Ahdistaa paino

Haluanlaihtua

mittani tällä hetkellä siis 170/52 ja ahdistaa kamalasti! Eniten haluaisin reisiä laihemmiksi..olisko teillä mitään vinkkejä millä laihtuisin suht nopeasti, sillä joka ikinen päivä kun paino ei laske ahdistaa vaan lisää.

6

869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hikloj

      Ihan rauhassa. Muistan ite kun olin noissa mitoissa (n.172/48-53) ja vanhoista kuvista näkee et tosi tosi laiha oon ollu. Uskon et säkin oon :) tällä hetkellä oon 175/55 ja ahdistaa kun pitäs painoa nostaa.. mut en voi enää niin hyvin tässä painossa kun pari kiloa painavenmpana. Mieli sanoo et haluaisin olla laihempi ja painaa vähemmän, ja nimenomaan saada just noi reidet pienemmiksi ja ahdistaa se painon nostaminen. Kannattaa miettiä et kumpi on tärkeempi terveys vai ne super laihat jalat. Tien et kuulostaa kliseeltä mut ite kun mietin niin valitsen sen terveyden. en enää ikinä halua maata sairaalassa sydänmonitorissa ja aiheuttaa mun läheisille sitä, että niitten tarvi kokoajan pelätä et mä kuolen ja syyttää itteään siitä.. toivon et säkin mietit vielä haluutko oikeesti pilata sekä oman elämäs että aiheuttaa valtavan määrän tuskaa ja pelkoa sun läheisilles.. Oot jo ennästeen tosi hoikassa kunnossa eikä sun oikeesti tarvi laihduttaa. Se että sun paino ei tipu voi johtua säästöliekistä. Jos oot ollu kauan jollain paastolla tai omena-päivässä dieetillä niin en yhtäån ihmettele ettei tipu... mulla oli joskus super super hyvä aineenvaihdunta. Olin luonnostaan n.166-167/41-44 mitoissa ja söin siis ihan täysin normaalisti miettimättä mitenkään ja viikoittan herkkuja noihin aikoihin ja treenasin toki myös paljon mut pysyin vaan hoikkana, vaakaa en edes käyttänyt kun terveystarkastuksissa suurinpiirtein ja olin siis 12 suunnilleen noihin aikoihin jollon sain sit päähäni olevani lihava. arvaa vaan oonko saanu aineenvaihduntani pilalle noilla 12 vuotiaasta asti alotetuilla nälkäkuureille, paastoilla, ylenpalttisella liikunnalla ja myöhemmin vielä oksentamiskierteiden tuloksena...

      Muttajoo, kohtalon toverina tiedän sun tuntees. Onks toi 170/52 sun ns. "Normaalipaino" eli ootko tollanen luonnostaan hoikkana&laihana pysyvä niinkun mäkin aikanaan vai ootko pudottanu tohon painoon? Jos oot luonnostaan tollanen, voit hyvin tossa painossa, et palele ja jaksat hyvin niin voithan sä kokeilla pari kiloa tiputtaa.. en kyllä suosittele mut jos tiputat niin älä herranjumala tee mitään tyhmiä paastoja&dieettejä.. niillä pilaat vaan aineenvaihduntas ja lihot sit myöhemmin helpommin. Niinkun minä. Jos oot jo nyt ollu jollain paastolla niin ala nyt ensiksi syömään. Syö vaikka 4 kertaa päivässä pieniä annoksia. Mitä useemmin syöt niin sun aineenvaihduntas pysyy paremmin liikkeellä ja kroppa tekee kokoajan töitä.. ei sun tarvi väkisin syödä mitään isoja määriä mut jotain proteeinipitosta kannattaa myös ettei lihakset hävii kokonaan. Omalla kohalla miten paino tippuu parhaiten on runsas päivittäinen liikunta (aerobista, lihaskuntoa ja kilpaurheilua) kevyt ruokavalio. Kannattaa vaan pitää huolta ettei liian kevyt. Ja yritä rentoutua ja välttää stressaamasta liikaa tota sun painoa, sit se ainakaan tipu jos stressaat liikaa. Tsemppiä <3 :)

    • valitse_itse

      Olen alle 160 cm ja painoisesti - ja normaalipainoissa. Reisien lihavuus on vain oman pääsi sisällä. Kukaan muu ei asiaa huomaa.

      Reisilihas on ihmisen suurin ja siksi tärkein lihas. Sitä tarvitaan liikkumiseen. Suuren massansa vuoksi reisilihas myös säätelee verensokeritasoa. Toki naisilla on hieman rasvaakin reisissä, mutta sinun painoisella liikarasva on varsin epätodennäköistä.

      Mitä jos varaisit keskusteluajan vaikkapa psykologille? Ongelmasi on se, miten koet itsesi. Anoreettinen käyttäytyminen ei mitenkään edistä terveyttäsi saatikka helpota elämääsi. Pahimmillaan se johtaa ennenaikaiseen tuskalliseen kuolemaan. Noloimmillaan itsemääräämisoikeuden menettämiseen ja pakkohoitoon.

    • Alottaja

      Mitään vinkkejä laihdutukseen?

    • lihavakakara

      Mulla on sama juttu, läskit reidet mutta oon 168 cm pitkä ja painan 51 kiloa. Täältä ei tunnu saavan minkäänlaisia vinkkejä joten en osaa auttaa muuten kuin että kannattaa syödä purkkaa jos tekee mieli jotain hyvää.

    • miesxxyy

      Ellet ole lesbo, niin mieti sitäkin että monet miehet eivät ollenkaan pidä rimppakinttuisista naisista. Myös jalkojen lihakset kärsivät, jos laihdutat liikaa. Tuosta painosta ei saa mennä enää yhtään alaspäin. Jotkut miespuoliset mäkihyppääjät olivat ennen anorektikkotasolla. Paino liittyy myös ruumiinrakenteeseen.

    • Anagirl02

      Minkä ikänen oot? Haluuks antaa kikin. Tarvitsen lisää vinkkejä tässä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe