Ruoveden kuntavaalit.

kannattaakoäänestää

Ketä äänestää? Nykyisiä en missään tapauksessa. Korruptio taitaa olla niin syvällä, että koko porukka pitäs vaihtaa. Löytyykö uusia ehdokkaita, jotka ottavat vastuuta? Tuppisuita ja kaiken hyväksyviä sinne ei pidä äänestää.

61

2598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestäpätevää

      Nykyisistä Anitaa kannattaa äänestää edelleen. Hän ei kuulu hyväveli tai hyväsisko porukkaan. Uusista ehdokkaista ei ole kuulunut vielä mitään.

    • keiturirules

      Just. Kuinka paljon negatiivisuutta anita onkaan saanut ruovedelle aikaiseksi?

      • Uteliaanakysyn

        Voitko tarkentaa mitä tarkoita tuolla?


      • toinentykkäätoinenei

        Ruoveden kunnan ylivoimainen ääniharava Anita Viljanmaa sai viime vaaleissa 235 ääntä. Vain hyväveli porukalle hän saa negatiivisyytta aikaan, kuten pitääkin.


    • keiturirules

      No ihan vaikkapa ruoveden laivarannan rakentaminen. Anitan piti mennä säätämään ja valittamaan, tulos on nyt kaikkien nähtävissä. Ei taida olla sellaista asiaa kunnan päätöksissä johon tämä sekatavarakauppias ei olisi laittanut nokkaansa. Ja tokihan hän oman edunkin tuntee, vai mitäs epäselvyyksiä siellä rantakaavoituksissa onkaan ollut..

      • selvitystäeikannateta

        Laivaranta näyttää nyt hyvältä. Ongelma taisi olla, että kuka vastaa polttoaineen jakelusta laivarannassa. Rantakaavoituksen epäselvyyksissä oli kysymys viranhaltijan toimenpiteistä kaavaan, ei Anitan oman edun tavoittelusta.

        Lainaan tähän Ruoveden kunnan johdannaissopimusketjusta Kelkattoman kirjoituksen. Tähänkin asiaan Anita laittoi nokkansa. Ilman hänen asiaan puuttumista olisimme tietämättömiä tästäkin. Samoin Kelkaton teki valtavan työn asioiden selvittämiseksi. Asiasta on poliisitutkinta käynnissä.

        Kelkaton
        9.6.2016 21:55
        Alla lainaus kunnanhallituksen salaisesta kokouksesta 9.5.2015. Yksikään hallituksen jäsen Anitaa lukkuunottamatta ei halunnut selvitettävän edes sitä, että voitaisiinko sopimuksia purkaa menettelyvirheiden, ohjesääntöjen rikkomisen tai lakien vastaisen toiminnan perusteella.

        Kysymyksessä on 4,4 miljoonan euron riskistä kuntalaisille, mutta se ei meidän päättäjiä kiinnosta. Tämän verran päättäjät ovat valmiita maksattamaan kuntalaisilla jottei heidän tarvitsisi myöntää olleensa väärässä.

        Lainaus:
        "Kunnanjohtajan esityksestä poiketen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Anita Viljanmaa, esitti päätösesityksestä poikkean esityksen, jonka mukaan kunnanhallituksen tulee pitää tilintarkastajan antamaa muistutusta vuoden 2015 tilinpäätöksestä aiheellisena ja ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin:

        Kunnanhallituksen tulee selvittää laajasti asiantuntijoita apuna käyttäen kunnan tekemät ja purkamat koronvaihtosopimukset, niiden riskit ja vastuukysymykset perusteellisesti. Selvitykset tehdään vuodesta 2011 alkaen ja niiden tulee koskea myös tilintarkastajien toimintaa. Samoin tulee selvittää onko mahdollista purkaa sopimuksia, jos on tapahtunut menettelyvirhe tai on menetelty ohjesääntöjen tai lakien vastaisesti sopimuksia tehdessä.

        Anita Viljanmaan poikkkeusesitys ei saanut kannatusta, joten se raukesi kannattamattomana.
        Anita Viljanmaa jätti eriävän mielipiteen."


    • hukkareissu

      Kuinka kävi terveyspalvelujen neuvotteluissa? Nyt näyttää, että Virroilta lupauksia paremmasta kävi antamassa hyväveli porukka, jolla ei Keiturin soten, eikä Virtain kaupungin valtuutusta neuvotella???

    • keiturirules

      Vaan miltäpä laivaranta olisikaan näyttänyt jos kaikki alkuperäiset suunnitelmat, käymälärakennuksen purkamisella ym olisi päästy toteuttamaan.

      "Anita Viljanmaa jätti eriävän mielipiteen." Kovin tuttu lause liian monissa päätöksissä.

      • demokratiaa

        Yleensä eriävä mielipide pyydetään kirjaamaan, kun oma esitys ei saa kannatusta ja siten ei etene äänestykseen. Eriävällä mielipiteellä ei ole kuitenkaan vaikutusta tehtyyn päätökseen, koska enemmistö päättää ja sen mukaan toimitaan.


    • kokouspalkkio

      Valtuutettuja valitaan 21. Nykyinen määrä on 27. Sopiva määrä kuolevaan kuntaan. Monen valtuutetun ainoaksi puheeksi riitti kokouksessa sana "paikalla". Nämä voisivat jatkossa seurata kokousta lehterillä.

    • Uuullatus

      Näitä takinkääntäjiä on harkitsemassa jatkoo yksi jäi jo voudenvaihteessa pois.ja nyt tarkka seula ei mitään mammanpoikia ja tuppisuita.

    • Moraalitontatouhua

      Mikään ei tule muuttumaan. Osa vanhoista luottamushenkilöistä jatkaa ja kouluttaa uudet totuttuun Ruoveden tapaan toimia. Ruoveden asiat tulevat menemään moraalisesti entistä huonompaan.

      Kunta saa nyt hetkellisesti talouttaan kohennettua mamubisneksien avulla, eli osallistumalla ihmiskauppaan viimeisenä lenkkinä.. Kunnan voitot voivat olla suuremmat kuin jopa ihmissalakuljettajien voitot. Maksajana suomalainen veronmaksaja, joille kunnan saamat voitot tulisi palauttaa. Kunnan auttavan käden ojentaminen olikin pelkkä voiton tavoittelu.

      Mitään rakenteellisia uudistuksia kunnassa ei ole vielä tehty vaan vippaskonsteilla pidetään kavereiden työpaikoista ja syrjäkoulujen säilymisestä kiinni. Onneksi Vokit suljetaan ja arki koittaa päättäjillekkin.

    • nuortentulevaisuus

      Äänestäkää nuorempia ehdokkaita. Nämä pitkään mukana olleet korruptoituneet höppänävanhukset ulos tuhoamasta kuntaamme.

      • Satuuuuusetiä

        Nestekkin leikkii kuurupiiloo juupas eipäs muutama muukiin sais jäädä rannalle käänteleen takkiaan.


    • santakuoppa16

      Aimo Kuivamäki on tulossa vihreiden ehdokkaaksi. Kuulemma.

      • haluaatietää

        Ketkä on takinkääntäjiä? Missä asiassa?


      • Tässäyksiesimerkki

        Pasi Kuosa erosi persujen paikallisosaston puheenjohtajuudesta ja loikkasi kokoomuksen listoille ehdokkaaksi. Hän on ollut persujen valtuustoryhmän ainoa puolueensa jäsen, kun muut ovat olleet sitoutumattomia. Itse asiassa hän ajoi heti vaalien jälkeen kokomuslaista politiikkaa ja äänesti jo kunnan hallituksessa ja valtuustossa kokoomuksen puoluekurin mukaisesti piittaamatta oman persuryhmänsä mielipiteistä. Moni häntä äänestänyt persu pettyi, kun hän mm. kannatti vokkeja kuntaan sekä kuntapaikkojen myöntämistä oleskeluluvan saaneille rajattomasti .


      • Ristoreipasrepäsee

        Poissaoloja paljon kokouksista. Ei kiinnostanu poikaa politiikka. Nyt kun on kokoomuksessa ,jota ei taas monikaan ymmärrä et miksi


      • enäänestä
        Ristoreipasrepäsee kirjoitti:

        Poissaoloja paljon kokouksista. Ei kiinnostanu poikaa politiikka. Nyt kun on kokoomuksessa ,jota ei taas monikaan ymmärrä et miksi

        Onko hän rikas porvari? Taas meitä äänestäjiä kusetettiin. Hän sai persuna 80 ääntä. Kokkarina ei saa ainuttakaan. Ruovedellä emme tiedä näiden ehdokkaiden mielipiteistä etukäteen. R-lehden tehtävä olisi tuoda näitä esiin, eikä vaan myydä heille mainoksia.


      • Semmottistämmöttis
        Ristoreipasrepäsee kirjoitti:

        Poissaoloja paljon kokouksista. Ei kiinnostanu poikaa politiikka. Nyt kun on kokoomuksessa ,jota ei taas monikaan ymmärrä et miksi

        Viimeks harkittin äänestää, mut persut ei mun puolue, ku ei aatetta. Ny ei tarvi miettii. Peuhanan viksu jätkä. Veikkaan menestystä.


      • Ristoreipasrepäsee
        enäänestä kirjoitti:

        Onko hän rikas porvari? Taas meitä äänestäjiä kusetettiin. Hän sai persuna 80 ääntä. Kokkarina ei saa ainuttakaan. Ruovedellä emme tiedä näiden ehdokkaiden mielipiteistä etukäteen. R-lehden tehtävä olisi tuoda näitä esiin, eikä vaan myydä heille mainoksia.

        Joku hitsari,työpaikkakin vaihtuu vähänväliä. Et sellanen poliitikko


      • huonompaansuuntaan

        Sitten hän on ihan samanmielisten wannabee porvaripoliitikkojen eliitin jäsen.


    • keiturirules

      Sinne valitaan 21 uutta valtuutettua. On todella ihmeellistä että tuollainen porukka ei saa etsittyä yli puoluerajojen, sitä parhainta vaihtoehtoa päätöksissä niin kunnan kuin kuntalaisenkin puolesta. Tai tietysti myös niitä kipeitä päätöksiä. Ei siellä tarvita ketään anitaviljanmaata räksyttämässä joka asiaan mitä käsitellään.

      • omaetuensin

        Nykyiset vallan kahvassa roikkuvat eivät edes pyydä ehdokkaaksi itseään pätevämpiä henkilöitä oman asemansa pelossa. Tutkikaa noiden puolueiden ehdokaslistoja ja arvioikaa itse miten tämä ehdokasasettelu taas meni.


    • Kilkkukello

      Tulevaa maakuntahallintoa varten kartoitetaan parhaillaan sote-henkilöstön määrää. Kuka Ruoveden päättäjistä tietää tilanteen? Nykyiset päättäjät ovat päätöksillään saaneet aikaan sen, että Ruovesi on altavastaajan asemassa SOTE-maakunnassa. Montako toimea on oikeasti Ruoveden palveluissa ja monessako toimessa on tekijä joka on Ruovedellä töissä? Virtolaisilta ei kannata kysyä, oletteko jo sen huomanneet? Äänestäjät, miettikää kuka ajattelee oikeasti ruovesiläisiä eivätkä omaa asemaansa tai maakuntahallintoa!

      • keiturirules

        " Äänestäjät, miettikää kuka ajattelee oikeasti ruovesiläisiä eivätkä omaa asemaansa tai maakuntahallintoa! "
        Niin tai pystyy ylipäätään omatoimiseen ajatteluun.


    • autioruovedenkunta

      Mahtaako olla merkitystä ketä äänestää,ruoveden peli on pelattu. Kylä tyhjenee pikkuhiljaa ei tarvita päättäjiä.

      • Omaväkivähenee

        Mamuja tulossa meidän elätettäväksi, joten kylä ei tyhjene. Tästä pitää huolen meidän vasemmistolaiset ehdokkaat Elyn maahanmuuttopäällikkö Pirjo Pajunen ja kirkkoherra Markku Sipilä, jos heidät valitaan.

        Sipilän mielestä meille pitäisi ottaa 400 matua asumaan. Pirjo Pajusen mielestä heitä voidaan ottaa vielä enemmän eli rajattomasti. Pirjo Pajunen on kunnan kanssa tehnyt asiasta jopa sopimuksen, jonka kunnanhallitus on hyväksynyt.


      • Sodomavaikomora
        Omaväkivähenee kirjoitti:

        Mamuja tulossa meidän elätettäväksi, joten kylä ei tyhjene. Tästä pitää huolen meidän vasemmistolaiset ehdokkaat Elyn maahanmuuttopäällikkö Pirjo Pajunen ja kirkkoherra Markku Sipilä, jos heidät valitaan.

        Sipilän mielestä meille pitäisi ottaa 400 matua asumaan. Pirjo Pajusen mielestä heitä voidaan ottaa vielä enemmän eli rajattomasti. Pirjo Pajunen on kunnan kanssa tehnyt asiasta jopa sopimuksen, jonka kunnanhallitus on hyväksynyt.

        Tämän kirkko"herran" nimi taitaa olla Simula. Täällähän papit ovat vaihtuneet tiuhaan. On saanut varmaan seurakunnanasiat hyvään kuntoon kun intoa ja aikaa liikenee vielä kunnan saattaminen huippukuntoon.
        Kyllä se nyt varmaan onnistuu kun asiat ovat ns;korkeimman kädessä.
        Ihmetyttää äänestäjä joka häntä äänestää,mutta voihan ajatella hänen järjestäneen tilaa matuille tuonne massiiviseen seurakuntapajaan ettei huippukalliit tilat jää tyhjänpantiksi.


      • Haloi
        Omaväkivähenee kirjoitti:

        Mamuja tulossa meidän elätettäväksi, joten kylä ei tyhjene. Tästä pitää huolen meidän vasemmistolaiset ehdokkaat Elyn maahanmuuttopäällikkö Pirjo Pajunen ja kirkkoherra Markku Sipilä, jos heidät valitaan.

        Sipilän mielestä meille pitäisi ottaa 400 matua asumaan. Pirjo Pajusen mielestä heitä voidaan ottaa vielä enemmän eli rajattomasti. Pirjo Pajunen on kunnan kanssa tehnyt asiasta jopa sopimuksen, jonka kunnanhallitus on hyväksynyt.

        Joo vois lähtee siperiaan mamujensa kanssa.eu kaivata.


    • Ristoreipasrepäsee

      Ruoveden sitoutumattomissa on hyviä ehdokkaita .Uusia naisia ja mieskin sekä vanhatkin hyvin mukana

    • jatkoon

      Terveyspalveluihin ei saatu parannusta, Virtain lehdessä kirjoitetusta käynyt selväksi, ettei sieltä lähetetyllä nevottelukunnalla ollut minkäänlaista valtuustusta antaa lupauksia Keiturin soten puolesta. Mentiinkö ansaan, ainakin yksi sos,dem julisti, että nyt oli niin vaikustvaltainen sakki, että voidaan jatkaa. Ilmeisesti kyseinen valtuutettu ei jatka.

      • kaikkiontuhottu

        Ansaan mentiin. Demariin ei voi koskaan luottaa, ei näihin uusiinkaan ehdokkaisiin. Ajatelkaa ihmiset omilla aivoilla, eikä miten meidän vanhemmat ajatteli. Ajat ovat muuttuneet ja demarit romahtaa kuten hollannissa.


    • antihyväveli

      Koko kylässä tuntuu olevan yksi järjen ääni, harmi ettei mökkiläiset saa äänestää.Hyvä Anita!

    • kuntalaisiakuunneltava

      Miksi kunnanhallituksen jäsenet kannattivat päätöstä Anitaa lukuunottamatta vokkien tulosta sekä olekeluluvan saavien mamujen rajattoman asuttamisen kuntaan? Kuntalaisten vastustavat mielipiteet jyrättiin, eikä näitä asioita viety edes valtuustoon demokraattisesti päätettäväksi.

      Nyt ennen vaaleja näihin suvakkien päätöksiin tulee vaatia perustelut ja kysyä myös uusilta ehdokkailta, että aikovatko he jatkaa mamujen asuttamista kuntaan?

      Taloustutkimuksen kyselyn mukaan 56% prosenttia suomalaisista sanoo, että turvapaikanhakijoita ja pakolaisia pitäisi ottaa vähemmän.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722431772_uu.shtml?_ga=1.193332333.1908184997.1489826244

      Kyselyn mukaan 57 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että islamilaisista kulttuureista tulevat eivät sopeudu Suomeen.
      51 prosenttia suomalaisista ei usko maahanmuuttajien vahvistavan suomalaista yhteiskuntaa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100922439779_uu.shtml?_ga=1.181821543.1908184997.1489826244

    • Kreivi_Von_Retee

      Pistäkää koko kunta kii, nii ei tarvii miettiä vaaleja. Suur-Ruovesiajat on takana päin. Edessä on pakkoliitos jonnekin suuntaan. Ei tällä asukaspohjalla ja ikärakenteella ole mitään järkeä omaa kuntaa pitää.

    • Kokoomukseltatukeako

      Jouni Nesteen vaali-ilmoituksesta R-lehdessä:

      "Jouni tavattavissa:
      To 23.3. Olen Eduskunnassa tapaamassa sisäministeri Paula Risikkoa".

      Hän ei kuitenkaan ilmoita kellonaikaa, jotta tietäisi mennä paikalle kuulemaan, mistä hän kokoomuslaisen ministerin kanssa keskustelee?

      • Ristoreipasrepäsee

        Varmaan matuja hakee sieltä rautatien torilta. Just niitä jotka eivät saaneet oleskelulupaa. Ne suorastaan sopii tähän kuntaan eläteiksi.


    • Kilkkukello

      Ruoveden äänestäjät! Ruoveden SOTE-sotku: Katsokaa ketkä ovat olleet siellä sotkemassa. Kokoomus on turhaan yrittänyt saada selvyyttä asiaan. Keskustan kunnanhallituksen jäsenet siellä ovat olleet sotkemassa, eräskin rouva ihan työnsäkin puolesta. Samat henkilöt myös johdannaissotkussa. Jos on pakko äänestää keskustaa niin otappa joku uusi kasvo!

      • Ristoreipasrepäsee

        Toivottavasti ei kukaan äänestä SDp.tä, Keskustaa ja Kommunisteja. Kauhistuttaa jos noita sinne pääsee sekottaan soppaa vielä. Persut,Ruoveden Sitoutumattomat ja Kokoomus ainoita joita voi aatellakkaan


      • keiturirules

        Persut ja ruoveden sitoutumattomat.. Joopa joo. Jos asioiden kulun haluatte mahdillisimman vaikeaksi niin siitä sitten vaan!


      • Sitoutumattomienpuolesta
        keiturirules kirjoitti:

        Persut ja ruoveden sitoutumattomat.. Joopa joo. Jos asioiden kulun haluatte mahdillisimman vaikeaksi niin siitä sitten vaan!

        Onhan se kurjaa, kun sitoutumattomat puolueista riippumattomat vailla puolukuria vaikeuttavat asioita, jotta hyvävelikerholaiset ja puolueliitti eivät pääse jakamaan kuntalaisten rahoja omiin ja kavereiden taskuihin. Miljoonien kuprut ovat paljastuneet ja estyneet sitoutumattomien ansiosta, mutta valitettavasti eivät vielä kaikki, kun edelleen yritetään veronmaksajien rahoja kupata.


    • Valitsenarvalla

      Äänestämme jälleen sokkona tietämättä ehdokkaiden mielipiteitä asioista. Äänestys tapahtuu vaalimainoksen koon ja ulkonäön perusteella. Mainokseen kopioitu slogan myös ratkaisee, vaikka ehdokas itsekkään ymmärrä mitä se tarkoittaa.

    • Ei.näitä.kiitos

      Kannattaa miettiä mitä itse tavoittelee; jos haluaa että kunta saavuttaa talouden tasapainon ei kannata äänestää henkilöitä jotka ovat työsuhteessa kuntaan. Nämä henkilöt eivät pysty ajattelemaan kunnan parasta objektiivisesti koska ovat itse taloudellisesti riippuvaisia "systeemistä". Näin ollen minkään talouden tasapainon saavuttaminen ei voi olla kyseisten henkilöisen intresseissä ensimmäisenä. Vallitseva käytäntö talouden pitoon heillä on jatkuva veroprosenttien nostaminen ja kassavajeen rahoittaminen lisävelalla. Erityisen moitittavaa on jos kunnan työntekijä istuu hallitukseen, on käytännössä näin jäävi valtaosaan päätettävistä asioista.

    • Pukki.kaalimaata.vartioi

      Olet oikeassa, ainakaan kunnanhallitukseen heitä ei pitäisi päästää. Tämä on yksi merkittävimpiä syitä sille miksi kuntien menot ja erityisesti sote menot kasvavat alati.

    • Miksijäädä

      Nyt on vaalit pidetty. Ruoveden kannalta tulos on katastrofi. Kunnasta on tulossa vasemmiston pesä.. Toisten rahoilla elävät loiset saivat vallan, joka velalla rahoitetaan.

      • kai-se-harmittaa

        Noh, verot nousee, polttoaine kallistuu, sähköt kallistuu ja loisijoita lisääntyy.


      • Ristoreipasrepäsee

        Miten niin vasemmistolaiset voitti? Siellä on kokoomus ja keskusta ensimmäisenä suurilla edustajamäärillä. Sitten tulee muut perästä


      • Kuplanpuhkaisija
        Ristoreipasrepäsee kirjoitti:

        Miten niin vasemmistolaiset voitti? Siellä on kokoomus ja keskusta ensimmäisenä suurilla edustajamäärillä. Sitten tulee muut perästä

        Kaikki suvakit isänmaan petturi ovat vasemmistolaisia. Koti, uskonto ja isänmaa arvona ovat heille halveksunnan kohde. Heille on tärkeää, että suomi kuuluu terroristeille ja sotilaskarkureille ja kaikille. He haluavat islamin suomeen ja sharian lait.Yksikään puolueen edustaja ei vastustanut matujen tuloa Ruovedelle.


      • Seurannut

        Kyllä niitä suvakkeja löytyy muistakin puolueista kuin vasemmistosta.


    • KKKMÄÄN

      Montako savupärstää valittiin valtuustoon?

    • vievätmeidäntyöt

      Olen kuullut, että Visuvedelle on jäänyt kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä, joille maahanmuuttovirasto ei ole myöntänyt oleskelupaa. Tälläisten henkilöiden tulisi poistua maasta, koska heillä ei ole oikeutta olla täällä.

      Paikallinen yrittäjä on "työllistänyt" näitä maassa laittomasti olevia ja on heidät "palkannut" saadakseen heille työperäisen oleskeluluvan. En ymmärrä näitä isänmaapetturi yrittäjiä, jotka keksivät keinoja saadakseen työperäisiä oleskelulupia henkilöille, joiden taustoista ole mitään tietoa.

      Rehelliset yrittäjät tietävät miten saadaan laillisesti ulkomailta työntekijöitä yritykseen töihin. Siihen on oma väylänsä, ei laiton maahan tulo.

    • äänestäjäkö.halusi.näin

      Lautakuntapaikkojen listaa katsellessa ihmetyttää, että minkä kunnan vaalitulosta on käytetty pohjana lautakuntapaikkojen jakamisessa? Muutaman äänen saanut valtuuston varajäsen on valittu sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi. Kun kunnan äänikuningatar kahdeksan kertaa suuremmalla äänimäärällä heitettiin hallituksesta tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi. Lautakuntapaikka on annettu jopa sukulaiselle, vaikkei ollut edes vaaleissa ehdokkaana. Lautakuntapaikat näin jakamalla mahdollistetaan hyvävelikerhot ja korruptio. Siitähän tässä on kai kysymys, kun muita perusteita ei lautakuntapaikkojen jaolle löydy.

    • änkyrämikäänkyrä

      jos tarkoitat kunnan äänikuningattarella sitä ns. kauppiasta etkä ketään miestä joille kyllä ruoveden politiikassa sopisi hameetkin päälle, niin paikkakunnalle on aina parempi mitä kauempana tämä kauppias pidetään päätöksenteosta. On jo meinaan laittanut niin monta hyvää asiaa kiermuroillaan romukoppaan

      • hyvätasiatkunniaan

        Hei, mainitse pari hyvää asiaa mitkä kauppias on laittanut romukoppaan. Kiinnostaa kuulla.


      • demokratianpuolesta

        Miten tuo lautakuntapaikkojen jako omasta mielestäsi meni?

        Äänikuningatar on yksi hyvä esimerkki epädemokraattisesta luottamustehtävien jaosta, koska hän sai toiseksi eniten ääniä Ruovedellä. Kuntalaisista 148 äänestäjää halusi hänet päättäjäksi, joten luottamusta häneen on. Änkyrät taasen haluavat pitää hänet sivussa äänestäjien luottamuksesta piittaamatta.

        Tuntiessaan päätöksenteossa olevansa oikeassa on järkevämpää olla erimieltä vaikka yksin, kuin olla joukolla yksimielisesti väärässä.


      • yrittäjälläonvastuu

        Nyt ne asiat pöytään, missä kauppias on laittanut asiat romukoppaan. Esittäkää näyttöjä siitä luuserit, kun väitätte hänen jopa kaatavan yrityksiä. Demokratiassa mennään enemmistön päätöksillä ja hänellä ei sitä ole ollut koskaan .


      • äänetväärinlaskettu

        Ihmetyttää todella mistä kyseinen vastarannankiiski, kaiken kehityksen jarruttaja on saanut kyseisen äänimäärän. Ja kannattaa varmaan puhua oikeista yrittäjistä hiukan eri aikaan kuin tästä


    • oliennenhyväpaikka

      Ohan näitä äänestäjiä jotka vitsinä äänestää jotain tajuamatta lopputulosta. Niinkuin maan politiikassa halla-aho olisi suosituin pääministeriksi.. Tokihan ko. herra peittoaa joissain mielipiteissään sippilän 5 - 0.

      • Vitsitvitsinä

        Päihittää todella Sipilän jopa 6-0 mennen tullen. Sipilä tuhoaa suomen viemällä maamme liittovaltioon. Lisäksi hän haluaa tuoda suomeen elintasopakolaisia muslimimaista loisimaan meidän kustannuksella. Seurauksena islam uskonto ja sharialait. Halla-aho on ainut politiikko joka uskaltaa kertoa totuuden kansalle rehellisesti. Siksi hänestä tulee suraava pääministeri


    • tästäeihyvääseuraa

      Lautakuntapaikkojen jako on tulosta kepulaisten sisäisestä valtapelistä. Näihin junttakokouspäätöksiin on jo totuttu edellisellä kaudella. Kuntalaisten edusta ei välitetä paskan vertaa, kun saadaan kaverit ja kokouksiin kyyditetyt painamaan oikeaa nappia. Kepu jakaa paikat kaikille muutaman äänen saaneille joutaville ääliöille ja jopa sivusta vedetään kuntalaisille tuntemattomia henkilöitä päättäjiksi, jotka eivät olleet edes vaaleissa ehdolla. Kuntalaisille jää vain maksajan rooli, kun hyvävelikerho jakaa kunnan rahat yrittäjäkavereilleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      893
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    5. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      692
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      620
    Aihe