Aihe

Antirkistus-Jumalat VALLOITTAA Maan

Antirkistus-Huorat

Antikristus-Jumalat, Vaaleat huoraavat (eli Ne, jotka tosta noin vaan antavat Mitään Elämää tai asiaa Maailmasta minkävaanlaiseen hyväksikäyttöön, uhraavat) JUmalat VALTAAVAT, valloittavat koko Maailman, ITSE asiassa Heitä on aikalailla paljon joka puolella Maapalloa. heitä EI saa kuriin, EI lopettamaan eikä häipymään meidän alueelta myöskään EDES Noi Muut, Toiset Valtiaat, Jumalat, VAIKKA asioista AINA sanotaan, selväksi piirretään Heidän mieliinsä ja tajuntaan, ymmärrykseen. He, Muut Valtiaat, JUmalat EIVÄT saa KOSKAAN aseita käsiinsä, ETTÄ voisivat ampua tollaiset Huora-JUmalat, jotka tosta noin VAAN taas antavat, "myyvät" koko Ison Osan maapalloa, eliöstöineen, ihmisineen.

VAikka tästäkin asiasta olemme JO niin suurin osa ihmisistä saaneet oppia, kuinka haitallisia, vaarallisia noi tollaiset Huora-Jumalat, -Valtiaat ovat, niin Noi Muutkaan Jumalat, Valtiaat EIVÄT kaikesta HÄDÄSTÄ huolimatta, kaikesta opastuksesta eivätkä ajojärjestämisestä huolimatta (mitä itsekin olen joutunut opastamaan Heitä näiden AIkojebn keskellä, tiimoilla) EIVÄT KOSKAAN ryhdy Noita Antikristus-Jumalia, -Valtiaita OTTAMAAN POIS, VAIKKA kaikki He ja me olemme JO nähneet, oppineet ja liikaa tuta tunteneet, KUINKA haitallisia, vaarallisia Moiset Noi Antikristus-Jumalat, -Valtiaat OVAT. VAIKKA täällä on huudettu Heille opastukset, ohjeet kUINKA toimitaan ja KUINKA EI, Mitä, Ketä EI anneta ENÄÄ olla olemassa. KAikesta olen kädestä pitäen opastanut, järjestänyt kaiken noiden Huora-JUmalien, -Valtiaiden POISTON, yli vuoden, ja erittäin paljon joka päivä (lähestulkoon) koko päivän. Niin Herrat Jumalat, Valtiaat Mitkään Muutkaan EIVÄT älähdä ja kauhistu, pelästy Tollaisia Antikristus-Jumalia.

VAIKKA kaikki olemme (Hekin) tuta saaneet tuntea, ETTÄ Noista Antikristus-Jumalista EI ole MITÄÄN hyötyä, EI apua, VAAN KOSKA ovat täysin KOSKAAN MItään hoitamatta, EDES omia asentojaan, halujaan, aikaansannoksiaan, olemassaoloaan. EI VAAN kaikki heidän hoitamattomuus KAATUU ja kulovalkean lailla leviää YLLEMME, JOSTA EI KUkaan, Mikään, myöskään noi muut Valtiaat EIVÄT hyödy, VAAN pelkkää hallaa liian pahaa, liian haitallista ja vaarallista IHAN kaikille. Ja kaikki menetämme tässä kaiken, Elämämme, Oikeutemme ja turvallisuutemme. KÄSKEKÄÄ Noita KAIKKIA Valtiaita, JUmalia POISTAMAAN moiset Huora-Jumalat, -Valtiaat lapsineen. Hekin ovat IHAN töäysin pilalla ja liian paljon liikaa, turhaa hallanvaaraa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10089
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3549