Jeesuksen juutalainen valtakunta parasta ihmisille

Tunnetko_Raamatun

Raamatussa kerrotaan Jeesuksen juutalaista valtakunnasta ja Jeesus Herrana ja Kuninkaana Jumalan valtakunnassa ja Isän Jumalan oikealla puolella omistaen kaiken vallan. Jeesuksen hyvyys osoitettu Raamatun todistuksissa ja samoin rakkautensa suuruus ristin kuoleman kautta kaikkia ihmisiä kohtaan vaikka Israelin juutalaisille evankeliumi annettiin aikanaan ensisijaisesti. Jumala hyvyydessään juutalaisuuden kautta tahtoo Jeesuksessa pelastuksen toivon antaa kaikille ihmisille ja samoin kansakunnille, mutta edellyttää parannuksen tekemistä ja Niiniven parannuksesta Jeesus opettanut ja samoin apostoliensa toimista kun aloittivat tehtävänsä Jeesuksen seuraajina. Raamatussa kerrotaan lähitulevaisuudessa tapahtuvista asioista, ja tärkeä kaikkien ihmisten ymmärtää, mitkä asiat Jumalasta ja mitkä tämän maailman vihan viinipuusta ja maan kuninkaista.

19

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunnetko_Raamatun_

      Raamatussa esitetty Jumalan ja Jeesuksen vastustajana tämän maailman ruhtinaan joukot pahuuden henkivaltoina ja sitoneet ja pyrkivät ihmisiä sitomaan valheisiin ja vihaan Jumalaa ja Jeesusta ja Raamatun ilmoitusta ja hyvää rakkaudellista pyhää evankeliumia ja totuutta vastaan. Raamatussa kerrotaan kuinka pahuuden henkivallat vaikuttavat sodomalaisuutta ja maailmallisuutta ja huonot hedelmät valheellisuutta ja ahneutta ja vihaa ja petollisuutta ja haureutta ja vääristynyttä seksuaalisuutta ja välinpitämättömyyttä lähimmäisistä ja totuudesta, mikä esitetty Raamatussa, sillä pyhissä kirjoituksissa esitetään Jumalan tahto hyvänä kaikkia ihmisiä kohtaan ja annettu Jeesuksen ja juutalaisuuden ja evankeliumin kautta. Raamatussa esitettään totuus Jumalan luomisesta tämän meidän planeetan ja aurinkokuntamme suhteen ja samoin ihmisen ja eläinten ja kasvien ja atomien suhteen, ja valheen isän joukot pyrkivät sen kiistämään ja kumoamaan valheellisen evoluutioteorian ja myös muiden valheellisten teorioiden kautta.

      Pahuuden henkivallat vihaavat myös erityisesti Raamatussa olevia Jumalan antamia totuudellisia profetioita laittomuuden salaisuudesta sillä osoittavat kuinka pahuuden henkivallat koettavat estää Jumalan hyvän juutalaisen evankeliumin menestymistä tässäkin ajassa ja tulevaisuudessa. Samoin pahuuden henkivallat pyrkineet tuhoamaan juutalaiset kuten natsit siihen pyrkivät Euroopassa ihan lähimenneisyydessä ja samaan pyrkivät myös Israelin juutalaisvaltion tuhoamiseen pyrkineet Lähi-idän valtiot, kun Israel itsenäistyi holokaustin jälkeen, ja tässä meidän ajassa myös tätä samaa pahuuden henkivaltojen vihaa ja valheita myös, kuten nähdään ajassamme pyrkimykset kiistää juutalaisten yhteys Jerusalemiin ja Israelin luvattuun maahan, vaikka jo neljä vuosituhatta sitten Aabrahamille ja Iisakille ja Jaakobille ja Moosekselle viisisataa vuotta myöhemmin annettiin selvät iankaikkiset lupaukset siihen luvattuun maahan ja Jerusalem siinä maassa keskeisenä Jumalan kaupunkina ja tästä syystä juuri pahuuden henkivalloille niin tärkeä pyrkiä tämä totuus kiistämään ja esittämään toisenlaista valhetta sen sijaan.

      Jumalan profetioissa hyvin selvästi esitetty Israelin maanpakolaisuudesta ja sen jälkeisestä takaisin kokoamisesta, kuten nähdään käyneen juuri tässä lähihistoriassa ja myös olevan, toki hyvin vaikeassa tilanteessa johtuen vihasta Israelia ja juutalaisia kohtaan Lähi-idässä laajasti ja myös laajemmin koko maailmassa ja siten esiintyen, että tuetaan Israelin ja Jerusalemin jakamispyrkimystä ja tämäkin hyvin selvästi esitetty Jumalan profetiana Raamatussa edeltä ja jokainen voi sen tahtoessaan tutkia ja myös siten olla Jumalan ystävänä Israelia ja juutalaisia tukemassa tässä asiassa ja vastustamassa pahuuden henkivaltojen valheellisia esityksiä ja Israelin juutalaisvaltion tuhoamis- ja jakamispyrkimyksiä, kuten ne nähdään hyvin selvästi tässä meidän ajassamme. Samoin Jumalan vastustaja pyrkii vastustamaan Jumalan hyvän tahdon esillä olemista selvästi ajassamme seksuaalisuudesta ja luomista ja ihmisen osasta kunnioittaa ja kiittää Jumalaa Jeesuksen nimessä, kuten juutalaisuudessa esitetty selvästi Raamatun evankeliumissa ja pelastuksemme vain juutalaisuudesta mahdollista todellisuudessa.

      Pahuuden henkivallat vihaavat myös totuutta laittomuuden salaisuuden esittämisestä ja siihen liittyy pedon merkin tuleminen ainoana maksuvälineenä lähitulevaisuudessa, sillä tahtovat eksyttää kaikki ihmiset ja kansat hyväksymään Jeesuksen vastustajan väkevä eksytys ja Raamatun Ilmestyskirjassa Jumalan antaman profetiana tämä esitetty hyvin selvästi ja tapahtuu ajassamme tätä selvästi vaikka vielä ei muutamaan vuoteen pedon merkki tulekkaan vaan ensin Jumalan evakeliumi julistetaan kaikille kansoille hyvin selvästi, toki ihmiset asiaa tutkimattomana eivät tätä tule ymmärtämään eikä parannusta kaikki tule tekemään vaikka kaikki hyvin selvästi esitetty Raamatussa ja tutkimalla ja anomalla Jeesuksen nimessä annetaan totuus tämän ymmärtämiseen ja Jumalan tahdon tekemiseen omassa elämässään ja tämän evankeliumin menestymisen lisääminen myös omass perhepiirissä ja kansakunnassa ja koko maailmassa. Pahuuden henkivallat pyrkivät vastakkaista näkemystä esittämään voimakkaasta ja käyttävät myös pahuuden keinojaan Jumalan sallimuksien mukaan Jumalan pyhiä vastaan. Näin myös nähdään ajassamme tapahtuvat ja holokausti tästä ihmiskunnan pahimpana rikoksena hyvä esimerkki, mutta pahempaa edessä, sillä hävityksen kauhistuksesta esitetty niitä kohtaan, jotka eivät ota pedon merkkiä eikä hyväksy pahuuden henkivaltojen valtakunnan epäjumalanpalvelusta, kuten Raamatussa edeltä meille kerrotaan hyvin selvästi.

      • Raamattu_on

        Raamattu on tärkeä tuntea Jeesuksen Hengessä.


    • laittomuus


      Juudas on Lain poika, lakiliitossa.
      Laki on Jumalan Sana.
      Jumala ja Sana ovat yhtä. Juudas on siis Jumalan poika.

      • Jumalan_valinnasta

        Jeesus on Juudan Leijona ja pelastuksen ainoa todellinen toivo kadotuksen sijaan.


    • PasiToivonen
      • ääniPasille

        Tosi kiva, Pasi, että kommentoit tällekin palstalle. Olen joskus lukenut juttujasi kristittyjen osiosta. Oikein piristäviä. Tänne ne sopivat vielä paremmin, joten voisitko jatkossa kommentoida enemmän tänne? Olet suorastaan puuttuva lenkki tämän palstan vakiohahmojen joukossa.


      • shaahikin

        rakasti maatansa...


      • pinochetOliOikein

        oikeudenmukainen oikeistolainen...


      • Annetaan_suuta

        Pojalle Jeesukselle, sillä on otollista ja soveliasta. Jumalan kiittäminen on juutalaisuutta.


    • Viisaat_voittavat

      Herran Jeesuksen pelko on viisauden alku jokaiselle ihmiselle ja tärkeää juutalaisille ja Israelille. Samoin rakkaus Israelin Herraa Jeesusta kohtaan se sopivin sydämen asenne jokaiselle juutalaiselle ja Israelille ja samoin kaikille ihmisille koko maailmassa, ja näin voi siunata Israelia Jeesuksen nimessä ja Hengessä ja tätä Isä Jumala tahtoo monissa vaikuttaa ja antaa Pyhästä Öljypuusta sen hyvän voiman rakastaa Jeesusta ja parasta kaikille ihmisille varmuudella. Jeesus opettaa Raamatussa viisaista tässä meidän ajassa, sillä lähellä on tulemuksensa ja siihen liittyvät asiat ja niistäkin kerrotaan Raamatussa eli Jumalan pyhässä ilmoituksessa ja nimenomaan myös meidän ajan ihmisille ja hyvää juutalaisuutta rakastaville ja Jumalan siunausta itselleen toivoville. Jeesuksen ristin ja hyvän evankelumin ymmärtäminen on viisautta, sitä parasta tietenkin.

      • Immanuelista

        Jeesus on osoittanut sen suurimman rakkauden Israelia ja koko maailmaa kohtaan, halleluja, amen.


    • PasiToivonen
      • Ei ole olemassa mitään pahaa juutalaisuutta, mutta kristinusko on pahennukseksi.

        Kuka tahansa voidaan saada näyttämään pahalta, jos sitä saarnataan vuosituhansia, ja sillä peitetään oma pahuus.

        Kansoissa voi olla yksittäisiä ns. pahoja ihmisiä, mutta ei se ole koko kansan syy.


      • Hyvä_on_hyvää

        Jeesus ja Israelin juutalaisvaltio on hyvää juutalaisuutta, sillä Jumalan tahto toteutuu näissä molemmissa, toki Israelin juutalaisten kohdalla vajavaista, sillä vielä ei Jumalan Pyhän Hengen vuodatus ole täydellistä rakkauden sinettiä vaikuttanut koko kansassa. Koko Israel on pelastuva Jeesuksessa, sillä hyvä paimen tullaan tuntemaan hyvästä hedelmästään.


    • ValheetPaljastuvat

      Parasta ihmisille on se, ettei hyökkää alkuperäisasukkaitten eikä muitten maitten asukkaitten valtioihin eikä murhaa niiden asukkaita täsmäasein.
      Eikä varsinkaan murhaa lapsia, se on brutaalia, epäinhimillistä toimintaa.
      Siitä on usko kaukana ja näitähän on tapahtunut ja todistajia on. Toisen maailmansodan voittajavaltioitten tekemistä törkeistä valheista ja väärennöksistä on myös todisteita.

      • Historiassa_pahaa

        Toisessa maailmansodassa Saksan toiminta todella pahaa, samoin myös monet valtakunnat pyrkivät Israelin tuhoamaan sen jälkeen, vaikka Jumala itse vaikutti juutalaisten paluun omaan luvattuun maahansa ja näin osoitti sen suuren uskollisuutensa valitsemalleen kansalle. Valitettavasti ihmiset voivat kapinoida Jumalan tahtoa vastaan moninaisesti.


    • Siunausta_kaikille

      Siunausta kaikille ihmisille Jeesuksen juutalaisen valtakunnan kautta ja evankeliumi tarkoittaa hyvää juutalaista ilmoitusta kaikille ihmisille. Jeesuksen uskollisuus voidaan ymmärtää Israelin juutalaisvaltion uudelleen syntymisestä omaan luvattuun maahansa ja Jerusalemin hallintaansa siirtymistä, sillä on suuren kuninkaan kaupunki ja Jumalan silmäterä ja maan napa myös. Jeesuksen valtakunnan valtaistuin on Jerusalemin yllä, kuten Jeesus nousi taivaaseen Öljymäeltä ja laskeutuu myös alas sinne lähitulevaisuudessa.

      Jordan antaa palestiinalaisille kansalaisoikeudet ja kansalaisuuden ja tämän tietävät myös palestiinalaiset ja monien kannattaisi se vastaanottaa ja alkaa sen jälkeen myös siunaamaan Israelin juutalaisvaltiota Jumalan ja Jeesuksen tahdon mukaisena järjestelynä, sillä on sitä varmuudella ja Raamatussa tämä myös esille tuodaan selvästi. Israelin kautta Jeesuksen hyvä juutalainen evankeliumi on annettu kaikille kansoille ja ensin Israelille. Jokaisen ihmisen hyvä tuntea Jumalan evankeliumi ja samoin uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja näin uudistua hyvään Jumalan lapseuteen, missä ilo ja rauha ja vanhurskaus ja usko ja toivo ja rakkaus ja pyhitys totuudessa vaikuttavat hyvää hedelmää Jumalan lupauksen lapseudessa.

    • Jumalan_valtakunnasta

      Ymmärrätkö todella Raamatun tärkeyden? Jeesus on vielä Raamatun lähde ja Raamattu on todistus Jeesuksesta.

    • Tunne_Israelin_Herra

      Jeesus on Israelin Herra, ja Raamatussa Jeesuksen hyvät sanat, joiden mukaan jokainen ihminen tuomitaan ja samoin pelastuksen toivon saa uudestisyntyneet ihmiset ja pelastuksen, kun nimi pysyy Jumalan elämänkirjassa sen jälkeen, kun se nimi siihen kirjoitetaan, ja jokaista ihmistä kutsutaan nimellään Jeesuksessa juutalaiseen Jumalan Valtakuntaan ja Uusi Jerusalem on Jeesuksen valtakunta ja Jeesus on Juutalaisten Kuningas Isän oikealla puolella, amen, halleluja!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      344
      3601
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      233
      2203
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1722
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1617
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1454
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1149
    9. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      996
    Aihe