Mites nyt suu pannaan

reaaliteettiterapiaa

hyvät lahkolaiset ja muut höpsöt, kun jälleen yksi "hyväntekijä" osoittautui oman edun tavoittelijaksi ja ahneeksi petturiksi. Nimittäin Pirkko Jalovaara On tainnut maanitella aika monen tätäkin palstaa lukevan uskiksen eurot omaan pussiinsa.
Avatkaa jo silmänne !

12

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattaa.miettiä

      Jaa'a, miten tuon loppupäätelmässä ottaa. Sen päättää viimeine tuomari se.
      Jospa se Jalovaara syö vielä kuormasta - sillä eihän ihminen ylenmäärin pysty syömään, mutta kun syönti loppuu - voi olla, että mitä jää - menee sinne, millä nyt tehdään sitä työtä eteenpäin.

      Entäpä, jos tänään se studion hankkiminen, mikä on kustannus - ja muu on alkurakennelmia suuremmalle tehtävälle. On vain nähtävä se pidempi sektori, missä liikutaan. Nyt otetaan vain pieni jana ja sitä liikutellaan ja arvostellaan.

      Eli

    • 12___13

      "hyvät lahkolaiset ja muut höpsöt, kun jälleen yksi "hyväntekijä" osoittautui oman edun tavoittelijaksi ja ahneeksi petturiksi. Nimittäin Pirkko Jalovaara "

      En ole vielä nähnyt yhtään todistetta noille syytteille ja minulla on tapana pitää ihmisiä syyttöminä kunnes toisin todistetaan. :)

    • Saara2224
    • odotetaanpäätöksiä

      Nimim: 12___13 kirjoitti: "En ole vielä nähnyt yhtään todistetta noille syytteille ja minulla on tapana pitää ihmisiä syyttöminä kunnes toisin todistetaan."

      Tuo on oikea periaate ja hyvä lähtökohta. Paavali näyttää kuitenkin uskovan joidenkin luotettavina pitämiensä uskovien todistamiset ja puheet seurakunnan tilasta. Koska hänellä ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole omakohtaisesti koettuja todisteita, niin hän mainitsee, ettei hänellä ole vielä koko totuutta asiasta.

      1.Korinttolaiskirje:
      1.Kor. 11:18 "Sillä ensiksikin olen kuullut, että kun kokoonnutte seurakunnankokoukseen, teillä on riitaisuuksia keskenänne, ja osittain sen uskonkin."

      Jotain samankaltaista on tässä Pirkko Jalovaarankin tapauksessa. OIkeushan on jo käsitellyt asiaa, mutta en ole nähnyt vielä lopullista päätöstä. Oikeudessa on kuitenkin käynyt jo ilmi se, että Jalovaaron kristillinen yhteisö on lahjoittanut keräysvaroistaan hyväntekeväisyyteen vain rahtusen. Oikeus on tarttunut tähän, sillä se ei vastaa sitä, mitä yhdistys on säännöissään luvannut.

      Verotiedoista oikeudessa on ollut esille Pirkko Jalovaaran saamat mahtikorvaukset. Kuukausipalkka on verotietojen mukaan 11 000-12 000 euroa, lisäksi palkkioita vuodessa n. 60 000 euroa ja bonuksena päälle täysi autoetu ja Jalovaaran käytössä Skodan lippulaivamalli Skoda Superb. Pelkästään tuollaiset numerotiedot vaikuttavat ahneudelta. Pirkko Jalovaaran yhtenä kristittynä ihanteena on ollut Joyce Mayer, joka on yhdysvaltalainen menestysteologinen TV-evankelista ja monimiljonääri.

      Pahalta tuntui, kun kuulin yhden eläkeläisvanhuksen lahjoittaneen vähistä varoistaan rahaa Jalovaaran kolehtiin ja todenneen, että "köyhä rukoilijanainen tarvitsee tätä enemmän kuin minä". Ensimmäiset todisteet oikeudenkäynnistä eivät näytä hyviltä. Jäämme odottamaan oikeuden lopullista päätöstä. Varmaa on ainakin se, että mikään köyhä rukoiijanainen Pirkko Jalovaara ei ole.

    • BlackBerryWay_EiKirj

      Kaikki ilmiöt ja tapahtumat on dokumentoitu Raamatussa, mikään ei yllätä. Se joka on kasvanut rakkaudessa, rukoilee myös Pirkon puolesta, että oikeus tapahtuu ja että pääsee eroon rahanahneudestaan tai mitä hän sitten tarvitseekin.

      Suu pannaan rukousasentoon.

      Ei sen kummempaa. Lue sinäkin Sanaa, niin ei tarvitse äimistellä täällä.

    • Saarnaajatyttö

      Minulla on ollut sellainen käsitys että tämä "lahkolainen" on suomen luterilaisen kirkon jäsen ja esiintynyt sen maalikkosaarnaajana?

    • hyimikätyyppi

      Eikös ne 1,1 miljoonaa pitänyt mennä lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Hän vain unohti mainita että se hyväntekeväisyys menee hän pussiinsa. 84% prosenttia meni hän elämänsä hyysäämiseen.
      Eiköhän tuo täti ole ilmestyskirjan Iisebel?
      Tulee samaan taivaalliselta Isältä oikein Isän kädestä.
      Eikä ole edes pyytänyt anteeksi toilailujaan.
      Mistä näitä rahanahneita selittäjiä oikein tulee?

    • OnpaOutoa
      • Eihän Jumala ole tiettävästi häntä tuominnut vaan ihmiset. Maapallolla elävän ihmisen on käsittääkseni hankala valittaa muualle kuin maalliseen tuomioistuimeen.

        Valittaminen liittyy siihen, millä tavalla hänen saamansa aikaisempi tuomio vaikuttaa hänen toimintaansa. Hänellä on täysi oikeus tarkistaa tuomion pitävyys ylemmässä oikeusasteessa. Tämä mitenkään ottamatta kantaa Jalovaaran oletettuun syyllisyyteen esitettyihin rikoksiin.


    • Jokainenomastasuustaan

      Miettisin ennemmin, miten oma suu menee, kun Herra tulee.

    • YleväJalo

      Ei Jalovaara valehdellut, sanoessaan että varat menee hyväntekeväisyyteen-tekevät nimittäin hänelle hyvää 😀

    • Ierika

      Uskonto perustuu uhriutumiseen, alistamiseen ja hyväksikäyttöön. Sikäli tämä vähemmän jalo vaara toimintatapana uppoaa suureen kuvaan kuin Lada halkopinoon.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe