Valheet hampusta jatkuvat

Ganjaman420

http://yle.fi/uutiset/3-9471129

"Hoitoon hakeutumisen syynä on usein huumausaineiden sekakäyttö. Eniten riippuvuutta aiheuttavat kannabis, amfetamiini ja buprenorfiini (esim. Subutex), sekä reseptilääkkeet, kuten kipu- ja rauhoittavat lääkkeet."

YLEn uutisessa annetaan taas kerran ymmärtää että kannabis aiheuttaisi riippuvuutta. Tiedeyhteisö on täysin toista mieltä, edelleenkin. Kannabis ei aiheuta riippuvuutta. Kannabista on käytetty tuhansia vuosia, hamppua viljelty tuhansia vuosia. Kasvista on tehty lääkeaineita, rohtoja, purjekangasta, köyttä, ym. kuituja.

Kannabiksen kielto ei ole vähentänyt onnettomuuksia, autokolareita, mielenterveysongelmia, päihdeongelmia, väkivaltaa. Siellä missä kannabis on laillistettu, siellä mikään tilasto ei muutu mihinkään suuntaan. Eikö ole ihmeellistä!

Jo antiikin Kreikan aikana tiedettiin että väitteet pitää pystyä osoittamaan todeksi. Nyt eletään hei vuotta 2017! Miksi yleisradioyhtiömme on nihkeä uutisoimaan tieteellisiä faktoja, mutta mielellään julkaisee valheellisia mielipiteitä? Pitääkö tässä alkaa haastamaan JSN oikeuteen kun eivät osaa korjata asiaa?

7

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4700

      Syynä ovat poliittiset itsemurhat, joita ei haluta tehdä ja lääketeollisuus, joka haluaa rahansa kaikesta.

    • Huolestunut-Äiti

      Taas kannabis-myrkyn diileri valehtelee palstalla! Kannabis on tappava myrkky; kuoleman kasviin syntyy välittömästi voimakas riippuuvuus. Myrkyn aiheuttama aivovaurio estää oman tilan heikkenemisen huomaamisen. Kannabiskoukusta vapauttaa vain kuolema tai vankila. Kannabis-myrkyn haitat osoittavat miljoonat tästä myrkystä kuolleet ja vammautuneet narkomaanit.

      • TytyN

        Oot niin oikeessa, eikö ihmiset tiedä, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa? ja jos ei tapa niin kahen päivän päästä ollaan piikittämässä jo heroiinia silmään ojassa, kun koti lähtenyt alta ja oot pilvipäissäs hakannu vaimon sairaalakuntoon.. :(

        onneks itse olen hyvä ihminen ja juon vaa kaljaa vaa viikonloppuisin ja sitte on masennuslääkkeet, kun olen masentunut, tietty unilääkkeet kun ei saa unta, päivällä adhd lääkkeet ja tottakai opioidi pohjaiset kipulääkkeet. :) vähän niinkuin vilkkumaakin jossain haastattelussa sano, että kun jostain yskänlääkkeestä tulee kiva fiilis ni mä tykkään kans näistä mun lääkkeistä. :) adhd lääke on viel ihan paras, ku sitä käyttämällä saa just sen meno olon.

        Ollaan me Huolestunut-äiti kyllä parhaita ihmisiä :)


    • c.sativa

      Hamppu=thc pohjainen kannabis.
      *huokaus* älkää nyt sekoittako näitä kahta vieläkään keskenään.
      Sama latinankielinen nimi ei tarkoita samaa ainetta.
      Sama kuin puhuisi pirtusta kotikaljan yhteydessä.
      Eli kuin alkoholi=90vol. Pirtua. Kotikalja siis pitää pitäisi kieltää.

      Ja muutenkin kun katsoi artikkelin lähteitä niin irti huumeista esimerkiksi elää pelottelukampanialla. Niitä ei kukaan voi ottaa tosissaan. Ne saa rahaa siitä että keksivät satuja kirjaimellisesti.

      Netti on väärällään oikeaa tietoa jos se kiinnostaa.
      Varsinkin kannabiksessa haluan tuoda esille sen lääketieteellisiä mahdollisuuksia. Pistä youtubeen cannabis medicine ja katso itse mihin se kykenee. Se ei ole valhetta vaan kylmää faktaa vaikka kuinka yritettäisiin mustamaalata.

      • c.sativa

        Pakko pistää vielä lisäksi Dr Sanjay Guptan lausunto siitä kuinka hän oli kovasti kannabista vastaan aluksi mutta dokumenttinsa jälkeen pyysi anteeksi koska oli aivopesty eikä tiennyt aiheesta mitään.

        Sama on vähän tämän aloittajan linkittämän asian kanssa. Ei tiedetä ylen jutussa mistä puhutaan kun propaganda on liian vahvana mukana. Puhutaan ns. ohi aiheen ja journalistilta on mennyt se ohi.
        Yle on tosin myös antanut hyviäkin dokumentteja asiasta kuten MOT Syntinen lääke.

        Voisin myös muistuttaa että WHO on antanut siunauksen kannabiksen laillistamiselle. THL on antanut saanut siitä hyvää näyttöä ja Amerikan kokeilut ovat olleet äärimmäisen positiivisia. Siihen kun lisätään Euroopan osittaiset laillistamistilastot mukaan niin hajoaa se viimeinenkin pohja tuolta pelottelulta.

        Ja joo. On siinä pahaakin mukana. Onhan tuolla juoppojakin. Mutta se on väärin kuinka muutama mätä omena hallitsee muita. Ja se psykoosi on myös äärimmäisen kyseenalainen. Toistaiseksi en ole törmännyt isompaan mahdollisuuteen siihen kuin olisi normaalistikaan ja tutkimuskohde on valtava. Alkoholissa ei tarvinnut kun raapaista pintaa niin löytyi 3.


    • Narkkarit

      Hirteen.

    • Naurettavaa0099

      Kukkahattutädit johdossa, siinä syy pössyttelyn laittomuuteen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe