Väärä pari putosi

NiiiiiiiinVäääärin

Hanna Sumari kaikkein surkein !
En katso enää koko kilpailua.

18

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjyupiåpkbgcroh

      Säälipisteet tuttavat/sukulaispisteet. Niin surkea esitys, kun vaan voi olla.

    • selkeästhuonoin

      Sumarilla ei ole alkeellisintakaan rytmitajua tai minkään moista karismaa esityksessä.

    • Otaihanrennostivaan

      No, tässähän on se, että pari, joka haluaisi itsekin pudota ja joka tanssii huonointen, pidetään mukana melko pitkään. Eli MTV3 on ottanut oppia amerikkalaisista "tosi-tv" -ohjelmista. On jotain jännättävää, että joko nyt ne tippuis. Vieläkö joku todellakin kuvittelee, että äänestyksillä on jotain vaikutusta...

      Itse seuraan tätä ihan käsikirjoitettuna viihteenä.

    • KKK-

      Pidettiinhän Risto- Matti Ratiaakin kisassa mukana peräti Aira Samulinin keräämien kannattajajoukkojen voimin. Nytkään ei huonoin tippunut eikä edes toiseksi huonoin. Tammisen kannattajat eivät olleet varautuneet äänestämään koska eivät uskoneet suosikkinsa putoavan. Sen sijaan Sumarin kannattajat äänestivät joukolla suosikkiaan jatkoon koska kaikille oli jo käynyt selväksi, että Sumari on kisan ylivoimaisesti huonoin tanssija.

    • Lina1234

      Äänestetäänkö Hanna Sumari jatkoon sen vuoksi, että saataisiin joka viikkoista sirkushuvia hänen esiintymisestään, muuta syytä en keksi? Sitten saadaan taas nauraa ja pilkata häntä.

      • Bruniano

        Vaikka Kasmir ei ole osallisena Axl Smithin rikoksessa, hän kuitenkin oli osallisena tuossa kummallisessa ringissä, jossa naisia alentavia kuvia muutenkin jaettiin. Jotenkin loksahti palat paikoilleen: Miksi Kasmir oli esityksissään ja puheissaan niiden jälkeen niin ylitsehyökyvän "herkkä", suorastaan itkuherkän "tunteellinen". Täysin falskia hommaa! Laskelmoitua teeskentelyä.


    • Astor21

      Häntä äänestetään siksi, että jokaisella pitää olla "oikeus" tanssia ja nauttia tanssimisesta, vaikkei yhtään osaisikaan... Tämä keskustelu käydään joka tuotantokaudella, kun joukosta erottuu heikoin tanssija, ja häntä ryhdytään fanittamaan.
      Harmittaa Jarkko Tammisen puolesta!

    • UnohtuImitointi

      Tammisen olisi pitänyt imitoida tanssijaa.

    • turjake123

      Ei voi kuin ihmetellä koko kisaa..........Edellisviikolla Hanna veti niin hernet nenään saatuaan huonot arvostelut. Pakko on kai hänenkin tunnustaa tosiasia. Muut parit ovat miljoona kertaa parempia. Jotenkin tuntuu että toiset julkkikset pitävät itseään ylivertaisena. Eivätkä kestä yhtään itseensä kohdistuvaa arvostelua. Onhan hän kova arvostelemaan toisten kotejakin (Suomem kaunein koti) Jos ohjelma olisi nauru kilpailu pärjäisi Eevin kanssa siellä. En usko enään puh. äänestykseen.

    • Juontaja

      Vapulle voisi joku kertoa,että asut joita hän käyttää on tarkoitettu hoikalle vartalolle. Hänen tanakalle vartalolleen asut eivät todellakaan käy.

      • naikkonenhampurista

        Samoin tuommoinen hiusmalli ja liian kova meikki tekee hutsahtavan näköiseksi. Kuka on keksinyt tuon villityksen, että pitää olla vitivalkoiseksi tai harmaaksi vaalennettu tukka ja pikimusta meikki, hyi kamala.


      • Astor21

        Minä kuuntelin koko lapsuuteni ja nuoruuteni äidin ja naistenlehtien opetuksia siitä, millaiselle vartalolle sopii minkäkinlainen vaate. Vieläkin vähän hätkähdän kun näen jonkun reippaasti rikkovan näitä "sääntöjä"... Mutta toisaalta, mikä siinä, jos viis välittää arvostelusta! Tämä tuli taas mieleen, kun katselin Vapun "graafista" minimekkoa. Tietää hän varmaan itsekin että näyttäisi hoikemmalta toisenlaisessa kuosissa ja helman pituudessa, mutta jospa hän antaa sille piut paut...?!?


    • väärävalinta

      Jos Sumari olisi fiksu, luovuttaisi paikkansa Tammiselle, ja poistuisi itse vapaaehtosesti! Tammisen puolesta harmittaa niin pirusti!

    • kksjdd78ffh

      Ei tanssija itse voi päättää lopettamisestaan. Kun on leikkiin lähtenyt niin leikin kestäköön. Saammehan taas ensi lauantaina seurata miten mummo viuhtoo. Sääliksi käy hänen opettajaansa.
      Tamminen olisi halunnut vielä jatkaa mutta ei saanut tarpeeksi ääniä.
      Ei tuo Tamminenkaan kovin hyvä ollut mutta oli siellä 3-4 häntä huonopaa tanssijaa.

    • Mummelinikäinen

      Minä äänestin Hannaa. Ei tämä ole oikea tanssikilpailu. Menkää katsomaan ammattilaisia jos ette välitä katsoa esim. Hannaa. Miksi vain ammattitasoisia otettaisiin tällaiseen viihdeohjelmaan?

      • Rozzi

        Piti oikein pysähtyä miettimään: miksi joku äänestää Hannaa? Koska haluaa nähdä lisää hänen tanssimistaan? Koska haluaa, että hän saa tanssia lisää kun se on kivaa? Koska muuten vain tykkää hänestä/hänen tv-ohjelmastaan? Koska hän on toiseksi vanhin osallistuja? Koska olisi tylsää, jos ei tulisi "yllätystippumisia"?
        On niin monta tapaa perustella äänestyspäätöstään, eikä yksi ole välttämättä huonompi kuin toinenkaan. Tai voi tosiaan ajatella, ettei tämä ole "oikea" tanssikilpailu, jolloin ei sen taitavamman ja paremmin onnistuneen tanssijan tarvitsekaan pärjätä kisassa.
        Eli asiaa voi katsoa monelta kantilta. Itse vain tunnen myötäkärsimystä ja -häpeää kun tanssija ei kerta kaikkiaan pysy tahdissa...


    • 199

      väärä pari putosi. jarkko ja jutta tanssi hyvin. jos katoitte hannan steppiaskelia siinä välissä kun putosi kärryiltä niin huh huh. ei osaa tanssia tippaakaan eikä ole rytmitajua. kisaan pitäis äänestää aina niitä ketä tanssii hyvin kuten laura ja mikko ym

    • riittää.jo.sama.naama

      Alkaa jo kyllästyttää Sumarin naama, pitääkö kaikkiin mahdollisiin tv-ohjelmiin tuppautua tuo itsekäs ja ylimielinen mummo? Itserakas ihminen on hän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe