Tunnustus Raamattua kohtaan

SyntinenMies

Joskus 10 vuotta sitten uskoin vielä Jumalaan. Silloin 18-vuotiaana minulla oli todella vaikea elämänvaihe, eikä mikään tuntunut onnistuvan. Pyysin monta kertaa apua elämääni rukoilemalla Jumalaa. Loppujen lopuksi kyllästyin Jumalaankin ja toimin typerästi. Raamattu, jonka oli saannut rippikoulusta revin sen ja kuoppasin sen metsän reunaan ja sylin sen päälle monta kertaa.

Viimeiset 10 vuotta ovat olleet todella vaikeita ja mikään asia elämässäni ei tunnu onnistuvan. Välillä tuntuu, että olen jotenkin kirottu elämään epäonnessa. Mietin onko typerä käyttäytyminen 10 vuotta sitten Raamattua kohtaan langennut päälleni jonkun kirouksen.

Mitä voin tehdä, että saisin synninpäästön?

5

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinä voit kääntyä Herran Jeesuksen Kristuksen puoleen ja puhua Hänelle aivan niin kuin sinä puhuisit kaverille joka istuu vieressäsi. Jeesus kuulee sinua missä oletkin. Kerro Hänelle mitä olet tehnyt silloin kymmenen vuotta sitten ja mikä on elämän tilanteesi nyt. Sano Hänelle katuvasi sitä mitä teit Raamatulla ja pyydä Häneltä anteeksi tekoasi. Pyydä Herra Jeesus Kristus elämääsi Herraksesi ja Vapahtajaksesi. Luovuta itsesi sellaisena kuin nyt olet Hänelle, anna itsesi Hänelle Hänen pelastettavakseen.

      Hän on sovittanut sinun syntisi Golgatan ristillä. Sinä saat synnit anteeksi Häneltä ja sinä saat rauhan Jumalan kanssa. Olet huomannut ettei kannata olla riidoissa Kaikkivaltiaan kanssa. Nyt kun tulet Jeesuksen luokse ja puhut Hänelle synneistäsi ja tunnustat ne, Jeesus ottaa sinut vastaan ja antaa syntisi sinulle anteeksi. Mutta tee kokosydäminen päätös seurata Jeesusta koko elämäsi.
      www.jaikal.se

      • KultiaanValli

        Tarkoitatko kaikkivaltiaalla Sipilää?


      • KultiaanValli kirjoitti:

        Tarkoitatko kaikkivaltiaalla Sipilää?

        En usko että Sipilä on Kaikkivaltias, eikä edes kaikkivaltias pienellä koolla. Mutta Herra Jeesus Kristus on Kaikkivaltias Jumala, ilmestynyt ja ilmoitettu lihassa. Hän on sitä isolla koolla.

        Hän tuli ihmiseksi Jeesuksessa Kristuksessa ja sovitti ihmsikunnan synnin (syntiinlankeemuksen) ihmisen lihassa ihmiseksi tulleessa Ihmisen Pojassa Jeesuksessa Kristuksessa.

        VT:ssä Jumala on ainoa Pelastaja (Jes 43:11).
        UT:ssä Hän on Herra Jeesus Kristus (Apt 4:12).


    • v.p.7

      Käänny nyt Jeesuksen puoleen. Hän on sinunkin kaikki syntisi kantanut ristille. Tunnusta syntisi Hänelle, joka vain voi sinut pelastaa. Olemme tulleet lopun aikaan. Herra vetää nyt vielä pakanakansoja pelastukseen. Israelin valtio perustettiin v. 1948 kahdentuhannen vuoden jälkeen. Se on merkkinä siitä, että Jeesuksen palaa maan päälle. Jeesus sanoi, että juutalaiset näkevät Jeesuksen paluun ja sanovat: "Siunattu olkoon hän (Jeesus), joka tulee Herran nimeen". Luuk. 13:35. Silloin Jeesus kääntyy juutaaisten puoleen ja näin meidän, pakanoitten, armonaika päättyy.

      Ennen Jeesuksen paluuta ihmiset luopuvat Jumalasta, kuten Suomessakin on tapahtunut. Sana sanoo, että maailmaan tulee laittomuuden ihminen, antikristus. Kun ihmiset hylkäävät Vapahtajansa,, sen vuoksi Jumala lähettää väkevän eksytyksen, jolloin ihmiset uskovat valheen. Nyt jopa monet papitkin hylkäävät Raamatun sananja hyväksyvät jumalattomuuden. Uskovia vainotaan maailmassa eniten kuin ketään muuta ryhmään. Samalla herätys leviää yhä voimakkaammin. Monet heräävät ymmärtämään, että aika on päättymässä, jolloin seurakunta kootaan kirkkauteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe