Reseptin hakeminen kannattaa ja on helppoa

dvegrhjykluyj

Älkää hyvät veljet miltään helppoheikeiltä tai hämärämiehiltä ostelko ties mitä myrkkyjä ylihintaan! Olen itsekin moiseen joskus haksahtanut, mutta en enää. Niin helppoa on saada resepti lääkäriltä, sildenafiili ei apteekissa nykyään maksa juuri mitään ja saa taatusti aitoa ainetta.

Lähdin liikkeelle, koska nykyinen naisystävä on hurjan halukas ja tahtoo harrastaa seksiä useinkin tuntikausia. Ja tykkään tietysti itsekin, mutta näin 35-vuotiaana ei ole enää 16-vuotiaan kunnossa.

No, netin kautta ajanvaraus työterveyslääkärille ja parin päivän päästä odottelin siellä vuoroani. Naislääkäri vielä. Vähän jännitti sekin, koska olettamukseni mukaan mies olisi voinut olla ymmärtäväisempi ja tietyllä tavalla suuripiirteisempi. Mutta turha oli sekin pelko!

Ilmoitin olevan erektioasiaa, lääkäri ymmärsi heti, vaikutti oikein rohkaisevalta ja helppo oli jatkaa juttua. Kerroin kuten asia on, että pääsääntöisesti vehje toimii ihan ok, mutta haluaisin kyetä enempään lyhemmillä palautumisajoilla ja että tiedän lääkkeestä olevan huomattavasti apua.

Lääkäri oli heti myötämielinen. Kertoi sildenafiilin olevan nykyään tosi halpaakin. Kyseli pakolliset jutut että onko verenpainetta, sydänvaivoja tai muita perussairauksia ja lääkityksiä. Eipä ole, sanoin. Lekuri katsoi myös aiemman työterveystarkastuksen tuloksia ja totesi, että hyvältähän täälläkin kaikki näyttää. Ei mitään estettä lääkemääräykselle.

Niinpä hän ryhtyi oitis näppäilemään reseptiä. Katsoi hintojakin ja kertoi mitä pakkauskokoa olisi edullisinta ostaa. Vahvuuksistakin tuli puhetta ja totesimme, että 100mg:nen kolmeen-neljään osaan jaettuna tulisi halvimmaksi. Tuossa tuokiossa minulla oli määräys Orionin sildefiilille, 100mg vuodeksi ilman sen kummempia rajoituksia. Koko hommaan meni 15-20 minuuttia eikä ainuttakaan epämukavaa kysymystä tai mitään kopelointeja.

Siitä saman tien apteekkiin ja kaksi 12 kappaleen pakettia haltuun. Maksoi vähän reilun kympin koko satsi ja noilla puuhailee satakunta kertaa. Että ei ole seksisessio hinnan kiroissa ainakaan lääkkeen puolesta :)

Tällainen oli oma kokemus ja sen myötä haluan kannustaa muitakin miehiä rohkeasti lääkärin pakeille. Ei kannata mustan pörssin kauppiaita ylihinnoilla lihottaa. Luonnollinen asia ja kyllähän nyt aikamies kehtaa sen lääkärille toimittaa, kun kehtaa kerran naidakin :)

6

388

  Vastaukset

  • Vielä lisään, että kaikilla ei tietenkään työterveyspalvluihin tuollaiset asiat kuulu ja terveyskeskuslääkärille pitää jonottaa pitkään. Mutta vaikka yksityiselläkin pitäisi vastaanottoajasta muutama kymppi pulittaa, niin on se silti kannattavaa. Ja ihan yleislääkäri pystyy reseptin kirjoittamaan, jos ei mitään erityistä lisätutkimuksia vaativaa elimellistä vikaa ole.

   • Ylläolevilla spekseillä ei lekurilta resepti irtoa, eikä ilman tutkimuksia.


  • Muuten takuulla irtoaa, ainakin minulla onnisti enkä usko tuon lekurin kovin poikkeuksellinen olleen. Lääkärit tietää varsin hyvin, että jostain niitä hommataan kuitenkin ja se on perusterveelle ihmiselle varsin haitaton lääke. Väkisin tulee mieleen, että oletkohan itse nappikauppias ja omaa bisnestä varjelet...

  • Irtoaako näiltä nettilääkäreiltä (esim terveystalo)?

  • Lääkäriltä hain reseptin. Koko homma 5 min ei mitään kyselyjä. Kyllä kannatti. Elämänlaatu parani huomattavasti kun ei tarvitse ko. asiaa murehtia. Seksin aikana ei tarvitse jännittää, että pelittääkö se taaskaan loppuun asti. Erektiot on tosin jo puolikkaalla 100mg tabletilla joskus lähes tuskallisen kovia, mutta ei passaa valittaa.
   Lääkäriä ei todellakaan kannata jännittää, se on heille arkipäivää. Mutta jokainenhan tietysti päättää itse harrastaako seksiä vai ei...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1903
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1334
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   88
   1200
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   953