mitä mieltä hämeenkyrön ehdokkaista..

pettynytnimiin

27

590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailmassamontaon

      Hämeenkyrön ehdokkaista Ovaska on karannut näköjään Tampereelle, niin ne oman edun tavoittelijat. Muuten lista näyttää aika hyvältä, siellä on jopa järkeviäkin ehdokkaita. Naapurikunnan Ikaalisten ehdokkaat osasta ovat aivan hakoteissä, nyt viimeksi katselin, että osa Oivan mukaan on yksityistämässä vanhustenhuoltoa Ikaalisissa ja se on typerintä, mitä ikinä tiedetään. Vanhuksiamme on jopa houkuteltu Viroon paremman hoidon toivossa ja käykää katsomassa, niin sitten muodostakaa mielipiteenne jos voitte oksentamatta sitä muodostaa.
      Parkanossa osalla vanhuksista aivan järkyttävää hoitoa, ei ihme, että aktiivinen eutanasia kiinnostaa sekä rahastajia, että niitä raukkoja, jotka siihen pyöritykseen ovat joutuneet.
      Ei ole ihmisarvoista elämää enää vanhuksilla osassa Suomen niemeä.

      Pitäisi olla osaavia ja jämäkkiä, pitkän kokemuksen omaavia politiikkoja valtuustoissa, niin heillä olisi tietoa ja malttia asioiden hoidossa, ei turhaa hönkäilyä sinne tänne. Uskomaton esiintulo kokoomuksen nuorten puheenjohtajalta Suomessa ja Pirkanmaan kepun nuorten puheenjohtajalta, sellaisia päättäjiä emme tarvitse Suomessa. Ihmisen elämän kattaa koko ihmisen elämänkaari toinen toisiaan tukien ei toista lyöden.

    • EnÄänestäTälläkäänKertaa

      Rupusakkia kaikki tyynni.

    • Laineenkar

      Minä äänestän Rouvaa.

    • Rouvaavaanäänestetään

      Kyllä Hämeenkyrössä on järkeviäkin, kuten hallituksen puheenjohtaja ja sitä rataa.

    • maakuntavaalit

      Kuntavaalit ovat jo turhat, eiköhän jatkossa maakuntavaalit ole ne, jotka päättävät asioista. Siinäkin lähinnä Tampere päättää, mitä sivukylillä tarjotaan ja mitä ei.

    • Siilas_Kalotti

      Ääni on jo SDPn, ehdokasta tuossa vielä katselen.

    • En.usko

      NUMERO ON 50!!

      Olen ehdolla Huhtikuun kunnallisvaaleissa Kokoomuksen listoilla. Asioita mihin minä haluan panostaa omalta osaltani on lapset ja nuoret, yrittäminen ja uusien asukkaiden houkuttelevuus.

      • kokkareenväistö

        kokkareita en ikinä äänestä, potkivat Stubin pellolle, oli ainoa kokkare, jota vähän diggasin


      • ofjhkkk

        Niinhän ne kaikki aina puhuu lapsista ja nuorista ennen vaaleja.


    • ahdistelija.ahmed

      Ehdokkaan kanta matuihin. Sen haluan tietää.

      • kannattaiskokattoo

        no kato oivan vaalikoneesta
        siellähän sitä kysytään suomeks

        oivan sivuilla on linkki oivaseutu.fi


    • peppu.reino

      Antaako vaunu homo seksiä niin annan äänen sille.

    • 5-0

      - Kuntaamme pitää muokata houkuttelevammaksi uusille homosexuaaleille ja hakea homostelu alueita hyvien kulkuyhteyksien varrelta mihin uuden homostelijan olisi helppo rakentaa. Kunnassamme on myös paljon tyhjää toimitilaa mitä voisi markkinoida homoille. Pitäisi löytyä myös ratkaisuja uusien homojen ja ideoiden aloittamisen tukemiseen. Uusia työpaikkoja meidän on kuntaan saatava houkuttelevuuden lisäämiseksi.

    • silläsiisti

      Oivakoneesta tuli persu ja sitä en äänestä, en myöskään kokoomusta tai SDP:tä äänestä, sillä siisti.

    • jonna.männistö.google

      Maahanmuutto. Puolesta vai vastaan..?

    • enäänestäopettajaa

      Aika hyviä ehdokkaita Hämeenkyrössä. Sen päätin, etten opettajaa äänestä näissä vaaleissa, nenän ovat oman edun tavoittelijoita, kun jatkossa kuntaan jää opetus ja sivistys kaikkein kalliimpina pidettävinä verovaroilla. Opettajat ajaa vain omaa etua.

    • NYTpop

      Yksi hyvä vinkki olisi kuntalaisille koulujen yksityistäminen. Osahan on jo yksityistetty. Sillä saadaan jatkossa suuria säästöjä ja sama pätee päiväkoteihin.

      • Tarkoitatko-siis

        myytyjä kyläkouluja?
        Koulujen yksityistäminen olisi kyllä hyvä bisnes. Köyhän kakaroiden ei tarvitsisi vaivautua hintavaan kouluun, niin eliitti saisi pitää korkeapalkkaiset työpaikat ihan itsellään. Korkeakoulutkin maksullisiksi!


      • ehottomastiyksityinen
        Tarkoitatko-siis kirjoitti:

        myytyjä kyläkouluja?
        Koulujen yksityistäminen olisi kyllä hyvä bisnes. Köyhän kakaroiden ei tarvitsisi vaivautua hintavaan kouluun, niin eliitti saisi pitää korkeapalkkaiset työpaikat ihan itsellään. Korkeakoulutkin maksullisiksi!

        Yksityiseen kouluun on aina saatu vapaapaikkoja, raha ei ole este. Mutta opetus saataisi olla paljon parempaa ja sitä rataa.


    • Nrosevenou

      On siellä aikas huvittaviakin ehdokkaita, vaikka eipä niillä kaikkein surkeimmilla taida olla kuin negatiivinen vaikutus puolueen kokonaisäänimääriin.

    • Yksityistämisiä

      Koulujen yksityistäminen on nyt POP juttu. Toimisikohan se?

    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

    • Kysymysolennaisesta

      Kun persuilla, tutkitusti ja todistetusti, on eniten rikoksista syytettyjä ja tuomittuja ehdokkainaan, miten on: onko paikallisehdokkaissa montakin epämääräisten temppujen ketkuilijaa? Ihan vain kiinnostaisi tietää, että jos persut pärjäävät, paljonko väkivalta ja sen ihannointi tuosta piakkakunnalla lisääntyy.

      • ei.eläkkeenryöväreille

        Jo on teillä sossuilla halpamaiset konstit putoavan kannatuksen paikkaamiseksi. Pitävää tilastoa ei ole olemassa ehdokkaitten rikollisuudesta, sen valehtelet. Rikokset vanhenevat tietyn ajan kuluttua, joten "puhtaita" ehdokkaita voi olla pilvin pimein.

        Yli miljoonalta eläkeläiseltä on ryövätty heille aikanaan luvatusta eläkkeestä huomattava osa yksityisten eläkeyhtiöitten varallisuuden kartuttamiseksi. Tänään on eläkevaranto 190 miljardia, mukamas tulevien eläkkeitten maksamiseksi 2060-luvulla. Täyttä puppua!, eläkevarantoa käytetään valtionlainojen takuusummana.

        Muistellaanpa kuka oli pääministeri, kun taitettu indeksi otettiin käyttöön. Hän oli Paavo Lipponen ja sdp, ja taisipa vasemmistoliittokin olla mukana. Työeläkkeitä ei siis maksa valtio vaan yksityiset eläkevakuutusyhtiöt työntekijöiden palkoista pidätettyjen eläkemaksujen perusteella.

        Ehdotankin jokaiselle eläkeläiselle ja pian sellaiseksi joutuvalle, että eivät vastoin omaa etuaan äänestä sosialidemokraatteja tai vasemmistoliittoa. Myös ammattiyhdistysaktiivien kannatus on kyseenalaista.


      • eläkeukkoli

        Luuletko että kunnanvaltuutetut päättää sinun eläkkeistäsi? Ja mitä hyvää riistäjäpuolueet keskusta,kokoomus ja persut saaneet aikaiseksi? Yksikin esimerkki riittää.


    • tuskainenlähtö

      Aika ihmeellinen ajatusmaailma ihmisellä on, jos kuvittelee, että rikos vanhenee. Mun mielestä rikos tekijän kohdalla ei koskaan vanhene, se seuraa hautaan asti, Tosiasia on, että suurin osa rikoksen tekijöistä vähän ennen kuolemaansa huutavat äidiltä anteeksiantoa, tuska on kova henkisellä puolella.

      • lännen.nopein

        Ei minunkaan mielestäni rikos vanhene. Tosin poliisi ja viranomaiset poistavat määrävuosien jälkeen RIKOSREKISTERISTÄ rikokset. Niistä ei sen jälkeen ole kovin helppo saada tietoja. Eri rikostyypit poistetaan eri aikojen jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2772
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      94
      2076
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe