Vääristelevä media edistää terrorismia

Länsimaissa terroristeilla on kissanpäivät! Media ja monet poliitikot kutsuvat heitä pakolaisiksi ja turvapaikanhakijoiksi, joille pitää osoittaa suvaitsevasuutta.
Jos joku haluaa vastustaa terrorismia konkreettisesti, kuten USA:n uusi presidentti Trump, nousevat ihmisoikeusjärjestöt takajaloilleen. Terrorismin vastustaminen nähdään loukkauksena ihmisoikeuksia vastaan ja kansainvälisten sopimusten vastaisena.

Suomessakin on jo jaettu sakkoja henkilöille, jotka ovat julkisesti uskaltaneet vaatia rajoituksia, joilla terrorismia voitaisiin ehkäistä. Sellainen toiminta on luokiteltu vihapuheeksi ja rasismiksi. Eli terrorismin vastustaminen on päättäjien ja median mielestä rasismia ja vihapuhetta. Näin luodaan pohjaa seuraaville terroriteoille, missä ne sitten tapahtunevatkin.

4

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.on

      Aloittelijan kommentti on totta!

    • EuroopanTerrorituki

      Näin asia valitettavasti on.
      Ainakin sillä kriteerillä, että terrori-iskun tekijän etnisyyttä ei tuoda esille jos se on lähtöisin jostain muslimimaasta. Mutta sitten kaikessa mahdollisessa tilaisuudessa, vaikka sille ei ole kansainvälisien päätösten ja oikeusasteiden mukaan mitään pohjaa, Israeliin ja/tai juutalaisiin kohdistetaan kaikki mahdollinen mustamaalaaminen.
      Voidaan myös kysyä miksi EU ja monet järjestöt länsimaailmassa ovat legitimisoineet terrorilla kasvaneen järjestön jota nykyisin kutsitaan hämäävästi erään sopimuksen mukaisesti PA:ksi. Tämän järjestön muista yhteyksistä ja siinä olevista järjestöistä ei pukahdeta sanaakaan, vaikka juuri nuo järjestöt ovat ylläpitäneet terrorismia kaikissa laittomissa muodoissaan. Eikä eräistä terrorilla ylläpidettyjä järjestöjä edes EU aseta terroristijärjestöjen listalle, puhumattakaan niiden perimmäisistä tavoitteista.
      Melkoista takinkääntämistä likaisen politiikan nimissä.
      Suomen media on monessa uutisessa "kunnostautunut" pimittämällä asian juuret ja siihen liittyvät kansainväliset voimassa olevat päätökset ja oikeudet.
      Tässä mielessä media edesauttaa ja tukee sellaisia terroristijärjestöjä kuten Fatah, Hamas, Hizbollah, Islamilainen Jihad jne., juuri niitä järjestöjä joiden tavoite on vain ja ainoastaan tuhota yksi ei-muslimivaltio Lähi-idästä.
      Tästä Suomen mediasta ja sen piiloantisemitistisestä asenteesta voisi joku kirjoittaa jopa kirjan, on se niin silmään pistävää kaikessa yksioikoisuudessaan ja asioihin perehtymättömyyttään.

    • notliar

      Mitä pitempään suvaitsemme tällaista ja päättäjämme ja media elävät valheessa, niin sen pahemmaksi tilanne menee aikaa myöten? Tällainen yhteiskunta kasvattaa lapsistamme kieroja valehtelijoita? Ennen lapsille sanottiin, että pitää olla rehellinen ja kertoa heti totuus jos oli jotain sattunut, opetammeko lapsemme valehtelemaan loppuun asti ja senkin jälkeen vielä kiistämään kaiken?

    • muhasenmatti

      ALOITTAJA TÄYSIN OIKEASSA.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe