen Positivismi rs:ää sekä vielä Filosofeja PLATON ja SOCRATES sekä Toveri V.I.LENIN ja Generalissimus Josif Stalin rs:ää.

Nyt kysyn vielä Teiltä Leninistit ja Teräsmiehet sitä asiaa, että miksi ihmeessä pitää inhota oikein kovalla tavalla seuraavaa Oppirakennekuviota. Niin ja tämä inhottu Oppirakennekuvio on seuraava kehitelmä siis Dialektinen Materialismi ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD sekä Marxilainen Revisionismi LD rs.
Nyt Materialistinen Filosofia LD ja samalla Marxilainen Revisionismi LD perustuu ja pohjautuu tasan tarkkaan LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:ään.

Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
LD:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Havittelu- eli Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palvelusta, VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
KASAANTUMINEN Yritystalouden alueella ja KESKITTYMINEN Julkisyhteisöjen alueella.

PS Tulikohan nyt Teräsmiehille ja Leninisteille selväksi se asia tasan tarkaan, että PERUSMARXISMI ei ole USKONTO vaan Luonnontieteellinen, Yhteiskuntatieteellinen ja Filosofinen TUTKIMUS, kun taas LENINISMUS ja TERÄSMIESAATE ovat puhtaita uskontoja, siis jos uskot, niin pelastus, mutta jos et usko, niin joudut kadotukseen. Olette kai myös siitä selvillä, että LENINISMI on toiselta nimeltään Venäläinen Anarkismi eli Vallankumousaate ja että Kommunistinen Liitto eli Lega Communistica rs joutui todella pahan kerran Anarkistien ja Anarkosyndikalistien soluttamaksi ja jopa kaappaamaksi.
IlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI
IlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI
Vastaa alkuperäiseen viestiin

35

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tekstin tyyliin ei mestari ole kyennyt vaikuttamaan mutta nikistä puuttuu mestari joka sekin lienee vaatimatointa edistystä.

      Minä kannatan sitä oikeaa luonnon dialektiikkaa, nuorten miesten ja naisten välillä, noihin uusiin härkäparidialektiikoihin en oikein ole innostunut.

      Vieläkin yli 70v mieluummin asioin ja teen tuttavuutta tyttäjen kanssa (tyttö = alle 65v nainen). Ehkä käsitykseni on vanhanaikainen mutta niin olen tässä mielessä muutoinkin.

      Siis nyt siirtykäämme tähän ainoaan oikeaan ja historian hyväksi toteamaan ja todistamaan luonnon dialektiikkaan joka heppu!

      • Jäi sanomatta, tällainen vanha mies ei mitään muuta oikeasti tarvitse kuin parikymppisen söpön lähihoitajan, pillerin laskuun ja muuhun hoitoon sopivan.


    • Partacus

      MESTARIN perusmarxismi, jossa materia esiintyy vain kolmessa ulottuvuudessa neljän sijasta. Hänen avaruudestaan puuttuu aika ja hän korvaa sen moniulottvuudella ja joita voi olla x määrä.
      Teoria ei ole marxilaisuutta eikä tiedettä lainkaan. Se on mystiikkaa. Tiede on edelleen lujasti ankkuroitunut aika-avaruus käsitteeseen kuten myös marxilaisuus. MESTARI tuo mystiikan esiin n-ulotteisen avaruuden teesillä ja jossa henget ynnä taikurit temmeltäisivät.

      Extyökkäri erehtyi jälleen kerran marxilaisuuteen. Hän kytkee dialektiikan, tietämättä siitä muutoin mitään, käytäntöön ja todelliseen.
      Nuorten ihmisten "dialektiikka" rakkauden syövereissä ja tietyissä tapahtumissa on todellista ja tapahtuu neliulotteisessa aika-avaruudessa ilman henkivoimia mutta jossa rakkaus on jotain henkistä ja ilmenee aivokemiallisina prosesseina, mielihyvän tunteina yms..

      MESTARI on jo jäänyt kiinni avaruuden peruskäsitteen vääristelystä. Sen "tilan" vääristelystä, jossa materiaosaset liikkuvat.

      • Enpä usko tuon aiemman lausumani marxilaisuuteen, s.p:llä on päässään joku kumma oikosulku, se muuttaa kaiken marxilaisuuteen vaikka kyseessä olisi dialektiikka jonka ansiosta tuo vanha partasuinen pummikin tähän maailmaan aikoinaan tuli. Se ei siten voi olla hänen aikaansaannoksiaan! Ei vaikka s.p mitä sanoisi!


      • RETKIKOULUMESTARIT000

        HEI!
        Te Toveri S'partakus väitätte kaikenlaista kuten sitäkin, että Perusmarxismi LD on harhaa ja sekoilua. Nyt on HYVÄ KYSYMYS se kuvio, että onko Teräsmiesaate ja LENINISMUS yhtään muuta kuin jokin todella harhainen Henkimaailmasekoilu.



        Minä ainakin ihmettelen ja kummastelen sitä asiaa, että mitä kaikkea kehkeytyy siitä kuviosta, kun yhdistetään Filosofinen Idealismi ja ns. Materialismi rs keskenään. Miten me voimme olla sitä mieltä, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi ovat todellakin eri asioita, jos kummallakin on sama lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.



        Nyt Toveri S.partakus kirjoitti seuraavasti:
        MESTARIN perusmarxismi, jossa materia esiintyy vain kolmessa ulottuvuudessa neljän sijasta. Hänen avaruudestaan puuttuu aika ja hän korvaa sen moniulottvuudella ja joita voi olla x määrä.
        Teoria ei ole marxilaisuutta eikä tiedettä lainkaan. Se on mystiikkaa. Tiede on edelleen lujasti ankkuroitunut aika-avaruus käsitteeseen kuten myös marxilaisuus. MESTARI tuo mystiikan esiin n-ulotteisen avaruuden teesillä ja jossa henget ynnä taikurit temmeltäisivät.



        Niin ja nyt ihmettelen sitä asiaa, että mitä kaikkea Toveri S.partakus tarkoitti, kun hän kirjoitti esimerkiksi seuraavasti: Mestarin perusmarxismi, jossa materia esiintyy vain kolmessa ulottuvuudessa. Niin Mitä todella? Hänen ei siis Erään kulkurin ja katunarrin avaruudesta puuttuu aika ja hän jokin siis korvaa sen moniulotteisuudella ja joita voi olla X määrä. Nyt pitää kysyä siten, että MITÄ huh todella tarkoitettiin.



        Voimme kai kysyä myös sitä asiaa, että mitä moniulotteisuutta Kolmiulotteinen GEOMETRIA eli Luontoavaruus, AINE-MATERIA(MASSA) sekä tilastotiedekuvioihin liittyvä N-ulotteinen Laatuavaruus voisivat todella tarkoittaa.



        Haluan erikoisesti korostaa sitä asiaa, että Luonnon Dialektiikka LD perusttuu todella Kolmiulotteiseen Luontoavaruuteen ei siis mihinkään N-ulotteiseen tai x-ulotteiseen siis pelkästään XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS rs:ään.
        Kyllä nyt voi Toveri S.partakus rs:n tapaan ja keinoin heittää siten, että joku tai jokin ei voi olla marxismia, mutta nyt tälläisistä heitoista Leninistien ja Teräsmiesten taholta puuttuvat perustelut. He siis Leninistit ja Teräsmiehet vastaavat KYLLÄ mitä- ja miten-kysymyksiin mutta kausaliteetti eli vastauksen etsiminen MIKSI-kysymykseen yleensä ainakin 95-prosenttisella varmuudella puuttuu.



        Meidän pitää vielä muistaa se asia, että myös YLIOPISTOFYSIIKKA rs:ssä on kolme ns Perusasiaa ja nämä ovat pituuden, pinta-alan ja tilavuuden MATTAYKSIKKÖ ei siis MITTARI ja tämä on METRI eli m ja nyt se toinen on ajan MITTAYKSIKKÖ eli SEKUNTTI ja nyt kolmas on painon MITTAYKSIKKÖ siis KILOGRAMMA . Nyt sitten METRI, SEKUNTTI ja KILOGRAMMA rs eivät ole Luontoavaruuksia, sillä luontoavaruuksia on vain reaalisessa ja loogisessa mielessä KOLME siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS ja että näiden Luontoavaruuksien Mittayksikkä on METRI ei siis missään tapauksessa sekuntti sillä sekuntti on ajan eli ns vakioisen VIRTASUURE rs:n mittayksikkö.



        Onko nyt todella ongelmia Teidän Teräsmiesten ja Leninistien nenäkuvion edessä? Onko todella erittäin vaikeata tajuta sitä, että Luontoympäristön paikan eli P1 rs:n määräämiseen riittää m,m2 ja m3 siis ei todella tarvita aikaa missään muussa muodossa kuin Historiallisen ajan hetken määrittelyssä, mutta aikaa tarvitaan kuitenkin HISTORIAKUVIOT rs:ssä ja erilaisissa VIRTASUUREET rs:n tapauksissa kuten NOPEUS jne.



        Eräs kulkuri ihmettelee vielä sitä asiaa, että mitä sellaisella kuviolla tarkoitetaan, kun väitetään siten, että aikojen alussa siis ennen Alkupaukkua ei ollut aikaa. Nyt ilmeissti ei ole edes Yliopistofysiikka rs:n toimijat tajunneet tai eivät ole syystä tai toisesta halunneet tajuta sitä asiaa, että AIKA eli s on mittayksikkö kuten ovat myös m,m2,m3 ja PAINO eli kg. Niin ja MITÄ todella on nyt haluttu tarkoittaa sillä väitteellä, kun on kirjoitettu siten, että ennen Alkupaukkua ei ole ollut aikaa ja että AIKA syntyi tai muotoutui vasta AlKUPAUKKU eli BIG BANG rs:ssä? Mitä nyt AIKA käsitteenä ja jonain voisi tarkoitta siis mitä todella on AIKA, kun se aika tuntuu olevan keskeinen asia myös Lenistien eli Teräsmiesten ja Positivistien sekä Vastaavien taholla?


      • Partacus
        Extyökkäri kirjoitti:

        Enpä usko tuon aiemman lausumani marxilaisuuteen, s.p:llä on päässään joku kumma oikosulku, se muuttaa kaiken marxilaisuuteen vaikka kyseessä olisi dialektiikka jonka ansiosta tuo vanha partasuinen pummikin tähän maailmaan aikoinaan tuli. Se ei siten voi olla hänen aikaansaannoksiaan! Ei vaikka s.p mitä sanoisi!

        Ei se olekaan uskon asia - rakkaus nimittäin. Se perustuu tuiki tavallisiin ihmissuhteisiin ja joissa mieltymys vaikuttaa. Dopamiinit ja muu kemia jyllää aivoissa.


      • Partacus kirjoitti:

        Ei se olekaan uskon asia - rakkaus nimittäin. Se perustuu tuiki tavallisiin ihmissuhteisiin ja joissa mieltymys vaikuttaa. Dopamiinit ja muu kemia jyllää aivoissa.

        Monet asiat ovat uskonasioita, sinänsä uskolla ja uskomisella ei aina ainakaan tarkoiteta samaa. Kommunismi tosin perustuu uskoon koska faktoja ei löydy sen hyvää tekevästä vaikutuksesta vaikka hakisi. Sinultakin olen monesti kysynyt koska tunnut olevan sen lumoissa. Et ole kyennyt vastaamaan!!

        Minun mielipiteeni eivät koskaan perustu marxilaiseen haihatteluun vaan ovat oman kokemuksen vankalla pohjalla useimmiten, osa tietysti on muiden käyttökelpoisiksi osoittautuneita ajatuksia ehkä hieman sovitettuna nykyelämään.

        Nuo dopamiinit ja muut nupin tehoaineet kyllä vaikuttavat mutta ennen kuin niitä alkaa suuresti virtaamaan tarvitaan uskoa asiaan.


    • ASEMAKOULUMESTARIT000

      AKATEMIAKOULUPALVELU000
      29.1.2017 20:41

      HEI!

      Mitä eroa on LUOMISOPPI eli KREATIONISMI ja LENINISMI eli TERÄSMIESAATE rs:n välillä? Onko todella yhtään mitään, sillä LENINISMI ja KREATIONISMI kuten myös Nykyaikaisen YLIOPISTOFYSIIKKA rs:n perusta ja lähtökohta on Idealistinen Filosofia ja vielä erikoisesti Objektiivinen Idealismi rs? Objektiivinen Idealismi rs:n alaosastot ovat myös Looginen Empirismi ja Filosofinen Positivismi?

      Nyt Leninismi ja Objektiivinen Idealismi sekä Kreationismi rs ovat täysin yhteneviä lausepuun peruslauseen osalta, ja joka lausepuun peruslause on muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Voimme kai nyt huomata sen, että onhan Filosofinen Idealismi, Leninismi ja Kreationismi rs:ssä mukana myös AINE-MATERIA, mutta nyt siten määriteltynä, että Maailmankaikkeus oli ensi alkuun autio ja tyhjä, ja Herran Henki leijui kaikkeuden yllä, ja nyt HERRA sanoi, että tulkoon valkeus ja valkeus tuli. Nyt kuitenkin ME voimme edellä tarinoidun ilmasta myös siten, että HERRA oli se henkivoima, jonka toiminnan tuloksena syntyi ja kehkeytyi AINE-MATERIA(MASSA).

      Nyt Idealistinen Filosofia rs:ssä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n kehkeytyminen määritellään myös siten, että ensin oli HENKI ja tästä hengestä on kehkeytynyt AINE-MATERIA(MASSA). Miten ovat nyt asiat ja asian haarat?
      Huomaatteko Te Toverit ja Porvarit nyt sen asian, että Objektiivinen Idealismi rs:n tietoteoria on sama kuin sellaisen uskonnollisen oppiaineen kuin TEOLOGIA rs?

      Onko Arvoisat Toverit ja Iskutaistelijat sellainen Filosofinen Teoriakehikko todella Materialistinen Filosofia rs:ään kuuluva, jonka Lausepuun Peruslause on YKSI yhteen johdettavissa suoraan Uskonnollisesta Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslauseesta?

      Toistan vielä sen aikaisemman väitteeni, jossa kysyin siten, että jos Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on sama lausepuun peruslause HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt ainakin se asia, että mikä ero lausepuun peruslauseen avulla ilmaistuna on nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:n välillä. Onko yhtään mitään todellisuudessa?

      Nyt ilmeisesti Teidän Leninistien ja Stalinistien mielestä sellaista Filosofiasuuntausta kuin Materialistinen Filosofia ei ole olemassa ja on vain Idealistinen Filosofia ja tämän alaosastot kuten Looginen Enpirismi, Filosofinen Positivismi ja Objektiivinen Idealismi. Onkohan kaikki loppujen lopuksi HENKIMAAILMA rs:ään kuuluvia asioita ja vielä siten, että esimerkiksi AINE-MATERIA rs on henkeä ja siis ainakin ns Kymmenennessä Ulottuvuudessa?

      PS Nyt voimme näin lopuksi kysyä jotain sellaista, että onko NYKYTIEDE ja NYKYFILOSOFIA pystynyt todistamaan oikeaksi sen väitteen, jonka jo Positivistit ja Loogiset Empiristit esittivät, että Materialismi ja erikoisesti Materialistinen Filosofia on vain ja ainoastaan mielipuolista sekoilua sekä vielä sellaista, jossa ei ole päätä eikä häntää. Uskallan nyt väittää vielä siten, että Leninistit ja Teräsmiehet ovat hyväksyneet sen asian, että on parasta hylätä täysin Materialistinen Filosofia ja siirtyä Objekttivinen Idealismi ja Filosofinen Positivismi rs:n tukija- ja kannattajakuntaan. Mitä kaikkea Te Toverit ja Porvarit yllä tarinoidusta haluatte ehkä kertoa?

      PS Nyt Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä Marxilainen Revisionismi LD ja Luonnon Dialektiikka sekä Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja rs:n kannattajakunta on varmasti toista mieltä. Niin ja nyt ainoana pystytään tutkimaan Esimerkki- ja Vastaesimerkkipäättelyn avulla Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS. Mehän voimme tietää sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS vai kuinka Leninistit ja iskutaistelijat?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • TELAKKAPALVELUMESTARIT

      ASEMAPALVELUMESTARIT000
      29.1.2017 21:01
      UUSI
      MESTARI pitää 1 800 luvun zöllnerien mielikuvitusta oikeana aika-käsitteenä mutta jonka Engels epätieteellisenä torjuu, kunnes jotkut leninistit hyväksyisivät humpuukin ja sitten MESTARI panee paremmaksi, henkiaika-ulottuvuuksia olisi lukematon määrä.

      Engels, Marx, Lenin ja materialismi pysyvät tieteen kannalla tunnustaessaan aika-avaruuden, siis neljä ulottuvuutta, ja jossa aika käsitteenä heijastaa materiaosasten liikettä toistensa suhteen. Ajassa ei ole minkäänlaisia henkiä kuten ei myöskään materiassa.

      PS Nyt Arvoisa Toveri S.partakus pitää huomata nyt Teräsmiesaatteen ympäristössä myös se, että FE Luonnon Dialektiikka -kirja kirjoitettiin 1800-luvulla ei siis 1900-luvulla. AIKA-AVARUUS eli Suhteellisuusteoria siis Erikoinen Suhteellisuusteoria ja Yleinen Suhteellisuusteoria kehitettiin Tiedemies Albert Einstein ja Kumppanit rs:n toimesta vasta 1900-luvulla. Haluan korostaa vielä sitä asiaa, että Friedrich Engels ja Karl Marx Lodge rs eivät tutkineet 1800-luvulla todellakaan AIKA-AVARUUS rs:n järkevyyttä vaan todellakin sitä, että mitä järkeä on Neliulotteinen Geometria rs:stä siis N-ulotteisen Luontoavaruuden sellaisesta Aliavaruudessa, joka on Neliulotteinen siis Kyse oli vain ja ainoastaan Epäeuklidinen Geometria rs:stä ja sen järkevyydestä.

    • APOLLOKOULUMESTARIT000

      TELAKKAKOULUMESTARIT000
      30.1.2017 0:37
      HEI!

      Mitä nyt Te Arvoisat Toverit ja Porvarit haluatte tuoda kehiin, kun TE kammoksutte nyt ns. Kansallista Poikeavuutta? Onko nyt Nationalismi paha vai hyvä asia Arvoisat Toverit SINIMUSTAT? Mitä mieltä Te Toverit ja Porvarit olette sellaisista kansallismielisistä yhteisöistä kuin Lapuan Liike, Loimaan Kassa ja Lapuan Lukko rs:stä kuten myös sellaisista liikkeistä kuin VASTARINTALIIKE ja IKL sekä AKS?

      PS Jos nyt ei VASEMMISTO rs miltään kulmalta ja suunnalta arvioiden ole SUOSIKKILIIKE, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt sitten se, että mitä kaikkea Te Toverit ja Iskutaistelijat voitte sanoa sellaisesta Vapautusoppi rs:stä kuin VALTIOSOSIALISMI sekä Tämän Alaosastoista Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs:stä.

      PS Niin ja nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että oletteko Te Toverit ja Iskutaiteilijat tietoisia siitä asiasta, että TELLUS-planeetalla kokoontuu sellainen yhteisö kuin TEXAS-POLITICUM rs, ja joka tarkoittaa sitä asiaa ainakin, että joka ikinen Tellus-planeetalla oleva VALTIO rs koostuu OMISTAJAT rs:n kohdalla arvioiden siten, että Kansallinen VALTIO rs:ssä on 80-prosenttinen osuus Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs:llä ja 10-prosenttinen osuus Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT rs:llä sekä vielä 10-prosenttinen osuus sellaisella yhteisöllä kuin Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT rs:llä.

      PS Onko Teillä Arvoisat Toverit ja Iskutaiteilijat tietoa siitä asiasta, että mitä kaikkea Kansallinen VALTIO rs tarkoittaa ja varsinkin sen alaosastot NATSIDEMARIT, NATSISOSSUT ja NATSIKOMUT? Joku tai jotkut on kuitenkin tarinoinut jossain kirjoituksessa jotain sellaista, että kunkin Kansallinen VALTIO rs:n Tuotanto-, Kiinteistä-, Muotoilu- ja Kauppaomaisuudesta NATSIDEMARIT omistavat 80 prosenttia ja NATSISOSSUT 10 prosenttia sekä NATSIKOMUT toiset 10prosenttia. Niin ja voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että jokaikinen TELLUS-planeetan Valtioyhtymä koostuu siten kuin yllä olevassa Me tarinoimme.

      Jos ME nyt haluamme tutkia jonkin yksittäisen Kansallisvaltion tilannetta kuten esimerkiksi SUOMI-valtion tai RUOTSI-valtion tai NORJA-valtion jne, niin tulemme huomaamaan sen asian, että vaikka ME puhumme ja kirjoitamme sellaisista Valtioyhtymistä, joita ME voimme kutsua Valtiososialismi-nimellä, niin huomaamme kuitenkin sen, että Yksityiseen Yrittäjyyteen ja Omistajuuteen perustuvat TELLUS-planeetan Kansallisvaltiot ovat todellakin Arkipäivää ja Nykyaikaa. Me voimme myös kysyä sitä, että MIKSI todella TELLUS-planeetan Kansallisvaltioita Me voimme kutsua Valtiososialistinen Kansakunta- eli Valtionimellä. Eräs vastaus on se, että nämä TELLUS-planeetan Kansallisvaltiot eivät perustu ja pohjaudu todellakaan pelkästään sellaisiin käsiteryppäisiin kuin VAPAA KILPAILU ja MARKKINAVOIMAT vaan todellakin on kuvioissa mukana erittäin kovan tason TURVALLISUUSPALVELUJÄRJESTELMÄ tavallisen Poliisitoimen lisäksi, ja joiden tavoitteena ja tehtävänä on pitää siitä asiasta huolta, että Yksityinen Omistajuus on tuottavaa ja myös todella kannattavaa sekä myös siitä asiasta, että VALTIOVALTA ei sosialisoi vaan tukee Yrittäjyyttä parhalla mahdollisella tavalla.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      neg

    • RETKIKOULUMESTARIT000

      TOIMINTAPALVELUMESTARIT000

      Voimme kai todeta sen asian, että Te Toverit ja Porvarit ette ilmeisesti kerro yhtään pitään tosiasoista vaan Teidän omista Yksityisistä ns. Häntäluumielipiteistä.

      Me voimme nyt kysyä sitä, että MITÄ kaikea tarkoittaa myös ns. Häntäluuymmärrys. Onhan se totta myös, että KYLLÄ meillä voi olla mielipiteitä jopa Kommunismi- ja Sosialismiasiasta siis mieluiten perusteltuja siis sellaisia, joissa on vastattu Kuvauspostulaatin lisäksi myös sellaiseen asian kuin Kausaliteetti Arvoisat Toverit ja Porvarit.

      Minä ainakin olisin iloinen jo siitä asiasta, että Te Kokkareet ja Pökäleet kertoisitte sen, että jos Kommunismi ja Sosialismi alkaa ottaa aivon lisäksi myös takaraivoon, että mikä Kommunismi ja Sosialismi rs:ssä ottaa jopa takaraivoon niin kovalla tavalla, että voi jopa vitutuskäyrä nousta kohisteen korkeuksiin.

      Te Toverit ja Porvarit olette varmaankin unohtaneet sen asian, että Kommunismi-sana on selkokielellä sellainen kuvio kuin KUNTALAISUUS ja että Sosialismi-sana taas on kaksijakoinen siis KAVERUUS ja TOVERUUS.

      Onhan tietysti vielä olemassa sellainen aate- ja toimintakuvio kuin VALTIOSOSIALISMI ja sitten vielä tämän alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Onhan nyt hyvä tarinoida myös siitä asiasta, että mitä kaikkea VALTIOSOSIALISMI eli STATSOZIALISMUS voisi todella tarkoittaa.

      Me voimme nyt todeta sen asian, että Kansallisesta Omaisuudesta nyt NATSIDEMARIT omistavat ainakin 80 prosenttia, NATSISOSSUT ainakin 10 prosenttia ja NATSIKOMUT myös ainakin 10 prosenttia. Nyt TE Iskutaistelijat voitte ihmetellä sitä asiaa, että MIKSI sellainen Valtiotalous on valtiososialistinen, jossa yksityisessä omistuksessa on ainakin 80 prosenttia kansantaloudesta. Voin vastata siten, että tälläisen valtion elinkeinoelämä ei ole pelkästään sellainen, joka perustuisi vain ja ainoastaan VAPAA KILPAILU ja MARKKINAVOIMAT rs:ään vaan on olemassa myös kovan tason TURVALLISUUSPALVELUJÄRJESTELMÄ kansallisen poliisilaitoksen lisäksi Omistavan sekä Ylemmän Yhteiskuntaluokan etuja ajamassa Ryysysakkia eli Alaluokkaa vastaan.

      Mitenhän Te Porvarit ja Vastaavat voitte Ryysysakin pitää kurissä kaikissa mahdollisissa Yhteiskuntakuvioissa? Niin ja onhan Ryysysakilla nyt myös jotakin sellaista kuulemma olemassa kuin JOUKKOVOIMA. Mitenhän ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asioiden haarat?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      KONEPAJAKOULUMESTARIT
      30.1.2017 14:47
      HEI!
      Onkohan nyt LENINISMI eli TERÄSMIESAATE ihan samanlainen sekoilu- ja hömppäaate kuin Okkultismi tai ns. Salatieteet?

      Onko Teille Toverit ja Porvarit selvillä se asia, että Karl Marx Lodge ei tutkinut Yhteiskunta- ja Luontoilmiöitä ajassa vaan vain ja ainoastaan LUONTOKUVIO rs:ssä ja että AIKA ja sekuntti oli vain se ns MITTA ja että mittarina oli, on ja tulee olemaan KELLO? Niin nyt muut tärkeät Mittakuviot ajan lisäksi ovat matkan mitta METRI ja mittarina Metrin Mitta sekä Painon Mitta KILOGRAMMA ja mittarina puntari tai vaaka.

      Niin ja nyt kysyn sitä asiaa, että MIKSI Te Leninistit eli Teräsmiehet haluatte toimia sellaisen kirjasarjan kuin STALININ KOOTUT rs:n mukaan, jossa oli, on ja tulee olemaan sellainen asiakuvio, jota julistaa Nobeli-palkinnon voittanut Fyysikko kuin Lev Landau ja hänen julistamansa teoriakehikko siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS.

      Onko Teidän Arvoisat Toverit ja Porvarit vaikea asia hyväksyä sitä, että jos me haluamme pyöriä Materialistinen Filosofia rs:ssä, niin tämä edellyttää Teoria-, Malli- ja Kaavakehitelmät rs:ltä sitä asiaa tasan tarkkaan, että NE perustuvat ja pohjautuvat Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:ään? Niin ja nyt LD DN rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geomtria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.

      Mehän voimme myös toimia ns Epäeuklidinen Geometria rs:n ympäristössä kuten esimerkiksi Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi tai AIKA-AVARUUS siis myös Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ssä tai jopa N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs:ssä.

      On nyt pakko sanoa se asia, että jos me haluamme pyöriä myös Materialistinen Filosofia rs:ssä Epäeuklidinen Geometria ja Suhteellisuusteoria sekä AIKA-AVARUUS rs:n ympäristössä, niin tällöin ns. Materialistinen Filosofia ei ole enään ainakaan Luonnon Dialektiikka LD rs:n mielessä Materialistinen, joten voimme kai esittää sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että mikä tai minkälainen FILOSOFIAKEHITELMÄ on nyt kyseessä.

      Voimme vielä näin lopuksi sanoa sen asian, että Materialistinen Filosofia rs edellyttää korostetusti sitä asiaa, että se perustuu ja pohjautuu Lausepuun Peruslauseen osalta Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja AINE-MATERIA(MASSA) rs:ään siis Kolmiulotteisuus ja Aine-Materia(massa) on ehdoton edellytys sille, että jokin Teoriakehikko kuuluu Materialistinen Filosofia rs:ään ainakin Luonnon Dialektiikka LD rs:n kuvioissa ja ympäristössä.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      TIETOPALVELUMESTARIT000
      30.1.2017 19:26
      MIKSI Te Toveri S.partakus ette koskaan vastaa kuin vain MITÄ- ja MITEN-kysymyksiin? Mihin on unohtunut Kausaliteetti eli SYY ja SEURAUS eli siis vastauksen etsiminen MIKSI-kysymykseen?

      Kun Te Toveri S.partakus kirjoititte siten, että Mestarin Teoria on hänen omansa siis ns. Luokkateoria koskien Työväenluokka-asiaa, niin jo tässä kohtaa Te Arvoisa Toveri paljastitte sen asian, että on kai Teille PÄÄOMAKIRJA rs jäänyt lukematta siis ehkä jotain sellaista kuin SILMÄILY rs:ää lukuun ottamatta.

      Kehottaisin Teitä Arvoisa Toveri S.partakus ostamaan Kustannusyhtiö TA-Kustannus OY rs:stä PÄÄOMAKIRJA rs:n kaikki kolme osastoa ja ottamaan käsiinne Kolmannen Osaston kohdan LUOKAT siis kohdan LUOKAT rs, niin ja jos luette kohdan LUOKAT läpi, niin ehkä huomaatte sen asian, että siinä kohdassa LUOKAT ei puhuta sanaakaan sellaisesta asiasta kuin TYÖVÄENLUOKKA vaan vain ja ainoastaan kolmesta erilaisesta Omistajaryhmästä siis MAANOMISTAJAT-MO, PÄÄOMANOMISTAJAT-PO ja TYÖVOIMANOMISTAJAT-TO rs:stä. Nyt jos Toverit ja Porvarit tietävät jotan variaatioista, niin HE ehkä huomaavat sen, että MO, PO ja TO rs on mahdollista ryhmitellä erilaisiin ryhmiin seitsemällä erilaisella tavalla siis MO; PO; TO; MO PO TO; MO PO; PO TO; MO TO. Niin ja nyt kysyn sitä asiaa, että voitaisiinko rinnastaa Työvoimanomistajat-käsite edes jotenkin yhteen Työväenluokka-käsitteen kanssa.

      Sen verran uskon tietäväni, että Anarkistien ja Anarkosyndikalistien eli Vallankumoustaistelijoiden iskusantoon kuului käsite TYÖVÄENLUOKKA, mutta sitä sanaa ei muulla tavalla yritetty määritellä kuin palkkatyösuhteessa olevat SORRETUT RIVITYÖVÄESTÖN JÄSENET. Kyllä esimerkiksi sellaisessa kirjassa kuin Kommunistisen Puolueen Puolueohjelma eli Manifesti puhutaan Kurjalistosta eli Proletaareista siis vähän samaan suuntaan kuin tekivät vallankumoukselliset siis ainakin Anarkistit ja Anarkosyndikalistit.

      Mehän muistamme Arvoisat Toverit ja Porvarit varmaankin sen, että jo 1800-luvulla Anarkistit ja Anarkosyndikalistit soluttivat sellaiset järjestöt kuin LEGA COMMUNISTICA eli Kommunistinen Liitto ja LEGA SOZIALISTICA eli Sosialistinen Liitto rs:n sekä samalla näistä yhteisöistä karkoitettiin ns. Laulukuoroon kaikki sellaiset, joista ME voimme käyttää sanaa Filosofian Harrastajat ja ns. Oikeauskoiset jäivät vain jäljelle.

      PS Voin nyt näin lopuksi kertoa sen asian, että TE S.partakus olette todella oikeassa, kun kirjoititte siten, että Engelsin kirja LUONNON DIALEKTIIKKA on tukevasti MAAN PINNALLA. Niin ja voin nyt vielä lisätä sen, että Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus ovat ainoina Filosofiakuvioissa sellaisia, joka kestää romahtamatta Logiikkatestin kuten myös Realismitestin.

      Voin nyt vielä sanoa sen asian, että MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs suorastaan vilisee vilisemästä päästyäänkin virheitä virheiden jälkeen. Me voimme nyt ottaa lähtökohdaksi sellaisen kuin KORKKIRUUVITEORIA siis metsästys- ja kalastuskausi, orjanomistusjärjestelmä, feodalismi, kapitalismi, sosialismi ja KOMMUNISMI1 rs:n jatkumona siten, että Kommunismi1:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 ja jatkuen eteenpäin seuraavan jaksotuskuvion muodossa siis Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi.

      Me voimme nyt kysyä sitä asiaa esimerkiksi, että jos jo KOMMUNISMI1 tarkoittaa täydellistä Työväenluokan IHANTOLA eli PARATIISI rs, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten meidän pitäisi ymmärtää ja tajuta Kommunismi1 rs:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2. Mitähän ovat tähän mainitsemaani ymmärrysasiaan vastanneet STALININ KOOTUT rs:n intohimoiset kannattajat, niin ja MITÄ todella?

      Niin ja nyt se toinen perustavanlaatuinen ongelma Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:ssä on se, kun Kirjassa FE Luonnon Dialektiikka rs Materialistinen Filosofia on määritelty sellaiseksi kehitelmäksi, joka lausepuun peruslauseen osalta pohjautuu LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, ja jossa keskeiset tekijät ovat Kolmiulotteinen GEOMETRIA ja AINE-MATERIA(MASSA). Nyt sitten taas Marxismi-Leninismi-Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen Profesori Zöllnerin Geometria rs:ään ja samalla Leninistit ja Teräsmiehet väittävät jotain sellaista, että Marxismi-Leninismi-Filosofia rs on osana Materialistinen Filosofia rs:ää, mutta nyt HYVÄ KYSYMYS on sitten se, että millä lihaksilla.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      marxismi-leninismi

    • ASEMAKOULUMESTARIT000

      AMMATTIKOULUSEURA000
      31.1.2017 0:15
      HEI!
      Miksi Te olette sitä mieltä, että yleisenä käsitteenä aika-avaruus on materialistisen filosofian peruskiviä?

      Haluatteko Te Toveri S.partakus kieltää Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseen pätevyyden? Nyt LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Mikä voisi nyt olla Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:n lausepuun peruslause perustuen AIKA-AVARUUS rs:ään? Onko nyt todellakin Objektiivinen Idealismi rs lausepuun peruslauseeksi ainoana mahdollinen seuraava kehitelmä siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      Nyt toivoisin sitä, että Te kertoisitte meille sen asian, että mikä todella voisi olla Materialistiseen Filosofiaan sekä AIKA-AVARUUS rs:ään perustuvan Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:n Lausepuun Peruslause. Jos Te Toverit ette pysty esittämään AIKA-AVARUUS rs:ään pohjautuvalle Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:lle ainakin loogisesti toimivaa lausepuun peruslausetta, niin voin sanoa tasan tarkkaan ainakin sen, että Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei ole sellainen kehitelmä, josta olisi Tiede- ja Filosofiakuvioissa jotain todellista hyötyä.

      Jos nyt jokainen teoriakehitelmä pitää pystyä todistamaan oikeaksi tai vääräksi yksittäistapauksena, ja jos Teillä ei ole mitään muuta todistuskeinoa kuin se Teidän oma USKONTOTODISTUS rs, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä hyötyä edes Teille Leninistit ja Teräsmiehet rs on Teidän ikiomasta Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:tä.

      Jos nyt joka tapauksessa kaikki pitää todistaa oikeaksi tai vääräksi USKONTOTODISTUS rs:n avulla, niin ME voimme nyt kysyä sitä asiaa, että mitä hyötyä on todellakin Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:stä, jos Teoriakehitelmiä me emme pysty todistamaan sen paremmin oikeaksi kuin ei myöskään vääräksi muuta kuin periatteella siis, jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on kyseessä ERHE eli VALE.

      Voin vielä sanoa sen asian, että sellainen Materialistinen Filosofia LD on pätevä ja luotettava, joka kestää romahtamatta Logiikkatestit kuten myös Realismitestit.
      Nyt kysysin vielä sitä, että miten Te ymmärrätte sellaisen asian kuin NELIULOTTEINEN PROFESSORI ZÖLLNERIN GEOMETRIA eli sen asian, joka on AIKA-AVARUUS rs:n perusta. MITÄ nyt siis todella on NELILULOTTEISUUS, niin MITÄ todella?

    • Partacus

      MESTARI veistelee tietokoneensa näppylöitä turhaan. Materialistinen filosofia on tieteenfilosofia eikä siitä kahta sanaa enempää.
      Engelsin kirja on nimenomaan luonnon dialektiikkaa. Päinvastoin kuin Hegelille dialektiikka oli "ajattelu ajattelee" dialektiikkaa. Ajattelu luo materiaa ja sitä rataa.
      Engels nostaa mainiosti kirjassaan selällään makaavan kissan jaloilleen pöydälle. Hegelin ansio oli nostaa esiin materiassa yleisesti vaikuttavia liikemuotoja. Uskontohenkisenä hän ei uskaltanut sanoutua maailmanhengestä irti ja kuljetti sitä kissan vatsan alla... turhaan.
      Hegelin kohtalo: Materialistit arvostavat Hegeliä kun taas idealismin filosofia on tyystin unohtanut hänet. Mikä paradoksi mutta kuitenkin ymmärrettävä.

    • Partacus

      "MIKSI KOMUT INHOAVAT LUONNON DIALEKTIIKKA RS?"

      Päinvastoin.
      Kommunistit seisovat täysin luonnon dialektiikan takana. Ihminen ei synnytä päässään luonnossa vaikuttavia säännönmukaisuuksia ristiriitoinen.
      Luonnon ilmiöt heijastuvat aivoihin ja muuttuvat tajunnaksi. Tajunta on luonnon ilmiöiden heijastusta.
      Engels kirjoitti luonnossa esiintyvistä ilmiöstä juuri siksi, että niitä ei luoda päässä. Päässä hahmotetaan sitä mitä luonnossa tapahtuu.
      Siksi Engels laulaa mm. prosessori Zöllnerin suohon, koska tämä kehitteli päässään satuja materian lomaan sijoittuvista rinnankkaismaailmoista ja jotka olisivat henkimaailmoja taikatemppuineen.

      Luontoon kuuluu materiaalisen tilavuuden mukana aika ja ne ovat toisistaan erottamattomat.

    • AMMATTIKOULUSEURA000

      Ympäristö (topologia)

      Pisteen p ympäristö joukossa V
      Topologiassa pisteen ympäristöllä tarkoitetaan yleensä avointa joukkoa, joka sisältää kyseisen pisteen. Formaalimmin, joukko {\displaystyle U\subset X} {\displaystyle U\subset X} on pisteen {\displaystyle a\in X} {\displaystyle a\in X} ympäristö, jos {\displaystyle U} U on avoin joukossa {\displaystyle X} X ja {\displaystyle a\in U} {\displaystyle a\in U}.[1]

      Toisinaan pisteen ympäristölle käytetään seuraavaa, edellisestä hieman poikkeavaa määritelmää. Olkoon X topologinen avaruus ja {\displaystyle x\in X} {\displaystyle x\in X}. Tällöin {\displaystyle V} V on {\displaystyle x} x:n ympäristö, jos on olemassa X:n avoin joukko {\displaystyle U} U siten, että {\displaystyle x\in U\subset V} {\displaystyle x\in U\subset V}.[1] Jos {\displaystyle A\subset X} {\displaystyle A\subset X}, on {\displaystyle V} V {\displaystyle A} A:n ympäristö jos {\displaystyle A\subset U\subset V\subset X} {\displaystyle A\subset U\subset V\subset X} ja {\displaystyle U} U on avoin joukko.

      Pisteen x ympäristökanta {\displaystyle \mathbb {B} } {\displaystyle \mathbb {B} } on sellainen kokoelma pisteen x ympäristöjä, että jokainen pisteen x ympäristö sisältää osajoukkonaan jonkin tähän kokoelmaan kuuluvan ympäristön.

    • Partacus

      MESTARILTA ei mitään uutta. Materialismi ja luonnossa vaikuttavat yleiset lait vaikuttavat ja ne heijastuvat ajattelussa sekä tieteessä.

      Otan vanhoista yhden jutun.
      "On nyt pakko sanoa se asia, että jos me haluamme pyöriä myös Materialistinen Filosofia rs:ssä Epäeuklidinen Geometria ja Suhteellisuusteoria sekä AIKA-AVARUUS rs:n ympäristössä, niin tällöin ns. Materialistinen Filosofia ei ole enään ainakaan Luonnon Dialektiikka LD rs:n mielessä Materialistinen"

      Väite on pötyä. Materialistinen filosofia perustuu luonnon dialektiikkaan , luonossa sellaisenaan oleviin syy-yhteyksiin. Syy-yhteyksissä tulee esiin tapahtumien peräkkäinen järjestys ts. ajallinen käsite.
      Toistaiseksi olemme käsitelleet matarialismia hyvin suppeasti. Mestari on keskittynyt n-ulotteiseen avaruuteen. Jotku huuhaaukot voivat sellaista pohtia. Tiede pysyy toistaiseksi neliuotteisessa materiakäsitteessä.

      Monissa viesteissä MESTARI huitoo käsillään oikealle tai vasemmalle kuin Soini aikoinaan eduskunnaa kyselytunneilla.
      Kysymys materian olemuksesta ei ole puoluekysymys. Se on tieteen kysymys. Materialismi on sitoutunut todennettuun tietoon. Idealismi vetäköön kaneja hatusta. Se olkoon sen alan ihmisten oikeus

      ps. Idealistisen filosofian suunta on tuonut (mm. Hegel, Kant, Aristoteles) materialismiin paljon aineksia. Se on kiistatonta. Mutta kun kokonaisuuteen tuodaan "henkiä" taikatemppuineen niin poskelleen se menee monessakin kohdassa.

    • Partacus

      Engelsin aikana ei luonnollisestikaan ollut vielä suhteellisuusteoriaa ja vielä vähemmän kvanttien eli hiukkasten kvanttiteoriaa. Tietoa oli silti riittävästi yleistysten tekemistä varten

      Engelsiä:
      "Paino oletetaan tavallisesti materian yleisimmäksi määritykseksi. Toisin sanoen vetovoima on materian välttämätön ominaisuus, mutta ei poistovoima "

      Vastakohdat myönnetään mutta ei niiden yhteyden välttämättömyyttä ja dialektiikka karkaa käsistä.

      Engels:
      "Mutta vetovoima ja poistovoima ovat yhtä erottamattomia kuin positiivinen ja negatiivinen, ja siitä johtuen voidaan jo dialektiikasta itsestään lähtien sanoa, että aidossa materian teoriassa tulee antaa poistovoimalle yhtä tärkeä paikka kuin vetovoimalle"

      Kumpaakin voi erikseen tutkia mutta huomioiden toisen olemassaolo. Nyt dialektiikka, vuorovaikutus, toimii.

      Engelsin antama huomio Hegelille, idealistifilosofille:
      "Vetovoima ja gravitaatio. Koko gravitaatio-oppi nojaa väitteeseen, että vetovoima on aineen olemus. Se on tietenkin väärin. Siellä missä on vatovoimaa, sen täytyy olla täydennettävissä poistovoimalla. Siksi jo Hegel on aivan oikeassa sanoessaanb, että olemus on vetovoima ja poistovoima... poistyönnetyn materian tihentymisellä on raja, jossa se muuttuu vetovoimaksi"

      Tässä on perusajatusta alkupaukulle. Suuret materiamassat saattavat tihentyä mutta vastaan tulee raja (materian häviämättömyyden laki) jolloin suunta kääntyy vastakkaiseksi.
      Alkupaukun mittasuhteet selvisivät vasta muutama kymmenen vuotta sitten ja tarkennokset tämän vuosituhannen aikana ja tutkittavaa riittää vielä paljon.

      Engels ja komut rakastavat luonnon dialektiikkaa.

      • Ei taida nuo sinun profeettojesi käsitykset massoista maailmankaikkeudesta ihan kohdallaan. Ovat kokonaan unohtaneet pimeän aineen jota lienee jopa enemmän kuin näkyvää. Meillä on siis yli puolet maailman kaikkeudesta materiaalis josta emme tiedä muuta kuin, että emme kykene sitä havaitsemaan omin konstein. Se vain saa aikaan maailmankaikkeuden laajenemisen eli se ei vedä puoleensa materiaa jonka me havaitsemme.

        Kannattaa s.p tutustua jotta ei kirjoita läpiä päähäsi! Noille vainajille sen voi hyväksyä vaan ei enää nykyajan saarnamiehille.


      • Partacus
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei taida nuo sinun profeettojesi käsitykset massoista maailmankaikkeudesta ihan kohdallaan. Ovat kokonaan unohtaneet pimeän aineen jota lienee jopa enemmän kuin näkyvää. Meillä on siis yli puolet maailman kaikkeudesta materiaalis josta emme tiedä muuta kuin, että emme kykene sitä havaitsemaan omin konstein. Se vain saa aikaan maailmankaikkeuden laajenemisen eli se ei vedä puoleensa materiaa jonka me havaitsemme.

        Kannattaa s.p tutustua jotta ei kirjoita läpiä päähäsi! Noille vainajille sen voi hyväksyä vaan ei enää nykyajan saarnamiehille.

        Insinöörin aivosi eivät kyenneet näkemään syysuhteita, joten ei kannattaisi nolata itseään. Proletaari ymmärtää materian olemuksesta pelkällä peruskoulun oppimäärällä.

        Pimeä aine ja pimeä energia ovat ehkä juuri vastakohtana ykseys universumin olemassaololle.
        Pimeä materia ei ole olematonta. Sitä vain ei ole kyetty nykyisillä kojeilla mittamaan tai havaitsemaan. Teoriaan on tultu kiertoteitä havainnoimalla näkyvää materiaa ja tekemällä laskelmia fysiikan lakien mukaisesti. Pimeästä aineesta ei löydy jumalia niinkuin jotkut kreationistit olettavat.

        Raamattu oletti, että juutalaisten Jahve-jumala loi sanan voimalla n. 6 000 vuotta sitten Lähi-idän kokoisen maamöhkäleen ja avaruuden valopisteet kiertäisivät sitä ja että tuonela sijaitsisi maapläntin pohjalla.
        Kreationisti-uskovaiset siirtävät luomistyön alkupaukkuun ja menettävät senkin teesin. Tiede on jo asettanut tuntosarvet "alkupaukun" aikaisempiin tapahtumiin sekä siihen mitä universumin ulkopuolella on. Normaali tiede ei aseta rajaa ajalle ja materialle. Kysymys on vain siitä, milloin kojeet kehittyvät sellaiseksi että voidaan konkreettisesti havainnoida nyt tiedon rajan tuolla puolen olevaa.

        Engelsin aikainen materialismi kykeni asettamaan materian olemassaolon rajattomaksi, ajattomaksi ja luomattomaksi (materiaa ei voi luoda eikä hävittää).

        Tiede on asettanut kysymyksen myös antimateriasta ja sekin on tutkimuskohteena. Mikäli antimateriaa on, sekin on materiaa tietyssä olomuodossa.
        Jokaisen löydön jälkeen tulee aina uutta tutkittavaa. Samaan aikaan "luojajumalat" siirtyvät yhä kauemmas todellisuudesta.


      • Partacus kirjoitti:

        Insinöörin aivosi eivät kyenneet näkemään syysuhteita, joten ei kannattaisi nolata itseään. Proletaari ymmärtää materian olemuksesta pelkällä peruskoulun oppimäärällä.

        Pimeä aine ja pimeä energia ovat ehkä juuri vastakohtana ykseys universumin olemassaololle.
        Pimeä materia ei ole olematonta. Sitä vain ei ole kyetty nykyisillä kojeilla mittamaan tai havaitsemaan. Teoriaan on tultu kiertoteitä havainnoimalla näkyvää materiaa ja tekemällä laskelmia fysiikan lakien mukaisesti. Pimeästä aineesta ei löydy jumalia niinkuin jotkut kreationistit olettavat.

        Raamattu oletti, että juutalaisten Jahve-jumala loi sanan voimalla n. 6 000 vuotta sitten Lähi-idän kokoisen maamöhkäleen ja avaruuden valopisteet kiertäisivät sitä ja että tuonela sijaitsisi maapläntin pohjalla.
        Kreationisti-uskovaiset siirtävät luomistyön alkupaukkuun ja menettävät senkin teesin. Tiede on jo asettanut tuntosarvet "alkupaukun" aikaisempiin tapahtumiin sekä siihen mitä universumin ulkopuolella on. Normaali tiede ei aseta rajaa ajalle ja materialle. Kysymys on vain siitä, milloin kojeet kehittyvät sellaiseksi että voidaan konkreettisesti havainnoida nyt tiedon rajan tuolla puolen olevaa.

        Engelsin aikainen materialismi kykeni asettamaan materian olemassaolon rajattomaksi, ajattomaksi ja luomattomaksi (materiaa ei voi luoda eikä hävittää).

        Tiede on asettanut kysymyksen myös antimateriasta ja sekin on tutkimuskohteena. Mikäli antimateriaa on, sekin on materiaa tietyssä olomuodossa.
        Jokaisen löydön jälkeen tulee aina uutta tutkittavaa. Samaan aikaan "luojajumalat" siirtyvät yhä kauemmas todellisuudesta.

        Kun meillä on tuo pimeä aine niin miten vakuutat muut siitä, etteivät juuri nuo jumaluudet ole aidan siltä puolen? Jos näin on niin se tekee tuon sinun liturgiasi vallan hupaisaksi! Mitä jos ensin oli pimeän aineen universum ja sen asukkaat kokeilivat tällä meidän maailmallamme onko se mahdollista?

        En väitä mitään mutta kysyn?


      • Partacus
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kun meillä on tuo pimeä aine niin miten vakuutat muut siitä, etteivät juuri nuo jumaluudet ole aidan siltä puolen? Jos näin on niin se tekee tuon sinun liturgiasi vallan hupaisaksi! Mitä jos ensin oli pimeän aineen universum ja sen asukkaat kokeilivat tällä meidän maailmallamme onko se mahdollista?

        En väitä mitään mutta kysyn?

        Joopa joo. Jumaluudet asuisivat universumin sisällä! Jeesus taivaallisine sotajoukkoineen odottaisi raamatun viimeisen kirjan esittämää sotaa ihmiskuntaa vastaan. Ilmestyskirjan mukaan Jeesus tappaa armotta kaiken maan päältä lukuunottamatta piskuista tosiuskovien joukkoa. Tokihan Extyökkäri odottaa maailmanloppua, koska raamatun Jeesus aikoo sen tehdä. Sallikaa nauraa.

        Pimeä aine ja energia ovat ihka tavallista materiaa. Niitä ei vain nykyisillä vehkeillä ole havaittu. Kosmologian oletus on tälläinen. Siis oletus, joka ei ole totuus ennenkuin ne havaitaan.
        Oli tai ei, ne eivät horjuta Engelsin luonnon dialektiikkaa pennin vertaa. Materiakäsitekin pysyy ennallaan.

        Laskelmiin perustuva toinen kosmologinen oletus. Suuren Paukun jälkeen universum laajeni ensi alkuun valon nopeutta nopeammin. Alkuaikojen universum oli siis pimeä.


      • Partacus kirjoitti:

        Joopa joo. Jumaluudet asuisivat universumin sisällä! Jeesus taivaallisine sotajoukkoineen odottaisi raamatun viimeisen kirjan esittämää sotaa ihmiskuntaa vastaan. Ilmestyskirjan mukaan Jeesus tappaa armotta kaiken maan päältä lukuunottamatta piskuista tosiuskovien joukkoa. Tokihan Extyökkäri odottaa maailmanloppua, koska raamatun Jeesus aikoo sen tehdä. Sallikaa nauraa.

        Pimeä aine ja energia ovat ihka tavallista materiaa. Niitä ei vain nykyisillä vehkeillä ole havaittu. Kosmologian oletus on tälläinen. Siis oletus, joka ei ole totuus ennenkuin ne havaitaan.
        Oli tai ei, ne eivät horjuta Engelsin luonnon dialektiikkaa pennin vertaa. Materiakäsitekin pysyy ennallaan.

        Laskelmiin perustuva toinen kosmologinen oletus. Suuren Paukun jälkeen universum laajeni ensi alkuun valon nopeutta nopeammin. Alkuaikojen universum oli siis pimeä.

        En minä maailmanloppua ennusta minä vain kommentoin sinun huuhaitasi! Olisit itse tolkuissasi niin kommentitkin olisivat.

        Kun puhutaan siitä massasta jonka määrä on suurempi kuin sen massan jonka havaitsemme niin mistä sinä päättelet mitä se voisi olla, toinen universumi kaiketi ja minkälaista elämää siellä voisi olla? Ehkä juuri niitä jumalia tai sitten ei. minä en tiedä mutta tuskin tiedät sinäkään!

        Ei kannata näitä asioita levitellä 1800 luvun tyyliin vaan ala opiskella sitä mitä siitä tänään tiedetään jos se sinun elämäsi pelastaa.

        Nuo sinun saarnasi noista muutamasta saarnaajasta kuten Engels ja Marx ystävineen olivat sen ajan tuotteita ja on jo osoittautunut jottei heidän keinoillaan sinne paratiisiin löytynyt tietä mutta helvettiin kylläkin.


    • ASEMAPALVELUMESTARIT000

      HEI!
      Nyt Teoriat, Mallit ja Kaavat ovat tärkeitä siitä syystä, kun näiden avulla Me Filosofian Harrastajat ja ME Tutkijat yritämme tulkita Havaintomatriisien antamia tuloksia. Jos nyt Teoriakehikko eli Teoriat, Mallit ja Kaavat ovat sellaisia, jotka eivät kestä romahtamatta Logiikkatestejä kuten ei myöskään Realismitestejä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se asia, että vaikka Havaintomatriisit oltaisiin kerätty Tilastotieteellisesti todella pätevällä tavalla, niin mitä Tietoa sitten tuo kehiin nämä täysin virheelliset Kaavat, Mallit ja Teoriat. Mehän tiedämme myös sen asian, että näitä yhteiskuntatieteellisiä ja luonnontietellisiä havaintomatriiseja voidaan tulkita myös uskontoperusteisesti tai Idealistiseen Uskontofilosofiaan perustuen kuten LENINISMI ja TERÄSMIESAATE rs:ään. Kun nyt Luonto- ja Yhteiskuntatieteet ovat sellaisia, joiden TIETOVARANTO rs perustuu Haavintomatriiseihin, niin me voimme kysyä sitä, että mikä TOTUUSARVO on pelkästään sellainen TIETO rs:llä, joka voidaan havaita vain ja ainoastaan pelkästään Teoriapohjalta, mutta ei kuitenkaan havaintomatriisien avulla.

      PS Mitä nyt erään kulkurin ja katunarrin uteluihin ehkä haluavat vastata TE Arvoisat Toverit ja Porvarit?

      • ROTTAKOULUPALVELUT000

        RETKIKOULUMESTARIT000
        2.2.2017 17:13
        HEI!
        Onko nyt sellainen OPUS kuin STALIN KOOTUT lyhyt ja helppolukuinen Luonnon Dialektiikka ja Materialistinen Filosofia LD rs:n asiassa? Muistaakseni kirjasarja STALIN KOOTUT on sellainen OPUS, jossa on ainakin toista kymmentä monisatasivuista oastoa sekä erikseen vielä NE osastot, joissa julistetaan ja ylistetään Isä Aurinkoinen rs:n neroutta sekä todella kovan tason Tieto- ja Taitorikkautta.

        PS Onko nyt se asia yhtään mikään IHME, jos NEUVOSTOSOSIALISMI eli LENINISMI tuhoutui lähes täysin, kun Marxismi-Leninismi-Filosofia rs suorastaan vilisee joka ympäristössä erilaisia virhekehitelmiä kuten esimerkiksi sellainen asia, josssa yriteen liittää yhteen Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen.

        PS Nythän Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus siis (nyt N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus ei ole Geometriasuure vaan Tilastotieteellinen asia, sillä mehän voimme sanoa siten, että esimerkiksi jossain pienessäkin ekosysteemissä voi olla helposti 40-50 sellaista laatumuuttujaa kuten kasvusto, pienilmasto, eläimistö, kosteustaso, maaperä jne, jotka voivat tilastollisesti merkitsevästi vaikuttaa asianomaiseen ekosysteemiin). Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä nyt tässä tapauksessa VIIVA on sama asia SUORA siis viivan erityistapaus.

        LD:n Peruskategoria- eli Peruslaatumuuttujat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD:n liikelaki on seuraava asia siis Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PS Nyt sitten Talous- ja Yhteiskuntaosio on Luonnon Dialektiikka LD rs:n alaosasto.


    • ASEMAKOULUMESTARIT000

      RETKIKOULUMESTARIT000
      3.2.2017 17:44
      HEI!
      Miksi Te Toveri S'partakus kiellätte sen, että Yliopisto- eli Akatemiatiede ei hyväksy tietteiksi mitään sellaista, joka vähänkään viittaa Marxismi- tai Materialismiympäristöön?

      Miksi Te ette halua myöntää myöskään sitä asiaa todeksi, että TIEDE- ja FILOSOFIA rs:n kuvioissa on olemassa aina kaksi siis todellakin KAKSI suuntaa ts Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia? Nyt Idealistinen Filosofia rs:ssä on kaksi suuntaa siis Objektiivinen ja Subjektiivinen Idealismi. Niin ja nyt Objektiivinen Idealismi koostuu ainakin Looginen Empirismi ja Filosofinen Positivismi sekä vielä filosofeista PLATON ja SOCRATES ja sitten Subjektiivinen Idealismi on sellaista, että kaikki on havaituksi tulemista, joten ME emme voi yleistää yhtään mitään kaikkiin mahdollisiin maailmoihin. Me voimme nyt tuoda kehiin sellaisen Materialistinen Filosofia LD rs:ää ja joka on varmasti täysin eri asia kuin SE Materialismi rs, joka perustuu Teidän Leninistien ja Teräsmiesten sellainen Materialismi rs:ään, jonka Tietoteoria on yhtä kuin Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi, AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.

      Nyt sellainen Materialistinen Filosofia, ja joka on myös Marxilainen Revisionismi LD rs, niin perustuu todellakin vain ja ainoastaan Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.
      Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yrityskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on Julkiskohtainen Kuvio.

      PS Ovatko nyt Marx ja Lenin sellaisia asioita, jotka molemmat kuuluvat Materialistinen Filosofia rs:ään? Me voimme sanoa sen asian, että Henkilö nimeltä V.I.LENIN oli ja on Venäläinen Anarkismi eli Anarkosyndikalismi rs:n edushenkilö, ja joka siis Lenin on sellainen asiakehikko, jonka ei pitäisi kuulua missään asiassa ja ympäristössä Materialistinen Filosofia rs:ään vaan Idealistinen Filosofia rs:ään. Niin ja nyt Leninismi sekä Teräsmiesaate perustuivat todellakin vain ja ainoastaan Henkimaailmakuvioihin siis Objektiivinen Idealismi rs:ään.

      PS Nyt Marx kai tarkoittaa sellaista asiaa kuin KARL MARX LODGE siis LOOSI rs:ää ei siis mitään yksityishenkilöä kuten ei myöskään F. Engels ollut yksityishekilö vaan jonkun Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkimus- tai tutkijaryhmän nimi, kun taas V.I.LENIN oli yksityishenkilö ja vielä saman aatteen eli Venäläinen Anarkismi rs:n kannattaja kuin Hänen Oma veljensäkin.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      RETKIKOULUMESTARIT000
      5.2.2017 19:21
      HEI!
      Kyllä nyt eräs Kulkuri ja Katunarri muistaa ne asiat, jotka ilmenivät erikoisesti Tiedonantajaliike rs:n kuvioissa joskus 1970-1980-luvilla.

      Niin ja nyt HE, jotka olivat ns. Kovan Linjan Tiekkarilaisia, toimivat siten kuin tekivät NKP rs:n Ideologit ja erikoisesti Pääideologi eli kutsuivat MARXISMI-LENINISMI rs:ää nimellä Täydellinen Tieteellinen Teoria.

      Meidän pitää muistaa myös se asia, että STALINISMUS eli TERÄSMIESAATE rs:lle ei riittänyt pelkästään käsite Täydellinen Tieteellinen Teoria vaan HE kutsuivat LENINISMUS rs:ää jopa nimellä Jumalinen Teoriakehikko ja olivat valmiita jopa perustamaan LUOSTARILAITOS rs:n tutkimaan ja julistamaan ilosanomaa TäYDELLISYYS rs:stä kaikelle kansalle eli kaikille luoduille.

      PS Nyt Te S'partakus kirjoititte jotain sellaista kuin "N-ulotteinen Kategoria- ja Laatuavaruus.." on ns. MESTARI rs:n oma keksintö ja se on todettu myös järjettömäksi. Te Arvoisa Toveri S'partakus ette varmaankaan tiedä sitä asiaa, että mitä kaikkea Kategoria- ja Laatuavaruus tarkoittaa. Me voimme kai yhteistuumin todeta sen asian, että Kategoria- eli Laatumuuttujat perustuvat TILASTOTIEDE rs:ään. Nyt ja nyt siis Laatumuuttujat ovat todellakin niitä muuttujia, joita voi olla tilastollisesti merkitsevästi jopa pienessä Ekosysteemissä kuten esimerkiksi Puistoissa, Omakotiympäristössä, Meren tai Järvien saarilla sekä vastaavilla. Mehän voimme todeta sen asian olevan totta, että Luontoympäristössä voi olla Tilastotieteellisiä Laatumuuttujia eli Kategoriamuuttujia periaatteessa N-1 kappaletta. Tehän Arvoisat Toverit ja Porvarit tiedätte sen asia, että tässä tapauksessa kirjain N tarkoittaa sanaa Ääretöntä.

      PS Mistä ihmeestä TE Arvoisa Toveri tiedätte sen asian olevan totta, että se AIKA-AVARUUS, jossa MATERIA asustaa, on Neliulotteinen. Minä myös ihmettelen sitä asiaa, että mitä kaikkea Te Arvoisa Toveri tarkoitatte, kun Te väitätte siten, että materiaosasten ominaisuuksia ei materialismissa liitetä ulottuvuukiksi.

      PS Universumissa ei ole nähtävissä uusia ulottovuuksia ja tuskinpa asia muuttuu miksikään sen jälkeenkään, kun havaitaan muita universurmeja. Universumien joukko "asuu" edelleen samalla tavalla neliulotteisessa avaruudessa. Miten nyt asuu eri universumit Neliulotteisessa Luontoavaruudessa? Miksi Universumit eivät voi olla yhtä hyvin myös pelkästään Kolmiulotteisessa Luontoavaruudessa?

      PS Voin sanoa sen, että Kappaleen K paikan ilmoittamiseen riittää ihan hyvin Kolmiulotteinen Geometria ja että AIKA rs kertoo vain sen asian, että mitä kaikkea tarkoittaa täysin vakioinen LIIKE- eli VIRTASUURE. Niin ja nyt AIKA eli Vakioinen Virtasuure ei ole symmetrinen missään muodossa Vakioinen PAIKKASUURE rs:n kanssa. Nyt Paikkasuure ilmoittaa jotain sellaista kuin paikallaan olevaa, kun taas Virtasuure ilmoittaa jotain sellaista asiaa kuin vakioisessa liikkeessä olevaa.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Engelsin luonnon dialektiikka
      Palstalla on syntynyt tarve käydä läpi mitä materialistinen dialektiikka tarkoittaa sen suuren vääristelyn takia. Vääristely johtaa väitteeseen, että aika sisältäisi kaikkia
      niitä piirteitä joita uskonnot esittävät ja joiden vuoksi luonnonlakeja noudattamattomat temput tapahtuisivat ajan sisällä. Niitä voi kuvata taikurien tekemiksi silmänkääntötempuiksi mm vetää tyhjästä hatusta kani. Aikakäsite olisi x-ulotteinen avaruus ja siellä henkiolennot temmeltäisivät piittamatta kausalitetista, syysuhteesta.
      Vääristelyn tarkoitus on saattaa uskonnolliset ihmetemput tieteellisesti todennetuiksi ja jollaisia "profeettoja" vielä nykyäänkin silloin tällöin esiintyy.

      Materialistinen filosofia tutkii tieteisiin perustuen todellisen luonnon todellisia ilmiöitä. Dialektiikka on oppi olemisesta yleisissä yhteyksissään. Dialektiikka on samaa kuin logiikka ja Leninin arvion mukaan logiikka on samaa kuin tiede.
      Materialismi ja tiede kulkevat yhtä jalkaa. Siksi metafysiikka ja uskonnot sen yleisimpänä muotona syntyivät paljon varhemmin. Metafysiikka on sitä kun oletetaan jonkin tapahtuman syyksi jotain, jota ei ole todennettu tieteellisesti.
      Materialismi lähti maailmalla liikkeelle alkukantaisena noin 2 500 vuotta sitten Välimeren ympäristön antiikin maailmassa sekä Intiassa veda-runoissa ja Kiinassa taolaisuudessa ja muissa opeissa. 1 800 luvulla luonnontieteiden taso oli niin korkealla että oli mahdollista löytää yleiset liikelait luonnossa että ihmisyhteisön kehityksessä.
      Nykyaikaiset luonnontieteet ja materialismi ovat yhtä ja kehittyvät yhdessä. Valistusjalta lähtien metafysiikan osuus tieteissä alkoi kadota ja on nykyään kadonnut tyystin. Tiede esittää tuntemattomasta valistuneita arvauksia mutta ei esitä enää tiedon aukkoihin epämääräisä henkiä ilmiöiden synnyttäjäksi.

      Friedrich Engelsin "Luonnon Dialektiikka" on kultaakin arvokkaampi esitys materian olemuksesta ja sen liikelaeista. Siinä Engels hahmotti perustellusti yksien kansien väliin mat. filosofian peruskäsitykset.
      5000 merkkiä jäljellä

    • Partacus

      MESTARILTA samaa höpötystä kuin ennenkin.
      Avaruus todetaan olevan kolmiulotteisessa tilassa ja siinä tapahtuvat ilmiöt ovat aikaan sidotut. Aika-avaruuskäsite on iso kuvio.
      Aika-avaruuden oliot omaavat tuhansia, miljoonia ja kuka tietää kuinka paljon, ominaisuuksia. On hajua, näköä, lujuutta, eliökantoja, aurinkokuntia, universumeja.
      Materian ilmenemisen olomuotoja on x kappaletta. Se mikä on yleistä sitä ei tule sotkea yksityiseen.

      Onko hiukkasten maailma oma ulottuvuus ja muualla kuin aika-avaruudessa. Entä atomien maailma tai universumien tai universumien joukkojen tai hiukkasten sisällä olevasta suurten joukkojen miniminihiukkasista jne. jne.
      Yksityisen materiaolion ominaisuus ei ole uusi ulottuvuus vaan vain pelkkä ominaisuus.

      Yritätte MESTARI kumota materialismin kepulikonsteilla. Se ei ole onnistunut vielä keneltäkään porvarilta. Eikä helpolla onnistukaan. Engelsin oivallus luonnossa ilmenevän heijastuminen tajunnassa on materialistisen filosofian kiinnipysyvä tukikohta.
      Idealistinen filososofia (varsinkin uskonnot) vihaa Engelsiä ja syystä. Engels osoitti luonnon ilmiöiden ja ajattelun ykseyden.
      Materialismi on se voima, joka valtaa ihmisten mielet ja se näkyy parasta aikaa joukkomittaisena eroilmiönä uskonnoista kaikkialla maailmassa.

      • ASEMAKOULUSEURA000

        HEI!
        En todellakaan yritä kumota sellaista asiaa kuin Dialektinen Materialismi LD rs vaan sellaisen sekoilun ja Ihantolakuvion kuin on TERÄSMIESAATE eli STALINISMUS tai Henkimaailmasekoilun nimeltään LENINISMUS.


        Onhan nyt hyvä huomata se, että on olemassa ns. Vakioinen PAIKKASUURE eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS ja on olemassa myös Vakioinen VIRTASUURE eli AIKA siis pelkkä aika. Kun nyt tutkimme asioita, niin paikan s määräämiseen riittää pelkästään m, m2, m3 rs, joten ei tarvita AIKA rs:ää välttämättä, mutta jos haluamme tietää Ajan Hetken HISTORIA rs:n ympäristössä, niin tällöin tarvitaan Vakioinen VIRTASUURE eli AIKA rs:ää.


        PS Miksi pitää YKSI USKONTO rs korvata toisella USKONTO rs:llä kuten esimerkiksi TERÄSMIESAATE eli STALINISMUS rs:llä tai LENINISMUS-sekoilulla.


        PS Voin sanoa sen asian, että en tunne minkään muunlaista Materialistinen Filosofia rs:ää kuin sen, joka perustuu LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD-DN rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.
        PS Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        PS Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


        PS MAKROTEORIA Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Havittelu eli Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'
        PS MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        PS MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
        KASAANTUMINEN on Elinkeinoelämän asia, kun taas KESKITTYMINEN on Julkistalouden Ilmentymä tai Asia.


    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      ASEMAKOULUSEURA000
      11.2.2017 17:30
      HEI!
      Nyt ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri väittää jotain sellaista, että Marxilainen Revisionismi LD on varmasti täysin eri asia kuin EB:n Revisionismi.

      Nyt Pääomakirja rs:ssä on yritysasia kuvattu siten, että Yritysmaailmassa ilmee ainakin seuraava kuvio siis PYSYVÄ ja VAIHTELEVA PÄÄOMA sekä LISÄARVO, kun taas EB:n Revisionismi rs:n mukaan Työläinen saa täyden korvauksen työstään, joten EB:n mukaan Elinkeinoelämän ympäristössä ei syynny sellaista kuin LISÄARVO.

      Ovatkohan nytToverit S'partakus kuten myös Toveri Extyökkäri ja Vastaavat todellakin vain ja ainoastaan EB:n Revisionismi rs:n vannoutuneita tukijajoukkojen jäseniä?

      Niin ja nyt kysyn vielä sitä asiaa, että oletteko Te Leninistit ja Teräsmiehet todellakin sitä mieltä, että Luonnon Dialektiikka -kirja rs:ssä kuvattu Lausepuun peruslause on sekoilua, kun taas Albert Einstein rs:n Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä AIKA-AVARUUS ovat totta.

      Te Arvoisat Toverit olette varmaankin unohtaneet sen asian, että Yhteiskunta- ja LUONTOTIEDE rs:n kuvioissa suoritetaan ensin havaintomatriisien kerääminen Tilastotieteellisesti pätevällä tavalla ja vasta tämän keräilytyön jälkeen tulevat kuvioihin mukaan ns. TEORIAT, MALLIT ja KAAVAT ja vasta näiden avulla me voimme tulkita ja selittää Havaintomatriisien antamaa tietoa. Niin ja nyt ilman Loogisesti ja Reaalisesti pätevää Teoriaryvästä me emme saa keräämistämme Havaintomatriiseista yhtään mitään irti, joten Teorioiden pätevyystaso ratkaisee sen, että mitä kaikkea tietoa me mahdollisesti voimmekaan saada Matriisiryppäästämme.

      Niin ja nyt Teräsmiessakki kuten myös LENINISMUS rs väittävät, että HE kannattavat Materialistinen Filosofia rs:ää, mutta nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että mitä kaikkea heidän Filosofinen Materialismi rs voisikaan tarkoittaa, kun heidän mielestä Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on puhdasta sekoilua, kun taas Suhteellisuuteoria, Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen Geometria on yhtä kuin TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS.

      Me voimme nyt kysyä sitä asiaa vielä, että jos Materialistinen Filosofia rs perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, niin mikä voisi nyt todella olla Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n. Me voimme kai todeta sen asian olevan totta, että nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on todella sama lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Mikä ero on nyt todellakin Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:n välillä? Voimme kai nyt todeta sen asian olevan totta, että ei ole olemassa sellaista Filosofia-suuntausta kuin Materialistinen Filosofia, joten on vain olemassa Objektiivinen Idealismi siis vain ja ainoastaan Idealistinen FILOSOFIA.

      Nyt kuitenkin ME voimme sanoa siten, että Teräsmiehet ja Leninistit eli Vallankumoustaistelijat ovat todellakin väärässä, sillä on olemassa KAKSI korostan KAKSI Filosofia-suuntausta siis Idealistinen Filosofia eli Objektiivinen Idealismi ja Subjektiivinen Idealismi sekä vielä Materialistinen Filosofia perustana Luonnon Dialektiikka LD rs.

      Niin ja nyt sitten Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet sekä Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, VAIHTOARVO on Kaksimuotoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN Yritystoimialalla ja KESKITTYMINEN Yhteiskuntakuvioissa.

      (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS)
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • sutsut

      Kalervo Krekula toistelee vuosien takaisia kirjoituksiaan Uuden Suomen nettelehdessä. Lausejärjestys vaihtelee ja johonkin tulee lisälause. Perussrunko on sama.
      http://kalevaseppo135.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/kalevaseppo135

      Käyttämällä paljon marxilaista sanastoa Krekula pyrkii sekoittamaan niin Marxin kansantalousopin kuin materialistisen filosofian.

    • VERKKOKOULUMESTARIT0000

      TIETOPALVELUMESTARIT007
      15.2.2017 22:13
      Extyökkäri kirjoitti:
      Samaa sössöä, ei järkeä!
      HEI!
      Miten Te Toveri Extyökkäri voisitte todella selittää sen asian, että mitä kaikkea tarkoittaa Teidän Iskusananne "samaa sössöä ja ei ole järkeä"?

      Minusta olisi hyvä asia myös se, jos Te Toveri Extyökkäri kertoisitte muutamalla muullakin sanalla kuin sössöä ja ei järkeä sen, että mitä tarinassani on sellaista, joka menee Teidän Arvoisa Toveri Extyökkäri mielestänne täysin pöheikköön.

      Olenhan KYLLÄ yrittänyt tarinoida jotain sellaisesta asiasta kuin LENINISMUS ja TERÄSMIESAATE ja vielä erikoisesti siitä, että miten Leninismus eli Teräsmiesaate eroaa Marxilainen Revisionismi LD ja Materialistinen Filosofia LD rs:stä.

      Haluan myös sen asian tulevan vielä tälläkin kertaa näkyviin, että mitä tarkoittaa Luonnon Dialektiikka LD ja Makroteoria sekä Mikroteoria1 ja Mikroteoria2.

      Nyt Luonnon Dialektiikka LD on seuraavankaltainen Kehitelmä: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS).

      LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset, Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamastaan Tavarasta tai palvelusta. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.

      KASAANTUMINEN Yritysmaailmakuvioissa ja KESKITTYMINEN Yhteiskuntaympäristössä..

      PS Onko nyt kertaus todellakin opintojen ÄITI vai mikä? On kai nyt HYVÄ KUVIO myös se, kun Te Oikeistoiskurit mietitte asioita ja vielä kerran asioita, niin Teidän silmienne edessä on Pähkinän kuoressa se, että mitä kaikkea Marxilainen Revisionismi ja Materialistinen Filosofia LD tässä ja nyt tarkoittaa tai sitten ei.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • AKATEMIAKOULUMESTARIT007

      VERKKOKOULUMESTARIT000
      2.9.2017 23:06
      HEI!"Et siis ymmärrä, nykyiset ay-mafiat eivät tehneet mitään kun työttömyys nousi ennätyslukemiin vaikka keinoja olisi ollut vaikuttaa. Ammattiliitot voivat olla työläisen asialla jos huolehtivat työläisistä enemmän kuin mafian johtomiehistä."

      Mitä tarkkaan ottaen AY-MAFIA rs:n olisi pitänyt Teidän Toveri Extyökkäri mielestänne tehdä silloin, kun TYÖTTÖMYYS nousi ennätyslukemiin?

      Onko ainoa oikea linja Teidän Extyökkäri mielestänne se asia, että aletaan järkeistämään ainakin Rivityöväestön palkkoja? Mitähän nyt Järkeistämisen täytyy pitää sisällään Teidän EXTYÖKKÄRI mielestänne? Onko todella ainoa oikea linja se, kun annetaan ainakin rivityöväestön palkkatason romahtaa oikein voimalla siis leikkautua alaspäin? Olisikohan nyt parantanut SUOMI-valtion kilpailukykyä se, kun oltaisiin leikattu oikein kovalla tavalla ainakin Rivityöväestön palkkoja alaspäin?

      Olisiko nyt Rivityöväestön Palkka silloin sopiva, jos se pyörisi Työn Antajan sivukuluineen jossain 2-3 euroa työtunti ja että työpäivä olisi jossain sellaisella tasolla kuin 12 työtuntia työpäivässä? Nyt kehottaisn Teitä Extyökkäri miettimään myös sitä, että mistä Me SUOMI-valtiossa löydämme maksukykyisen kysyntätekijän esimerkiksi Palveluelinkeinolle siis sellaiselle Tuotannon alalle, jossa ei voi ainakaan suuremmassa määrin käyttää hyväkseen Ulkomaan Kauppaa eli Vientitoimintaa. On myös hyvä kysyä sitä, että mihin me pystyisimme myymään kaiken sen Tavara- ja Palvelutuotannon, jonka Me pystyisimme tuottamaam silloin, jos Työtunnin Hinta olisi 2-3 euroa tai jopa jollain suppealla alueella jossain 4-5 euron tietämissä ja että Työpäivämme olisi 10-12 tuntia työpäivässä.

      Nyt kuitenkin kannattaa palauttaa mieleemme ns. Tuotantopääoman Kaavan R-T...P...T'-R' rs:n. Voimme kai todeta sen asian, että on suhteellisen helppo kuvio käynnistää TUOTANTO siis R-T...P, mutta on ymmärtääkseni paljon vaikeampi ongelma se, kun pystytään tai kyetään toteuttamaan RENGASKUVIO eli Kaava R-T...P...T'-R'. Nyt Tuotantopääoman Kaavan alkupuoli kuvaa sitä, kun sijoitetaan rahaa Tuotantovälineisiin siis Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet sekä vielä Työvoimakustannukset. Nyt kirjain P tarkoittaa Työaikaa ja vielä kaavan loppuosa tarkoittaa kirjain T rs:n muodossa valmiita tuottaita ja kirjain R tarkoittaa tuotteesta saatua hintatasoa ja pilkku kirjaimissa T' ja R' tarkoittaa mahdollista lisäarvoa sekä vielä VOITTO on se osa Lisäarvosta, josta on poistettu ns. LAINANHOITOKULUT.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, PankkipääomaR-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista. VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
      KASAANTUMINEN on nyt YRITYSTALOUSASIA, kun taas KESKITTYMINEN on JULKISTALOUSASIA
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      TIEDE ja KREATIONISMI VASTAKKAIN on yhtä kuin seuraava:
      Tiede tutkii olevaista ja sen tuottamia ilmiöitä ja ei voi asettaa mihinkään tapahtumaan materiaalisista syistä poikkevia määritelmiä Ilmiölle joko löytyy selitys tai ei.
      Kreationismi olettaa kaiken perussyyksi jonkinlaista materian ulkopuolista luojaa. Opissa on lisäksi, että kaikki ilmiöt ovat luojajumalan aiheuttamia tai vain universumin alkupaukku olisi luojan tekoa ja että se olisi säätänyt alkupaukussa tulevat fysiikan ja kemian lait mutta ei muuten puuttuisi universumin historiaan. Muitakin versioita on.
      Kreationismi liittyy vahvasti uskontoihin mutta ei yksistään niihin.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kreationismin_historia

      Kun on nyt keskusteltu myös sellaisesta tiedekuviosta kuin Vertaileva USKONTOTIEDE, niin on kai syytä tuoda kehiin myös Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs sekä vielä erikoisesti DIALECTICA NATURALIS DN ja LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs.
      Nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa:
      A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja Nulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti eli SYY ja SEURAUS, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.
      #Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS#

    • Partacus

      Aloituksen otsikko on kirjattu väärin. Porvarit inhoavat materialistista dialektiikkaa siksi koska se ei perustu mihinkään materian, sen liikkeen ja aika-avaruuden ulkopuolisiin vaikutustekijöihin. Porvarillisillä piireillä on asiassa takataskussa poliittinen tarkoitusperä. Uskonnot ovat perusluonteeltaan omistajia ja omistusta puoltavia ja siksi materialismi on heille myrkkyä. Insinöörit, kemistit, fyysikot, kosmologit ja kaikkinainen tiede on pakotettu tutkimaan olevaa sen oamsta lähtökohdastaan. Turvallisuusnormia ei voi säätää siten, että jossain kohdassa luotetaan henkivaikutukseen.
      Dialektiiikka on syysuhteiden selvittämistä olemassa olevasta lähtien, se on oppi olemisen tapahtumista yleisissä yhteyksissään. Mikään esiintyvä ilmiö ei ole irrallaan aika-avaruuden muista ilmiöistä Ilmiöitä tutkitaan toki erillisinä, omana itsenään.
      Sama periaate on kansantaloudessa. Tulee tutkia miten talous ylipäänsä pyörii, siinä vaikuttavaa yleistä sekä erityistä yksittäisen tuotantosolun (yhtiö) toimissa.

      Kommunistit seisovat täsmällisesti materialistisen filosofian takana. Luonnon ilmiöt ovat ehtona älyllisen elämän olemassaololle. Ihminen, ihmiskunta, voi toimia vain olevaisen ehtojen mukaisesti. Se voi toimia väärinkin mutta silloin luonnon tasapaino järkkyy. Monissa tapauksissa voidaan luontoa ryöstöviljellä, saastutetaan tai harjoitetaan mm. ryöstökalastusta tms..
      Tulee siis seurata ihmisen ja luonnon keskinäissuhdetta ja säädellä monia seikkoja jotta tulevaisuus voisi toteutua myönteisesti.
      Mikäli kulttuurievoluutio ei toimi oikein, biologinen evoluutio "kostaa" virheelliset toimet.
      Kommunistit tukevat aukottomasti dialektista materialismia ja sen historiankäsitystä sekä kehittävät sitä eteenpäin.
      Tuure Lehenin "Materialistit ja idealistit" tutkimus on helppotajuinen tutkimus mainittujen filosofian haarojen kehitystrendistä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe