komplett bank?

pitäisikokeilla

Onko kellään kokemusta Komplett bank lainoista? Näyttää olevan norjalainen rahoitusyhtiö. Ideana että tarjotaan joustoluottoa jota ei ole pakko lyhentää. Ihan hyvä idea jos lainanottaja esim on tilapäisessä taloudellisessa ahdingossa, mutta jos ottaa 50000 eur niin korkokustannus on 530 eur/kk. En löytänyt mainintaa kuinka pitkäksi aikaa lainaa saa. Kurjaa jos kymmenen vuoden päästä yhtäkkiä tulee takaisinmaksun aika. Aika riskialtista toimintaa jos laina on ikuista, kun se myönnetään eläkeläisillekin

78

16460

  Vastaukset

  • Eivät myöntäneet lainaa, vaikka hyvät tulot ja kaikki kunnossa.turhaa mainostusta!

  • Eikös tämä ole verrattavissa banknorwegiaan , mutta lainaavoi lyhentää miten haluaa, kuitenkin se pienin mahdollinen. Mistä nämä muuten tarkistavat suomalaisten luottotiedot, asiakastiedoista, bisbondesta vai jotain muita?

  • EIkö tuo ole ihan normi vippipaikkam toki korko ehkä himena matalampi. Ja mitään 50 000e tuolta on ihan turha haaveille ilman todella kovia tuloja! Ja tuskin saa 500e vippiä ellei ensin maksa pois..

   "• Voit nostaa lisää Joustoluottoa sinulle myönnetyn lainarajan puitteissa
   • Korkoa maksat vain käytetystä luottomäärästä"

   Huomio kohtaan "lainarajan puitteissa", voit siis hakea sen 50000e mutta et välittis saa nostaa kuin 50e

   • ei pysty nostaan kun väh tonnin?


   • Ei kai se nyt ihan noin toimi? Ymmärtäisin, et jos myönnetään laina summalle 50k ja maksat puolet takaisin, niin voit nostaa lisää aina siihen 50k asti uudelleen...


   • Haischoo kirjoitti:

    Ei kai se nyt ihan noin toimi? Ymmärtäisin, et jos myönnetään laina summalle 50k ja maksat puolet takaisin, niin voit nostaa lisää aina siihen 50k asti uudelleen...

    Tiedä tuota mutta yleensä vippipaikat myöntää aina sen 2020e lainaa mutta sitä saa nostaa vaan nostorajan sallimissa rajoissa....eli eka kerta voi olla vaan 100e, sit kun maksettu niin toinen kerta 200jne.


   • ghkghk68 kirjoitti:

    Tiedä tuota mutta yleensä vippipaikat myöntää aina sen 2020e lainaa mutta sitä saa nostaa vaan nostorajan sallimissa rajoissa....eli eka kerta voi olla vaan 100e, sit kun maksettu niin toinen kerta 200jne.

    Komplett bank maksaa ymmärtääkseni koko myönnetyn lainasumman tilille samantien eli et nostele rahaa erissä


   • ghkghk68 kirjoitti:

    Tiedä tuota mutta yleensä vippipaikat myöntää aina sen 2020e lainaa mutta sitä saa nostaa vaan nostorajan sallimissa rajoissa....eli eka kerta voi olla vaan 100e, sit kun maksettu niin toinen kerta 200jne.

    Juu ei toimi ihan niin kuin tililuotot ainakaan jos ymmärsin oikein www.kulutusluottoa.org/komplett-bank-kulutusluotto-pankista ohjeita lukiessani.


   • Kommenteista on näköjään aikaa, mutta itse olen paniikissa, koska maksan maksimimäärää, silti luotto kasvaa kokoajan. En siis maksa vain vähimmäis summaa, vaan otan korot ja kaikki kulut huomioon sekä lisään siihen vielä vähän..TODELLA hämärää, että summa 1000 euroa nousee vaan, mutta alussahan he veloittavat40 euroa kuluja, että jospa tämä tasaantuu..

    Surullista meillä köyhillä, että sukulaiset jos lainaavat, tulee kärhämää, ja sitten taas nämä oudot pankit, joissa lukee lopuksi, että todellinen vuosikorko on n 33%,
    Pääsin pari vuotta sitten eroon elloslainasta, lähimpien avulla, nyt on taas pallo eli raha hukassa, siis jos haluaisi ostaa jotain ihan pientä kivaa, vaatteetkin on kirpparilta, mutta mä rakastan kirppareita :)


   • Mitä tarkoitat, kun sanot maksavasi "maksimimäärää"? Esimerkiksi Bank Norwegianilla ei ole mitään rajaa siihen, kuinka suurella summalla voi lyhentää. Onko Komplettilla joku maksimimäärä vai tarkoitatko että lyhennät niin suurella summalla kuin pystyt?

    Hieman hämärältä tosiaan vaikuttaa, koska jos lainan nimelliskorko ja kulut ovat tiedossa, pitäisi olla jo sopimusta tehdessä mahdollista laskea kuinka nopeasti laina tulee lyhenemään tietyllä maksuerällä. Netistä löytyy monia laskureita tähän tarkoitukseen.


  • Onko joku saanut jo hyväksytyn päätöksen lainalle ja lähettänyt liitteet ? Itse tässä ihmettelen että kun kaikki on lähetetty niin mitään viestiä ei ole tullut että onko se lopullisesti hyväksytty kun ovat tarkastanut kaikki paperit. Olis kiva vaan tietää et tuleeko sieltä mitään viestiä edes ?

   • Komplett Bankilla asiakaspalvelu ainakin pelaa arkipäivinä klo 9-16


   • Itsellä meni kaksi päivää joustoluottoa hakiessa ja siitä päivä , kun rahat näkyi tilillä. Suomalaisissa pankeissa on myös joustoluotto jossa maksat vain korot jos et pysty maksaan lyhennystä. Tässä myös vähimmäismäärä ilmoitetaan mitä maksaa ja lyhennystä minkä kykenet. Vakityö ja luottotiedot ok niin luottoa sain 8000e


  • Laitoin itse hakemuksen menemään, alustavalla päätöksellä heti hakemuksen tekemisen jälkeen vähän vajaa 10 000€. Itsellä velkoja ennestään sellainen 40k. Saas nähdä, kuinka kauan menee, että virallinen päätös saadaan. Onko muut vielä saaneet päätöksiä?

  • Perjantaina hain 10k. Tuli samantien hylsy. Vak työ ok palkka mutta vanhoja velkoja 40k.

  • No joo, onpa hyvältä kuulostavat lainaehdot:

   "6. Luoton kustannukset ja koronlaskenta
   Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ilmenevät vakiomuotoisten
   eurooppalaisten kuluttajaluottotietojen (SECCI-tiedot) kohdasta 3.
   Korko lasketaan päivittäin ja pääomitetaan (lisätään luottosaldoon)
   kuukausittain. Se merkitsee, että tililtä veloitetaan korkoa korolle. "

  • Oletteko saaneet millaisia lainapäätöksiä?

   • joo hain 12500 perjantaina rahat tulivat tänään tilille.


   • Hain perjantaina loppupäivästä, myönnettiin 9k. Liitteet laittelin iltasella ja nyt on tullut useampaan otteeseen eilen ja tänään uudelleen sposti "vie hyväksytty hakemuksesi loppuun". En ymmärrä miksi, koska olen kaikki liitteet toimittanut. Saas nähdä mikä on lopullinen päätös ja milloin sen saan?


   • jappero kirjoitti:

    joo hain 12500 perjantaina rahat tulivat tänään tilille.

    Minä hajin viime keskiviikkona 15k. Ny eilen tilille tupsahti 20k. Tuttu kaveri laitto vähä ylimäärästä.


   • Näin kaupallisen koulutuksen saaneena näyttäisi kyseessä olevan taas koronkiskontaa harjoittava yritys tai jos haluaa maksaa17% korkoja niin jokaisen oma asia. Olihan ne 80-luvulla noin korkeat meidänkin lainoissa. Nyt on pankkilainoissa siinä 2-5% ja puhun nyt todellisesta korosta jonka joudut maksamaan.


   • TsirpTsirp888 kirjoitti:

    Hain perjantaina loppupäivästä, myönnettiin 9k. Liitteet laittelin iltasella ja nyt on tullut useampaan otteeseen eilen ja tänään uudelleen sposti "vie hyväksytty hakemuksesi loppuun". En ymmärrä miksi, koska olen kaikki liitteet toimittanut. Saas nähdä mikä on lopullinen päätös ja milloin sen saan?

    Me haettiin lainaa ja toimitettiin kaikki pyydetty, mutta koko ajan tuli viestiä viestin jälkeen, että jotain puuttus. Asiakaspalvelu paskaa, joten totesin, että kiitos, mutta emme tarvitse lainaanne. Mitähän lie tekeevät kaikella kertyneellä tiedolla, useaan otteeseen pyydetyillä liitteillä yms.


  • Noniin antaisikohan tämä herrasmies miullekkin lainan? lollista vaan

  • Olen jättänyt hakemuksen ja liitteet tiistaina. Ei ole kuulunut mitään. Eivät vastaa sähköposteihin eivätkä puhelimeen. Huijaus?

  • Onnistuitteko allekirjoittamaan, pankkitunnuksilla, ei näytä sekään toimivan nyt

  • Ei toimi allekirjoitus tosiaan. Onko tietoa mistä kiikastaa?

  • Joo aika hämärää kun kaikki henkilötietoja sisältävät paperit ym pyydetään mutta allekirjoitusta ei voi tehdä eikä puhelimeen ja sähköpostiin vastata, onkohan joku isokin huijaus, pitääkö tehdä ilmoitus asiasta.

   • Asiakaspalvelu arkisin kello 9-16 välisenä aikana kuten tuolla viestiketjun yhdessä aiemmassa viestissä mainittiin! Ei varmaan viikonloppuisin taida olla asiakaspalvelu ollenkaan käytössä tai ainakaan sunnuntaina


  • Se on se paljon puhuttu kuuluisa rypamidi huijaus !!!!

   • Samaa mieltä. Saldo vaa kasvaa..


  • Sain itse hyväksytyn diilin 50000eurolle. Lainoja ennestään 48000e ja maksaisivat ne viimeisimmän viestin mukaan pois 1-3 arkipäivässä. Postin sain tänään. Viimeksi sähköpostitse virkailija sanoi, että heillä on sähköposteissa tosi kova ruuhka joten toimitanko viimeisen puuttuvan liitteeni (verotuspäätös) sähköisesti alla olevasta linkistä. Toimitin ja toimitin myös sähköpostitse varmuuden vuoksi. Nyt sitten tosiaan 2 päivää liitteiden toimittamisen jälkeen tuli viesti "Tervetuloa Komplet Bankin asiakkaaksi. Liitteenä lainaehdot ja lainaturvavakuutus paperit etc. etc. Summa maksetaan tilillesi tai mikäli olet valinnut jälleenrahoitusvaihtoehdon, suoritamme maksut ilmoittamiesi luotontarjoajien tileille".

   Tuon perusteella oletan, että sain lainan. Onko kukaan muu saanut vastaavanlaista viestiä ja sitten olisikin tullut vielä hylsy tai summa pienentynyt? Mulla kk tulot 3300e brutto ja tämän lainan avulla saisin pudotettua 1400e lainanhoitokulut -> 830e summaan. Ymmärrykseni mukaan nämä jälleenrahotus/omien kuukausimenojen minimointi-sopimukset ovat näille lafkoille parasta antia. Onhan tuo korko ihan käsittämätön jos maksan takaisin 15vuoden (maksimi) aikana, mutta olen aikeissa tämän jälkeen alkaa painamaan kahta duunia ja realisoimaan omaisuuttani, jotta kantapään ja terapeutin kautta pääsen kuiville näistä typeristä vipeistä. Eli en kaipaa mitään syyllistävää apinaa tänne haukkumaan miten raha-asiani olen hoitanut, vaan tämän pankin kanssa asioivien kommentit olisivat tervetulleita.

   Mutta tosiaan, jos joku haluaa tästä lafkasta pitkän lainan eikä OLE MUITA VELKOJA eli samaa tilannetta kuin mulla, niin älkää herranjumala ottako tätä lainaa jotain kesämökkiä tai venettä varten (säästäkää ennemmin jos oma pankki ei myönnä). 15v takasinmaksu ajalla summa taisi olla sopimuksessa yli 100000e kaikkine kuluineen (teki pahaa kattoakin, mutta valitsen mielummin sen kuin luottotietojen menettämisen ja koitan maksella nopeammin takaisin, kun avioero on jo muutenkin riittävän raskas lisä tämän shaissen päälle).

   • Otin Komplett Bankilta lainaa 15000 e jonka sain heti tilille. Minimilyhennyksen piti olla 189€/kk. Olen nyt maksanut 200-500€ kk ’minimilyhennystä’ ja juuri huomasin ettei tämä ole lyhentänyt lainaa ollenkaan. Minimilyhennys suurenee joka kuukausi, eikä siis lyhennä lainaa lainkaan. Lyhennys tapahtuu tällä hetkellä kahdesti kuukaudessa, ja on nyt n 800€/kk. Olen maksanut yli 3500€ lainaa takaisin, ja olen edelleen heille velkaa 15000€. Tämä on täysi pikavippi huijauslaina!! Älkää missään nimessä ottako Komplettilta lainaa. Joudun nyt olemaan yhteydessä sukulaisiini ja ottamaan apua mieheltäni jotta saan lainan maksettua kokonaan. Tällaiset lainat ovat niitä jotka ajavat ihmisiä kaduille ja velkavankeuteen.


   • Alan myös vahvasti uskoa siihen, että kyseessä on huijaus. Olen itse ottanut tuolta vähäksi aika lainan jonka olen aikaa sitten maksanut pois. Ei mitään saldoa ole, eikä laskujakaan ole tullut kaikki ollut siis ok.
    Nyt yhtäkkiä tuli lasku "toinen maksukehoitus" kuitenkaan yhtään laskua ei ole tullut eikä myöskään sitä ensimmäistä maksukehoitusta, helppo myös heidän sivuiltaan tarkistaa mitä laskuja on muodostunut. Tässä toisessa maksukehoituksessa he veloittavat sen 5 e maksumuistutuskuluja. Mielestäni silkka huijaus jos tällaisilla tekaistuilla maksukehoituksilla saadaan ihmiset maksamaan tälle pankille ylimääräistä.
    Olen samaa mieltä, että juuri tällaiset pankit ajavat ihmisiä vaikeuteen, jos on oikeasti siellä velkaa, niin ihmiset paniikissa maksavat ylimääräisiä ja turhia laskuja.
    Otan kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja kysyn, että onko mm. minun tapauksessani yritetty tahallista huijausta ja saada maksamaan virheellisesti tuo 5€ maksumuistutusmaksu, kun ei ole mitään maksettavaa niin miten edes voidaan lähettää maksumuistutuksia ja siitä sitten veloitetaan.


   • Kalliiksi tulee komplett 25000 maksettu ja rahat menneet pelkkiin korkoihin tuota 50000 saa maksaa takaisin lopun ikäänsä jos ei ole varaa lyhentää joka kuukausi reippaasti yli 1000 euroa:(


  • Hyvin pelasi tunnistautuminen. Nyt vaan odotellaan lopullista päätöstä.

  • Kauanko olette odottaneet vastauksia ja rahoja? Minä sain hyväksytyn mutta rahat ei näy vaikka jo 24 tuntia vmenny.!

   • Ko. Rahoitusyhtiön kanssa oli ja on mukava asioida. Nopeaa, ystävällistä, asiallista ja helppoa kunhan kaikki tarvittavat dokumentit olivat kelvollisia. Hyväksytty päätös tuli suht. nopeasti. Rahat 1-3vrk:ssa. Joskus elämässä tulee seinä vastaan mm. taloudellisesti. Esim.puolison kuolema, omaisuutta ei kannata vielä myydä verotuksellisista syistä 2v. vainajan kuolemasta pitää täyttyä. Pankista lainaa ei irtoa vaikka kuukauden päästä saisi realisoida omaisuutta ja maksaa sillä nyt akuutisti tarvitsemani laina. Ei ole enää mitään järkeä olla oman Pankki x:n asiakkaana jatkossa. Vuosikymmenet kannoimme sinne rahaa mutta kun apua tarvitsee niin vastaus on EI.


  • Alustava hyväksytty päätös tuli 2 viikkoa sitten. Sen jälkeen on saanut 2vrk välein laittaa verotustodistusta uudestaan ja uudestaan. ja uudestaan.
   Tänään taas sama viesti ja enään en laita mitään todistust auudestaan, ihan hullua touhua.
   Asiakaspalveluun laitettu pariin otteeseen sähköpostia eikä niihinkään kukaan ole vastannut vaikka ensimmäisestä meilistä pitkästi yli viikko aikaa. Puhelimitsehan turha edes yrittää.

   Pitääkö tuonne yrittää nyt soitta a viikko tolkulla että saavat unohtaa koko lainan vai mitätöityyköhän tuo automaattisesti kun ei vaan enään reagoi tuohon liite pyyntöön.

  • Minä hain lainan, sain kyllä sen muutamassa päivässä. Ei ollut ongelmia. Ensin maksoivat velkoja pois ja loput tulivat tililleni. Olen jo maksanut ensimmäisen lyhennyksen. Ei moitittavaa!

  • Tuon radiohiljaisuuden kun lopettaisivat niin hyvä tulisi. Lainan maksoivat noin 2 päivässä mutta en kuullut päätölksen jälkeen enää mitään heistä

  • Tuo takaisinmaksu systeemi on ihan hullu.
   Erehdyin tuolta ottamaan 10th ja maksoin sen laskussa olleen erän pois huomatakseni seuraavassa laskussa pääoman kasvaneen. Eli korko oli tosiaan pääomitettu saldoon joka oli nyt ISOMPI kuin ottamani laina.
   Ei helv*** tuli kiire tehdä päätös ja hakea jälkeenrahoitus toiselta firmalta missä kk erä kiinteä ja laina oikeasti lyhenee. Sai tuon paskan pois.
   Älkää hyvät ihmiset ottako tuolla systeemillä penniäkään.

   • Juuei näin. Samoin haku muualta ja äkkiä poismaksu


   • Mulla sama tilanne, mutta en oikein tiedä mistä hakisin lainaa, että pystyisin maksamaan tuon paskan pois. Lainaa 7000.
    Miten sä teit?


  • Heii miten toii menee et rahat saa oikeesti pankkitililleen eikä oo tuola komblett bankin tilillä? Vai saako niitä? 😂 yritin muutaman kerran siirtää rahat omalle tilille mut tuli vaan että epäonnistuneet maksut.. voishan laskuja tuoltakin maksaa mut nettipankis menis hiukan joutusammin ☺

  • En saanu lainaa. Siis hyi!

  • Jos korot pitää joka kuukausi maksaa pois niin miten sae velkapääoma muka voi kasvaa seuraavalla laskulla?

  • Älkää ihmeessä tuolta pankilta ottako lainaa. Se laittaa korkoa korolle ja sen mitä ilmoittavat minimilyhennykseksi on pelkkiä korkoa ja kuluja. Harhaanjohtavaa toimintaa. Täytyy todella paljon lyhentää kuukaudessa jos haluaa lyhentää sitä itse lainaosuutta. Laskin että esim. 25000:n euron lainan lopullinen hinta olisi ollut 37000 euroa . Siinä on oikea pikavippifirma. En ikinä lainaa Kompletbankista mitään!!! Liemessä olet jos tuolta lainaat.

  • Mielestäni ja kokemuksesta täyttä huijausta ja saakelin kallista. Tiliotteessa ei näy lainkaan , mihin loppuraha korkokulujen ja tilihoito maksujen jälkeen menee. Saldo vaan kasvaa . HUIJAUSTA JA SUURTA TAI ERITTÄIN EPÄSELVÄSTI KERROTTU JA KIRJOITETTU KÖYTÄNTÖ JA EHDOT

  • Olen kanssa huomannut, että lainasumma on vaan kaavani joka kk. Olen miettinyt maksavani kyseisen lainan pois äkkiä, mutta onko kenelläkään kertoa mistä pankistä laina kannattaa ottaa jossa olisi kiinteä kk maksu ja laina todella lyhentyisi? Olisin enemmän kuin kiitollinen tiedosta.

  • HYI!

  • Kusessa ootte kaikki jotka täältä lainaa haette. Järkky korko kulujen mukaan lasketun jälkeen. Jos ette saa pankista niin älkää menkö "pikavippi" firmojen syliin.

  • Pankki itse antaa sivullaan https://www.komplettbank.fi/laina/hintatiedot esimerkinomaisesti seuravan takaisinmaksusuunnitelman:

   "Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan."

  • Hyi helevetti mikä lafka!

  • Otin sieltä lainan n. 15000, ja pian huomasin jotta eipä juuri saldo pienene. Maksoin pois koko lainan ja irtisanoin myös sen. Alussa tuntui olevan ihan ok pulju.

   • Niin varmaan pitäisi maksella kuukausierää isompia summia, että lyhenee.


  • Testasin, kun näin mainoksen noin 15 % todellisesta korosta (jonka tulee sisältää kaikki kustannukset). Hain 3200 e, 4 v lyhennysaika. Ennestään mulla lainaa kaiken kaikkiaan 1 500 euroa vain (ei esim. asuntolainaa koska asun vuokralla), ei luottohäiriötä tms. 55-vuotias naimaton. Vakituinen virka. Tulot pienet 2130/kk brutto (verohallinnossa), netto 1690. Ei hyväksytty lainahakemusta :) . Muuten, teille jotka kerroitte että saldo vaan kasvaa. Jos te maksatte todellisen vuosikoron verran vuodessa, niin maksatte siis vain korkoja. Jos enemmän sitä, lainasaldon täytyy pienentyä. Ja sillä nimelliskorolla ei ole mitään todellista merkitystä.

  • Hain itse 7000 e alku vuonna ja olisinkohan torstaina aamusella lähettänyt hakemuksen ja liitteet ( palkkatodistukset) ja maanantai aamuna tai päivällä kun katsoin tilille niin oli tullut jo tuo raha..
   Nyt olen sitä maksellut sitten näin alkuun 300 € pois vaikka heidän ilmoituksen mukaan olisin voinut lyhentää alle kolmanneksella tästä.. Mutta haluan tän maksaa äkkiä pois. Niin, että olisin velaton kokonaan puolentoista vuoden päästä.. Kesällä kun duunia on enemmän niin makselen silloin isompia könttejä.. Hain muutenkin tän rahan vaan sen takia, että sain maksettua monta kk-maksua pois. Ja nyt vaan makselen yhtä.. Ja jos käy duunien kans jotenkin paskasti, niin ainahan voi huonoina kuukausina lyhennellä sen alle huntin... Mutta mulla ei näin lyhyen "suhteen" kanssa ainakaan vielä oo mitään valittamista ollut.
   Itse olen osuuspankin asiakas ja olisin heiltä ottanut ennemmin tuon rahan, mutta oman op. sivun kautta tuli hylky.. Enkä tiedä miksi. Joten annetaan korot sitten Norjaan... :)

  • Onkohan tuo joustoluotto sellainen, että jos jonakin kuukautena maksaa vain korot, niin lainan määrä kasvaa, siis jos lyhennys jää maksamatta. Toisaalta korot maksetaan vain nostetusta summasta, ei siis koko luottorajasta, näin käsitin.

  • Älkää ikinä langetko komplettbankiin, jos vaan voitte saada lainaa jostain kotimaisesta pankista. Tyhmyyksissäni hain ja sain lainan. Huomasin onneksi pian, että on täyttä kiskontaa ja huijausta. Hain osuuspankista lainan jolla maksoin koko laskussa (laskun kirjoituspäivä oli 28.2. ja eräpäivä 20.3.) olevan velkasaldon pois 2.3. ja sanoin tilin irti asiakaspalvelun sp-osoitteessa samalla päivämäärällä. Muutaman päivän päästä asiakaspalvelu vastasi ettei tiliäni voi irtisanoa ennen kuin korot on maksettu???
   Kysyin miten korkoa voi enää kertyä, kun ei ole velka on maksettu pois. Käsittääkseeni sitä on voinut kertyä vain 28.2. - 2.3. ajalta. Asiakaspalvelu ei ole tähän päivään mennessä vastannut. Missään laskussa ei ole päivämääriä koron kertymisajalta, kuten on tavallisissa pankkilainoissa. Odotankin kauhulla miten kaukaa taaksepäin ja eteenpäin pankki katsoo korkojen kertyneen lainan takaisin maksusta huolimatta.

   • Joo niinpä kävi ,maksoin toista kuukautta sitten lainan pois,nyt tuli että korkoa 3e, mutta maksettava 0 e,elikkä siellä taas korko kasvaa vaikka velan maksanut pois. Maksoin nyt 3e pois,saa näkyä kuinka kauan perivät korkoja 0 -lainasta. Ihan huijausta,en ymmärrä mistä vetävät korkoa.


  • Isot korot, huono palvelu...jos noista tykkää niin ok, muuten kannattaa kääntyä ihan kenen vaan muun puoleen.

  • Hei! Onko uusia kokemuksia? Minulla 50000 euron laina tulisi lopulta maksamaan yli 100000 euroa. Selvittely kesken lakimiehen kanssa. En saa sähköpostiin vastauksia jossa pyydän velkaerittelyä ja velkasuunnitelmaa. Asiakaspalvelu vaan pyytää lisäämään lyhennystä 150€. Puhuvat ympäripyöreitä eikä mitään tolkkua. Nyt lyhennys 980€ jonka jätin maksamatta nyt selvityksen ajaksi. Useita viestejä tullut että maksa heti ja nyt minun pitäisi makaaa 1980e eikä selvitystä mitä kuluja sisältää.. lakimies neuvoi riitauttamaan lainan, koska ei vaikuta lailliselta perinnältä kuten tästäkin voi jo päätellä. Alunperin luvattu ihan muuta mitä todellisuudessa on.

   • Eikö ihmiset osaa enää nykyään prosenttilaskuja tai kertolaskuja kk-lyhennys*lyhennysten määrä? Ja se lakimieshän tuleekin halvaksi.


  • Tässä oli ihan hyvä Pedan opas lainaajalle: https://peda.net/p/M.Virtanen/opas - Linkkien kautta löytyi itselle ainakin parempi laina, mitä Komplett tarjosi. Kannattaa kurkata, varsinkin jos on useampia lainoja jo kertynyt, niin kuin itselle oli.

  • onneksi löysin tälle sivustolle. olen ottamassa vaan 1000e vipin 3 vuoden maksuajalla, mutta kyllä karkotti minut pois. kun sain spiini KB tarjouksen, jotenkin jokin vaisto varotti minua. Se sivusto oli jotenkin epäselvä, tökerö ja käskevä ja voisiko sanoa vielä, että kylmä. Mikäköhän vippilaitos ansaitsisi luottamukseni?

  • älkää sortuko tälläiseen koronkiskontaan.sairasta.lailla pitäisi kieltää!

  • On älä edes harkitse....vaikka lyhennät lainaa se kasvaa..Esim.10000 joustoluotto...lyhennät 2000 sinun velka ei ole lyhentynyt mihinkään ,mutta velka on kasvanut

   • Juurikin näin👍, pitipä käydä oppirahat maksamassa.. Ei oo tavan duunarin eikä köyhien pankki. Hyvin johtaavat "harhaan", ja syyttää ei voi toki kun itseään. Tiedoksi esimerkki... 30000€ jota lyhennät 400€/kk, velkasi on nollilla n. 18 vuoden kuluttua ja hinnaksi tulee vaivaiset n. 85000 €. (joustoa siis todella riittää 😂) Pankista sama laina, samalla lyhennyksellä.. Maksuaika 5 vuotta. Otin lainan pankista, kun huomasin ja tajusin tilanteen.. Reilut pari tonnia ehdin maksaa 4kk.n aikana, mut loppusaldo oli silti 30400€... Selityksiä sieltä kyllä saa... Olkaa tarkkana, jos tosiaa ei ole isoja summia "lyhennellä"


  • Älkää vain erehtykö ottamaan lainaa tuolta komplett bankilta!
   Täyttä kusetusta noi kuukausierät,laina ei lyhene ollenkaan vaikka kuinka paljon maksat!
   Petyin pahasti kun otin lainan ja nyt tuntuu että enemmän kusessa tämän pankin kanssa,vaikka sai kaiken järjesteltyä tällä lainalla!!!

  • Hmm, olet ilmeisesti ottanut Komplett Bankin Joustoluoton? Olikohan sinulla etukäteen tarkkaa tietoa siitä, minkälaisesta lainatuotteesta on kyse? Tuota Joustoluottoahan ei ole varsinaisesti pakko lyhentää, jolloin tuote tosiaan tulee todella kalliiksi. Tällöin maksat oikeastaan siitä, että saat joustovaraa talouteesi, ja tätä varten tuote on suunniteltukin (oletan). Jos lainaa kuitenkin lyhentää tasaisesti, todellinen vuosikorko on ihan kohtuullinen. Itse ottaisin ehkä mieluummin tavallisen kulutusluoton, mutta tällekin on paikkansa. Kannattaa lukaista Komplett Bankin Joustoluoton arvostelu sekä näkemys siitä, kuinka lainaa kannattaa käyttää: https://www.top5credits.com/fi/arvostelut/komplett-bank/.

  • Surkein pankki ikinä.

  • Joustoluottoa "sain" 6000e vajaa vuosi sitten + siihen 60e tilinavausmaksua. Olen maksanut tähän mennessä 9 erää yhteensä 962e. Lainani on lyhentynyt 47,85e! Kiitos. Huomasin tämän vasta nyt, koska mobiilipankilla ei ole päässyt kirjautumaan kompletin sivuille.

   • Jos Kompletille makselee lainaa pois minimierissä, niin laina ei lyhene käytännössä lainkaan, tai ainakin hyvin vähän. Käytännössä tällön maksaa vain korosta sekä kuukausikulusta.

    Jos täältä ottaa lainaa, kannattaa miettiä etukäteen missä ajassa lainan maksaa takaisin. Tämän jälkeen voi jollain laskurilla tarkistaa arvion kokonaiskuluista, esimerkiksi tällä: https://www.tuntitili.fi/lainalaskuri

    Aloitusmaksuksi kannattaa laittaa 45€, tilinhoitopalkkioksi 5€/kk ja korkoprosentiksi 19,9%. Tämän jälkeen voi kokeilla kokonaiskuluja halutulla lainasummalla ja -ajalla.

    Jos tuota tahtia jatkat lyhentämistä, tulee korkokuluja lainalle lähes 20000€.


  • Nyt on kokemusta. Rahat tuli seuraavana päivänä tilille hakemuksestani ja korko/kulut ovat näyttäneet olevan laskuilla sovitunkaltaiset. Halpaahan tuo ei tietenkään ole. Kymppitonnin velka maksaa vuodessa (tietysti sovitusta korosta riippuen) 1500e. -Tämä "maksa silloin kuin Itsellesi sopii "on kyllä ihan ok asiansa hoitavalle ihmiselle. Pitää kuitenkin visusti tajuta ettei täällä esitettyjä 15000 ( jopa 50000) euron lainoja voi jättää yhtään kuukautta lyhentämättä. Se seuraavan kuun erän on sitten jo äkkiä 400-500e jne. Ei ole pers´ aukisen hommaa varsinkin jos on taipumusta hoidella asioitaan "vähän sinnepäin". -Mitään salakähmäistä, sopimuksen vastaista, puhumattakaan laittomasta en ole toiminnassa huomannut. Makselen korot + pari-kolmesataa euroa kuukaudessa säännöllisesti. Kyllä tuo velka tuossa lyhenee ihan kokoajan. Sain täältä avun useitten paljon suurempikorkoisten (jopa 200 %) +2000e lainatilien poismaksuun.

  • Hujari pankki. Älkää ottako lainaa tuolta jos ei ole kunnon maksukykyä koska lainan minimi velotus menee aina korkoihin ja sen yli menevältä osuudelta vasta lyhenee pääoma eli voipi käydä niin että laina lähteekin nousuun jos ei pystykkään maksaan minimin yli. En suosittele.

  • Hyvän luottokortin sieltä kuitenkin saa.

   • Hyvä pankki muutenkin. Turhaa valittavat edelliset kommentoijat,tietenkin asia on näin että jos ei hoida asioitaan ajoissa niin alkaa tulla maksuerille hintaa.


  • Hyvä pankki kunhan hoitaa asiansa ja lyhennyksensä niinkuin pitää. Jos ottaa lainaa niin joustoluottoa vaikka 10.000,ja todellinen tarve on vaikka 2.000,niin 8.000 voi palauttaa Kombletin tilille takaisin,jonka voi nostaa sieltä tarvittaessa,tai summan jonka tarvitsee. Eli siis silloin et maksa korkoa ja kuluja kuin 2.000 kk/ ja tällä hetkellä koko on noin 14.50%.

  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7301
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   261
   5553
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   76
   3946
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   1620
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   58
   1179