Tiedä ja voita, osa 2

Joku taisi saada tarpeekseen Tiedä ja voita- keskustelusta kun se suljettiin. Meniköhän se lukkoon Nelosen aloitteesta?
1
Ilmoita

Kaikki rahat tulleet aina ja voitot! Jos ei pelaa, ei voi voittaa! Kannattaa siis kokeilla ja soittaa. Olen voittanut useasti, rahat tulleet 30-56 päivässä Rantalaisen tilitoimistosta Lahdesta.
2 VASTAUSTA:
Enhän minä itkenyt enkä minä valittanut. Ihmettelin vain sitä, että keskustelu oli lukittu. Onpas jollain pipo kireällä :)

Kyllä sen varmaan kaikki ymmärtää, että "Jos ei pelaa, ei voi voittaa". Muita kohtia en kommentoi mihinkään suuntaan, itse olen 0600&0700-estojen tyytyväinen käyttäjä.
Kyllähän se sädekehä alkaa kiristää kun täällä tehdään hallaa huijarien bisnekselle. Tiedä ja voita kotimainen visailuohjelma joka pyörii näppärästi Maltan veroparatiisissa.
+Lisää kommentti
En ymmärrä miten poliisihallitus sallii tälläisen toiminnan! Ohjelmaa tuotetaan Unkarista ja rahat maksaa paratiisiyhtiö ja samat soittajat voittaa melkein päivittäin.

Pelin idea on fiksu... annettaan helpot rahat 20-50€ mahdollisilla oikeille soittajille ja sen jälkeen laitetaan linjat kiinni ja Iida 2 tuntia jauhaa "vaikea peli, eikö kukaan tiedä, vaatimustaso korkealla jne.

Kysyn pystyykö tätä tekemään laillisesti Suomesta käsin? Työttömät ja eläkeläiset soittaisivat hulluna ja käärisin itse rahat taskuuni ;)

Valtion rahat menee ihan turhan takia HYVIN epämääräisille yritykselle.
1 VASTAUS:
Miten valtiolla on varaa rahoittaa tällästä toimintaa. Vai onko tästä valtiolle enemmän hyötyä kuin haittaa. Näitä ohjelmia ihan mielenkiinnosta paljon katsoneena olen tehnyt johtopäätöksen. Tämä vedätys on myös näissä numeroissa 0600 0 2000 &0700 033 55 ja puhelun hinnassa. Eli voit saada laskun vaikka et soittaisi kertaakaan.
+Lisää kommentti
Jos ei pelaa ei voi voittaa, niinhän se menee lotossakin. Kyllä se täyspotti joskus tulee sieltäkin, täytyy vain kärsivällisesti lotota seuraavat 509 vuotta.

"Pelin idea on fiksu... annettaan helpot rahat 20-50€ mahdollisilla oikeille soittajille ja sen jälkeen laitetaan linjat kiinni ja Iida 2 tuntia jauhaa "vaikea peli, eikö kukaan tiedä, vaatimustaso korkealla jne."
Tätähän se on ja konsepti pysyy samana lähetyksestä toiseen: muutama voitto annetaan aluksi kun potissa noin 50-100€ ja soittajia yhdeksän. Sitten linjat kiinni ja valehdellaan soittajille ettet ollut "kierroksen" paras pelaaja. Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei edes ole. Viimeinen soittaja joka sitten otetaan lähetykseen vastaamaan, on satunnaisesti valittu aikaisemmista soittajista.

Näin se menee. Tämä juontaja toistelee sitten kaksi tuntia samaa mantraa lähetyksestä toiseen kuin käsikirjoituksesta lukien. "Peliohjaaja" sanelee korvanappiin mitä tulee seuraavaksi sanoa. Eli onko siis rehellistä jos jokainen lähetys samalla konseptilla? Muutama soittaja alkuun ja kas kummaa juontajan mielestä soittajat loppuvat yhtäkkiä ja tämän pitäisi toistua joka lähetyksessä. Todella uskattavaa. Ja mitä noihin voittajiin tulee jotka vastaavat lähetyksen lopulla siihen SUUREEN pottiin, on ennalta sovittu. Tällainen huijausmentaliteetti ei Suomessa onnistuisi. Siksi lähetys tulee Unkarista jossa tämä on laillista toimintaa. Ennen kaikkea ihmettelen miten nuo soittajat ovat niin typeriä että menevät tällaiseen helppoon ja ovat näin helposti vietävissä ja huijattavissa. Kuitenkin jokainen peli on helppoudessaan sellaisia että jokainen 10-vuotias sen osaa ratkaista.
Ilmoita
Onnenarpa "hyväntekeväisyysarpajaiset" on samaa valehtelua kuin tiedä ja voita "peli"
Tämä soittajien kalastelu on todella säälittävää.
"jos tiedät oikean vastauksen niin älä epäröi soittaa älä epäröi" "jos et tiedä vastausta niin älä siellä nyt kärvistele vaan mieti mieti mieti" "ja ajattele sä voit voittaa 2000 tai 10000" "ja ajattele sitten kun sä voitat sä voit tehdä näillä rahoille ihan mitä sä haluat"
Eipähän tarvitse kumpaakaan osallistua.
Ilmoita
Tänään piti "laskea yhteen kaikki mahdolliset kolmiot". Oikeaksi vastauksesi kerrottiin 24. Sen tiesikin "Joel". Hulluinta oli se, että kun siinä lopuksi näytettiin ne ratkaisukolmiot punertavilla viivoilla, niin sinne ilmestyi viivoja ihan uusiin kohtiin. Siis voi se 24 olla oikea määrä, mutta osa niistä ratkaisuna esitetyistä ei löytynyt alkuperäisestä kuvasta.
Ilmoita
Ensin tuli uki, sitten tuli Joel ja lopuksi tuli vanha tuttu Kurt.
1 VASTAUS:
Eikös olekin mielenkiintoista kun nämä vakiopelaajat eivät ole juuri koskaan automerkkipelissä. Ne on aina kaupunkipelissä jossa jaetaan 50€ potteja. Uki voitti tänään 50€ maksukortin onnenarvasta.
+Lisää kommentti
Joo, kiinnitin samaan kokoonpanoon huomiota. Jos on sama Kurt Kuhmoisista, niin hänellä tuli tämän kuukauden 3 voittokertaa täyteen. Viimeiset voitot hänellä:
13.3. 1800 euroa
3.3. 2000 euroa ja
2.3. 2000 euroa

Päivän suurin potti joka kerta. Tuli siis tämän kalenterikuukauden kolme voittoa kerättyä. Niitä edellinen voitto tuli tasan kuukausi sitten 13.2. 2000 euroa. Tiedot löytyy Tiedä ja voita nettisivuilta. Aikamoinen "taituri" on Kurt. Nyt on jännä seurata, että lähteekö Kurtin voittoputki taas heti huhtikuun alusta, ensimmäinen lähetys kai maanantaina 3.4.
1 VASTAUS:
No hei, Kuhmoinen on kunta keski-Suomessa, asukkaita 2287, kertoo Wikipedia. Milläköhän todennäköisyydellä sieltä löytyisi useampi Kurt-niminen?
+Lisää kommentti
Huomenna voittaa Leila Porvoosta ja Pekka Mikkelistä ja ehkä Kaija Mäntästä. :D
Ilmoita
Hauskinta on, että tämä blondi, jolla hissi ei selvästikään kulje ihan ylimpään kerrokseen, heiluttelee siellä ikivanhaa puhelinta. Antakaa nyt sille edes Nokia 3310. Olisi edes hieman uskottavampaa.
2 VASTAUSTA:
Blondilla on vissiin sellainen veivattava malli, ei toimi. Nokia 3310 ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Jonkin verran etumatkaa antaa lankapuhelin, jossa on numeronäppäimet. Luulisin, että kännykässä tulee viivettä hiukan eli ratkaisevat sadas- tai tuhannesosasekunnit.

Jos sama henkilö vastaisi samoihin kysymyksiin, olisi nopeusjärjestys varmaankin 1) lankapuhelin, 2) peruskännykkä, 3) "älypuhelin" kosketusnäytöllä.

Joku saa mielellään korjata tämän kuvitelman.
PerinteetKunniaan kirjoitti:
Blondilla on vissiin sellainen veivattava malli, ei toimi. Nokia 3310 ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Jonkin verran etumatkaa antaa lankapuhelin, jossa on numeronäppäimet. Luulisin, että kännykässä tulee viivettä hiukan eli ratkaisevat sadas- tai tuhannesosasekunnit.

Jos sama henkilö vastaisi samoihin kysymyksiin, olisi nopeusjärjestys varmaankin 1) lankapuhelin, 2) peruskännykkä, 3) "älypuhelin" kosketusnäytöllä.

Joku saa mielellään korjata tämän kuvitelman.
Iita hyväksyi automallin anglia vaikka auto merkkii haetaan .maksoi 150e angliasta joka on malli.ei ois saanu hyväksyy
+Lisää kommentti
Huippuhankalan tehtävän vaikeustaso 99 prosenttia. Joopa-joo...

Ehkä se tarkoittaakin, että 99% osaa ratkaista
Ilmoita
Pekka Mikkelistä voitti väärällä vastauksella :(
Ilmoita
Nyt ne keksi uuden eläinlajin. Kysytään eläintä ja "oikea" vastaus on puolukkapiirakka.
Ilmoita
Soitin tänään ja pelilinja sekosi, sieltä kuului: Tervetuloa pelaamaan polololpolol ja puhelu sammui!
1 VASTAUS:
Katoppa puhelinlaskusta paljon sua veloitettiin...
+Lisää kommentti
Olisi jo ohjelman järjestäjillä aika vaihtaa pelin käsikirjoitusta. Joka lähetys menee samalla kaavalla: Ensin lähetyksen alkuun otetaan pari helppoa peliä ja soittajia otetaan lähetykseen noin viisi. Sitten alkaa juontajan soittajien kalastelu samalla konseptilla lähetyksestä toiseen. Ensin silikonihirmu arvostelee pelinohjaajaa siitä että laittoi niin vaikian pelin ettei kukkaan tiiä vastausta. Juontaja toitottaa samoja mantroja lähetyksestä toiseen. Peli on kuulemma niin vaikea ettei sitä tiedä kuin super-ihmiset. Sitten alkaa juontajan ohjaajan arvostelu ja sättiminen ja kehottaa pelin vaihtamista. Tämä on ihan käsikirjoitettua ja kaikki mitä juontaja sanoo, tulee hänelle korvanappiin. Nyt kun potissa on enemmän kuin se pari kymmentä euroa, soittajien päästäminen lähetykseen loppuu. Tämä kestää yleensä aina lähetyksen loppuun saakka. Kukaan ei juontajan mielestä tiedä vastausta eikä soittajia ole. Juontaja kimittää samoja mantroja joka lähetyksessä tyyliin: ”eikä kukkaan tiiä, nyt on vaikia peli ettei meillä ole edes soittajia”, ja niin edelleen. Kuitenkin lähetyksen loppuun saadaan aina se oikea vastaus, eikä koskaan lähetys ole loppunut niin etteikö vastausta/soittajaa ole saatu peliin. Jos kerran juontajan mukaan olisi niin vaikea ja haastava peli, lähetyskin loppuisi vailla soittajaa/voittajaa. Aika naurettavaa ja läpinäkyvää. Kehottaisin juontajille jotakin kurssia näyttelemisestä että tämä homma olisi edes vähäkään uskottava.
Sama käsikirjoitus ja ohjelman kulku jatkuu lähetyksestä toiseen. Lähetyksen alussa muutama soittaja otetaan lähetykseen, sitten menee linjat kiinni ja juontaja alkaa tuskailemaan pelin vaikeudesta. Jossain vaiheessa alkaa se peliohjaajan sättiminen ja arvostelu mikä on täysin käsikirjoitettua ja juontaja käyttää lähetyksestä toiseen samoja lauseita, kuten: ”eikö kukaan tiedä, nyt on haastava peli”, se lukee jopa ruudussa. Haastavuudesta sen verran että vastaus löytyy viidessä sekunnissa. Juontaja jatkaa samoilla lauseilla: ”Ohjaaja, ei täsä ole mittään järkiä, tää on mahoton peli, keskity, kyllä sie tiiät vastauksen ja pinnistä, eikö yksikään katsoja tiiä vastausta,” jne, jne.

Juontajan mitätöntä ja arvotonta osaa ohjelmassa on rikastettu sellaisilla elementeillä että heille on annettu hieman näennäistä valtaa. Juontaja saa sanoa antavansa x-määrän euroja ja korottamaan pottia ja olevinaan pystyvänsä vaikuttamaan pelin kulkuun ja tehtäviin sillä että juontaja sanoo vaihtavansa peliä, tai vastaavaa. Tällä saadaan luotua illuusio juontajan tärkeydestä. Juontaja ei anna euroakaan eikä juontaja päätä kuinka monta euroa potissa tulee olemaan, eikä juontaja päätä pelin tai ohjelman kulusta tippaakaan. Kaikki mitä juontaja sanoo tulee hänelle korvanappiin.
1 VASTAUS:
Nimenomaan. Tähän ei ole mitään lisättävää. Lähetä toi kirjoitus info@tiedajavoita.com
+Lisää kommentti
"Ota silmä kättee"
"Laita lasit silmille"
"Näytä muille pellaajille närhen munat"
"Käy kimppuu ku sika limppuu"
"Ei ossaa perus-pertti eikä perus-pirjo"

Mielenkiintoisinta on aina sen veikkaaminen, mikä iskulause tulee seuraavaksi ulos tuutista. Jos on juontajalla huono päivä, niin kaikki on ihan "viturallaan" ja alkaa oikeasti "kyrpimmään".

Lopuksi vielä "moikkelis-koikkelis".

Minä en millään usko, että juontajat tekee tuota duunia ilokseen. Pakko seistä siinä ruudussa ja toimia ohjaajan komentojen mukaan saadaakseen rahaa. Tietysti unelma on, että joku huomaisi valtavan lahjakkuuden ja palkkaisi tekemään jotain omaa talk-showta
1 VASTAUS:
Musta on mielenkiintoista veikata kuka vakipelaajista pääsee tiedä ja voita/onnenarpa lähetykseen seuraavaksi. Monta kertaa on mennyt veikkaus oikein😉
+Lisää kommentti
Kyllä saa ihmetellä miksi tuollaisia joutavia huutamisohjelmia saa olla telkussa?? Bimbo juontaja huutaa jo yli tunti lähetyksen loppumista, että en kestä tätä kauaa ja pitää laittaa uutta peliä ja kukaan ei tiedä..?? Silti panosta hilataan korkeemmalle noin viiden min välein sama valitus jatkuu. Kenelle moinen "peli" on osoitettu, ainakin juontajasta päätelleen väjä-älyisille. Olen aivan uteliaisuuttani katsonut tai tallentanut ohjelmaa ja havainnut järjettömyyden. Aluksi muutama helppo ja jaetaan muutama kymppi kullekin. Sitten alkaa voivotus ja valitus ???
Mitä tulee automerkki juttuihin niin täysin turhaa tarjota jotain tiedossa olevaa automerkkiä. Aina on kaivettu esiin jokin merkki, jota on ehkä valmistettu vuosikymmeniä sitten jossain maailman kolkassa, ei ikinä voi olla mikään tavallinen ja tunnettu merkki. Ja hölmö kansaa soittaa ja arvaa. Olisi hyvä kun kaikki jotka ovat oikeasti voittaneet alkaisivat perätä voittorahojaan sillä ei ole uskottavaa, että niitä on juurikaan jaettu. Sitäpaitsi niistä menee vero ja käteen jää ehkä puolet jos sitäkään.
Eräässä ohjelmassa oli hiljattain nainen sanonut ensin et on voittanut kaksi kertaa eikä ole voittoa kuulunut, niin juontaja ei ollut millään tavoin sitä kommentoinut, vaan sanonut et mikä vastaus on.
Ilmoita
Tänään siirrä 2 tulitikkua saadaksesi suurimman luvun pelissä vanhatuttu "olli" tiesi ratkaisun heti.
Ilmoita
Tänään oli kanava päällä kun klo oli hieman yli 12 ja tissibimbo kailotti täysillä miten on hankala peli kun vaikea löytää viittä kaupunkia ruudukosta kun on paljo kirjaimia. Siinä jo mikä soitteli ohjaajalle et pitäs vaihtaa peli hän ei enää.jaksa. No laitetaan pottiin 50 lisää. Olet ehkä ainoa joka on löytänyt kaikki viisi kaupunkia???
Samaa itkuvirttä valitusta ja koulutusta että peli loppuu pian. Käytännössä arvasin et peli loppuu vailla kaksi. Lähdin lenkille ja tein reilun tunnin lenkin. Bimbo kailotti ja välitti edelleen ruudussa...??? Potti oli hilattu 2000 ja alavoittoja jos ei tiennyt kaikkia kaupunkeja. Alkuun ei saanut soittamaan kui n kaikki viisi kaupunkia löytynyttä. Eikö löytyis järkevämpää ruuduntäytettä nelonen??
1 VASTAUS:
Kai järkevämpää ruuduntäytettä löytyy, mutta päivisin tuskin mainoksia saa tarpeeksi. Tämän ohjelma-ajan myynti tuottaa luultavasti Neloselle enemmän.
+Lisää kommentti
Vaihteeksi hiukan huijauksen tuoksahdusta tikkupelissä. Siinä oli kuvan reunakoristeisiin "piilotettu" yksi tulitikku. Sen ottaminen peliin mukaan toi tietysti suuremman luvun. Noh, Ukihan sen potin nappasi.

Sitten lopussa yllättäen alkoi pukata AstralTV:tä ja viimeisen tehtävän ratkaisu jäi näkemättä.
Ilmoita
Tänään oli Sofia ja Iida molemmat juontamassa, lähetys päättyi eikä voittajaa saatu vaan loppuosan juonsi Tarja Sahari :(
Ilmoita
No niin, tänään 30.5. sitten vaihteeksi tulitikkupeli ja jälleen Uki ratkaisi ihan oikein.

Olispa jännä tietää, saako Uki rahat vai jääkö ne firman piikkiin. Miehellä taisi olla nimittäin ennen tätä jo toukokuun kolme voittoa kerätty:
50 euroa 2.5.1017
70 euroa 5.5.2017
1700 euroa 26.5.2017

Voi tietysti muuramelaisia Urho-nimisiä voittajia olla useita, ehkä niillä on paikalliskamppailut siellä...
Ilmoita
Onkohan peliohjaajalla hiukan kirjaimet hakusessa? Kyseltiin 5-kirjaimista eläintä. Samoilla pystyriveillä ei saanut toistaa samoja kirjaimia. Ensimmäisenä vastattiin VARIS, toisena KISSA ja kolmantena ILVES.

Minun mielestäni sanoissa variS ja ilveS on viimeisenä sama kirjain. Ei tuntunut Iidakaan sitä huomaavan.
Ilmoita
Samalla konseptilla menee jokainen lähetys. Ensin alkuun pari helppoa viiden kympin arvoista tehtävää, bimbo tissihirmu on täpinöissään että "hän" saa voittajia. No kun tehtävät "vaikeutuvat" ja potti nostetaan 2000€:een loppuu soittajien ottaminen lähetykseen ja bimbo valittaa että on kauhean vaikea peli ja ettei kukkaan ossaa ratkaista tätä tehtävvää. Yleensä tämä tehtävä on etsiä kuvien joukosta kolme erilaista kuvaa. No, nehän löytyvät alta kymmenessä sekunnissa. Bimbo tissihirmu alkoittaa valituksen ja peliohjaajan haukkumisen mikä on tietysti harjoiteltua ja käsikirjoitettua. Kaikki mitä tissihirmu sanoo, tulee hänelle korvanappiin käskyinä. Jokaisen tehtävän kohdalla tissihirmun pitää tarkistaa tehtävän oikeellisuus, (siis saa luvan kertoa onko tehtävä oikein) vaikka kysyttäisiin sanaa jossa kaksi a-kirjainta. Tähänkin juontaja odottaa lupaa vastata soittajalle että vastaus oli oikein. Nyt kun potti on hilattu sinne pariin tuhanteen euroon, soittajia ei oteta enää lähetykseen ja kuunnellaan sitten tissihirmun valitusta tehtävän vaikeudesta ja siitä että tehtävä on vain "superammattilaisille" ja että vain kaksi prosenttia katsojista tietää vastauksen tehtävään. Nyt etsitään jälleen kolmea erilaista kuvaa. Jopa suudussa lukee oikein että supervaikea tehtävä. Aika uskomatonta paskaa tämä Tiedä ja Voita-ohjelma. Sääliksi käy niitä jotka menevät tähän helppoon ja vielä soittavat ko. ohjelmaan. Jokainen lähetys menee saman kaavan mukaan eikä juontaja-paralla ole edes sitä hitusta näyttelijän lahjoja että homma vaikuttaisi vähääkään uskottavalta. No, raha eteen ja voittojen tavoitteluun tv-yhtiöt ovat valmiita tekemään mitä tahansa. Raha ja tuotto ratkaisee. Tässäkin. En usko että on mitään kierroksen nopeinta pelaajaa tai että tässä ohjelmassa olisi mitään rehellistä. Soittajalle voidaan sanoa mitä tahansa ja lähetykseen pääsee vain arvottuja soittajia. On kumma jos pelit ovat näinkin haastavia ja vaikeita ettei kukaan niitä tiedä, lähetys kuitenkin aina loppuu soittajaan joka otetaan lähetykseen ennen kuin lähetys loppuu kertomaan oikean vastauksen. Merkillistä. Todella uskottavaa ja rehellistä.
Ilmoita
Tää on tähän mennessä paras tehtävä jossa arvuuteltiin sanaa joka on kirjekuoressa. Mielenkiintoista. Koko lähetys on sitten arvuuttelua mikä sana olisi kirjekuoressa. Sana sai olla mikä tahansa. Tosi luovaa ja kekseliästä. Lopulta sana oli Olli. Että mä repesin. Ja juontaja selittää että kaikki tietävät tämän sanan ja että se on tavallinen sana ja jokainen tietää sen varmasti.
Ilmoita
Kaikki voitot tulleet aina tilille. Kateelliset kyykkyyn!
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
En olisi voinut uskoa, että voittaisin 1500 euroa! Ensimmäistä kertaa pelasin ja voitto tuli!
Janika - Turku
Tiedä ja Voita -peli on eläkeläisellekin hyödyllistä aivojumppaa, joka arkipäivä on kiva seurata ja käyttää aivonystyröitä.
Ilona - Kuopio
Voitinko oikeasti 2000 euroa? Meidän perheen joulu on pelastettu.
Jari - Vantaa
Tiesin peliin vastauksen, sillä asun itse kyseissä kaupungissa, jota kysyttiin. Päätin yrittää ja hämmästyksekseni voitin sillä 2000 euroa. Ihan mahtavaa, kiitos!
Liisa - Uusikaupunki
Olen voittanut muutaman kerran Tiedä ja voita -ohjelman peleistä ja tykkään katsoa ohjelmaa aikani kuluksi.
Ilkka - Turku
Olen jo kauan haaveillut matkustelemisesta, mutta minulla ei ole ollut siihen varaa. Nyt voitin 2000 euroa ja varasin heti matkan itselleni. Kiitos tästä mahtavasta ohjelmasta. Toivon ohjelmalle pitkää ikää.
Johanna - Pirkkala
Olin aivan varma, ettei kukaan voita tästä pelistä ikinä mitään. Arvatkaa olenko eri mieltä nykyisin? Nimimerkillä, 1500 euroa tuli Tiedä ja voita.
Ohjelmasta tilille - Helsinki
2 VASTAUSTA:
Jippii! Joku osaa tehdä firman nettisivuilta copypasten. Sen sivun alareunassa on myös merkintä "© 2013 - 2017 tiedajavoita.com | Eso TV Hungary Ltd., All rights reserved."

Lähteen olisi voinut mainita.
Minäkin voitin vajaa 3 kuukautta sitten. Rahoja ei näy tilillä eikä kukaan tiedä koska näkyy. Erittäin paljon huijauksen makua on. Asiakaspalvelu sanoo että tilitoimistolle on tiedot menny ja he maksavat.... tilitoimisto valittelee, ovat pahoillaan, eivät ole saaneet lupaa maksaa... Ei kannata rahoja laittaa puhelumaksuihin, joita äkkiä kertyy, minä en ainakaan enää yritä soittaa. Lopullisessa verotuksessa on maksettava isot verot vielä niistä voitoista - sitä ei moni tiedä eikä usko jos kerron.
+Lisää kommentti
Onko muille tulleet voitot tilille? :O
Ilmoita
Kunhan Iida vaan juontajana kirreessä topissa niin tulloop aina miljoona paljaaseen kätteen minulla.
Ilmoita
Voitot tulee tilille normaalisti, nou hätä.
Ilmoita
Tämähän on mitä parhainta viihdettä. Silikoniblondi ja ääliöt, jotka soittavat sinne. Pisteenä iin päälle ammattilainen, siis tämä ns. "UKI".
Ilmoita
Todellakin viihdettä. Laitan ne kaikki talteen ja naureskelen toisenkin kerran niiden sähläilylle.

Niillähän on "Ukin" lisäksi muitakin vakioääniä, esim. "Tosipellaajja"
Ilmoita
Ritva Jukka Joel Leila Uki Kaija Pekka ovat mestaripelaajia.
Ilmoita
Jep. Nämä mestaripellaajat voittavat myös Onnenarpa "hyvätekeväisyysarpajaisista"
Ilmoita
Iida valehteli :( Sanoi että helppo eläin, mutta se olikin TAVI
Ilmoita
Kaija voitti tänään sekä Onnenarvassa että Tiedä ja voita viiden kirjaimen sanapelissä, mutta jälkimmäisessä vain 25e. Tiedä ja voita -peliin otettiin vahingossa valmistautumaton rouva, joka sanoi että "teillä on nyt ihan ärsyttävää kaikki, tätä valehtelua" :D
1 VASTAUS:
Hanna teki taas tiliä! Kesti tosin hetken ennen kuin tää Iidan vanha kamu vastasi puhelimeen. Nyt ei ollut lapsia taustalla. Iida kysyi taas vaihteeksi että mitäs meinaat Hanna tännään tehä.
+Lisää kommentti
Musta tuntuu että Uki, Joel, Jukka ja Pekka on Iidan petikavereita.
Ilmoita
Kuka käärii voitot näistä voittolinjoilta:Tarkoitan tätä päpättäjää, joka ei malta kuunnella kunnolla vastaajan sanaa kun puhuu päälle ja kuulee vielä väärin
Ilmoita
Äskön se juontaja lupasi 1200€ väärästä vastauksesta :(. Noh, säännöissä lukee, että "...Varsinainen kilpailija yhdistetään kierroksen päätyttyä puhelimitse suoraan tv-lähetykseen vastaamaan ruudussa esitettyyn kysymykseen / tehtävään ja tavoittelemaan ruudussa ilmoitettua palkintoa (takuuvoittoa)." eli se oli vain 120€
Ilmoita
onnea annelille 3500€, hyvin pelattu
Ilmoita
48 päivää voitt rahoja odotellut. Eli tuskin tulevat
Ilmoita
Onnea Kaija
Ilmoita
Pitää onnitella myös Eeva-Liisaa, joka on syyskuussa jo kuitannut 5 voittoa.
Ilmoita
Urho-Uki on voittanut myös tässä kuussa 4-5 :OOO
1 VASTAUS:
Urho-nimisillä oli syyskuussa 4 voittoa. Niistä kolme oli Muuramesta ja yhden paikkakunta oli "Tarkistetaan" :)
+Lisää kommentti
vinkki: kirjekuoressa oleva sana on seksi
Ilmoita
4.10.2017
Pitkässä aikaa erehdyn katsomaan ohjelmaa niin Iidalla tälle kertaa laitettu ihan tissit esille vai naru pitää ne "piilossa"

Mutta ohjelman se ei ole muuttunut mihinkään......vakiosoittajat voittaa pääpotin kun odotellaan se 2 tuntia. "Eikö siellä ketään ole linjoilla"
Suomessa ei sitten ole työttömiä, eläkeläisiä jne. ollenkaan ;-)
1 VASTAUS:
Ei ohjelman juonta kannata muuttaa, jos soittajia riittää ja firman kassaan virtaa euroja.

Joskus tehtävässä kysytään ammattia. Siihen ei kelpaa vastaukseksi työtön, eläkeläinen, opiskelija.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
buu! vastaus oli suni, juontaja sanoi että helppo jokapäiväinen sana ja tosi helppo eläin
Ilmoita
Edelleen odotellaan 27.7 voittoa. Elkää osallistuko huijaukseen. Laitoin asiakaspalveluun viestiä niin lupailtiin maksua. Siitäkin on yli kuukaus.
1 VASTAUS:
milloin maksoivat? Mitkä oli toimet ennen kuin suostuivat maksamaan? Jouduitko ottamana kuluttajaviranomaiseen yhteyttä ensin? Kerro
+Lisää kommentti
Kohta viestit poistetaan
Ilmoita
Nyt laitettiin tasoa korkeammalle ;-)
Vanha automerkkipeli.
pääpotti 3500 ja uudesta ideasta 1000€
No viimeinen vastaaja PUOLEN toista tunnin jälkeen vastasi Lada joka oli jo vastattu.
Näin firma ei tarvinnut maksaa kenellekkään mitään. Tämän pitäisi riittää Suomen poliisille lopettamaan KOKO paska.
Ja vastaus oli niinkin helppo kuin Matus ;-)
Ilmoita
Tiedä ja voita-nettisivuilla olevan voittajalistan mukaan viimeisen kuukauden aikana yhteensä 168 palkintoa jaettu. Niitä on mennyt 103 eri henkilölle. Täydet kolme kertaa voittaneita 21, tuplavoittajia 23 ja yksittäisiä 59. Siis 21x3+23x2+59x1=168.

Onko soittointoisia vähän, toisilla vikkelämpi älypää vai tuttu ohjaaja? En tiedä.

Tuo on kyllä kaikkein harmittavin hämäys, että iso potti jää jakamatta. Kuinka onnistuukin viimeinen soittaja "tietämään" aiemmin sanotun vastauksen tai sitten sattumalta on linjoissa jotain häiriöitä.
Ilmoita
Suomalainen kaupunki, jossa on tasan 5 A-kirjainta?

Minä veikkaisin Maarianhamina

Nyt ruudussa on kuitenkin vinkki, jossa on vielä viimeisen A-kirjaimen perässä yksi viiva ja Iida kertoi, että kaupungin nimessä on 14 kirjainta. Maarianhamina on kuitenkin 13 kirjaimen pituinen.

Onkohan kaupungille joku uusi nimi annettu?
Ilmoita
Tiedä ja Voita voittaja Piia kuulostaa ihan tiedä ja voita asiakaspalvelijalta :O
Ilmoita
Hei! kysyn täältä mitähän tapahtuu jos kysymykseen vastaa ruotsiksi? Suomihan on kaksikielinen maa ja näin myös ruotsinkielinen vastaus pitäisi hyväksyä!
2 VASTAUSTA:
Ei onnistu! Suomeksi vastataan kun suomeksi kysytään, ja se lähetys tulee Budabestistä eikä Suomesta. hyvinhän sulla suomenkieli taittuu joten turha miettiä ruotsia :D
Hyväksyntä kai riippuu kysymyksestä ja vastauksesta. Kerro esimerkkitapaus, joka pitäisi sinun mielestäsi päästää läpi. Mikä on kysymys? Mitä siihen vastaisit ruotsiksi?
+Lisää kommentti
Haettiin kolmesta kuvasta yhtä erilaista. Päivän parhaassa kohdassa lauseet: "Voisiko siellä jätskipallerossa olla erinväristä erinmakuista jäätelöä? Voisiko tämän lapsosen paidassa olla sitten vaikka jotakin tahraa? Tai voisiko sitten päässä olla jottai vikkaa?"

Jäätelön värierot voi kuvasta nähdä ja tahran paidassa. Minulla sen verran vanha televisio, että makuja on hankala erottaa. Aina ei pysty kuvasta päättelemään, onko lapsen päässä jotain vikaa. En osannut kuvien perusteella diagnoosia tehdä lapsen pään vioista. No, lapsi oli kuitenkin terve ja eroavaisuus löytyi kellon viisareista.

Vastausvaihtoehdot olivat 1, 2 ja 3. Sinne otettiin luultavasti soittaja joltain edelliseltä kierrokselta, koska hän ei ollut enää telkkarin äärellä ja vastasi väärin A3. Rahat jäi taas kerran firman kassaan, kivat heille.
Ilmoita
Voi tuota Iidaa ja 'pelinjohtajaa' Väittävät, että Nurmes ei ole kaupunki. Yleistieto???
2 VASTAUSTA:
Tuskin itsekään kaikkia Suomen kaupunkeja tiedät ilman apuvälineitä. Iidalle annettakoon anteeksi. Pelinjohtajalla on tietenkin mahdollisuus tarkistaa vastaus, joten hän on vastuussa.
Mitä voi odottaa ohjelmalta joka tuotetaan Unkarista?

Vai tiedätkö sinä Unkarin kaikki kaupungit ;-)
+Lisää kommentti
Porvoo....
Ilmoita
Huomaa sinä, joka mollaat ohjelman juontajaa tai juontajia: joku muu on päättänyt ohjelman formaatin, palkannut mieleisensä (katselijoihin tehoavat) juontajat, heidän asunsa ja ohjaa käyttäytymisen ja puheet. Ilmeisesti tuottava konsepti, kun jatkuu vain. Voisi mieluummin sanoa, että naiset ovat taitavia työssään. Lopettakaa ohjelmaan soittaminen ja sen katsominen, niin se lopetetaan. Konsepti on rahat pois soittajilta.
Ilmoita
eivät ole maksaneet mun voittoa. Voitin tammikuun alussa. Ensin säännöt sanoo, 45 päivän päästä maksetaan. Sitten sanoi 55 päivän päästä. Ei ole tullut. Soitin, kuulemma on yritysneuvottelut käynnissä eikä mitän makseta ainakaan 2 viikkoon. Alkanut tuntua että tämä on jo rikos. Täytyy olla joku lupa poliisilta saatu että tätä voi esittää tv:ssä, kokoajan kuitenkin peli pyörii telkkarissa, vaikka on "yritysneuvottelut" eivätkä voi maksaa voittoja, vielä maaliskuussakaan. Kuulttajaviranomainen kertoi että vasta heidän kautta saattaa saada...
Onko ne konkassa vai? Ottaavat nyt siis rahat pois soittajilta, eivätkä aiokaan maksaa voittoja!!!
Ilmoita
Eilen oli taas huijausta. Automerkki oli hakusessa vaan oikea vastaus olikin malli. Oli arvattavissa et kaivettu taatusti outo jota kukaan ei löydä googlaamallakaan.
Ilmoita
Kaija voitti taas :( eikö olisi parempi että vain 1 suurvoitto per kuukausi sallittaisiin?! EN SOITA!
1 VASTAUS:
Yleensä se soittaminen noihin maksaa enemmän kuin voittaminen tuottaa ja rahat kilisevät peliyhtiöille Suomen verottajan saavattomiin Luxemburgiin tai Maltalle, Panaman kautta.
+Lisää kommentti
Tämähän on hauskaa kun ohjerullassa on se oikea vastaus JOKA PITÄÄ selvittää .

Miksi Iida ei KERRO että ARVAAMALLA ei oikeaa vastausta saa!!

Olen jo aiemmin todennut että AUTOMERKKEÄJÄ maailmasta löytyy se 200-500 niin siitäpä arvamaan ;-)
3 VASTAUSTA:
Voisin todeta että Lotossakin on helpompi voittaa kuin Tiedä ja voita ohjelmasa ;-)
25.5.2018

Ja Toyota oli punaisella tussilla yliviitattu.....tarkoittaako tämä että TOYOTA ei ole automerkki??

Pääpotti 4000€ ja UUDESTA ideasta 500€

Ja yllätys yllätys viimeinen soittaja ei saanut uutta ideaa esitettyä.......ja niin unkarilainen yritys ei tarvinnut maksaa mitään ;-)

Miksi ohjelmaa ei saada lopetettua?!?

Ja vastaus olikin niin helppo kuin CARUNA JOTA EI EDES Wikipedia luokittele automerkiksi

Mistä näitä merkkejä hommataan?!?!
Menipä oma arvio 200-500 valmistajaa aivan pieleen kun http://www.allcarindex.com/ sivuston mukaan valmistaja on 13000

SIITÄPÄ arvailemaan oikeaa vastaus ;-)
+Lisää kommentti
Tämä on uskomatonta ettei ohjelmaa vielä ole saatu pois ruudusta. Kaikki uhkapelithän on saatanasta ja paheksuttavaa mutta tämän kaltainen toiminta saa kyllä jatkua. Vertaan tätä uhkapeleihin joissa voittomahdollisuudet on hyvin pienet ja se "talo" voittaa aina. Ohjelma rullaa lähetyksestä ja viikosta ja kuukaudesta ja vuodesta toiseen samalla konseptilla, ensin juontaja kalastelee soittajia helpoilla kysymyksillä joissa vastaukset ja kysymykset ovat aina samoja. Sitten ihmetellään monta tuntia miksi kukaan ei kukaan soita ja veikkaillaan että peli taitaa olla liian vaikea. Juontaja haukkuu välillä pelinohjaajaa, ihmettelee pelin vaikeutta ja arvelee että se on liian vaikea ja vain ammattilaiset ja tosi älykkäät ihmiset pystyvät sen ratkaisemaan. Soittajia aluksi otetaan lähetykseen silloin kun potti on pari kymppiä, kun se nousee satoja ja tuhansiin, yllättäen soittajat loppuvat ja juontaja manaa pelinohjaajan ja pelin vaikeutta. Tällä käsikirjoituksella menee ohjelma lähetyksestä toiseen. Aika merkillistä että ne soittajat loppuvat kuin seinään heti kun potti on tarpeeksi suuri. Kaikki on mielivaltaista ja peliohjaaja päättää oikean vastauksen. Edes mitään kierroksen parasta pelaaja olekaan, vaan mahdolliset soittajat jotka otetaan lähetykseen, otetaan mielivaltaisesti.
Ilmoita
Nyt ne paljasti miten he tienaavat uudella tavalla.......soittajille soitetaan heti pelin vaihduttua (väärän vastauksen jälkeen) ja luurin toisesta päästä kuuluuu "meillä ei edes ole vielä peli vaihtunut....televisiosta kuulu B3" siis edellisen soittajan väärä vastaus.

He siis pitävät lähetykseen sellaisen 30 sekunnin viiveen ja näin edes pelaajille ei anneta mahdollisuutta voittaa.

Ja yllätys yllätys väärin vastauksien jälkeen mennää pääpeliin JOKA kestää sen puolitoista tuntia!!!
1
Ilmoita
Yllätys yllätys, samat ihmiset menee retkuun päivästä toiseen. Satanen tai kaksi suhahtaa tililtä toiselle. Jos pääset joskus läpi, niin voitto ei kata aina edes puhelinlaskua
1
Ilmoita
Soitat 60 kertaa ja kun vihdoin arpa sattuu kohdalle ja pääset lähetykseen, voitat 50€. Kannattaako?

Uki voitti taas. Montakohan puhelua tämä Uki on oikein soitellut ohjelmaan?
Ilmoita
Kauankohan tämä huijaritoiminta saa jatkua?
Ilmoita
Pitkään saa jatkua. Ei tähän huijaritoimintaa kukaan pysty vaikuttamaan eikä halua. Kun kerran hyvin tuottaa rahaa Neloselle, miksi ei jatkuisi. Voisivat joskus ainakin yrittää jotain muuta ja vaikkapa vaihtaa noita pelejään.
Ilmoita
Kuuliko kukaan muu tänään et yksi soittaja vastasi oikein automerkin? Ida ei antanut soittajan tavata kirjaimia vaan sanoi ettei ole se. Dagsia oli merkki jota haettiin. Huijaukset jatkuvat.
Ilmoita
Ei ollut Dagsia vaan Dagsa, täytyy olla kaikki kirjaimet oikeen, jotta voittaa 4000€.
1 VASTAUS:
Se oli outoa ettei juontaja kysynyt kirjain kirjaimelta vastausta totesi vaan ettei ole SE. Yleensä toistaa ääneen mitä vastaaja sanoi tai pyytää kirjain kirjaimelta jos epävarmaa. Niin pitääkin tehdä.
Kumminkohan vastaaja sanoi se jäi katsojalle epäselväksi kun juontaja ei toistanut totesi vaan ettei ole SE.
+Lisää kommentti
VASTAUS ON SAINT LUCIA
1 VASTAUS:
Veikkaan että nyt on Sambia.
+Lisää kommentti
ootan isompaa pottia
Ilmoita
varo vaan ettet polta näppejäsi uki
Ilmoita
Miksi Iida et puhu koskaan muusta kuin pelistä kun juonnat =( koko ajan jauhat vain pelistä, muut juontajat kertovat päivän säästä, lemmikeistään ja muista touhuista
2 VASTAUSTA:
Ehkä Iidalla on tiukempi ohjaaja, joka laittaa vuorosanat kohdilleen?
Enpä usko että unkarilainen antaa suomen murteella vuorosanoja
+Lisää kommentti
pitäis varmaan kuluttaja asiamiehen tutkia tota kusetusta ei muka soittajaa löytyny ku just ohjelman lopussa ja tuskin sekään kierroksen nopein pelkkää rahastusta
Ilmoita
Ei ole mitään kierroksen nopeinta pelaajaa, Soittajia otetaan lähetykseen sattumanvaraisesti. Kun potti tarpeeksi suuri, puheluita ei oteta enää lähetykseen vaan vasta se viimeinen soittaja lähetyksen lopussa. Niin läpinäkyvää.

Uki tekee tiliä. On soittanut joka päivä lähetykseen ja voittanut aina. Onkohan ihan laillista enää jaella potteja samalle soittajalle joka päivä.
1 VASTAUS:
Tiedä ja voita -kisassa on rajana kolme voittoa kalenterikuukaudessa. Sitten Neloselta tulee Onnenarpaa. Siinä ei taida olla samanlaista maksimia.

Miten se sitten todistetaan, kuka oli nopein? Ehkä Uki on aina nopein tai ehkä ainoa soittaja. Kaikki muut olisivat tulleet järkiinsä ja lopettaneet soittelun.

Olen muutaman kerran Tiedä ja voita - voittajien palkintorajan ylityksistä ilmoittanut asiakaspalveluun ja sen jälkeen nimet on poistettu listalta. Pitäähän jonkun varmistaa, ettei ne jaa liikaa ;-)
+Lisää kommentti
Ei sitä tarvitse mitenkään todistella kuka on nopein, koska sellaista ei ole. Puhelut lähetykseen otetaan satunnaisesti. Riittää kun sanotaan ettei ollut kierroksen nopein. Miten ihmeessä sitten soittajat yhtäkkiä loppuvat kun potissa on satoja euroja. Soittajatko lopettavat soittamisen aina samaan aikaan kun potissa on 500-2000 €.

Tänään meni tulitikkupeli väärin. Eli väärällä vastauksella voitti rahaa. Oikea vastaus ei ollut se minkä hyväksyivät.
Ilmoita
Oli se oikea, kaikki tikut eivät ollut tulitikkuja vaan siinä oli mukana myös punaisen pään omaamattomia tikkusia.

Linjalle otetaan aina vain kierroksen paras pelaaja. Ellei hän vastaa neljän hälytysmerkkiäänen sisällä tuntemattomaan numeroon, otetaan lähetykseen TOISEKSI paras pelaaja. Ellei hänkään vastaa puhelimeen, otetaan kolmanneksi paras jne.

Mitä 500-2000€ tulee, pelikierrosten kestot vaihtelevat ja yleensä viimeinen kierros on pisin kierros. Ei ole väliä missä välissä kierrosta soitat, nopein aika linjalle voi tulla kierroksen alussa tai sitten lopussa.

Kaikki pelaamaan niin potitkin alkaa nousta taatusti.
4 VASTAUSTA:
Kyllä oli tulitikkupeli väärin. Numero taisi olla 6639. Kahdesta ensimmäisestä kutosesta sai kaksi vitosta joista jäi yli kaksi tulitikkua. Näistä kahdesta tulitikusta sai ykkösen uusien vitosten eteen jolloin luvuksi tulee 15539. Se on huomattavasti suurempi luku mitä oikea vastaus oli.
Tämähän pyörii pelkästään puhelutuloilla, eli lyhykäisyydessään jos potti pelissä on 200€, puhelun hinta 1.92€/kpl, puheluita tulee silloin vastaan ottaa noin 104 kpl. 2000 € potissa puheluita tulee ottaa vastaan 1041 kpl ennen oikean vastauksen esittämistä lähetyksessä. Näiden puheluiden keskuudesta arvotaan sattumanvaraisesti se yksi voittaja joka pääsee vastaamaan oikein ruudussa esitettävään kysymykseen. Näin se toimii. Kaikki ylimääräinen on voittoa pelifirmalle
mihin kuuluu paikallisverkkomaksu. Juontaja kalastelee ja houkuttelee koko ohjelman ajan uusia soittajia ja aikaisempia soittajia soittamaan uudestaan koska juontajan mielestä peli on niin vaikea ja soittajan mielestä naurettavan helppo. Lähetyksen alussa ja silloin kun potti on muutamia kymmeniä euroja, puheluita/pelaajia otetaan lähetykseen kuin liukuhihnalta.

Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei ole vaan se toimii myös houkuttimena soittamaan ehkä uudestaan ja parantamaan ehkä omaa (olematonta) aikaansa. Ihmeellistä että jos potissa on tuhansia euroja, soittajat mukamas loppuvat yllättäen ja kas kummaa, aina se viimeinen soittaja joka otetaan lähetykseen vastaamaan viimeiseen tehtävään oikein, löytyykin yllättäen.
Ei ole koskaan ollut lähetystä jossa ei pottia olisi saatu jaettua eikä lähetys ole koskaan näin päättynyt. Jos soittajat loppuisivat yhtäkkiä, ei vastaustakaan saataisi viimeiseen tehtävään. On vaan harmillista että tällaista huijaustoimintaa sallitaan ja samalla harmillista että soittajat menevät mukaan tähän huijaukseen.
huijausta kirjoitti:
Tämähän pyörii pelkästään puhelutuloilla, eli lyhykäisyydessään jos potti pelissä on 200€, puhelun hinta 1.92€/kpl, puheluita tulee silloin vastaan ottaa noin 104 kpl. 2000 € potissa puheluita tulee ottaa vastaan 1041 kpl ennen oikean vastauksen esittämistä lähetyksessä. Näiden puheluiden keskuudesta arvotaan sattumanvaraisesti se yksi voittaja joka pääsee vastaamaan oikein ruudussa esitettävään kysymykseen. Näin se toimii. Kaikki ylimääräinen on voittoa pelifirmalle
mihin kuuluu paikallisverkkomaksu. Juontaja kalastelee ja houkuttelee koko ohjelman ajan uusia soittajia ja aikaisempia soittajia soittamaan uudestaan koska juontajan mielestä peli on niin vaikea ja soittajan mielestä naurettavan helppo. Lähetyksen alussa ja silloin kun potti on muutamia kymmeniä euroja, puheluita/pelaajia otetaan lähetykseen kuin liukuhihnalta.

Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei ole vaan se toimii myös houkuttimena soittamaan ehkä uudestaan ja parantamaan ehkä omaa (olematonta) aikaansa. Ihmeellistä että jos potissa on tuhansia euroja, soittajat mukamas loppuvat yllättäen ja kas kummaa, aina se viimeinen soittaja joka otetaan lähetykseen vastaamaan viimeiseen tehtävään oikein, löytyykin yllättäen.
Ei ole koskaan ollut lähetystä jossa ei pottia olisi saatu jaettua eikä lähetys ole koskaan näin päättynyt. Jos soittajat loppuisivat yhtäkkiä, ei vastaustakaan saataisi viimeiseen tehtävään. On vaan harmillista että tällaista huijaustoimintaa sallitaan ja samalla harmillista että soittajat menevät mukaan tähän huijaukseen.
Onpa muuten jäänyt potteja jakamatta:

1) Sellaisia päiviä vedetään joskus läpi, että viimeistä "pääpottia" varten pitäisi tietää kirjekuoressa oleva automerkki, eläin tjms.
2) Sitten on käynyt niinkin, että linjoissa on sopivasti vikaa kun yritetään sille viimeisen kierroksen "parhaalle" pelaajalle soittaa.
3) Kierroksen "parhaaksi" pelaajaksi löytyy sellainen soittaja, joka on edellisen kierroksen tehtävään vastauksen keksinyt
katsonensoita kirjoitti:
Onpa muuten jäänyt potteja jakamatta:

1) Sellaisia päiviä vedetään joskus läpi, että viimeistä "pääpottia" varten pitäisi tietää kirjekuoressa oleva automerkki, eläin tjms.
2) Sitten on käynyt niinkin, että linjoissa on sopivasti vikaa kun yritetään sille viimeisen kierroksen "parhaalle" pelaajalle soittaa.
3) Kierroksen "parhaaksi" pelaajaksi löytyy sellainen soittaja, joka on edellisen kierroksen tehtävään vastauksen keksinyt
Onnenarpa "hyvätekeväisyysarpajaiset" tiedä ja voita "kotimainen visailuohjelma" ovat sopupelejä ja rahankeräysrikoksia.
+Lisää kommentti
Siksi jäänyt potteja jakamatta kun eivät ole saaneet tarpeeksi soittajia. Katteet ja kulut.
Ilmoita
Julia se saikin työnsä takaisin kahden vuoden tauon jälkeen! :D
Ilmoita
Voisi tästäkin ohjelmasta saada vähän mielenkiintoisemman jos joskus olisi jotain muita pelejä kuin vain näitä samoja. Viikosta ja kuukaudesta toiseen samat pelit. Ja näin ollen samat vastaukset. Välillä etsitään kaupunkia yhdellä u:lla, välillä kaupunkia yhdellä i:llä ja välillä etsitään sanoja jotka alkavat ja loppuvat a-kirjaimeen. Joskus saattaa olla kerran kuukaudessa joku tulitikkupeli. No helpoimman kautta on paras mennä ja näin pystytään keräämään tyhmiltä rahat pois.
Ilmoita
Kirjainruudukosta haetaan 5 suomalaista kaupunkia. Iida sannoo, että pittää löytää KAIKKI 5 kaupunkia.

Kun siellä on 7 kaupunkia, niin miten voi löytää KAIKKI 5 kaupunkia?
Ilmoita
Nyt meni kaupunkina läpi Nuijamaa. Se on entinen KUNTA, joka on nykyään Lappeenrannan osa.

:(
Ilmoita
Eilen houkuteltiin eräs mummokin studioon "houkutuslinnuksi". On kova hätä saada Unkariin "diskorahaa".
Ilmoita
piiri pieni pyörii, kierroksen parhaat siinä hyörii, iida sanoo soo soo soo, pelaajat huutaa joo joo joo
Ilmoita
Nyt päästi Iida aivopierun, josta kollega suuttui. Käykää kurkkaamassa Facebookissa "Janne Antin official"
Ilmoita
1 VASTAUS:
No onpas joo
+Lisää kommentti
"Diskorahan" saanti kiima Unkariin vain yltyy. Kaikki keinot käytössä?
Ilmoita
Iida voisi harkita kuulotutkimusta.....

Eläintä etsitään ja selvästi soittaja sanoo MUURAHAINEN niin Iida saa väännettyä siitä PUUNHALAAJAN ;-)
Ilmoita
Miksi kuluttaja-asiamies ei puutu tuohon ihmisten huijaamiseen? Älkää soittako kyseiseen tiedä ja voita ohjelmaan!
Ilmoita
Älkää soittako, loppuu koko tyhmä ohjelma!
Ilmoita
mikä se automerkki oli kun lähetys katkesi
2 VASTAUSTA:
Sepä pitäs selvittää heti seuraavassa ohjelmassa. Ettei vaan tullut oikea vastaus niin piti säheltää poikki.
Selville kirjoitti:
Sepä pitäs selvittää heti seuraavassa ohjelmassa. Ettei vaan tullut oikea vastaus niin piti säheltää poikki.
En nähnyt tämän päivän pelin alkua. Palattiinko siinä viime peliin jotta olis selvinnyt mitä mies vastasi?
Jos ei palattu ei ole puhtaat jauhot...
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
OIKEA VASTAUS PICHI
1 VASTAUS:
Antoiko tyttö taas vinkkinä, että tämän eläimen on kaikki suomalaiset luonnossa nähneet?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tiedä ja voita, osa 2

Joku taisi saada tarpeekseen Tiedä ja voita- keskustelusta kun se suljettiin. Meniköhän se lukkoon Nelosen aloitteesta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta