bellen miesseikkailut

rosssugden

Onko hän nyt ihan tosissaan lyömässä hynttyyt yhteen tän tohtorin kanssa?taitaa näillä kahdella oli ikäerokin melkoinen ja mitähän muut dinglet tästäkin tuumailis varmaa jermaine sais turpaan aika pahasti,onko belle edes täysi-ikäinen?

21

632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kxft

      Bellestä on tullut oikea varsinainen pikku suttura.

    • masturbaattori

      Belle on varmaan joku 14. Ei oo yllätys, että mustamies haluaa pikkasen nuorempaa.

      • Mustaamieli

        Belle on 17v ja lääkäri on naimisissa


    • RealismiaEiKiintiöitä

      Tämä oli kyllä täysin väkisinväännetty romanssi. Ei kyllä jaksa uskoa, että Belle syttyisi tuollaisesta tyypistä. Olisivat nyt ainakin voineet hommata ulkonäöltään sellaisen hepun, josta teinitytön voisi kuvitella kiinnostuvan, kun ikäeroakin tuntuisi olevan sen verran, että se ulkonäkö on nimenomaan tuon ikäisille se kompensoiva juttu.

      Ja kun siellä joku kumminkin vetää taas rasismi-korttia hihastaan, niin tuo ukko yksinkertaisesti ei ole ulkonäöltään mikään sellainen komistus, että joku teinimisu kiinnostuisi laakista. Olisi voinut kuvitella, että Belle olisi kiinnostunut ennemmin Gemman isästä Domista, kun oli olemukseltaan nuorekkaampi ja päristeli vieläpä prätkällä nahkarotsi päällä. Tai ihan kenestä tahansa muustakin kyläläisestä. Toki onhan lekureilla fyrkkaa.

    • victorinux

      Vähän outo tää lääkärin avioliitto viritys, kun Emman kanssa yritti lirkutella, niin silloinhan oli sinkku. Olihan siitä vastaanotolla sivulause Leylalta, mutta silti... Nyt ykskaks vaimokin kirjoitettiin, että Belle on vielä liitonrikkoja ja tietty vanhempi lääkärismies lähtee nuoren pimatsun matkaan.

      Mua oikeesti alko ällöttämään se Bellen päällekäyvyys ja halu. Belle lähti vastaanotoltakin samasta ovesta kuin David. Ei odotushuoneessa silloin sitten kukaan ihmetellyt, että tuoltapa porukkaa lappaa ulos esim Emma?

    • Tämä lääkäri on,minunkin mielestä.Kieltämättä kaikkea muuta kuin hurmurityyppinen.Se miltä hän näyttää, sillä ei ole loppupeleissä mitään väliä tässä kuviossa.Bellen tutustuessa Jermaineen, hän ei osannut olettaa tämän olevan ukkomies.Belle oli vain lapsellisella tavalla ja aina niin huomionkipeänä, vanhempiensa pilalle lellimänä tyttönä, niin otettu ja innostunut tohtoriltakin saamastaan huomiosta.

      Nyt kun Belle sai tietää tohtorin olevan ukkomies ja samaan syssyyn, kuunneltuaan äitinsä pettymyksen sävyttämiä neuvoja, olla etsimättä elämäänsä rakkautta.Joka kuitenkin on vain näinkin pettävää.Belle saa pirullisen idean.
      Uskoisin siis tässä Bellellä nyt olevan taka-ajatuksena vain se, että hän aikoo antaa jollakin tavalla opetuksen tälle uskottomuuteen taipuvaiselle ukkomiehelle.
      Siksi hän jatkaa häpeämättömästi flirttailuaan miehen kanssa.

      Tyttö on edelleen katkera vanhempiensa erosta ja siitä, kun hänen oma isänsä lähti toisen naisen matkaan.Hän alkaa inhota kaikkia pettäviä ukkomiehiä.
      Siksi hän hoksaa nyt tarjoutuneen oivan tilaisuuden, näpäyttää kunnolla, tuollaista vaimoaan pettävää aviomiestä, millaisena näkee oman isänsäkin.

      • Lisavalivali

        Belle lopetti jo tai lopettaa skitsofrenia lääkityksenä ja onhan siitä sitten seurauksia. Harhamaailma tulee ja häiritsevä ärsyttävä äiti Lisa valittaa ja valittaa. Tämåkin belle pelle lapsinäyttelijä ollut liian kauan sarjassa,eikä ole kiinnostava. Belleä pidettiin fiksunakin mutta on ehtinyt tyriä jo mahdollisuutensa. Dinglen tapaan sekoilu jatkuu. Nuppi sekaisin kun Bayleyn näköiseen sortui. Kaikenlaista sotkua. Huvittavaa kun teini tyttöset yrittää olla niin aikuista. Tätä belle hullua tulee pitkään ja evvk Lisa mongertaa ja lyllertää. Zak ja Joanie hyi hitto. Dinglet perheenä ärsytävä.


      • Turmion_enkeli

        Juu, olet oikeassa. Belle viettelee Jermainen ja käräyttää sitten rysän päältä. Ihan vain piruuttaan.
        Ei tuossa mitään rakkautta ole. Belle inhoaa pettäjämiestä.


    • Kummallista jos Lisa ei poistu kokonaan sarjasta.Jos hän jääkin sarjaan, vain tälläisen jätetyn, katkeran valittajan rooliin.Miksi ei Lisalle löydy muka mistään ketään uutta miestä?Miksi hän kököttää yksin Bellen kanssa ja uikuttaa siellä sikolätissä?

      Ei ole kiinnostavaa katseltavaa, tämä Lisan kiukutteleminen tehtaalla Joanille ja kokoajan myös Zakille, jonka uskoi viimeiseen asti palaavan takaisin hänen luokseen.Lisan katkeruus kaiketi vaan pahenee, nyt kun Zak ja Joanie avioituvat.

      Viettääkö Lisa loppuelämänsä tytärtään yksinään hoivaten?Kun Belle sairastuu skitsofreniaan, jos ei mene hoitolaitokseen.Hän tarvitsee äitiään.Ehkä Belle ei kykene koskaan, elämään täysin itsenäistä ja normaalia elämää.
      Vaikka Bellei ei sairastuisikaan.Joka tapauksessa Lisa näyttäisi olevan sellainen äiti, joka ei ymmärrä lapsensa joskus aikuistuvan.Äidin ja lapsen välille on kasvanut uusi henkinen sitkeä, katkeamaton napanuora.

      • victorinux

        Keskustelu ajautuu sivuraiteelle, mutta menkööt. Pahoittelut. :)

        Mä en käsitä, miksi Lisa tukeutuu Belleen ja kertoo tälle sydämensä tuskasta. Eihän Belle ole Lisan ykköskaveri, vaan lapsi, joka kärsii vanhempiensa erosta. Aivan käsittämätöntä.
        Missä on Lisan kaverit? Kerryn puolen vaihdon "ymmärtää", kun Kyleä haluaa tavata. Mutta Laurel? Moira? Charity? Vai onko kaikilla nyt omia isompia juttuja, ettei ne jouda kuuntelemaan ja tukemaan.
        Marlon hetken yritti.


      • Jäämistö

        Et ole tainnut lukea toista ketjua (Juonipaljastuksia brittiajassa) täällä. Siitä tiedät, kumpi jää


    • Tämän Belle ja tohtorimieskuvion yhteydessä.On tullut huomattua Bellen monet lapselliset ilmeet ja eleet.En ole muilla emmerdalen nuorilla nähnyt koskaan tälläisiä näin lapsellisia ilmeitä.Mielestäni Bellellä on muutenkin, sellainen...
      "lälly-mussunaaama" Muistan, että joku muukin on lisäkseni, tällä palstalla, joskus kommentoinut Bellestä näin.
      "Belle on ärsyttävä, aina kuin nauruun purskahtamaisillaan"
      Nyt häntä ei tosin ole naurattanut.Mutta on vaihdellut kasvoillaan, muita kummallisia, häiritsevän teennäisiä ilmeitä.Arvostan tietynlaista luonnollisuutta näyttelijöiden ilmeissä ja eleissä.Mutta kaikilla tälläinen taito ei vaan kehity koskaan.Ei, vaikka olisi näytellyt jo monia vuosia.

      Vaikka seuraavat huomiot eivät liity aloitukseen.Täytyy silti vielä todeta, että viimeaikoina.Muidenkin hahmojen tunnetilat ja ilmeet on alkaneet muuttumaan liian nopeaan tahtiin.Katsojana ei oikein enää pysy perässä.
      Noin kiivas tahti ei ole ehkä helppoa edes näyttelijöille.
      Vaikka tälläinen muuntautumiskyky kuuluukin näyttelijän ammattiin.
      Siksi teatteria kuvaa, ne kaksi naamiota vierekkäin.Hymyilevä ja surullinen.

      Viime aikoina, etenkin kivessyöpään sairastunut David on nyt joutunut pikavauhtia vääntelemään naamaansa.Itkusta, riemuun, kiukkuun, tai todellisia tunteitaan peittelevään huolettomaan"kaikki on hyvin ilmeeseen"
      Näyttää, että koko David hahmon persoona on muuttunut muuksi, mitä se on ollut.Aikuselle miehellelle sopii nyt sairauden myötä, muka samanlainen oikkuttelukäytös, kuin teini-ikäiselle Jacobille.Ensin ollaan hymy korvissa ja sitten ollaankin ykskaks suu viivana, ja silmät viiruina vihaisen näköisenä.Tuittuillaan ja oikutellaan kakaramaisesti kaikille.Haetaan heti lohtua alkoholista ja säälitään teatraalisesti itseään.

      • Belledaavetti

        Bellestä. Lapsinäyttelijänä pitkään olleet ei oikein koskaan ole hyviä. Davidin taidot ei riitä esittämään vakavaa aihetta kuten syöpää. Wolfdenilla ei ole näyttelijä koulutusta,laihdutus ja karvojen ajo ei auta. Jimmykin on lähes alasti pari kertaa lähiaikoina. Jimmy osaa paremmin komedia hassuttelut. Tracyn naaman ja kielen vääntely ärsyttää. David sutturoineen ei hahmona ole kiinnostava.


      • ykskatsoja

        Itseasiassa monet suomalaiset miehet taitaisivat toimia just kuin David, jos sairastuisivat kivessyöpään. Kossupullo, itkua ja naurua.


      • kxft
        Belledaavetti kirjoitti:

        Bellestä. Lapsinäyttelijänä pitkään olleet ei oikein koskaan ole hyviä. Davidin taidot ei riitä esittämään vakavaa aihetta kuten syöpää. Wolfdenilla ei ole näyttelijä koulutusta,laihdutus ja karvojen ajo ei auta. Jimmykin on lähes alasti pari kertaa lähiaikoina. Jimmy osaa paremmin komedia hassuttelut. Tracyn naaman ja kielen vääntely ärsyttää. David sutturoineen ei hahmona ole kiinnostava.

        On kyllä osuva kuvaus 'David sutturoineen' - hänellä on aina jonkin sortin sutturoita, usein useita, liepeillään liehittelemässä, Leyla, Priya, Alicia ja nyt Tracy. Jotenkin samantyyppisestä muotista.


      • ppppppppppppppppp
        ykskatsoja kirjoitti:

        Itseasiassa monet suomalaiset miehet taitaisivat toimia just kuin David, jos sairastuisivat kivessyöpään. Kossupullo, itkua ja naurua.

        Mutta eihän Emmerdale ole suomalainen....


    • Kakkosmies

      Belle oli luonteva lapsinäyttelijä, se on myönnyttävä. Mutta entä nyt, luontevuus on kadonnut ja tilalle tullut eräänlainen väkisin vääntäminen. Kässäri on kässäri ja Eden Taylor-Draperilla on selviä vaikeuksia heittäytyä uusiin kuvioihin. Onhan hänet tosin palkittu vissiin useampaankin otteeseen, mutta itse en ymmärrä minkä vuoksi. Olen nimittäin jokseenkin samaa mieltä kuin nimimerkki "Huomioita sojvalta". Bellen ilmeet ovat teennä'isiä ja kaikki luonnollisuus hänestä on kadonnut jo aikoja sitten. Hänessä ei ole muiden Dingle-tyttösten karismaa, eikä hänestä saa miestennielijää vaikka kuinka yrittäisi. Näyttelijän ammatissa eleillä ja myös kasvoilla on iso merkityksensä ja ikävä kyllä Taylor-Draperin naama ei ole leivottu suurten tunteiden tulkiksi. Kyllä hän viehättävä on omana itsenään, mutta nykyinen juonikuvio on sopimaton. Joskus tuntuu kuin hän tajuaisi sen itsekin, sillä välillä silmistä näkee epäuskon omaan suorittamiseen.

      Eihän tuo musta lekuri Jermaine Bailey mikään hurmuri ole ainakaan ulkonäöltään, mutta hänen vaimossaan Angiessa sen sijaan on näyttävyyttä. Naista voisi kuvailla hyvin herkullisen oloiseksi eläväiseksi ja jopa sarjan seksikkäimmäksii. Jos miehellä on Angien näköinen vaimo, hänellä ei juurikaan ole aihetta iskeä muita. Tai ehkäpä rouvallakin on meneillään omat miesseikkailunsa ja tämä saa Jermainen juoksentelemaan teinien perässä.

      • DilleBengle

        "Bellen ilmeet ovat teennä'isiä ja kaikki luonnollisuus hänestä on kadonnut jo aikoja sitten."

        Ei hän kyllä luonnollinen ollut pikkupenskanakaan. Muistan porukoiden hehkuttaneen kyseistä henkilöä loistavaksi lapsinäyttelijäksi, kun oli nuorempi. Itse taas näin "pikkuvanhan" näyttelijän, joka veti yli. Juu, juu, lapsihan hän oli silloin, mutta täytyy ymmärtää, että jos pikkupenska rupeaa näyttelemään "tosissaan", hän ottaa mallia aikuisista näyttelijöistä, ja tällöin hänen eleet ja reaktiot ovat tulleet aikuisten hahmojen pohjalta, mikä taas ei ole ollenkaan luonnollista, lapset kun eivät oikeasti käyttäydy noin. Kun puhutaan luontevista lapsinäyttelijöistä, tarkoitetaan sillä siis yleensä aina penskaa, joka osaa näytellä hahmoaan rooliinsa eläytyen, mutta kuvaamaansa ikää ajatellen liian aikuismaisesti, minkä lopputulos on sitten teatraalinen.

        Kun äiti sanoo lapselleen rakastavansa tätä, ei monikaan penska tosielämässä katso mutsiaan kuin Brooke Ritkeä pitkään ja hartaasti, lähes tuskainen ilme naamallaan, ja sitten henkäise ulos että "Voi äiti kuinka minäkin rakastan sinua", jonka jälkeen syleillään kuin jossain Romeossa ja Juliassa. Mielestäni normaalit lapsinäyttelijät hoitavat hommansa osuvammin lapsekkuudellaan, vaikka ehkä ovatkin "kökköjä" näyttelijöinä.

        Pidin Belleä aina pentuna, vaikka oli jo teini ja ajamassa ajokorttiakin, ja siksi tuo miestennielijä -vaihe meni yli. En tiedä, tuntuu, että aina kun tietty ikä saavutetaan, yritetään kaikista tehdä jonkinlaisia tosi aikuisten elämää viettäviä beibejä, ja ainakin tässä tapauksessa homma tuntui tosi väkisin väännetyltä, eikä pelkästään sen takia, että teinimimmi kiinnostuu vähän niinkuin ensisilmäyksellä itseään huomattavasti vanhemmasta miehestä, joka ei ulkoisesti näytä sellaiselta teinityttöhurmurilta johon joku Bellen ikäinen voisi laakista tykästyä.


      • kxft
        DilleBengle kirjoitti:

        "Bellen ilmeet ovat teennä'isiä ja kaikki luonnollisuus hänestä on kadonnut jo aikoja sitten."

        Ei hän kyllä luonnollinen ollut pikkupenskanakaan. Muistan porukoiden hehkuttaneen kyseistä henkilöä loistavaksi lapsinäyttelijäksi, kun oli nuorempi. Itse taas näin "pikkuvanhan" näyttelijän, joka veti yli. Juu, juu, lapsihan hän oli silloin, mutta täytyy ymmärtää, että jos pikkupenska rupeaa näyttelemään "tosissaan", hän ottaa mallia aikuisista näyttelijöistä, ja tällöin hänen eleet ja reaktiot ovat tulleet aikuisten hahmojen pohjalta, mikä taas ei ole ollenkaan luonnollista, lapset kun eivät oikeasti käyttäydy noin. Kun puhutaan luontevista lapsinäyttelijöistä, tarkoitetaan sillä siis yleensä aina penskaa, joka osaa näytellä hahmoaan rooliinsa eläytyen, mutta kuvaamaansa ikää ajatellen liian aikuismaisesti, minkä lopputulos on sitten teatraalinen.

        Kun äiti sanoo lapselleen rakastavansa tätä, ei monikaan penska tosielämässä katso mutsiaan kuin Brooke Ritkeä pitkään ja hartaasti, lähes tuskainen ilme naamallaan, ja sitten henkäise ulos että "Voi äiti kuinka minäkin rakastan sinua", jonka jälkeen syleillään kuin jossain Romeossa ja Juliassa. Mielestäni normaalit lapsinäyttelijät hoitavat hommansa osuvammin lapsekkuudellaan, vaikka ehkä ovatkin "kökköjä" näyttelijöinä.

        Pidin Belleä aina pentuna, vaikka oli jo teini ja ajamassa ajokorttiakin, ja siksi tuo miestennielijä -vaihe meni yli. En tiedä, tuntuu, että aina kun tietty ikä saavutetaan, yritetään kaikista tehdä jonkinlaisia tosi aikuisten elämää viettäviä beibejä, ja ainakin tässä tapauksessa homma tuntui tosi väkisin väännetyltä, eikä pelkästään sen takia, että teinimimmi kiinnostuu vähän niinkuin ensisilmäyksellä itseään huomattavasti vanhemmasta miehestä, joka ei ulkoisesti näytä sellaiselta teinityttöhurmurilta johon joku Bellen ikäinen voisi laakista tykästyä.

        Luulen, että Bellessä juuri eniten vaikuttaa nämä kasvot, hän on vain niin luontevasti sellaisen kiltin tytön näköinen ja oloinen


    • Juuri näin, kuten "Kakkosmies" osuvasti toteaa ko.näyttelijättärestä.
      Kun hahmoa alettiin muokkaamaan liikaa Dinglemäiseksi.Rooli meni pilalle.
      Bellen rooliin ja tämän nuoren näyttelijän olemukselle, ei sovi yhtään vamppimaisuus.Eikä se Dingleille ominainen pahis&kovislook.Ei sovi, yhtään enempää, kuin vanhalle Pearlille.Se alastomien miesvartaloiden himokas kyylääminen.(Jimmy pelkässä esiliinassa)
      Bellen rooliin ei mielestäni sovi edes, myöhemmin kuvaan tuleva psyykkinen sairauskaan, tai ne aikaisemmat sekoilutkaan.Ehkä näyttelijä on itse samaa mieltä, mutta ei kai heillä paljon sanan valtaa ole.Jos aikoo pitää roolinsa, silloin on tehtävä mitä käsketään.

      Bellen kasvoille sopisi.Vielä nyt aikuistuttuaankin, vain, ne herttaiset, herkät hymyt.Jotka liittyvät sellaiseen kunnianhimoiseen innostumiseen kaikessa.
      Kiintymyksenä vauvoihin ja eläimiin ja kaikkiin projekteihin mihin hän ryhtyy.Esim.Tämä mehubisnes ja työt tehtaalla ja opiskelu.Harmi, että Bellestäkin piti vängällä alkaa muokkaamaan tärähtänyttä Dingleä, joka sotkee elämäänsä kaikella mahdollisella tavalla.

      Bellellähän ei ole ollut edes vaikea lapsuus.Kuten esim.Aaronilla, Debbiellä, Cainilla, Charitylla ja Chastitylla.Sen vuoksi, heidän käytöstään ja sitä rikkinäisyyttään on helpompi ymmärtää.Charitysta kun vielä tehdään Bellen uskottu.Tämä täti on vihonviimeinen neuvonantaja tälle neitoselle.Joka on jo muutenkin luisumassa pahasti sivuraiteelle.Se on helpompaakin nyt, kun ei tarvitse enää olla enää isän vahtivan silmän alla.Lisa ei yksin huomaa kaikkia tyttärensä toilailuja.Vaikka onkin aina uteliaan kiinnostunut, siitä mitä tyttö puuhaa.

      Suvuissa on aina joku mustalammas, tosin Dinglen suvussa on melkein kaikki sellaisia.Tähän joukkoon olisi siksi hyvin sopinut yksi valkoinen lammas.
      Juuri aikuistuvasta Bellestä olisi voitu muokata se poikkeus Dinglen sukuun.
      Sellainen, joka hankkii kunnon ammatin ja haluaa muidenkin sukulaistensa elävän fiksummin.Olisi kerrankin nähty sellainekin poikkeus, että edes yksi Dingle, ihan erottamatta.Haluaa eroon suvustaan, klaanin elämäntyylin takia.

      Tohtorin vaimo on todellakin kaunis nainen.Mutta itse tohtori on jotain ihan muuta.Tässä avioliitossa, luulisi todellakin miehen joutuneen petetyn asemaan.
      Mistä ovat löytäneetkin näin vastenmielisen näköisen miesnäyttelijän?Jolla on muka noin kaunis vaimokin.Mikä tuollaisessa tyypissä voi kiehtoa nuorta Belleäkin?Sen jotenkin vielä ymmärsi, että Belle ihastui, itseään vanhempaan Kiriniin.Mutta sitä en kyllä ymmärrä, että kukaan nainen ihastuu tuollaiseen tyyppiin, kuin Jermaine Bailey.

      • kxft

        Hyvin sanottu


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe