Suomen syntyvyys saatava nousuun

jarmojtuokko

http://yle.fi/uutiset/3-9089865

Ei mikään uusi ja yllätyksenä tullut tieto: kantasuomalaisten syntyvyys on laskenut ja kuolleisuus on noussut syntyvyyttä suuremmaksi. Miksi ja miten näin on päässyt tapahtumaan?
Suomessa valtaapitävät poliitikot ja hallitukset ovat tehneet virheellistä ja vääriin arvoihin perustuvaa perhepolitiikkaa. Suoria perhetukia on vieroksuttu ja niitä vastaan jopa hyökätty sekä oikealta että vasemmalta. Suomessa on vallalla kateuden ilmapiiri. Jos perhetuet olisivat hyvä bisnes, jo Nalle ym. rikkaat olisivat alkaneet hyödyntää niitä.
Kaikkein oudointa on, että osa ev.lut. kirkkoa arkkipiispa etunenässä on näihin hyökkäilyihin osallistunut esim. leimaamalla suruttomasti lestadiolaisia ja ottamalla vimmatusti kantaa homosuhteiden puolesta.
Suomen puolesta, Suomen lapsien puolesta!

10

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avaus.roskaa

      On niitä lapsia syntynyt aikojen kuluessa ilman mitään tukia

      • Totta. Lapsia on syntynyt jo ennen kivikautta. Mainitsemallasi perusteella kaikki tuet voitaisiin lopettaa, mutta eikö se tekisi yhteiskunnasta epäyhteiskunnan? Niin kauan kuin yhteiskunnan maksamia tukia käytetään, ne on laitettava arvojärjestykseen!


      • Pekka_24v

        No kuka tällaiseen maahan vielä lapsia haluaisi tehdä. Eiköhän nuo ole kaikki vahinkolaukausia, kun on kännipäissä unohdettu vetää kumia päälle. Alkoholipolitiikkaa tässä pitäisi muutta, kossupullon kylkiäisenä pitäisi olla aina kortonki.


      • Lasten tekeminen on sekä uuden elämän että kulttuurin luomista. Yleensä lapset sanovat mielellään syntyneensä tänne "matoiseen maailmaan". Tämä ei ole ristiriidassa sen kanssa, että elämässä voi olla vaikeita hetkiä, jolloin toivoo, ettei olisi tänne syntynytkään. Tarinoita ja elämänkohtaloita on monenlaisia.


    • hyväps

      Ei nouse homo-ja lesboliitoilla syntyvyys.
      Alkaa olla sen verran pimeää väkeä suomalaiset, että sukupuuttoon kuolevat ja toisaalta se on hyvä...ei tällaista menoa kauan viitsi kukaan katsella.

      • Olet oikeassa, että lisääntyminen on heterosuhteen ominaisuus, uutta elämää luova voima. Se sijaan suomalaisissa ja suomalaisuudessa näen paljon hyvää ja toivon kansalle menestystä uusien sukupolvien myötä. Pitää saada kansan arvot kohdalleen.


      • satukirja-
        jarmojtuokko kirjoitti:

        Olet oikeassa, että lisääntyminen on heterosuhteen ominaisuus, uutta elämää luova voima. Se sijaan suomalaisissa ja suomalaisuudessa näen paljon hyvää ja toivon kansalle menestystä uusien sukupolvien myötä. Pitää saada kansan arvot kohdalleen.

        Miksi hurraauskovaisten pitäisi saada päättää muiden tekemisestä ovat suhteessa samaan tai eri sukupuoleen? Ja vain jonkun vain uskoon perustuvan kirjan perusteella. Ainakin osa siitä on vailla historiallista pohjaa ja jopa väärin.


      • Jokainen neljän seinän sisällä voi vapaasti toteuttaa itseään. Minulla ei ole tapana tulla katsomaan. Yksityisyyttään kaikkien kannattaa varjella.


    • noeitod

      Työttömiä ja syrjäytyneitäkö pitäisi edelleen lisätä?

    • On totta, miten moni kunnanjohtaja toivoo ja melkein rukoilee kuntansa väkiluvun kasvia ja varmaan samaa asiaa kuntalaisetkin. Mutta,- hassuinta tässä on, miten uusien ihmisten tulee olla kantaväestöä,- ei maahan muuttajia / turvapaikan hakijoita.
      Niin, eikö Jeesus opettanut vain ihimisestä kollektiivisella tasolla ja siten mitä ero on maahanmuuttajilla kuin syntyvyyden kautta tulevalla väestön lisäyksellä?

      Asian viereen.
      Eikö Kristillisen puolueen jäsenet omaa uskoa ja erikoisesti näkökykyä, ettei teillä ole oikeuttaa alistaa jumalattomia kansalaisia JUMALAN lain alle,- koska jumalaton ihminen on vidollisuudessa JUMALAN aivoituksia kohaan ,- eikä voi edes JUMALAN lain alle.

      7. sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.

      Miksi käytätte Raamattua valtataisteluissanne jumalattomassa maailmassa jumalattomia ihmisiä vastaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe