Millon Suomeen tulee yksityiset yliopistot?

dfghfh

En tule koskaan pääsemään haluamalleni alalle pääsykokeista läpi kovan tason vuoksi mutta minulla on runsaasti rahaa ja sukulaisilla lisää joten voisin hyvin maksaa tutkinnosta ihan reippaasti. Olisi ihan kiva jos Suomessakin olisi mahdollista pärjätä isolla rahalla jos sitä sattuu olemaan. Mutta eihän täällä kaappikommunistien takapajulassa tietenkään niin tule käymään...

15

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulijo

      Kun ei ole rahasta kiinni, niin varmasti ulkomailta löytyy yliopistoja, joille voit maksaa. Luulisin, että jo tuosta ihan rajan takaa Pietarista löytyy kaikki. Sieltä voit ostaa vaikka pelkän tutkintotodistuksen alalta kuin alalta.

      Sitä paitsi taitaa Suomessakin toimia joku maksullinen yliopisto, virolainen kait. Oliko se joku Helsinki Business School? Ehkä on muitakin.

      • dfghfh

        Muuten hyvä muttei tuo kielipää ole ihan parhaasta päästä ;)


    • uteliasvain

      Mille alalle sinä haluaisit? Just asking.

      Oletko aivan varma, että taso todella on niin kova? Esimerkiksi lääkiksiäkin suomesta löytyy ties kuinka monta. Ei se nyt aivan mahdttoman vaikeaa voi olla. Kauppiksia ja oikiksiakin riittää ja tekniikkaa voi opiskella myös monessa paikassa.

      Ei se lopulta kuin tahdosta, halusta ja ahkeruudesta kiinni ellet nyt jonnekin tosi marginaalijuttuun, kuten teatterikorkeaan pyri missä ratkaisee enemmän lahjakkuus.

    • Vaatiiperselihaksia

      Pääsykokeet ovat ihan syystä = alalle saadaan motivoituneet ja kyvykkäät opiskelijat. Se on ihan tason säilymisen kannalta hyvä asia, ettei ihan kaikki pääse kenellä on vain tarpeeksi rahaa.

      • niinpänii

        Juuri näin. Pääsykokeilla on tarkoituksensa. Heikkolahjaiset ja laiskat karsiutuvat armotta.

        Jos ei ole oppinut koulussa kieliäkään, ei opiskelusta tule mitään sen enempää Suomessa kuin ulkomaillakaan.


    • hurrurrruu

      no mutta eikö tämä ole parempi, pääsee helposti sisään, yhteiskunta maksaa ja ulkopuoliset saa tiputettua pakko harjoitelu vaatimuksilla ikiopiskelijoiksi winwin

    • money.man

      Itse pääsen lääkikseen sitten kun tulee korkeakoulu jolle voin maksaa. Ikinä en tule pääsemään pääsykokeista läpi se on ihan selvä. Mutta olen ihan varma, että selviän opinnoista kyllä. Nyt vaan nopeasti puuhaamaan tänne Suomeen ihan kunnon yksityistä yliopistoa.

      • apuaapua

        Opinnoista saatat selvitä, kun ne sovitetaan sellaisen suorituskyvylle, joka ei pääse edes normaaleista pääsykokeista läpi. Mutta minä en sinun potilaaksesi uskaltaisi tulla.


    • 67878

      Moniin maailman huippuyliopistoihin on vaikea päästä, vaikka ne ovat kalliita. Suomessa on kuitenkin mielestään yliopistotasoisia tutkintoja tarjoavia organisaatioita, jotka eivät opiskelijoita valikoi paljon muuten kuin maksukyvyn perusteella. Ota vain rohkeasti selvää. Tosin työmarkkinoilla tiedetään kyllä näiden tutkintojen keveys verrattuna oikeiden yliopistojen eliittialojen koulutukseen pääsykoeapparaatteineen.

    • hildamariaana

      Meillä ei tarvita yksityisiä yliopistoja. Valtion yliopistoja on väkilukuun nähden todella paljon ja vieläpä ympäri maata melkein joka kuusen juurella. Kaikki lahjakkaat saavat opiskelupaikan.

      Yksityisiin yliopistoihin menisivät ja menevät, onhan niitä joku, vain sellaiset lahjattomat, joilla tai joiden vanhemmilla on maksukykyä mutta ei muuta. Siis sekundayliopistojahan sellaiset ovat. Mihin niitä tarvitaan?

      • Aivan_selvää

        Sekunda-akateemisille tietenkin.


    • nuori.miljonääri

      Komppaan aloittajaa. Itselleni opiskelu olisi todellisuudessa vain sisältöä elämään eikä mikään pakollinen suoritus jotta joskus pääsisi töihin, kun niitä ei periaatteessa tarvitsisi tehdä. Mutta motivaatio lukea vuosikausia pääsykokeisiin ja sitten tapella niistä harvoista paikoista motivoituneempia köyhiä vastaan on täysin olematon, kun voisi maksaa itsensä sisään vaikkapa 50k eurolla.

      • tee.se

        Avoimessa yliopistossa saat opiskella ihan vapaasti pientä maksua vastaan. Vaikka koko ikäsi. Sisältö elämään on sama.


    • Sannille_kiitos

      Yliopistouudistuksen myötä: a) yo-todistus on jatkossa se primääri valintaperuste yliopistoon. b)Pääsykokeiden tasoa tullaan myös laskemaan (varsin outoa) keräilyporukalle. Yhteenvetona a b. Heikko yo-todistus, niin ei mitään mahdollisuutta yliopistoon, vaikka miten pärjäisit ja loistaisit yliopiston pääsykokeissa. Pääsykokeisiin lukeminen ei silloin auta. Yksityinen yliopisto on silloin se reitti ja mahdollisuus, jos vain on lompakkoa riittävästi. Tällä systeemillä karsitaan vanhemmat ihmiset pois yliopistojen luentosaleista haisemasta. Uudistuksen myötä kaikki uudet sisäänotetut tulevat olemaan noin 18-20v ikäluokkaa. Onhan se nuorennusleikkaus.Katkeroituneita ihmisiä tulee olemaan runsaasti lähivuosina. Näkyy varmasti piikkinä itsemurhatilastoissa. Kiitos sinulle Sanni !

    • kaappikapitalisti

      Suomi on takapajula. Täällä myös katsotaan kieroon ihmistä jolla on omaa rahaa taskussaan, oli se sitten rehellisesti hankittua tai ei. Minulla jää ehkä kuukausittain ylitse 50-100 euroa tuloistani. Tämän vuoksi minua on jo haukuttu sijoittajaksi, rikkaaksi ja miljonääriksi. Ainakin näillä nimillä. Otan kohteliaisuutena, vaikka ihan noin hyvä tilanteeni ei todellisuudessa ole.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe