Rolf Nyström on hankolaisten asialla

julistaja

Vaatii suurta rohkeutta tehdä jotain muuta, mitä valtavirta tekee. Rolf Nyström on uskaltanut lähteä puolustamaan hankolaisten oikeuksia ja asiaa. Se on erittäin kunnioitettavaa. Harvat siihen kykenevät.

Ei ole väärin ottaa esiin epäkohtia, kun sijoittajien aikomus on tehdä voittoa 24 miljoonaa hankolaisten kustannuksella ja valtaa pitävät puolueet SDP ja RKP ovat lähteneet hanketta häpeällisesti tukemaan. Hankolaisten veronmaksajien kustannuksella. Hangon etua ja tavoitteita vastaan.

Kunnioitan Rolf Nyströmin uskallusta ja toimenpiteitä toivottaman ylivallan edessä. Mutta oikeuden pitää lopulta voittaa. Ei voi muuta uskoa. Muuten on huono mieli kaikilla.

75

2933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TurhaSanoaVastaan

      Rohkeus on hyvä asia asia , mutta Itsepäisyys ei ole. Miten RN pystyy neuvottelemaan muiden kanssa, kun omasta minästä ei voi luopua. Kun on vaan yksi tie, oliko sitten kyseessä silakoista tai Maarakennuslaista ???

    • kysymysjulistajalle

      Voisitko ystävällisesti kertoa mitä epäkohtia Rolle Nyström on ajanut ja ajaa. Mitä minä olen kuullut ja lukenut hänellä ei ole kun yksi asia agendalla ja se on Tehtaaniemi. Ja tätä asiaa hän on viennyt oikeuslaitoksen kaikkiin instannsseihin ja hävinnyt kaikki jutut. Ainoa epäkohta tässä on se, että tämä viivyttely on maksanut miljoonia. Pitäisikö nyt jättää kaikki ja joku purkaa talot ja SPA Rollen mieliksi, tämä maksaisi taas miljoonia. Puhumatta siitä, miten moni on muuttanut kaupungista tai ei halua tulla Hankoon tämän takija. Juristit opiskelevat vuosia, mutta kalastaja lukee kuntalakikirjaa ja luule olevansa parempi kuin juristit.

      • Anonyymi

        Tehtaanniemi se vasta kaunistus olikin, ihan silmää hiveli kun sitä katseli...sen perään kannattaakin käydä oikeutta, eikö totta? Joku tyhjätasku, kuulin itsekin näitä tyhjätaskujen kommentointeja jo ennen tehtaanniemen rakentamisen alkamista, näitä mielipiteitäkö pitää puolustaa? Itse eivät enää edes muista mitä on tullut sanottua, onneksi tuo ikä tekee tehtävänsä ja hommat saavat edetä. Eikö?!


    • Ajattelevahankolainen

      Olen aivan samaa mieltä kysymysjulistajalle-nimimerkin kanssa. On käsittämätöntä että eläkkeellä oleva kalastaja voi saada tällaista tuhoa aikaan, toisaalta hänhän ei toimi yksin vaan hänen takanaan on taustajoukko vaikutusvaltaisempia henkilöitä jotka käyttävät häntä keulakuvana koska eivät itse halua/voi esiintyä julkisuudessa. Omituista tietenkin on että tällaista vastustusta esiintyy hanketta kohtaan joka kuitenkin pitkällä tähtäimellä on kaikille hankolaisille hyödyksi.
      Onneksi Hangosta löytyy myös ajattelevia ihmisiä jotka tukevat SPA-projektia ja voikin varmuudella sanoa että Rolf Nyström ja hänen taustavaikuttajansa eivät edusta kaikkia hankolaisia.

    • Hyväajatteleva

      Hyvä kysymysjulistajalle ja ajattelevahankolainen! Olen samaa mieltä.

    • turtapalli

      jaha demari trollit on heränneet huutamaan tuskaansa..kyllä kansa tietää

    • kysymysturtapallille

      En ole demari enkä minkään muunkaan puolueen vakiokannattaja, joten kuulun ryhmään "kansa tietää" ja minä en ainakaan tiedä mitä hyvää kalastaja Nyström on tehnyt Hangon eteen. Mutta sinä voit varmaan valistaa minua ja kertoa mitä hyvää hän on tehnyt? Minä äänestän sellaista henkilöä, joka osaa keskustella muitten ihmisten kanssa (riippumatta puoluetaustaa).

    • HaaskalinnutSaalistaa

      Väestöpako Hangosta on jatkunut jo 30 vuotta, paljon ennen tehtaanniemen rakennuksia. Kysymys saattakin olla paljon syvemmällä kaupungin johtamisessa, jonka puutetta on käytetty hyväksi.

    • vastaushaaskalinnut

      Kyllä, kyllä poismuutto on jatkunut vuosikausia ja siihen löytyy monta syytä. Mutta nyt kun Hangolla on vetovoimaa esim. kakkoshankolaisten, eläkeläisten ja turistien keskuudessa tällaiset riitaisuudet johtavat kyllä siihen, ettei tänne edes haluta tulla. Ja fakta on, ettei meillä Hangossa olisi kauppoja eikä ravintoloita elleivät nämä mainitsemani ryhmät tulisi tänne. Hankolaisethan lähtevät muualle ostoksille ja sitten vielä kehtaavat valittaa, ettei Hangosta löydy mitään ja miksiköhän .... ehkä halutaan tästä kaupungista tehdä kalastajakylää joka kuuluu Raaseporiin.

      • Anonyymi

        Poismuuto johtuu työpaikkojen menetyksistä, ei hallinnosta. Työllistyä kun pitää, on pakko, ja sitten kun on työllisyyskursdit suoritettu niin töihin sinne mistä sitä saa. Hesasta on tänne 1,5 tunnin matka omalla autolla, voisi siis asua täällä vaikka oiskin hesassa töissä, mut ei ole varaa autoon niin sitten on vaihtoehtona muutto.


    • turtapalli

      kysymysturtapallille..vastaus hangossa on menty 10niävuosia sdp rkp vetoisesti ja talous ja muut asiat ovat täysin kuralla tämä on sdp rkp koaliition aikaansaannosta ei rollen tai kenenkään muunkaan muun yksittäisen ihmisen tai organisaation syytä halutaanko me katastrofin jatkuvan?? vastaus on EI eli äänestäkää jotan muuta kun näitä junttapuolueita

      • TurhaSanoaVastaan

        SDP RKP koaliittio oli myös vastuussa yhteiskunnan asioista silloin kun teollisuuslaitokset Hangossa eli kultaaikoja ja vaadittiin uusia investointeja Hankoon kun väkimäärä kasvoi. Esim Koulut, Terveyskeskus, Jätevesipuhdistamo paljon muuta. Silloin "viisat" olivat mukana yhteiskunnan kehittäjinä. Mutta, silloin ei ollut Some kanavia.


    • vastausturtapallille

      En kysynyt mitä puolueet ovat tehneet. Kysyin mitä hyvää Rolle Nyström on tehnyt tämän kaupungin hyväksi, muuta kun jääräpäisesti valittanut, valittanut, valittanut ja hävinyt kaikki valitukset. On olemassa muita puolueita kun SDP ja RKP, esim. persut ovat tehneet hyvää työtä ja heillä on myös yhteistyökykyä.

      • Murjaani55

        Persut, kylläpä vitsin murjaisit! Suurin takinkääntöpuolue suomessa ikinä eikä ne Hangossakaan mitään ole saanut aikaiseksi. Jatkuvat valittelut RKPstä ja demareista Suomi24ssä on varmaan heidän suurin saavutus, samanlainen poppoo kuin Rolle ja Eero. En edes maksusta äänestäisi tällaisia yhden asian tolloja.


      • enluotakehenkään

        Persut on perseestä, sillä sen kovempia takinkääntäjiä ja paskanpuhujia saa etsiä!
        Jostain jos vaikka löytyisi ehdolle vanhakantainen ja aatteellinen stalinisti kommunisti, niin moisen äänestämistä voisin vielä harkita vaikka vain pirruuttain, muuten on aivan turha äänetää enää ketään. Samaa hyvävelipataa ovat kaikki!


      • Anonyymi
        Murjaani55 kirjoitti:

        Persut, kylläpä vitsin murjaisit! Suurin takinkääntöpuolue suomessa ikinä eikä ne Hangossakaan mitään ole saanut aikaiseksi. Jatkuvat valittelut RKPstä ja demareista Suomi24ssä on varmaan heidän suurin saavutus, samanlainen poppoo kuin Rolle ja Eero. En edes maksusta äänestäisi tällaisia yhden asian tolloja.

        Kyllä sdp on saanut aikaan tässä kaupungissa, ja paljon ja hyviä asioita.


    • verottajako

      Rolf on käynyt kaikkien hankolaisten kukkarolla valituksineen. Kalliiksi on tuo mies hankolaisille tullut.

    • Shavuashilmissä

      Kyllä virheinvestointeja Hangossa osataan tehdä. Esimerkkinä kalankäsittelylaitos Hangonkylässä, joka tuottaa vain kuluja. Muut alan yrittäjät joutuvat kyllä tulemaan toimeen omillaan.

      • HangonKylästä

        Ellei muista väärin, R.N. oli mukana, kavereina J.R., jolla tavalla kalankäsittelylaitoksen puuhamiehinä alkuvaiheessa.


    • julistaja

      Rolf Nyström on rohkeasti tuonut esiin ne epäkohdat, jotka liittyvät Tehtaanniemen kaavoitukseen. Se on erittäin hyvä asia. Siitä ei ole aiheutunut Hangolle ylimääräisiä kustannuksia, mutta sijoittajien ja asuinkortteliasiaa ajaneiden RKP;n ja SDP:n housut saattavat tutista. Kysymys on siitä, mitä viranomainen tekee. Kysymys on viime kädessä siitä, että noudatetaan demokratiaa, lakia ja asetuksia. Siitä taasen on pelkkää hyvää Hangolle ja hankolaisille. Kiitos Rolf Nyström. Torilla tavataan.

      • vastausjulistajalle

        Mitkä epäkohdat? Kaikki hänen tekemät valitukset on hylätty. Kaikki on mennyt ihan lakien mukaisesti. Jos ei, niin hänen valituksensa olisivat menneet läpi ja nyt ne eivät ole, vaan kaikki on hylätty. Kyllä kaikki nämä kalastaja Nyströmin tekemät valitukset ovat maksaneet kaupungille paljon, kaikki ylimääräinen työ, viivästykset, kaupungille tulevat maksut jne. puhutaan kyllä suurista summista. Kysymys on kyllä siitä mitä viranomainen tekee ja viranomaiset ovat toimineet ihan oikein. Kyllä tässä on noudatettu demokratia, lakia ja asetuksia. Muuten Nyströmin valitukset olisivat menneet läpi. Kalastaja on leikkinyt juristia.


    • EhdokasKiikarissa

      Onko Rolf valmis ajamaan myös luontoasioita?

    • Nääsnääsnäinon

      Kallis mies tuo R Hangolle, mutta onneksi päästään kohta pulikoimaan hienoon kylpylään; aivan uskomatonta ollakseen totta, että meillä on uusi loistelias kylpylä Hangossa ! Ja tuo R:n " rohkeus " on kaikkea muuta kuin rohkeutta !
      Torilla, ei kun kylpylässä tavataan !

      • tottapuhut

        Minäkin odotan, että pääsen pulahtamaan uuteen kylpylän altaaseen. Odotan myös innolla pääsyä heidän terassille. Minäkin sanon: Kylpylässä tavataan!


      • dåre-åke

        kan du simma?


    • vastusdåre-åke

      Kyllä! Osan uida.

      • dåre-åke

        koira eller sammakko?


    • julistaja

      Rolf Nyströmin valitukset eivät ole tuoneet Hangolle kuluja. Fakta.

      Hänen valituksensa siitä, että pöytäkirjaa liitteineen ei joulupyhinä ollut luettavissa hylättiin. Ei ole hylätty muita lakitupaan tehtyjä valituksia.

      Viimeeksi hallitus hylkäsi hallitukselle itselleen tehdyn valituksen päätöksestään vedoten, ettei oltu tehtykään päätöstä vaan vielä valmistellaan, vamistellaan ja valmistelusta ei saa valittaa.

      Monet muut virheelliset toimenpiteet tässä prosessi odottavat tuomiotaan, joka tulee äänestäjiltä. SDP on umpimätä, siitä ei pääse mihinkään. SDP:lle on esimerkiksi ihan OK, vaikka SPA:n altaassa on niin syvää, ettei sinne uimataidottomilla lapsilla ole mitään asiaa. Ihan sama heille.

      Tehtaanniemen prosessissa on ainakin viisi asiaa, joita ei ole hoidettu till punkt och pricka, kuten kaupunginjohtaja toistelee.

      SDP ja RKP tulevat pettymään vaalitulokseen ja roimasti. Ennuste.

    • julistajalle

      Ottaisit yhteyttä kaupunkiin ja kysyisit minkä verran kalastaja Nyströmin valitukset ovat maksaneet. Fakta on, että ovat maksaneet erittäin paljon. Kaikki kalastaja Nyströmin tehdyt valitukset ja toimeenpanokiellot on hylätty. Olisi ihan paikallaan jo siirtyä elämässä eteenpäin.

      SPA ei ole lasten leikkipaikka ja hyvä niin, ettei tarvitse mennä uimaan huutavien lasten kanssa.

      Ja mitä vaalitulokseen tulee epäilen, että yhteen asiaan jämähtänyt jääräpää ei puolueiden tulosta paljon hetkauta. Suurin osa kaupungin asukkaista ajattelevat kaupunkia kokonaisuutena ja mitä on kaupungille hyväksi. Ei sitä mitä yksi yhteistyökyvytön valittaja huutaa.

      • kukintyylillään

        nimimerkki julistajalle, kovin ovat sinun ajatukset fiksantuneet kalastajan tekemisiin ja tekemättömyyksiin. Siellä on huonojen vaihtoehtojen SDP-läisten ja RKP-läisten lisäksi hyviä vaihtoehtoja puolisen sataa. Kalastajan listalla on pari tosi hyvää, esimerkiksi insinööri Autero. Vihreissä on molemmat Sarojärvet erinomaisia vaihtoehtoja. Vasureista Grahn on osoittanut olevansa paljon paljon enemmän kuin Li Andersson tai Arhinmäki konsanaan. Persuje Pera on mitä parhain. Kristillinen Outi on parempi ja pätevämpi kuin kukaan perusturvassa tällä hetkellä jne jne.

        Nysrömin osalta voin sanoa, että hänen patsas tulee torille paljon aikaisemmin kuin kenenkään demarin patsas. Rolle pelasti Hangosta sen mitä pelastettavissa vielä oli, henkitoreissa olevan demokratian.


      • dåre-åke

        tuleeko siitä näköispatsas?


      • Eiikinäenää

        Rollen aiheuttamat kulut: saamatta jääneet kiinteistöverot ja hankolaisilta jäänyt pois kahden vuoden ajaksi uimamahdollisuus.
        Mitä hyötyjä Rollen näkökulmasta on ollut pitää Tehtaanniemeä rakentamattomana? Ei tuloja, ei turismia lisäävää toimintaa, ei palveluja hankolaisille. Että onnea vaan meille hankolaisille Rollesta. Mitähän mahtaa seuraavaksi keksiä...


    • päivänvitsi

      Insinööri Autero, taisi olla päivän vitsi. Kysyppä Helkaman työntekijöiltä mitä mieltä ovat. Sarojärvet vähän liian vihreitä. Grahn ja Outi ovat liian paljon kukkahattutätejä, mutta muuten hyviä vaihtoehtoja. Mutta onhan siellä moni muu, joka sopii paremmin tehtävään kuin Rolle Nyström.

    • Rolfeliini

      Luuletteko, että kalastajalta itseltään oikeasti tulee ulos kaikki ne mielipiteet ja oikaisuvaatimukset? NO WAY! Hangonkylän oma Nuuskamuikkunen on PepeTapsaMarkkuPekan ikioma äänitorvi joka tottelee isäntiään kyseenalaistamatta!

    • Lisätietoakaipaava

      PepeTapsaMarkkuPekan ei ihan kaikki aukea?

      • pitkäkatulainen

        Samaa mieltä. Tähän pitäisi saada nyt täsmennystä.


    • Jomppa46

      Rolle on idiootti.

    • JouksupoikaRolle

      Rolle on näiden henkilöiden juoksupoika

    • ruskeakieli

      Juokseeko Koli ja Sundström siinä uudessa ryhmässä ja?

      • Anonyymi

        ne juoksee AA ryhmässä vuoroperään


    • OSandell

      Kolin ja Nyströmin kustannukset kaupunkilaisille?

    • jurikinniin

      Rollen tekemät valitukset tulevat nousemaan arvoon arvaamattomaan, kun niiden pohjalta syntynyt kansanliike tulee aiheuttamaan SDP:lle roiman vaalitappion. Sellaista elämä on kansanvallassa. Rolle voittoon!

    • jurikinniinlle

      Rollen tekemät valitukset on mennyttä aikaa, siirtykää hyvät ihmiset jo tulevaisuuteen. Luin jostain, että ryhmän nimi on Hanko 2016, joka hyvin kuvaa ryhmän jämähtäminen paikoilleen. Nythän eletään vuotta 2017. Rolle ei varmastikaan saa mitään aikaiseksi vaikka pääsisi valtuustoon, Koli on ollut mukana vuosikaudet eikä hän ole saanut mitään aikaiseksi, vaan viivytellyt päätöksiä.

    • proRolle

      Ehdotus - Tehdään sopimus muiden puolueiden kesken - ja vaaditaan Rollea valtuuston puheenjohtajaksi. Hän on jo eri yhteydessä asettanut itseään muiden yläpuolella - puheenjohtajana hän joutuisi kantamaan vastuuta (ja kunnallislakia hän on jo lukenut).

      • RolleTroll

        Kaupunginjohtaja Rollen juoksupoikana ????? Olisipa jotain. Rollehan kaipaa muutoksia - hänhän on syyttänyt Kaupunginjohtajaa niin monta kertaa jonkun Juoksupojaksi, ja nyt olisi oma sellainen !!! Melkoinen muutos.....


      • asuntoministeri

        Kuuron puhetta. Paremmilla korvilla kuulee paremmin.


    • SuneÖ

      Onko Rolfia ehdotettu nyt kaupunginhallituksen puheenjohtajaksikin? Kavanderista pormestari?

    • Anonyymi

      Vuosikymmeniä tehtaanniemi toimi vain kaljottelijoiden pissapaikkana. Mitään viihdyttävää siinä ei ollut, kaamea rakennus töhtyineen. Nyt on siistit rakennukset, alueen arvo on noussut, koko ranta-alue radan merepuoleisella alueella on noussut arvoalueeksi
      Hyvä näin. Radan tuolla puolen asuvat eivät juuri käy tällä puolella, korkeintaan 1-3× vuodessa, huviautoilijat käyvät pyörähtämässä ja ihan turhanpäiten...roxx on paikka jossa sakkia käy, hatunnosto heille. Mistä nämä narisijat oikein ilmaantuu? Ja mistä naristaan? Ranta on edelleen käytössä, sen kun tulette harppomaan. Mutta eipä näy, itse kuljeskelen lähes joka pv tässä itäsatamassa, siksi tiedän mitä täällä tapahtuu.
      Arvokiinteistöjä vaan lisää tänne, kyllä mahtuu. Ihmeellisiä otuksia nuo jarruttajat ja valittajat, keltä tämä nyt on poissa ja mitä on poissa kun spa takennukset tehtiin? Maisema parantui, imago nousi, saan käydä polskimassa joka pv, kuten käynkin. Kadeko on vai mikä, häh?

      • Anonyymi

        Asiaa! Hangonkyläläiset valittaa! Mitä ****vettiä se kaupungin toisella laidalla asuville kuuluu mitä toisella laidalla tehdään!

        Se tekee joka omistaa maan! Hanko ei ole änkyröiden yhteisomaisuutta!


    • Anonyymi

      Taitaa huono mieli olla ihan syntymälahja...katsopas peiliin, siellä se huonon mielen aiheuttaja näyttäytyy...tunnistatko?
      Taitaa olla niin että kun pussin pohjalla ei ole mitään niin ei sais olla muillakaan.

    • Anonyymi

      Ei tullut uimahallia, ei tullut hotellia. Rolle yritti pitää hankolaisten puolta. Kiitos Rolle.

      Demarit ja ruotsalaiset päättivät muuttaa Tehtaanniemen asuntoalueeksi. Se ei lisää väen määrää, mutta heidän perusteluna on ollut kusipuskien jalostaminen. Vapaa-ajan käytössä olevien asuntojen jälkipolvi taitaa edelleen kuseskella rantapuistossa. Ei se siitä miksikään muuttunut puheista huolimatta. Puheet on puheita, mutta hankolaiset muuttavat pois, kun palvelut ei parane ja poliitikot kuseskii kintuille ja omaan puuroon.

      Puheet jatkuu, kun demari-nousiainen puolustelee Cedercreutzin suunnittelemien itäsaksalaityylisten kasarmien ulkoasua sillä, että useammilla on varaa näin ankeisiin rakennuksiin. Hei haloo, onko muumit jääneet viidennelle väylälle? Jos asuntojen suuruus on 78 m2 ja hinta luokkaa 7000 euroa/m2, niin se tekee, että asunnon hinta on puoli miljoonaa euroa huolimatta siitä, onko rakentamisen tyyli tai laatu mitä tahansa. Siinä siis Hangon demareille sopia asumiskohteita. ?

    • Anonyymi

      Kyllä nusunkin nenä valkenee, kun seuraavissa vaaleissa valitaan yli puolet sitoutumattomia valtuustoon. Pitkät listat ehdokkaita, niin asia on varma. Ei kukaan halua enää hiekkalaatikkoleikkejä leikkiviä demareita ja rkp-läisiä johtoon. Ei kukaan. Ne on nähty ja tulokset kertoo puolestaan. Katsokaa väkiluvun kehitystä, katsokaa lainakannan kehitystä, katsokaa veroäyriä, katsokaa yrittäjien antamia arvosanoja, katsokaa kaupunginjohtajan kommentteja. Turismia pitäisi kehittää, mutta ei ole hotellikapasiteettia eikä tule, Missä turistit nukkuvat? Missä? Teltoissa?

      Kenen puolella seisot? Ei tälläinen peli ole sitä, mitä kannattaa ainakaan jatkaa. 8000 asukkaan kylä ei tarvitse politiikkaa vaan asioiden hoitamista. Helsingistä ohjatut puolueet ovat kuin ay-liikkeen paikallinen sopiminen, Sitä ei ole. Siksi TESseistä halutaan eroon. Sama koskee Hangon valtuuston ryhmäpäätöksiä, jossa puolueiden jäseniä pakotetaan ja kiristetään äänestämään tietyllä tavalla. Siitä halutaan eroon. Goodbye tärkeilijät! Koulukiusaajatkin ovat ressukoita. Sellaisia ne äänestyksissä kiristävät puoluepomotkin ovat. Sanelu ei ole demokratiaa. Vapaasti ajattelevat ja äänestävät sitoutumattomat tuovat autuuden. Tulokset on nähty. Oletko nähnyt vai elätkö unessa?

    • Anonyymi

      demarit on hangon syöpä
      T:turtapalli

      • Anonyymi

        Totta turiset Turta.
        Sitoutumattomille paljon ehdokkaita vaaleihin ja äänestämään. Ei ole muuta mahdollisuutta saada Hanko nousuun.


    • Anonyymi

      Nyt on Rollea loukattu . Denis sanoi, ettei Rolle ymmärrä kaavoitusprosessia. Rolle teki valituksen asiasta. Voi hellantuuttelis sentään. Kuinka kehdataan Rollea noin moittia ! Rolle on kovis ! Estänyt monta rakennushanketta viime vuosina.

      • Anonyymi

        Ja mitä vielä. Eräässä FaceBook ryhmässä kehoitetaan politikkoja siirtymään pois hiekkalaatikosta ja ajamaan Hankolaisten asioita. Voi nyt sentään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä vielä. Eräässä FaceBook ryhmässä kehoitetaan politikkoja siirtymään pois hiekkalaatikosta ja ajamaan Hankolaisten asioita. Voi nyt sentään...

        Haloo! Siinähän on kyse kaupunginjohtaja Strandellin käyttäytymisestä, joka on sentään kunnan ylin viranhaltija, jonka tehtävänä on edustaa Hankoa olla edustava ja käyttäytyä myös sen mukaisesti. Kuvittele sitä, jos Helsingin tai Turun kaupunginjohtaja haukkuis valtuutettuja tai lautakuntia tai vaikkapa kunnan asukkaita kuten Strandell, niin ei kyllä moneen ehdi laske ennen kuin mono osuu persuuksiin!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haloo! Siinähän on kyse kaupunginjohtaja Strandellin käyttäytymisestä, joka on sentään kunnan ylin viranhaltija, jonka tehtävänä on edustaa Hankoa olla edustava ja käyttäytyä myös sen mukaisesti. Kuvittele sitä, jos Helsingin tai Turun kaupunginjohtaja haukkuis valtuutettuja tai lautakuntia tai vaikkapa kunnan asukkaita kuten Strandell, niin ei kyllä moneen ehdi laske ennen kuin mono osuu persuuksiin!!

        Unohdit nimet Koli ja Nyström. Hiekkalaatikossa on useimmiten enemmän kun yksi. Toilsaalta, mieluimmin näen Strandell Hangon Kaupungin ylin viranhaltijana ja edustajana kun mainitut muut henkilöt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdit nimet Koli ja Nyström. Hiekkalaatikossa on useimmiten enemmän kun yksi. Toilsaalta, mieluimmin näen Strandell Hangon Kaupungin ylin viranhaltijana ja edustajana kun mainitut muut henkilöt.

        Strandell tekee hyvää työtä! Hänen myötä kaupungin velkaantuminen taittui, ja ennen viime vuotta on ollut peräkkäin useita plusmerkkisiä tilinpäätöksiä, ainoana poikkeuksena siis viime vuosi jolloin tehtiin samalla suuria tulevaisuuden investointeja alikulkutyömaan yhteydessä.
        Kaupungin velat on tehty ennen Strandellia, eikä niitä ihan hetkessä makseta pois, Strandell on nyt kuitenkin onnistunut kääntämään suunnan.
        Laahausankkurit Koli & Nyström tulevat kaupungille kalliiksi mutta kai se menee niin että jokaisella on ristinsä kannettavanaan. En jaksa ymmärtää ketkä heitä äänestävät.
        Go Denis!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haloo! Siinähän on kyse kaupunginjohtaja Strandellin käyttäytymisestä, joka on sentään kunnan ylin viranhaltija, jonka tehtävänä on edustaa Hankoa olla edustava ja käyttäytyä myös sen mukaisesti. Kuvittele sitä, jos Helsingin tai Turun kaupunginjohtaja haukkuis valtuutettuja tai lautakuntia tai vaikkapa kunnan asukkaita kuten Strandell, niin ei kyllä moneen ehdi laske ennen kuin mono osuu persuuksiin!!

        Minä en Rollen housuissa puhuisi käyttäytymisestä mitään! Seurasitko edes kyseistä valtuuston keskustelua netissä, siis siitä josta Rolle nyt on valittanut? Tuskin!
        Rolle siellä jankutti asian vierestä ja yritti hämätä jauhamalla Roxxin kohtalosta, vaikka käsittelyssä ollut asia ei liittynyt Roxxiin ja Itäsataman kaavaan mitenkään, johon siis kaupunginjohtaja kommentoi ettei Rolle ymmärrä mistä on kyse. Saattoi toki ymmärtääkin mutta ainakaan ei ollut ymmärtävinään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en Rollen housuissa puhuisi käyttäytymisestä mitään! Seurasitko edes kyseistä valtuuston keskustelua netissä, siis siitä josta Rolle nyt on valittanut? Tuskin!
        Rolle siellä jankutti asian vierestä ja yritti hämätä jauhamalla Roxxin kohtalosta, vaikka käsittelyssä ollut asia ei liittynyt Roxxiin ja Itäsataman kaavaan mitenkään, johon siis kaupunginjohtaja kommentoi ettei Rolle ymmärrä mistä on kyse. Saattoi toki ymmärtääkin mutta ainakaan ei ollut ymmärtävinään.

        joko on selvitetty paljonko kavanderin mäkkäri jahti tuli maksamaan kaupungille vai maksaako hän sen omasta pussista..muahahaha ai demari maksais aiheuttamansa vahingon itse,katso kaupungin taloustilannetta niin vastaus löytyy sieltä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Strandell tekee hyvää työtä! Hänen myötä kaupungin velkaantuminen taittui, ja ennen viime vuotta on ollut peräkkäin useita plusmerkkisiä tilinpäätöksiä, ainoana poikkeuksena siis viime vuosi jolloin tehtiin samalla suuria tulevaisuuden investointeja alikulkutyömaan yhteydessä.
        Kaupungin velat on tehty ennen Strandellia, eikä niitä ihan hetkessä makseta pois, Strandell on nyt kuitenkin onnistunut kääntämään suunnan.
        Laahausankkurit Koli & Nyström tulevat kaupungille kalliiksi mutta kai se menee niin että jokaisella on ristinsä kannettavanaan. En jaksa ymmärtää ketkä heitä äänestävät.
        Go Denis!

        Hangon kaupunki on Suomen vekaisin kunta konsernivelkoineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hangon kaupunki on Suomen vekaisin kunta konsernivelkoineen.

        Velat on tehty ennen Strandellia, nykyinen johto hoitaa hommaa hyvin!


    • Anonyymi

      1) Sitoutumattomat valtuustoon, niin kaikki on paremmin.
      2) Nauttiiko Strandell valtuuston luottamusta?

      • Anonyymi

        Nauttiiko Sitoutumattomat Hankolaisten luottamusta ??? Tarkista Nyströmin ja Kolin äänimäärät viime vaalilla, helppoa vetää johtopäätöksiä. Kyllä Hankolainen tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauttiiko Sitoutumattomat Hankolaisten luottamusta ??? Tarkista Nyströmin ja Kolin äänimäärät viime vaalilla, helppoa vetää johtopäätöksiä. Kyllä Hankolainen tietää.

        Nyström & Koli 179 ääntä yhteensä! Hyvin edustavat Hankoa NOT! 😁😆


    • Anonyymi

      Seuraavaan vaaliin sitoutumattomien pitkä lista. Ei vain Koli ja Nyström, vaan ainakin 20 ehdokasta. Se on ainut tapa pelastaa Hanko. Demareiden ja rkp:n hiekkalaatikkoleikit on nähty. Tuloksena Suomen velkaisin kunta ja tappiota tänäkin vuonna miljoonissa laskien.

    • Anonyymi

      Hyvä Rolle. Toivottavasti Rolle saa ensi vaaleihin sitoutumattomien listalle 20 ehdokasta, niin saadaan valtuustoon parempaa päätöksentekokykyä.

      • Anonyymi

        Rollen lista (2 ehdokasta) osoittaa ettei Rollen harjoittama politiikka on ollut Hankolaisten mieleen. Annetuista äänistä 3894 sai Hanko 2016 117 ääntä. Toinen tippui ulos, toinen 7 äänen turvin sai paikan..... Eli, ellei yhteistyö muiden kanssa käy, niin Rollella on ainoastaan yksi mahdollisuus jäljellä = valituksien tekoa.


    • Anonyymi

      Keneltä hankolaiselta se on pois jos tätä joutomaata täällä itäsatamassa hyödynnetään rakentamalla ja siistimällä ympäristöä... kenen oikeuksia tässä loukataan? Eihän tällä puolella hankoa käy juuri kukaan kun alkokin on silläpuolella rataa... siis aina jauhetaan tuota soopaa että hankolaisten asialla... joku äijäsakki on keksinyt tuopin ääressä tän slouganin... voi jumankekka teitä... ja sit tämä urputtaa hankolaisten oikeuksien puolesta... jos joku penninvenyttäjä kadehtii niin sit kadehtii.. vaikka ei kannattais koska rakentamisen myötä tämän itäsataman asuntojen arvo on noussut, myös minun kämpän arvo... että tälleen

      • Anonyymi

        amen


      • Anonyymi

        ...että saako naapurin tontille rakentaa? Olisin voinut veloittaa miljoonan, mutta annoin kaverille kymppitonnilla... se on kova, nimimies Helsingistä ja nyt minun kaveri... ainakin sanoi niin... muutetaan kaava sitten jälkeenpäin, kyllä se siitä,... kyllä ne mummot äänestää ihan niinkuin niille sanotaan, viedään homma läpi... jotain pientä positiivista, vaikka käsidesiä... me hoidetaan makkarat Vuorikadulla... ei ne kauan vihottele... se on jo päätetty kauan aikaa sitten... laitetaan omat miehet paikoille, että menee oikein...


    • Anonyymi

      Huono homma ettei tämä valitusprocessi ollut tiedossa kuntavaalien aikana. Olisi voinut vaikuttaa äänimäärään.

      • Anonyymi

        äänimäärään... nostavasti?

        Asiat on asioita. Asioiden hoitaminen on asioiden hoitamista. Politikointi on politikointia. Miksi poliitikoille on annettu valta päättää kunnan rahoista? Eikö ne vois pelata ihan omaa monopolia Hangethe sport centerissä ja annetaan virkamiesten hoitaa Hangon asiat.


    • Anonyymi

      Paavo ja esko voivat vielä junailla hangon venäjän gibralttariksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe