Cap hyvin pyyhkii

Hipheippa

Trafin tilastojen mukaan taitaa cap autokoululla olla aikamoinen laatuongelma.
Tässä tammikuun 2017 kuljettajantutkintotilaston antia B- ajokokeesta eli hyväksytyt prosentteina.

ESPOO-HANNUKSENPELTO 25 %
HYVINKÄÄ 25 %
JÄRVENPÄÄ 58 %
MALMI 58 %
FORSSA 50 %
HÄMEENLINNA 50 %
VALKEAKOSKI 50 %
IISALMI 50 %
KUOPIO 44 %
JYVÄSKYLÄ 55 %
KEMI 45 %

Suomen keskiarvo autokouluissa on 76 %.
Toivottavasti simulaattoriopetus ei näy onnettomuustilastoissa.

57

4283

  Vastaukset

  • Tai sitten on vaan tilastoihin harjaantumaton silmä. Tammikuu ainoastaaan ja myös 0-kouluja valtakunnassa ja paljon. Hitsi mikä laatuongelma. Yhtä tarkoituksenhakuista kuin todeta, että on kyllä huippulaadukasta seuraavin cap-poiminnoin: Pori 100, Riihimäki 100, Hamina 100, Lieksa 100, Oulainen 100, Kajaani 100 mistä lie taulukoista. Tie se on mikä opettaa. Onneksi saan opettaa itse.

   • Tyypillistä puolustus ajattelua. Mitä tähän muut paikkakunnat kuuluu. Noilla paikkakunnilla on maksavia asiakkaita eikä niitä kiinnosta muut paikkakunnat.
    Jos ostat palvelun helsingistä mistä et pidä, niin onko se hyvä kun utsjoella se toimii.


  • Cap on edullinen ja tehokas autokoulu. Laatua edullisesti. Perinteiset autokoulu rahastaa opetuksella.

   • Äänestitkö tuollaisten lauseiden perusteella ehdokasta joka oli tarkkaan laskelmoinut oikeat sanat joilla saisi ääniä.?


   • Ongelma on siis se ettet voi autokouluun mennessä tietää millaista opetusta saat.
    Iso ketju saattaa olla hyvä valinta, jos siellä on asiat kunnossa, eli asiallinen johto ja siten opettajat motivoituneita.


  • Isojen autokoulujen ja ketjujen ongelmaksi tulee helposti se, että oppilas on liukuhihnan tavaraa. Lisäksi opettajat ovat (vain ) työntekijöitä eivätkä siksi tee työtä kuin omaansa.
   Monesti yhden opettajan koulussa on laatua pakko pitää yllä, koska muuten menee oma autokoulu konkurssiin.

   • Polttopullo veijo on varmaan autokouluketjun liukuhihna tavaraa, päätellen osaamisensa tasosta liikenteessä.


   • Tuo nyt on ihan täyttä paskaa.


   • Kuinkajokujaksaa kirjoitti:

    Tuo nyt on ihan täyttä paskaa.

    Totta, polttopullo veijon kommentti on täyttä paskaa.


   • 27 vuotta alalla olleena tiedän, että 1.7-18 lopetettiin toimiva ja kunnollinen autokoulutoiminta. Simulaattoriopetuksesta ei ole mihinkään, se vaan on tosi ja tulee näkymään liikenteessä. Simulaattorikoulujen uhrit maksavat opetuksesta kovia summia, eivätkä kaikki edes ymmärrä tulleensa huiputetuiksi.


  • Monella yrittäjällä kyllä puheet on komeita, mutta siitä mennähän mistä aita on matalin tai kumollaan. Nehän ne on alan maineen pilanneet päättäjien silmissä. Lähen tästä tosissani töihin vaikka olen "vain työntekijä".

  • Haisee rahastukselta :D

  • Cap-autokouluissa aika yleisesti käytetään normaalin ajon sijasta ajo-simulaattoria ja tällä opetellaan liikenteessä seikkailemista. Simulaattori ei voi koskaan vastata oikeaa liikennettä ja sen takia noita hylkyjä sitten tulee ja väkisin.

  • Simulaattori opetus on kuin leikkisi pelikonsolilla. Sillähän sitä saadaan nuoria kouluun houkuteltua:) kannattaa vanhemmat olla tarkkana ,ettei mene pelailuksi koko koulu

  • Kuka antaisi oikeaa tietoa ja palautetta.?

   Mainonnalla annetaan mielikuvia yrityksen pätevyydestä ja se on ammattilaisten työtä eikä välttämättä kerro mitään todellisuudesta.

   Oppilaat kertovat mitä kertovat. Onko heillä jotain mihin verrata kun arvioivat autokoulua. Ehkä siellä oli vaan kivaa ja hyvät fiilikset mutta opetuksen taso ......?

   Hinta näyttäisi olevan ajan henki. Siihen päättäjät ovat saaneet kaikkien huomion ja siksi halpa hinta houkuttaa mutta saattaa jatkossa kääntyä kalliiksi.

   • Näillä palstoilla kilpailijat haukkuvat ja
    yrityksen omat kehuvat.


  • :D :D

  • Yli 300€ ei voi maksaa mikään autokoulu.

  • Autokoulut romahtaneet kuten myös suomi...Hinnat nousee ja palvelu paskenee...

  • Ite käyn parhaillaan cap autokoulua ja se on ihan sairaan huono. Etäteorioilla ei opi mitään eikä simulaattori ole MITÄÄN kuin auto. Mutta sitten kun ensimmäiselle ajotunnille meet niin opettaja ihmettelee mikset tunne jokaista auton osaa ulkoa.. Ylipäätänsä mun opettaja oli oikea vittupää. Henkilökuntaa ja ajo opettajia on ihan helvetin vähän oppilaisiin verrattuna, nimimerkillä yrittänyt saada korttia nyt n. 4kk. Ajotuntejakin on vielä ajamatta. En suosittele kenellekkään.

   • Hei pettynyt, Kerro kokemuksestasi lisää, Varsinkin simulaatoorin ja auton opetuksen eroista. Ja muista, aina voit vaihtaa autokoulua sellaiseen missä hommat toimii hyvin. Ilmeisesti olet pettynyt suuresti?


   • Missäpäin Suomessa tuollainen löytyy? Vai oliko vaan yleisellä tasolla kommentoitu provo?


   • Sama kokemus.

    Lisäksi ajotunteja ei saanut, joskus 3 viikkoa väliä! Useita opettajia, joista yksi vain haukkui.


  • Emäntä kävi cappia antoi tunnukset kahteen kertaan ei toiminut ja kukaan ei vastaa puhelimeen sähköpostiin sun muuta yhteensä 16tuntia jonotusta jotta saisi peruttua ilmoituksen meni toiseen autokouluun jossa asiat toimii vastataan puhelimeen ja sähköpostiin siis suosittelen orimattilasta autokoulu baanaa. cap täällä surkea ja lahteen ei auta soittaa kun ei saa ketään kiinni

   • Tahtoo olla paskapuhetta. Vastausaika kaikissa kanavissa alle tunnin ja puhelimiin vastataan varmasti ja jos tilanne ei juuri sillä hetkellä anna myöden niin soittavat takaisin heti kun väljää. Omat kokemukset ovat pelkästään hyviä ja jos jossain homma toimii niin capissa.
    Itse todella tyytyväinen capin rehtiin asenteeseen ja toimintaan.

    Käytiin useassa eri autokoulussa kyselemässä ja tuntui että kaikissa muissa kouluissa keskityttiin haukkumaan toiset ja nostamaan itsensä jalustalle, capilla sanottiin rehdisti miten homma etenee eikä lähdetty haukkumaan muita, voit varmaan arvata mihin päädyttiin.

    Tsemppiä!


  • Haagan autokoulussa myös virtuaaliopetus.

  • Cap autokoululla on tosi erikoinen tyyli hoitaa laskutusta. Ensimmäinen lasku oli päivätty 3 päivää ennen kun edes olin tehnyt varausta ja eräpäivä oli samana päivänä kun lasku tuli kotiin! Toisen laskun kanssa ei käynyt noin hyvin sillä koko laskua ei tullut kotiin vaan suoraan huomautuslasku. Siinä oli tietty huomautuskulut lisänä :( Ja Cap:lla eivät ottaneet asiaan kantaa koska Svea Ekonomi hoitaa niiden laskutuksen... Eli kannattaa olla tosi tarkkana noiden laskujen kanssa ja kysellä perään jos niiltä "unohtuu" lähettää.

   • Onpas mennyt pelikaani turbiiniin. Etkai usko että se on autokoulun vika jos toinen firma ryssii laskutuksen kanssa!? Idiotismia tuo on jos mikä. Sama kun ostais autoksi Fordin ja haukkuis siitä syystä Mersua kun auto ei toimi...

    Taas joku kateellinen kilpailija joka tyydyttää omaa pahaa oloaan Suomi24-palstalla.


   • Huhhij kirjoitti:

    Onpas mennyt pelikaani turbiiniin. Etkai usko että se on autokoulun vika jos toinen firma ryssii laskutuksen kanssa!? Idiotismia tuo on jos mikä. Sama kun ostais autoksi Fordin ja haukkuis siitä syystä Mersua kun auto ei toimi...

    Taas joku kateellinen kilpailija joka tyydyttää omaa pahaa oloaan Suomi24-palstalla.

    Tällä nimimerkillä tuntuu olevan tarve puolustaa Capin toimintaa henkeen ja vereen. Miten niin se ei ole autokoulunkin vika? Heidän valintansa se firma on, joka laskutuksen hoitaa. Ei oppilas tee sopimuksia autokoulun käynnistä minkään laskutusfirman kanssa, vaan tässä tapauksessa Capin kanssa.

    Autokoulun tehtävä on huolehtia oppilaiden oikeusturvasta ja asiallisesta kohtelusta. En itse ole missään tekemisissä Capin, enkä minkään laskutusfirman kanssa. Mutta toisen haukkuminen idiootiksi siitä, että kertoo saaneensa olemattomalla maksuajalla laskuja, kertoo ehkä jotain Sinun ajatusmaailmasta ja kytköksistä.

    Pilatus voi aina pestä kätensä ja siirtää vastuun asian selvittämisestä sille, jota on kohdeltu alunperin väärin. Aamen.

    Ps. Sama kuin joku ilmoittautuisi autokouluun ja suuri osa tunneista olisikin simulaattorilla. Mutta ei kai sellaista nyt sentään autokoulussa.......


   • Eikös asiakas tee ostopäätöksen? Ennen ostopäätöstä asiakkaana tutustun tuotteeseen ja palveluun ja miten homma toimii ja kenen kanssa?. Jossen ole tyytyväinen niin voin varmasti jättää ostopäätöksen tekemättä tai palauttaa tuotteen? Nämä ovat siis retorisia kysymyksiä jotka eivät vaadi vastausta. Halusin tarkentaa tätä koska tuossa idiotismissa meni vähän huti. Idiotismi kohdistui vain asian idioottimaisuuteen eikä suinkaan sinuun ihmisenä jota tuossa jo ponnekkaasti väitit, pahoittelen tätä täsmennyksen puutteellisuutta. Enhän mene ravintolaankaan niin että tilaan härkää ja pöytään kannetaan possua jonka syödä mutustan ja sitten kiroilen miten paskaa kaikki on siinä mestassa. Sehän olisi silkkaa idiotismia.

    Valitettavasti en ole kuin hyvää palvelua saanut asiakas, joten se niistä suuremmista kytköksistä. Puolustan, kyllä, koska kohdallani asiat toimivat mahtavasti enkä jaksa uskoa etteikö asioihin puututa ja virheitä korjata kyseisessä firmassa. Monesti SoMessa vaan ihmiset kertovat ja vuodattavat ja maalaavat itsensä uhriverellä,kuitenkin tärkein puuttuu ja unohtuu että yritykset ovat loppujenlopuksi hoitaneet asiakkaan tyylillä vaikka joku pumppu siellä välissä on saattanut ollakkin, kun vain osaa kysyä ja tarvittaessa reklamoida yritykselle, siispä puolustan,kyllä :)
    (Psst, tai eihän sitä tiedä vaikka olenkin yrityksen palkkaama trolli-peikko, just for you ;))

    Ja Kyllä, ajatusmaailmamme eroavat toisistaan.
    Toivotan sinulle kuitenkin kaikkea positiivista elämääsi. Ei tämä maailma ole ollenkaan niin paha paikka :)


   • Huhhij kirjoitti:

    Eikös asiakas tee ostopäätöksen? Ennen ostopäätöstä asiakkaana tutustun tuotteeseen ja palveluun ja miten homma toimii ja kenen kanssa?. Jossen ole tyytyväinen niin voin varmasti jättää ostopäätöksen tekemättä tai palauttaa tuotteen? Nämä ovat siis retorisia kysymyksiä jotka eivät vaadi vastausta. Halusin tarkentaa tätä koska tuossa idiotismissa meni vähän huti. Idiotismi kohdistui vain asian idioottimaisuuteen eikä suinkaan sinuun ihmisenä jota tuossa jo ponnekkaasti väitit, pahoittelen tätä täsmennyksen puutteellisuutta. Enhän mene ravintolaankaan niin että tilaan härkää ja pöytään kannetaan possua jonka syödä mutustan ja sitten kiroilen miten paskaa kaikki on siinä mestassa. Sehän olisi silkkaa idiotismia.

    Valitettavasti en ole kuin hyvää palvelua saanut asiakas, joten se niistä suuremmista kytköksistä. Puolustan, kyllä, koska kohdallani asiat toimivat mahtavasti enkä jaksa uskoa etteikö asioihin puututa ja virheitä korjata kyseisessä firmassa. Monesti SoMessa vaan ihmiset kertovat ja vuodattavat ja maalaavat itsensä uhriverellä,kuitenkin tärkein puuttuu ja unohtuu että yritykset ovat loppujenlopuksi hoitaneet asiakkaan tyylillä vaikka joku pumppu siellä välissä on saattanut ollakkin, kun vain osaa kysyä ja tarvittaessa reklamoida yritykselle, siispä puolustan,kyllä :)
    (Psst, tai eihän sitä tiedä vaikka olenkin yrityksen palkkaama trolli-peikko, just for you ;))

    Ja Kyllä, ajatusmaailmamme eroavat toisistaan.
    Toivotan sinulle kuitenkin kaikkea positiivista elämääsi. Ei tämä maailma ole ollenkaan niin paha paikka :)

    Nyt voit päästää jalan pois kaasulta, vauhtisokeus on iskenyt. Kirjoituksesi on jo niin poukkoilevaa, että et tiedä kenelle vastaat ja mitä. Miksailet jonkun toisen ja minun kommentteja sulavasti. Milloin olen väittänyt ponnekkaasti sinun pitävän minua idioottina?! Kirjoitin vain oman näkemykseni siitä, että joku oli saanut laskuja autokouluun liittyen, mutta sen mielestä asian selvittely ei kuulu heille. Minä en siis ollut se asiakas.

    Tämäkö on siis viestisi kaikille juuri täysi-ikäiseksi tuleville, jotka hakeutuvat autokouluun: ymmärrä kysyä kaikki, koska kaikkea ei varmaan muuten kerrota. Käy opetussopimus lakimiehen kanssa läpi, niin tiedät mille taholle reklamoinnit missäkin asioissa tehdään, jos sellaiselle tarvetta on. Oikeasti en pidä edes välttämättömänä tietona asiakkaalle, kuka sen laskutuksen hoitaa. Mutta rehtiä toimintaa olisi autokoululta hoitaa asiointi laskuttajan kanssa. Asiakas ja autokoulu ovat kuitenkin sopimussuhteessa toisiinsa. En usko, että CAP on monessa suhteessa parempi tai huonompi kuin muutkaan, mutta asiakasta suosittelen kaikkien kuuntelevan. Niiden rahoilla homma pyörii.

    Samaa mieltä olen siitä, että ajatusmaailmamme tuntuvat joiltakin osin poikkeavan, mutta näinhän se saa ollakin. Olkoon diktatuurimaat siellä kaukana jossain, missä on vain yksi totuus. Tämähän vain piristää elämää - kevättä meille kaikille!


  • 27.3.18 klo 15.10 Turun moottoritie.Cap autokoulun auto ajeli vasenta kaistaa eikä palannut oikealle kaistalle vaikka tilaa oli.Pakettiauto vaihtoi vasemmalle kaistalle ja capin äauto yritti estää kaistan vaihdon kiihdyttämällä, onnistumatta siinä jonka jälkeen vaihtoi oikealle kaistalle.Autossa vain kuljettaja.Tuli vaan mieleen onko ammatin valinta oikea?

  • Rahastuksen makua koko homma. Hylätään ajokokeessa koska liuuttaa risteykseen että näkee( ei siis risteykseen sisään asti) toinen hylätty koska rengas osui kanttariin.... Niin ja silloin inssi äijä nappasi ratista kiinni muuten ei olis osunut. Mietityttää hieman myös se että inssi heeboilla on kaksi työpaikkaa kun googlettaa toinen on cap ja toinen Ajovarma.....?

  • Kyllä minä sain cap autokoulusta hyvää palvelua ja laadukasta opetusta ja vielä edullisesti kun syventävän vaiheen kävin siellä suorittamassa kun oli edullisempi kuin muissa kouluissa

  • Capin ongelma on että työvoima vaihtuu tosi tiuhaa, ei koskaan tiedä kuka tulee opettaan vai tuleeko kukaan. Ilmeisesti yrityksen asiat pahasti sekasi, myös osa omistajista on ottanu rahat ja lähteny litoon.
   Toivottavast8 vielä ens viikolla on ope tallella.

  • Tänään jouduin selvittämään hinnastoa. Ilmoittauduin EAS-tunneille ja silloin joutuu netissä klikkaamaan kohdan jossa hyväksyy "käyttöoikeusehdot". Ainoastaan siellä sanotaan että hinnaston hinnat ovat alvittomia. Kysyin sitä chat-palvelusta ja usean kommentoinnin jälkeen kysymys jäi vielä auki. Kolmen tunnin kuluttua kysyin uudestaa ja sitten tuli vastaus että ovat alvillisia. Ei pahoittelua vastauksen viivästymisestä.

  • Kaikki kuluttajahinnat, myös capin, sisältävät alv:n

  • Suoraan sanottuna aivan paska asiakaspalvelu. Puheluihin ja viesteihin ei vastata, toimistolla ei ole koskaan porukkaa, ei hoideta asioita kunnolla.

  • Asiakaspalvelu kyllä vastaa toimiston ollessa suljettuna klo9-20 välillä. Toimiston aukioloajat löydät nettisivuilta.

   • Huonoa ohjeistusta! Olin menossa simulaattoritunnille ja ihmettelin lukitun oven takana jonkin aikaa ennenkuin huomasin että sisään pääseekin saamallani koodilla, ei mitään mainintaa ennakkoon. Taas sisällä odottelin ja huhuilin että olisiko joku talonväestä jossain. Taas jonkin ajan kuluttua uskaltauduin omatoimisesti simulaattorin ääreen, joka sitten ohjeiden mukaan kyllä käynnistyikin, mutta tästäkään omatoimisuudesta ei oltu ennakkoon mainittu missään. Simulaattoriäänikin oli robottimainen ns. gps-ääni?

    Ajotuntuma aivan poskellaan, ei minkäänlaista yhtenevyyttä todellisuuteen. Tilanteet outoja. Taajamassa risteystä ylittäessäni ajoin "kolarin" vaikka risteävällä kadulla auto oli tulossa tosi kaukana. Pysähtymisen jälkeen liikkeelle pääsi lähtemään kolmosvaihteellakin? ym. ym. Mainoksen mukaan kyseisellä ohjelmalla harjoittelevat jopa ammattilaisetkin???

    En saanut mitään kyseisestä oppitunnista! Toivottavasti seuraavat kaksi opettajatuntia eivät ole samaa tasoa?


  • En voi omalla kokemuksella suositella CAP-autokoulua kenellekkään. Teoriaopinnot kyllä sujuivat ja pääsin teoriakokeesta ekalla läpi, mutta siinä pitää todellakin pystyä opiskelemaan netissä ilman oikeaa opetusta tai avustusta.

   Suoritin halvimman paketin 5 ajotuntia simulaattorilla, 5 autolla ja 4 riskiajoa, joista 2 simulaattorilla ja 2 autolla. Simulaattori ei vastaa oikeaa ajamista, käsittelyssä ei mitään tuntumaa ja voi vaikka lähteä liikkeelle ilman kytkintä. Liikenne on todella robottimaista ja tilanteet outoja. En päässyt inssiä ekalla läpi, joten otin 3 lisätuntia. En päässyt tokallakaan läpi, joten otin nyt yhden lisätunnin ja varasin 3 yrityksen.

   Olettaen että pääsen nyt läpi, maksan kuitenkin järjettömän paljon, verrattuna siihen mitä aluksi oletin. 899€ kurssimaksu +165€ viranomaismaksut eli 1064€ B-kortin kuljettajatutkinnosta, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta... ja se onkin. Sillä sen lisäksi maksan 2 kertaa 90€ uusinta-inssestä, 4 kertaa 84€ lisä-ajotunneista ja 2 kertaa 139€ auton käytöstä uusinta-insseissä. Eli yhteensä 1860€

   • Toinen vaihtoehto olisi ollut ostaa nuo neljä lisäajotuntia ennen ensimmäistä ajokoetta, jolloin ajokortin hinnaksi olisi tullut 899€+(4*69€)=1175€ + viranomaiskulut. Valinta on asiakkaalla.


  • Minulla samat kokemukset kuin edellisellä kirjoittajalla. Simulaattoriopetus on kuin huono autopeli ja lisätunnit tulevat kalliiksi. Henkilökunnalla on kova kiire varailla uusia inssejä vaikka itse ei koe olevansa valmis. Nyt 3 inssiä takana ja päällimmäinen tunne on suuri vitutus. Pelkkää rahastusta. Opettajat kyllä osaavat opettaa, mutta eivät rehellisesti kerro missä mennään. Eivät saa myöskään arvostella simulaattoria, näin olen kuullut.

  • Kiitos tiedosta, menen muualle autokouluun.

  • Jos ei pääse yo kirjoituksista läpi niin onko se silloin lukion vika? Sun pitää säätää peili ja katsoa missä vika. Olin autokoulussa ja otin niin monta ajotuntia että sain kortin. Itte pitää miettiä osaanko vai enkö osaa?

  • En voi suositella cap kenellekkään simulaattori oli aivan kamala pleikka pelit ovat enemmän kehittyneitä kun tämä "simulaattori " mikä heillä on... suosittelivat minulle halvinta pakettia joka maksoi 899€ ajokortin hinnaksi tuli kuitenkin yli 2000€!!! Ajotunneille hirveät jonot ensimmäiseen ajokokeeseen kirjallisten jälkeen meni 2kk ei kuulemma ollut aikaisemmin aikoja rahastus alkoi vasta ensimmäisen ajokokeen jälkeen jolloin ajotuntien hinta nousi reilusti sekä myös tutkinnossa käynti jos olisin vaihtanut autokoulua olisi siitäkin pitänyt maksaa.... jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut järkevää ottaa normaali paketti missä ei ole simulaattori opetusta ollenkaan olisi rahat säästynyt. Luulin olevani surkea mutta näköjään muilla samallaisia kokemuksia kyseisestä firmasta olisi kannattanut vähän lukea firmasta ennenkuin meni hinnan perässä vaan halvimpaan... halvalla ei vissiin saa ikinä hyvää??

   • Vika on aina jossain muussa kuin itsessä, nykynuorison malli. Halutaan kaikki heti nyt muttei nähdä vaivaa asian eteen, sitten itkeä nillitetään kuinka on "kokenut vääryyttä" kun inssisetä ei annakkaan korttia heti, itsessä kun ei vikaa ole.

    Onnellista tulevaisuutta :D


   • Halvalla ei saa hyvää - juurikin näin. Se pätee kaikessa. Halvalla ei vain voi saada hyvää, koska laatu maksaa.


  • cap autokoulu on kyllä paskin mahollinen autokoulu... itse olin vuoden cap-autokoulun listoilla, mutta nettiopetuksesta ei oppinut paskan vertaa eikä apua saanut edes kysymällä. Oppimateriaalit olivat olemattomia ja testit kertoivat virheellistä ja ristiriitaista tietoa. Lopulta vaihdoin autokoulua ja sain kortin parissa kuukaudessa. Cap-autokoulua en suosittelisi vihamiehellenikään.

   • CAP: Ystävällinen palvelu, mutta tunteja välillä hankalaa saada ja resurssit vedetty niin tiukalle, että opettaja tekee + 10 h päiviä. Samalla joutuu hoitamaan edellisen ja seuraavan oppilaan asioita oppitunnin ja ajon aikana. Vastaili myös usein yksityispuheluihinsa tunnin aikana.


  • Aivan täys paska ajo-opettajia tasan 1 ja ajotunti aikoja ei saa edes samalle kuukaudelle en suosittele kellekkään.

  • cap

  • Älkää vaan menkö cap autokouluun pelkkää rahastusta koko firma!

   Opettajat eivät opeta mitään!

   Opiskelin cap autokoulussa 20h joista 5h simulaattorilla vaikka en olisi halunnut kun vaihdoin tavalliselle kurssille jouduin maksamaan extraa vaihdoin auto koulua opetus oli aivan eri tasoa kun cap jossa opettaja lähinnä istui kyydissä kun opetti!!

   MYÖS AJOTUNNEILLE 3VIIKON JONOT

   VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ YRITYSTÄ!!!

   • Olipa helppoa kun ostaa halvan tuotteen ja haluaa vaihtaa sen kalliimpaan niin saisi sen halvemmalla hinnalla...tuolla logiikalla meistä kaikki ajelisi uudella S-sarjan Mersulla ja vain Ladan hinnalla :)

    Sen enempää en firmaa lähde kommentoimaan kun kortti tullut ajettua jo aikapäivää sitten. Hauska vaan käydä näitä nuorten keskusteluita autokouluista läpi, kun vika on aina jossain muussa kuin itsessä.

    En päässyt inssistä läpi --> paskoja inssejä ja autokouluja ja opettajia --->> Ei, kun inssistä ei pääse läpi jossei osaa ajaa kuten kuuluu. Opettaja neuvoo ja opastaa mutta kyllä se on se oppilas jonka tulee oppia opetetusta ja jossei joku asia selviä niin oppikirjan ääreen vaan opiskelemaan.

    Josset pääse yo-kirjoituksista läpi niin onko vika opettajan ja koulun? Vai voisiko syynä olla, että olet vain laiska lukemaan ja opiskelemaan?

    Kun kaikkea ei voi vaan saada sillä, että "swipe right".. Vaan asioiden eteen pitää nähdä vaivaa.
    Nuoret näkevät vain vuorenhuipun, mutta eivät sitä matkaa sinne huipulle, sen takia lannistutaan kun se vuoren huipulle kapuaminen kestääkin ja vie voimia eikä sitä saavuta ilman vaivannäköä.
    Kun näet sen vaivan, kun kuljet sen polun ja kompuroit välillä, kun vuodatat hikeä ja mahdollisesti myös kyyneliä...lopputulos vuoren huipulla on mahtava fiilis voittajana ja olet myös oppinut itsestäsi matkan varrella jotakin.

    Nähkää se vaiva, miettikää missä pitää olla vielä parempi jotta saavuttaa haluamansa ja lakatkaa etsimästä syitä muista!

    Kiitos.


  • CAP huijaa. Helsingissä joutuu maksamaan 122€ enemmän ajokortista kuin Espoossa. Ei varmasti ole niin paljoa kalliimmat kulut.

   • Eihän se ole tyhmä mikä pyytää vaan tyhmä mikä maksaa


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   124
   4380
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   183
   3688
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   87
   3487