Mauno Mattila

TaunoKattila

Merkillisiä nämä Mauno Mattilan puheet. Hän (omien sanojensa mukaan) on ollut jotenkin ojassa Tiaisen leirissä, mutta pelastunut sieltä, hyppäämällä tien toiselle puolelle ojaan. Ensin hän nuorena uskovanan (jota hän on vieläkin), on lipsahtanut tien sivuun ja päättänyt sitten hypätä ojasta allikkoon. Nyt menee varmaan pari vuotta ymmärtää, että siinä on myös tie, jota voi kulkea, eikä tarvitse koko matkaa ojanpohjia kulkea.

Tule nyt Maunoseni pois sieltä ojasta tielle.

Olet omaksunut varoittajan tehtävän ja varoitat lähes kaikesta nykyään. Tämä varoittajanvirka, jonka olet omaksunut, on poikkeuksetta niillä kristityillä, jotka ovat tavalla taikka toisella eksyneet tieltä, tai ovat muuten jotenkin outoja. Olet kuin tuntematonpotilas, joka on maastoutunut sänkynsä alle, kun luulee, että kaikkialta hyökätään ja kotiin murtaudutaan joka yö. Lääkkeesi piilottelet patjan alle, koska et omasta mielestäsi ole mitenkään hoidon tarpeessa.

Hengellisesti et ole raitis, sen näkevät kyllä kaikki (paitsi sinä). Et ole sitä ilmeisesti koskaan ollutkaan. Se, miten kuvittelet olevasi joku eksyneiden ohjaaja ja tiennäyttäjä, on yksi merkki tästä. Olet korottanut itsesi lähes kaiken yläpuolelle. Tehtäväsi on pelastaa ihmisiä seurakunnista. Kalastat ihmiset ulos seurakunnista, pelottelemalla ja houkuttelemalla heitä, kun mikäkin namusetä.

Näet perkeleitä kaikkialla. Erityisesti niitä on seurakunnissa ja kaikki seurakunnan pastorit ovat eksyttäjiä, susia lampaiden vaatteissa. Sinun opetuksesi mukaan on vaarallista mennä seurakuntaan, koska sieltä tulee väärä henki mukaan. Pastorit puhuvat antikristuksen hengessä ja ovat itsekin pieni antikristuksia. Helvettiin matkalla kaikki tyynni. Näin sinä opetat ja yrität kaikin voimin pelastaa ihmiset seurakunnista ulos.

Tuomionhenkiset puheesi, eivät toki koske vain seurakuntia, tai pastoreita, vaan julistat jatkuvasti helvettiä. Hetken kun kuuntelee, niin tulee ajatus, että et sinä omien puheidesi mukaan itsekään pelastu. Olet sen riman nostanut sen verran korkealle. Jos kerran olet sitä mieltä, että uskovainen voi joutua helvettiin jo pelkästään siksi, että on väärässä seurakunnassa, tai kuuntelee esim. Patrikin opetuksia, niin tosi helpolla sinne helvettiin sitten mennään.

Opetuksiasi leimaa myös jatkuva pelottelu sillä, että teet jonkin virheen, tai ajattelet hengellisesti epäraittiisti, niin Jumala kääntää selkänsä ja alkaa se hirmuinen tuomion odotus. Parannusta on tehtävä körttiläisessä hengessä ihan jatkuvasti, mitä ihmeellisimmistä asioista. Kyllä pahasti olet taas haksahtanut Mauno. Aiemmin olet kertonut, että epäilit omankin sielusi tilaa, kun olit ylihengellinen ja väärässä seurakunnassa, että olisitko pelastunut siinä tilassa.

Minulla ei ole tapana ketään toivotella helvettiin, tai epäillä kenenkään sielun tilaa(toisin kuin sinulla), mutta jos nyt pitäisi päättää, että kummassa tilassa olet lähempänä pelastusta, tai helvettiä, niin mitä luulet, että ajattelen? Toivottavasti Mauno koet vielä kerran jonkin uuden valaistumisen kohdallasi ja raitistut. Nyt olet vain vaihtanut aineita ja jatkat siellä toisella puolella tietä ojan pohjalla.

31

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudellinenarmoa

      Hei lue sun ylihengellistä vihapuheista uudelleen niin huomaat että tuomitset itse hyvin hyvin vakavasti kun olet loukannut että joku uskaltaa sanoa totuuden sinulle sun menosta.

    • totuusvapauttaameidät

      Kiitos aloittajalle.Totta joka sana.Ole siunattu.

      • Olette.rienaajia

        Aloittaja hyökkää Herran palvelija Mauno Mattilaa vastaan saatanasta peräisin olevalla valheen kaikella voimalla.
        Lähes kaikki, mistä aloittaja syyttää Mattilaa on silkkaa herjaavaa valhetta ja väärän todistuksen antamista.
        Ja tietysti sinä saatanan sikiö "ghost of faith" komppaat valhettaa, koska sinä vihaat kaikkia Raamatun Sanan totuudessa julistajia, kuten Norolampea ja Mattilaa.
        Tulette molemmat saamaan sen palkan, jonka Jumala on säätänyt kaikille pilkkaajilla.


      • psykoosiapukkaa
        Olette.rienaajia kirjoitti:

        Aloittaja hyökkää Herran palvelija Mauno Mattilaa vastaan saatanasta peräisin olevalla valheen kaikella voimalla.
        Lähes kaikki, mistä aloittaja syyttää Mattilaa on silkkaa herjaavaa valhetta ja väärän todistuksen antamista.
        Ja tietysti sinä saatanan sikiö "ghost of faith" komppaat valhettaa, koska sinä vihaat kaikkia Raamatun Sanan totuudessa julistajia, kuten Norolampea ja Mattilaa.
        Tulette molemmat saamaan sen palkan, jonka Jumala on säätänyt kaikille pilkkaajilla.

        Hui kauheaa,taidat olla psykoosissa.


      • Iisebelille
        psykoosiapukkaa kirjoitti:

        Hui kauheaa,taidat olla psykoosissa.

        Osaisitko "ghost of faith", jos oikein kovasti yrität, kirjoittaa vaikka n. 20 rivin pituisen kommentin, jossa olisi kerrankin jotain asiaa?


    • valkeusvoittaapimeyden

      Hannun todistus saa aikaan vastareaktion yöihmisissä (klo03:19).

    • no.huh.huh

      Jopa oli puoluehenkisen harhaoppeihin eksyneen, rankka vihapuhe vuodatus.

      Tuota sitä saa se, joka kertoo Totuuden asioista, jotka näkee selvästi, kun on ihan itse kokenut sen väkevän eksytyksen, jossa aloittajakin näköjään yhä elää.

      Siis profeettoja vihattiin ja parjattiin, ja miksi ?

      Juuri siksi, että nämä kertoivat Totuuden !

      Mutta nämä harhaoppeihin ja eksytyksen hengen toimintaan eksyneet, eivät halua kuulla Totuutta, sillä Totuus ei maistu heille, kun ovat niin mielistyneet noihin valheisiin ja katteettomiin lupauksiin, joita "tiaiset" lupailevat.

      7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      He kyllä lupaavat maat ja taivaat ja valtaa ja korkean aseman ja valloituksia, ym. ym.

      Mutta mitä sitten kun kaikki paljastuukin vain tyjhäksi kuplaksi, joka on vain pekkkää ilmaa täynnä ?

      Siis on lupailtu ohi Jumalan, eli puhuttu suulla suuremmalla, siis tyhjiä sanoja, joihin Jumala ei yhdy.

      Siinä sitten on paikka, jossa tulee uskossa haaksirikko, ja mites siitä enää noustaan ?

      • 1234567---

        Näin on silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus tuhoaa tulemisensa ilmestyksellä, siinä samassa tuhoutuvat KAIKKI jumalattomat laittomat, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.
        Omansa Jeesus vie 1000-vuodeksi taivaaseen.


    • VainionNipa

      Hyvä Mauno!

    • gfghfgjg

      Raamattua ei kannattaisi alkaa 'opettajana' selittää, ennen kuin on asioita tutkinut, saanut Pyhän Hengen, ja voi tehdä sen oikein. Jos on selittävinään jotain profetiaa ja vetelee hihoistaan selityksiä, kunhan nyt jotain sanoo, niin mikä on motiivi? Ei varmaan ainakaan se, että ymmärrys lisääntyisi ja ihmisiä pelastuisi? Minä en ainakaan uskaltaisi ryhtyä selittämään Raamatun profetioita.

      • Sjiikoo

        Luulenpa että Mauno on tutkinut raamattua enemmän kuin moni meistä. Ei varmasti hänelläkään silti täydellinen käsitys kaikesta ole, joten koetellaan myös Maunon puheet niin kuin hän itsekin kehottaa.


    • pitkäänhellari

      On kuljettava jalat maassa ja oltava riippuvainen vain Kristuksesta, mutta ei uskovan tarvitse jatkuvasti pelätä: ei fyysistä vaaraa eikä hengellistäkään vaaraa. Sanoohan Sana melkein jokaiselle vuoden päivälle: älä pelkää.

      Jokin aika sitten kuuntelin Mattilan puheita mutta nykyään ei ole tullut kuunneltua. On niissä asiaakin, mutta tuli kieltämättä mieleen, että mikä pakko mielle tällä miehellä on toimia "totuuden torvena", syöltää saarnaa saarnan perään Youtubeen kuin liukuhihalta ja etsiä niitä harhoja kaikkialta.
      Varsinkin arat ja vastakääntyneet joutuvat hämminkiin moisesta.

      Jos ihminen tulee huijatuksi, niin hän alkaa pelätä huijareita ja näkee heitä sielläkin missä niitä ei ole. Samoin käy henkilölle, jota on kiusattu koulussa, töissä ja joutuu jätetyksi ihmissuhteissaan. Menee luottamus ihmisiin ja katselee lähimmäisiään jo ensi alkuun kriittisesti ja ei uskalla lähestyä. Onko käynyt Maunolle näin että hän on huomannut joskus eksyneensä hengellisesti ja on taustalla muutakin pettymystä sosiaalisissa piireissä ja on alkanut pelkäämään kaikkea.
      Ei uskonelämä ole sitä ja eikä Jumalan tahto, että meidän tulee kulkea koko ajan silmälasit nenällä, pelätä, pälyillä, varottaa, ym. Jos asia on näin, niin ei meistä ole silloin ainakaan lähetyskäskynkään täyttäjiksi ja lähimmäisten palvelijoiksi.

    • Sjiikoo

      Täytyy sanoa että aika tavalla värittyvät ja vääristyvät Mattilan puheet aloittajan mielessä joksikin muuksi kuin mistä on oikeasti kyse. Ensinnäkin Mattila ei ole missään puheessa kannustanut jättämään seurakuntaa vaan pikemminkin painottanut seurakuntayhteyden tärkeyttä jokaisen uskovan elämässä. Mattila ei ole opettanut että joka seurakunnasta tulee väärä henki mukaan tai että kaikki pastorit puhuvat antikristuksen hengessä tai helvettiin joutuu jos on väärässä seurakunnassa. Mattila on puhunut kriittisesti joistakin tietyistä seurakunnista joissa ääri-ilmiöt ovat korostetusti esillä.

      Tarpeeksi pitkään kun on mukana sellaisessa menossa missä Mattila oli aiemmin, saattaa ajautua niin kauas Jeesuksesta, että on huomaamattaan ajautunut ulos pelastuksesta. Mattila alkoi epäilemään pelastustaan kun huomasi olevansa syvällä mitä ihmeellisimmissä opeissa ja ilmiöissä, ja että alkaa sähkövirrat virtailemaan käsissä ja ihmisiä lakoaa ja alkaa sätkimään hänen rukoillessaan ja sitten tunnisti että kyseessä ei ollutkaan Pyhä Henki. Harva uskaltaa tänä päivänä ääneen sanoa mihin kaikkiin älyttömyyksiin ja ilmiöihin ihmiset ovat ajautuneet. Mutta kyllä sen ymmärtää, kukaan ei halua sellaista ilonpilaajaa kun uskovilla on niin hauskaa kokouksissa ja mahtavia tunnekokemuksia, että puhe synnistä siinä vaiheessa on jo menneisyyttä.

      Tämän mielesi värittyneen käsityksesi mukaan Mattilan puhe synnistä syntinä on helvetillä pelottelua, vaikka koskaan en ole kuullut hänen pelottelevan helvetillä. Eri asia on jos se on saanut sinua järkytettyä turvallisesta unesta siihen tosiasiaan, että pyhittyäksemme meidän tulee ottaa tosissaan synti ja laittaa se pois elämästämme. Omin voimin se ei onnistu. Mattila kehottaa laittamaan kaikki omat teot pois ja turvaamaan yksin Jeesuksen ristin työhön ja jättämään kaikki Jeesukselle ja luottamaan armoon. Parannusta tehdään jos siihen on aihetta ja kuka meistä on niin täydelliseksi tullut että ei enää tee syntiä? Ei se tarkoita sitä että jatkuvasti ryvetään jossakin itsesäälissä ja pyydetään joka ikistä ajatusta ja vanhojakin asioita anteeksi uudestaan ja uudestaan. Oletko sinä niin täydelliseksi tullut, että voit sanoa että Mattila on lähempänä helvettiä kuin taivasta?

      Kirjoituksestasi näkyy vain suuttumus, Mattilan halveksinta, sanojen vääristely ja liioittelu, ei minkäänlainen rakkaus totuuteen.

      • 2Kor13jae5

        Tässäpä esimerkillisen selkeä ja hyvin perusteltu kannanotto. Kiitos kirjoittajalle. PS.En ole niin Tiaisen kuin Mattilan "fanaattinen seuraaja", yksikään julistaja ei meitä pelasta. Pelastuksen tarjoaa yksin Herra Jeesus Kristus, ja Hänen seuraamisensa ristintiellä.


      • kyllänäinon

        Mauno hajottaa, eikä kokoa. Maunon unelma olisi, jos seurakunnat hajoaisivat. Se paistaa hänen puheistaa kauas.


      • 2Kor13jae5
        kyllänäinon kirjoitti:

        Mauno hajottaa, eikä kokoa. Maunon unelma olisi, jos seurakunnat hajoaisivat. Se paistaa hänen puheistaa kauas.

        1.Tim.6:3-5 Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja,alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.

        Tiitus 1:10-11 Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa; semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

        Seurakuntien hajoittajat kuten Raamattu kertoo. Jokainen tutkikoon itse Jumalan edessä keneen tämä soveltuu ja keneen ei.


    • varoituksettarpeellisia

      Olen kokenut Maunon saarnat vahvistavina.Ne ovat vahvaa hengellistä ruokaa ja niitä ei ilmeisesti vauvat, siis äskettäin uskoontulleet sekä hengellisessä kasvussaan alkuvaiheessa olevat tai keskenkasvuisiksi jääneet kykene sulattelemaan vielä ja he eivät ymmärrä ja edes todennäköisesti jaksa kuunnella niitä kovin pitkälle tai jos kuuntelevat niin saavat pahoja "ruoansulatusvaivoja" joista viestin aloittajakin todennäköisesti kärsii .

      Luulempa, että Maunon puheet ovat tarkoitetut vahvaa ruokaa tarvitseville, joilla on raskas ja haasteellinen työ Jumalalta suoritettavana ja siitä selviytyäkseen tarvitsee vahvaa sanaa, maito ei riitä.On jo kasvettu ja tarvitaan vahvaa, monipuolista ravitsevaa ruokaa, jotta jaksaa taistella Herran taisteluja Hänen kanssaan.Imeväiset ja pienokaiset Kristuksessa tulevat toimeen maidolla ja kevyemmällä ruoalla.

      Kiitos Herralle Maunosta ja toki meidän tulee kaikki Maunon puheet koetella,sillä Raamatun mukaan me monessa kohtaa hairahdumme, siksi mitään ei saa tutkimatta hyväksyä.Mielestäni noiden Raamatun profetioiden tulkitsemisen kanssa tulee olla varovainen ja siinä Mauno voisi tarkistaa linjaansa, että ei vahingossa mene yli sen mitä kirjoitettu on.Ihan vain varmuuden vuoksi linjantarkastus olisi paikalla ja navigointi noiden muinaisten ennustusten suhteen ja tarkistaa niitä.Koen, että siinä voisi olla parannuksenteon varaa.

      Aloittaja kohdistaa koettelemisen arvostelemalla Maunoa erilaisin negatiivisin adjektiivein, mutta ei tuo esiin Raamatusta kohtia ja todista missä Mauno opettaisi harhaan, joten aloittajan tapa koetella ei ole rakentavaa ja ei kohdistu itse asianytimeen vaan henkilöön, mutta itse asiat ja Raamatulliset tämän ajan harhaopit , joista tulee varoittaa , jää käsittelemättä.Raamatun mukaan vääriä profeettoja nousee ja syntyy harhaoppeja.

    • Mitä.se.puhuu

      Toimiiko Mauno Mattila järjestäytyneen seurakunnan yhteydessä sen vanhimmiston alaisuudessa?
      Minkälainen vanhimmisto hyväksyy parjauksen?

      • Sjiikoo

        Mattila kuuluu Seinäjoen vapaaseurakuntaan.


      • pesänlikaaja

        Mauno on tylyttänyt jo oman seurakuntansakin.


    • TaunoKattila

      Nostetaan nyt tämäkin hyvä ja asiallinen kirjoitus, että varmasti tulee selväksi kaikille mitä mieltä olen Mauno Mattilasta.

      • 1.Kor.6.10

        Sinun mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä.
        Vain Jumalan tuomion vedät yllesi, kun valhetta levität ja Jumalan palvelijaa pilkkaat ja herjaat.
        Toivottavasti saat vielä armonmahdollisuuden katua ja tehdä parannuksen, ennenkuin on liian myöhäistä.
        Mauno Mattila olkoon Jeesuksen veren ja Isän Jumalan siunaavien ja varjelevien siipien suojassa täydellisesti turvassa, niin ettet sinä, eikä mikään muu paha voi häntä koskettaa eikä satuttaa. Jeesuksen nimessä. Aamen.


      • TaunoKattila
        1.Kor.6.10 kirjoitti:

        Sinun mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä.
        Vain Jumalan tuomion vedät yllesi, kun valhetta levität ja Jumalan palvelijaa pilkkaat ja herjaat.
        Toivottavasti saat vielä armonmahdollisuuden katua ja tehdä parannuksen, ennenkuin on liian myöhäistä.
        Mauno Mattila olkoon Jeesuksen veren ja Isän Jumalan siunaavien ja varjelevien siipien suojassa täydellisesti turvassa, niin ettet sinä, eikä mikään muu paha voi häntä koskettaa eikä satuttaa. Jeesuksen nimessä. Aamen.

        Kyllä minun mielipiteellä on merkitystä. Tuskin olisit muuten edes vastannut tähän, mutta jatka vain Maunon koiran virassa... tseh tseh.


      • 1.Kor.6.10
        TaunoKattila kirjoitti:

        Kyllä minun mielipiteellä on merkitystä. Tuskin olisit muuten edes vastannut tähän, mutta jatka vain Maunon koiran virassa... tseh tseh.

        Mauno Mattilaa monet siunaavat, mutta sinä ja muutamat muut pilkkaatte ja syytätte häntä ilman minkäänlaisia raamatullisia perusteluita.
        Kumpi teko on mielestäsi Jumalalle mieleen?

        Turhaan yrität häväistä Maunoa, silla kaiken pilkkasi Jumala on kääntävä Mattilalle siunaukseksi. Kiitos Herralle, että Mauno on raitis uskossaan ja opetuksessaan.

        Jotta olisit edes jossain määrin uskottava, pyydän sinua perustelemaan väitteesi Jumalan Sanalla. Muussa tapauksessa kehoitan sinua Jeesuksen nimessä olemaan levittelemättä valheitasi ja väärää todistusta Mattilasta, sillä totisesti Jumala ei jätä sitä rankaisematta.


    • hannuntodistus
    • siisnäin

      Tottakai kun nyt Tiainenkin on paljastettu eksyttäjiksi niin on percele vihainen kun ampiainen ja syyttää Mauno vaikka mistä. Kyllä Totuus tulee esiin ja paljastuu jos halutaan vilpittömästi tietää mikä on totuus ja kysy niin kuin Paavalia ainoastaan Jumalalta eikä käänny ihmisten puoleen !

      • TaunoKattila

        Tuskin perkele on kovin kiinnostunut Maunosta, ellei sitten kaverina. Mauno ei kokoa mitään, vaan on keskittynyt hajottamaan.


    • Marko_K

      "Muutamat tosin julistavat Kristusta kateudestakin ja riidan halusta,.." Fil 1:15

      Minusta Norolampi on aidompi ja uskottavampi kuin Mattila. Mitkä on Mattilan todelliset motiivit.

      • JuhanProfetaalinenSanoma

        Tällä videolla paljastetaan mikä on Patrick Tiaisen ja Kokkolalaisen Word of Faith - seurakunnan strategia koko Suomen valloittamiseksi Jeesukselle ja uskon sana - liikkeelle. Hajota olemassa olevaa ja perusta paikkakunnille uusia soluja. Tällä videolla näet myös kuinka Patrick Tiainen on eksynyt Jumalan Valtakunta NYT - oppiin, joka on menestysteologinen ja uskon sana-liikkeen harhaoppi.
        https://www.youtube.com/watch?v=HCqMsN349nM


      • wrgerg
        JuhanProfetaalinenSanoma kirjoitti:

        Tällä videolla paljastetaan mikä on Patrick Tiaisen ja Kokkolalaisen Word of Faith - seurakunnan strategia koko Suomen valloittamiseksi Jeesukselle ja uskon sana - liikkeelle. Hajota olemassa olevaa ja perusta paikkakunnille uusia soluja. Tällä videolla näet myös kuinka Patrick Tiainen on eksynyt Jumalan Valtakunta NYT - oppiin, joka on menestysteologinen ja uskon sana-liikkeen harhaoppi.
        https://www.youtube.com/watch?v=HCqMsN349nM

        Ei tuolla videolla, ainakaan Patricin suuslla sanota, että hän olisi hajottamassa jotain, perustamalla omia soluja. Hän tekee vain omaa työtään ja muut voivat tehdä myös omaa työtään.

        Siinä ei myöskään käy ilmi mikään Jumalan vastakunta nyt oppi. Patrick haluaa toimia vain uskon henkisesti ja sillä asenteella, että vallataan Suomi Jeesukselle. Ei hän niin ajattele, että koko maailma ja Suomi tulisi uskoon ja vallattaisiin Jeesukselle, mutta hän kokee, että hänellä on tähän "valtaukseen" Jumalan antama lupaus / tuki takanaan.

        On olemassa oppi, jossa kuvitellaan, että koko maailma tulee vielä uskoon ja hyvä voittaa, Jumala voittaa, seurkaunta voittaa, mutta ei Patric näin ajattele. Pahuus tulee lisääntymään, mutta meillä on oikeus ja velvollisuus pelastaa se, mikä on pelastetavissa ja me voidaan julistaa jumalan lupauksia, vaikka kaikki sotisi niitä vastaan.


    • asr33

      Tämä helluntalaisten sivusto on kamalaa luettavaa, riitaa ja ihmisten perässä kulkemista. Kaukana tosi palvonnasta.
      Ei yhtään aloitusta, jossa ei riideltäisi ja pilkata toinen toisiaan.
      Kannattaa karttaa kaikkia näitä porukoita. Niitä syntyy kuin sieniä sateella. Ei Jeesus perustanut tällaista kristillisyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe