Alan Salehzadeh: Islamisaatio soluttautuu Suomeen.

persegrine

39

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lukemalla.oppii

      Linkitän tähän erinomaisen kirjoituksen. Kirjoitus ei sinänsä liity suoranaisesti islamisaation leviämiseen, maahanmuuttoon kylläkin. Ajattelin että se joka jaksaa lukea vähän pidempiä tekstejä, jaksaisi lukea myös tämän.

      "Loukatut kansalaistunnot ja oikeutettu viha"

      http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199493-loukatut-kansalaistunnot-ja-oikeutettu-viha

      Tämä linkki oli alunperin osa vastausta US:n puheenvuoropalstalla olleeseen SDP:n kuntapoiitikon kirjoitukseen, "61 helsinkiläistä valtuutettua: Turvapaikanhakijoiden perus- ja ihmisoikeudet turvattava".

      http://pilvitorsti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232473-61-helsinkilaista-valtuutettua-turvapaikanhakijoiden-perus-ja-ihmisoikeudet-turvattava

      Kirjoitus on kerännyt myös muita hyviä kommentteja.

      • prlipoikkkkki

        vittu tätä menoa, peli poikki idiotismille ettei kansalaissota kohta uhkaa. Haavisto jaAndersson kaivavat poliittista hautaansa kaveeraamalla laittomien kanssa ja hyvä niin.


      • vaaravaaniivarokaa
        prlipoikkkkki kirjoitti:

        vittu tätä menoa, peli poikki idiotismille ettei kansalaissota kohta uhkaa. Haavisto jaAndersson kaivavat poliittista hautaansa kaveeraamalla laittomien kanssa ja hyvä niin.

        Onhan tämä mieskaksikko jo tarpeeksi koko maan asioita "hoitanut", Kunhan vielä Suomi saa predidentiksi homo-Haaviston niin sitten maassa kaikki hyvin. Luin luetteloa henkillöistä, jotka puolustavat rasismista vapaata Suomea, tosiasiassa mamuvaltaa Suomessa. Huolestuttavaa oli miten paljon ammatteina oli opettajia ja vielä huolestuttavampaa oli varhaiskasvattaja-ammattikunnan määrä. Kun lapsille jo tarhaikäisinä annetaan opetusta, ettei vieraista maahantunkeutujista ole vaaraa eikä varsinkaan tarvitse pelätä ja kaikilla oikeus on tulla Suomeen ja tulla hyväksytyksi on ymmärrettävää, etteivät lapset ja nuoret ymmärrä olevansa vaarassa ja ja joutuvat rikoksien uhreiksi. Suomalaisilta on kadonnut itsesuojeluvaisto. Me olemme vähäväkinen kansa ja meidät on helppo valloittaa. Lasten vanhemmilla on nykyään suuri vastuu opettaa ja neuvoa lapsiaan varovaisuuteen ja olla luottamatta ja uskomasta ulkopuoliseen opetukseen. Lapsilla on tilanne, että opettajat, joita pitää arvostaa ja uskoa eivät puhu totta. Vanhempien on kiellettävä lapsiaan puhumasta kotona annetuista neuvoista ja olemaan luottamasta edes ystäviin sillä ystävä voi olla petturi. Surullista on, että kantasuomalaislapsilta on viety turvallinen ja huoleton lapsuus. Vierasmaalaiset valittavat kun ei suomalaisista saa ystäviä, vaikka itse ajavat takaa aivan muuta kuin Suomen ja suomalaisten parasta.


    • HumKand_kielitiede
      • Xenofon

        Islam ei ole mikään pelkkä uskonto vaan totalitaarinen, fasismiin verrattavissa oleva ideologia. On naiivia kuvitella jotakin muuta.


      • IslamOnÄäriliike

        Mutta kun ne islamin hengelliset opit ovat täynnä ääriajattelua ja vihaa vääräuskoisia eli kaikkia muita kuin muslimeja kohtaan.. Se joka noudattaa ns. maltillista islamia, ei todellisuudessa noudata uskoaan oikein. Muslimin tulee elää kalifaatissa, eli islamilaisessa valtiossa islamilaisen lain alla. Meidän kafirien maalliset lait eivät ole heille mitään. Kumma kyllä vääräuskoisten raha ja palvelut tuntuvat heille kyllä oikein mainiosti kelpaavan..


      • tätäpäseon
        Xenofon kirjoitti:

        Islam ei ole mikään pelkkä uskonto vaan totalitaarinen, fasismiin verrattavissa oleva ideologia. On naiivia kuvitella jotakin muuta.

        Juuri näin. Aikoinaan muuan tyyppi yritti arabialaisessa kaupungissa kehitellä omaa uskontofilosofiaansa juutalaisuuden, kristinuskon ym. paikallisten aatteiden sekasotkuna. Kun se ei saanut kannatusta, liitti hän siihen julmia eri ihmisryhmiä diskrinimisoiia kansantapoja, ja sai huimaa kannatusta näille aatteille ja se alistumisesta kertova "rauhan uskonto" alkoi levitä aluksi hyvinkin nopeasti. Vuosisatojen kuluessa sitä ovat kai monet imaamit ym. siistineet jossain määrin, mutta alkuperäiset rosvopäällikön antamat totalisarismiin ja fasismiin verrattavat periaatteet ovat säilyneet.


    • Fjdjudkdkd

      Josntämä henkilö olisi persu ja kanrasuomalainen nimi niin jo vietäisiin henkseleistä vankilaan.

    • eivieläkäänymmärretä

      Islam tulee vasemman kautta Suomeen sisään. Vasurit, demarit, vihreät ovat hankkimassa itselleen ääniä kunnallisvaaleihin keinoja kaihtamatta sen kummemmin seurauksia ajattelematta. Lähi-idän islam tuo pahan mukanaan. Sitä ihmettelen miten femakot huutavat näiden naisten alistajien perään ja kyse ei ole mistään huippukoulutetusta porukasta. Kyllä ne lentäjät sun muut proffat on tulleet ihan muita reittejä Eurooppaan, eivät tosiaankaan missään kumiveneissä. Meillä on itsetuhovaihe menossa.

    • HumKand_kielitiede

      "On naiivia kuvitella jotakin muuta."

      Juurihan avauksen tekijä mainosti, että Alan Salehzadet on alan asiantuntija. No minä luen asiantuntijan mielipiteitä, totean ne päteviksi ja lainaan parhaimpia osia.

      Ja mitä tapahtuu? Alkaakin kauhea nillitys taas. Onko Alan Salehzadet asiantuntija vai eikö ole? Koettakaa nyt päättää jotakin.

    • qåaäzm

      Kyllähän tämä on tiedossa ilman tuota asiantuntijaakin.

    • HumKand_kielitiede

      No onko se Alan Salehzadet asiantuntija vai eikö ole?

      Avaaja luikki taas kerran nolosti karkuun. Nää on näitä aitosuomalaisia öyhöttäjiä taas.

    • feministijäsen

      Olis tosi kivaa jos saatas semmonen suurmoskeija Hesaan. Vois vaikka valtiokin avittaa rahoituksessa.

      • NäinhänNekaikkiHaluaa

        Niinpä. Ja rukouskutsu kaikumaan niin kovaa ämyreistä, että kuuluu Sipooseen saakka.


      • Totuuskomissio

        Kolmosen uutisissa näytettiin poikkeuksellisesti pätkä Kelan ruuhkautuneesta palvelusta, näytti olevan matuja jonottamassa avustuksiaan.

        Näin Hölmölässä, koko maailman sos. toimistossa /Kela, jokainen voi päätellä kuinka lopulta käy.

        Suurmoskeijan pykääminen olisi alkusoittoa Suomen islamisaatiolle=sillanpääasema, vailla vertaa.

        Suunnitelmakin osoittaa jo uskomatonta röyhkeyttä ja maan kanta-asukkaita kohtaan ei mitään kunnioitusta.


    • persegrine

      Näin on totuus

    • taustallavaikuttaen

      "Ruotsalainen viranomaisraportti: Muslimiveljeskunta uhkaa Ruotsin yhteiskuntarauhaa"

      Tässä on hyvä kirjoitus siitä kuinka muslimiveljeskunnan islam soluttautuu yhteiskuntaan käyttäen hyväkseen itse viljelemäänsä käsitettä islamofobia, näin saadaan selitettyä muslimien sopeutumisongelmat länsimaiseen yhteiskuntaan pelkästään valtaväestön syyksi.

      Monikultuurisuusideologia on heille myös väylä luoda islamilaisia rinnakkaisyhteiskuntia länsimaihin.

      Kirjoitus löytyy oikeamedia sivuilta.

    • HumKand_kielitiede

      Pojat vaihtoivat kiireesti puheenaihetta taas.

      Alan Salehzadet kirjoitti aivan terveesti:
      "Islamisti ja muslimi ovat kaksi aivan eri asiaa. Islamisti ajaa poliittisen islamin agendaa, siinä missä tavallinen muslimi noudattaa vain hengellisiä oppeja."

      Avauksen tekijä vetosi itse Alan Salehzadetin mielipiteisiin, mutta ei ymmärtänyt, mihin tuli vedonneeksi. Nyt hänen pitää sitten luikkia karkuun omaa avaustaan. Olette te pellejä. ;)

      • simple-as-that

        Kanditaatti on jo syrjäytynyt realimaailmasta. Ei nämä matut joiden ÄÖ on 68, eli kehitysvammaisen luokkaa, illalla pilvipäissään rähinöidessään kadulla, taatusti tiedä kumpaa sinun koulukuntaasi he edustavat ! :)) Nehän ovat tulleet perustamaan Kalifaattia Euroopasta, oman sanomansa mukaan aikaa on annettu 50 vuotta. Naisten on määrä tehdä lapsia ja miesten tulee sotia vääräuskoiset pois vallasta.


    • HumKand_kielitiede

      Eikä vaan vaihtanut puheenaihetta, vaan avauksen tehnyt tollero yrittää nyt uudestaan samalla avauksella. Täältä piti juosta karkuun, mutta uudessa avauksessa ovat edelleen samat valheet.

      On nämä pellejä. ;)

      • HumKand_kielitiede

        Taas yrität vaihtaa puheenaihetta. ;)


      • menetöihin
        HumKand_kielitiede kirjoitti:

        Taas yrität vaihtaa puheenaihetta. ;)

        Ruskeakielisyytesi paistaa läpi.Valelääkäri ja provokaattori.


      • HumKand_kielitiede
        menetöihin kirjoitti:

        Ruskeakielisyytesi paistaa läpi.Valelääkäri ja provokaattori.

        Et sitten osaa kirjoittaa yhtään mitään avauksen aiheesta?


      • paskamikäpaskase

        Todella oikein .Kuvaa hyvin narsistimattia


    • JassonPelaaja

      Eihän ne koskaa osaa perustella mielipidettään, kunhan vaan öyhöttävät täällä. ;)

      • Totuuskomissio

        Muslimien todellisista tarkoitusperistä, ei ota selvää "erkkikään", suurmoskeija hanke tukee tunkeutumista kuitenkin voimakkaasti ja useista Euroopan maista kantautuu jatkuvasti huolestuttavia viestejä, kuinka moskeijoiden salamyhkäisessä ilmapiirissä muhii valloitusmentaliteetti ja koraanikouluissa opetetaan terroritekoihin.

        Emme tarvitse, saati halua tänne omituista rinnakkaiskulttuuria, vain tyhmät poliittiset toimijat, virkaloiset ja eläkeläispressat hamuaa näin jotain mikä lopulta vie tuhkatkin pesästä.

        Miksi meidän kantasuomalaisten on vastoin vakaumustamme osallistuttava tämmöisen revohkan kustantamiseen ja saamme vielä sietää röyhkeää käytöstä laittomasti maahamme tunkeutuneilta ihmisiltä?


      • tietäähänsen

        Eihän muslimien päämäärässä ole mitään epäselvää. He itse sanovat olevansa "pyhässä sodassa" niin kauan, kunnes koko muu maailma Islamille alisteinen. Ei kai siinä mitään epäselvää ole?

        Näille meidän länsimaalaisille intellektuelleille varsinkin itsestäänselvyydet näyttävät tuottavan erityisen suuria vaikeuksia. Yliopistoporukat eivät millään kykene ymmärtämään erittäin yksinkertaista asiaa. He luottavat siihen Einsteinin juttuun, että asiat ovat yksinkertaisia, eivät kuitenkaan liian yksinkertaisia. Välillä totuus on kuitenkin se, että asia on yksinkertaisesti liian yksinkertainen. Varsinkin silloin kun kyseessä on uskonto. No, joku buddhalaisuus ehkä hieman fiksumpi poikkeus.


    • uygiuyguj

      Sen nyt pitäisi olla lähtökohtaisesti kaikille selvää, että kun otetaan porukkaa lähi-idästä niin lähi-idän kaikki ongelmat seuraavat perässä.

    • kammottavaamenoa

      Aika järkyttävää oli lukea tuo ruotsalaisten tekemä raportti muslimiveljeskunnasta. Obamahan kutsui muslimiveljeskunnan jopa valkoiseen taloon presidenttikautenaan. Oikea mediasta löytyy netistä tuo suomennos raportista. Kannattaa lukea ja sen jälkeen ei enää tarvitse ihmetellä tätä tiettyjen mamuehdokkaiden hirveää monikulttuurikiimaa. Lukekaa ja ajatelkaa mikä suuri maanpetoksellinen kusetus on meneillään vihreiden ja vasemmiston myötävaikutuksella. NYT ON AIKA HERÄTÄ.

    • Lukemalla.Oppii

      Niin juuri ja aivan niin.

      Pojat itse aloittivat Alan Salehzadetin kirjoituksista.

      Nostin esiin tämän Alan Salehzadetin kannan:
      "Islamisti ja muslimi ovat kaksi aivan eri asiaa. Islamisti ajaa poliittisen islamin agendaa, siinä missä tavallinen muslimi noudattaa vain hengellisiä oppeja."

      Nyt sitten yliopistomiehen ajatukset eivät enää kelpaakaan, vaan pojat pinkovat karkuun omaa avaustaan. Oletteko te aivan terveitä. :)

      • skjdksjdksjd

        Maailmanatti lukuisine identiteetteineen. Milläs erotat muslimin ja islamislaisuuden kun sitä tungetaan ihmisille samassa paketissa, ja jos arvostellaan syytetään fobioista. Hassua muuten kun Ranskassa oli mielenosoitus islamislaisuutta vastaan niin vassari huusi että rasisti, rasisti, rasisti. Vasemmistolaisille ne on siis yksi ja sama ja pitää hyväksyä muuten rasisti.


      • tieto.lisää.tuskaa

        "Minusta islamisti-fobia on perusteltua. Se, että terroristi-iskujen taustalla on “syrjäytyminen” tai “psyykkisiä ongelmia” on murto-osa totuudesta. Merkittävin motivaattori on poliittinen islam. Se on vaarallinen ideologia, ja Euroopassa meidän tulee tehdä kaikkemme, ettei se valtaa jalansijaa. Lähi-idässä olemme kaikki pahoillamme siitä, että poliitikkomme eivät ole kyenneet suojelemaan meitä tältä vaaralta"

        http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2017/02/25/oletko-sinakin-islamisti-foobikko/

        Pystyvätkö meidän poliitikkomme suojelemaan meitä tältä vaaralta? Miten tavallinen suomalainen voi tietää poliittisen tai pelkästään uskontoa harjoittavan muslimin eron? Puheet ja opetuksethan eivät moskeijoissa ja uskonnollisissa kouluissa tapahdu suomeksi.


      • Adolf_Ajattelija
        tieto.lisää.tuskaa kirjoitti:

        "Minusta islamisti-fobia on perusteltua. Se, että terroristi-iskujen taustalla on “syrjäytyminen” tai “psyykkisiä ongelmia” on murto-osa totuudesta. Merkittävin motivaattori on poliittinen islam. Se on vaarallinen ideologia, ja Euroopassa meidän tulee tehdä kaikkemme, ettei se valtaa jalansijaa. Lähi-idässä olemme kaikki pahoillamme siitä, että poliitikkomme eivät ole kyenneet suojelemaan meitä tältä vaaralta"

        http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2017/02/25/oletko-sinakin-islamisti-foobikko/

        Pystyvätkö meidän poliitikkomme suojelemaan meitä tältä vaaralta? Miten tavallinen suomalainen voi tietää poliittisen tai pelkästään uskontoa harjoittavan muslimin eron? Puheet ja opetuksethan eivät moskeijoissa ja uskonnollisissa kouluissa tapahdu suomeksi.

        Alan Salehzad tekee selkeän eron poliittisen islamin (ääri-islam) ja tavallisen muslimin välillä. Kun poliittinen islam ajaa pääasiassa muita kuin uskonnollisia tavoitteita, tavallinen muslimi on kiinnostunut vain islamin uskonnollisesta sisällöstä.

        Me suostumme ketterästi ymmärtämään, että myös kristinuskon sisällä on äärimmäisiä suuntauksia. Me suostumme myös ymmärtämään, että ääriliikkeiden toilailuista ei pidä syyttää aivan tavallista kristittyä. Ääriliikkeet ovat äärilikeitä.

        Miksi ymmärrys ei veny siihen, että myös islamin sisällä voi olla poliittisia äärilikkeitä, joilla on lopultakin kovin vähän tekemistä uskonnon kanssa.


      • akanrutkale

        Nimenomaan, siksi moskeijoissa ei saisi saarnata kuin suomeksi. Tosin kukaanhan ei tiedä mitä suljettujen ovien takana tapahtuu, mutta se olisi indikaatio siitä, ettei julkista tukea saa, ellei pelaa länsimaalaisen demokratian säännöillä.Nämä feministit, vassarit ja vihreät sekopäät sekoittavat käsitteitä ja niiden merkityksiä tarkoituksellisesti ja edesauttavat islamisaatiota länsimaissa. Siksi kaikkeen mitä ao puolueet sanoo (suomalainnen on rasisiti, vihapuhe, burkha on valinnanvapautta) pitää reagoida heti kuin lapsen pahantekoon. Nollatoleranssi. Vihapuhe on jo lanseerattu, vaikka kukaan ei tiedä mitä se tarkoittaa. Älkää siis käyttäkö heidän termejään, vihapuhe katoaa, kun sitä sanaa ei ole omassa kielenkäytössä olemassakaan.


      • odotetusti
        Adolf_Ajattelija kirjoitti:

        Alan Salehzad tekee selkeän eron poliittisen islamin (ääri-islam) ja tavallisen muslimin välillä. Kun poliittinen islam ajaa pääasiassa muita kuin uskonnollisia tavoitteita, tavallinen muslimi on kiinnostunut vain islamin uskonnollisesta sisällöstä.

        Me suostumme ketterästi ymmärtämään, että myös kristinuskon sisällä on äärimmäisiä suuntauksia. Me suostumme myös ymmärtämään, että ääriliikkeiden toilailuista ei pidä syyttää aivan tavallista kristittyä. Ääriliikkeet ovat äärilikeitä.

        Miksi ymmärrys ei veny siihen, että myös islamin sisällä voi olla poliittisia äärilikkeitä, joilla on lopultakin kovin vähän tekemistä uskonnon kanssa.

        Matti asiantuntee Salehzadin sadannella nimimerkillään.


      • mustaajavalkoistakin
        Adolf_Ajattelija kirjoitti:

        Alan Salehzad tekee selkeän eron poliittisen islamin (ääri-islam) ja tavallisen muslimin välillä. Kun poliittinen islam ajaa pääasiassa muita kuin uskonnollisia tavoitteita, tavallinen muslimi on kiinnostunut vain islamin uskonnollisesta sisällöstä.

        Me suostumme ketterästi ymmärtämään, että myös kristinuskon sisällä on äärimmäisiä suuntauksia. Me suostumme myös ymmärtämään, että ääriliikkeiden toilailuista ei pidä syyttää aivan tavallista kristittyä. Ääriliikkeet ovat äärilikeitä.

        Miksi ymmärrys ei veny siihen, että myös islamin sisällä voi olla poliittisia äärilikkeitä, joilla on lopultakin kovin vähän tekemistä uskonnon kanssa.

        " Radikaalin suvaitsevaiston sinisilmäiset, joskin herttaisen hyvää tarkoittavat tahot yrittävät pontevasti valkopestä islamia uskontona puhtaaksi jihadistisen väkivallan tahrasta, kun taas äärinationalistiset islamofobit puolestaan demonisoivat terrorismilla koko uskonnon. Tällainen äänekäs vastakkainasettelu ei luonnollisesti edesauta kiihkottoman ja analyyttisen keskustelun syntymistä."

        "Islam uskontona liittyy aivan olennaisesti jihadistiseen ideologiaan. Tästä ei pitäisi kenelläkään olla enää mitään epäselvyyttä. Jihadistit itse pyrkivät aktiivisesti oikeuttamaan ideologiansa islamilaisiin lähteisiin perustuen. Näistä lähteistä, Koraanista ja hadith-kokoelmista, ideologinen oikeutus on kieltämättä melko helppo löytääkin."

        http://attekaleva.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232515-islamin-ja-jihadismin-suhteesta

        Lue koko Atte Kalevan blogi. Kokonaisuus on paljon monimutkaisempi kuin jako poliittinen islam ja tavallinen muslimi.


    • persegrine

      http://areena.yle.fi/1-3869235
      Ulkolinja: Sharia-lakia Tanskassa. Tuosta Ylen hiljattain esittämästä ulkolinjan ohjemasta se totuus paljastuu, mitä niissä moskeijoissa todella muslimi-imaamit opettaa ja neuvoo sinne kokoontuville muslimeille.

      • Sompanssi

        Mutta sehän oli vain 7000:nen ahdasmielisen kehitysmaamuslimin lähiö jossa noudatettiin Sarialakia ja vihattiin Tankalaisia ja länsimaista vääräuskoista ja uskonnotonta yhteiskuntaa. Joista lähes kolmannes kävi jopa jossain töissä ja vaan loput kaksikolmasosaa eli yhteiskunnan tuilla. Dokumentissa kävi myös ilmi että Tanskan muuttaminen islamilaiseksi kalifaatiksi on näiden kehitysmaamuslimeiden ykkösagenda. Tanskassa on tällä hetkellä yli 300 tuhatta kehitysmaa muslimia ja jatkuvasti valmistetaan putket punaisena lisää....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe