julkkisselviytyjät nuuksio

pirroux

Katsoin just tuota sarjaa ja ymmärrän hyvin sen tekemisen, tulee rahaa.
Mutta en todella ymmärrä, että joku sitä katsoo, todella vähämielisten touhua sen katsominen.

6

137

Vastaukset

 • Juha Mieto, vanha seniili dementoitunut ukko siellä viimeksi nolasi itsensä ihan perusteellisesti. Miten se kehtas mennä sinne. Kovat on ukolla puheet, mutta ei jumalauta osannut yhtä laavua rakentaa, vaikka muka "löysivät" pressunkin. Pataa tarvittiin rakentamaan näille surkimuksille maja.
  Kannattaiskohan miedon mennä vanhainkotiin dementiaosastolle jo. Säälittävä tyyppi. Naisista vielä puhuu, eikä varmasti enää muista mitä näitten kanssa pitäisi tehdäkään. Kovat on papalla puheet kuitenkin. Munaton!

 • Toi oli kyllä huvittava tapaus. Mietaa on niin miestä niin miestä muttei selviä paria yötä ilman akkojen apua rantapusikossa.

 • Mieto on sentään ikämies, mutta entäs tämä Makwan??!!
  Hyvä ettei itkenyt, kun oli nälkä, eikä päässyt suihkuun!
  Pelkäsi käärmeitä ja liskoja, ja antoi naisen (Mira Luoti) yksin huolehtia
  majan rakentamisesta ja muusta. Ei ollut edes keskustelukumppaniksi!
  Itseään täynnä oleva turha julkkis!

  • Makwanille sitten ohjelman kautta kuittailut ja kas kummaa murtovaras sitten yllättää sopivasti? Myös taistelukoirakin sitten palauttamaan kolhiintunutta tosimies imagoa.


 • Eihä Julmis oo enää mikään metsänpeikko se on ollu kansanedustaja jo pitkään ehken ei osaa enää hiihtääkään. arvelenkin

 • Eihän se ole mikään ohjelma, vaan Partioaitan ja hotelli Nuuksion hieman pidempi mainos jonka mannekiineiksi nuo ovat suostuneet. Kun vähennetään tulo ja lähtöpäivä niin eiväthän ne ole siellä hotellin takapihalla kuin päivän, ja sen ajan istuu vaikka kannon nokassa karkin ja makkaran voimalla, mutta tuo onkin huonosti käsikirjoitettu ylipitkä mainos muiden roskaohjelmien välissä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.