Jumala haluaa

Usko.lujilla

Että elämmä iloista elämää riemuiten kunnioittamalla herraa? Mitä jos on masentunut ja iloa ei saa mistään tai juuri mistään? Miksi on esim homoja sairaita jne salliiko Jumala ne vai onko niillä ollut niin huono tuuri että juuri nuo on perkele riivannut. Mitä jos on esim mikro penis ja sellaisen omistaja ei kyllä naista saa? Toiset nauttii parisuhteistaan kun ovat terveitä mutta toiset piilottelee puutteitaan ja joutuvat keksimään tekosyitä miksei ole akkaa johtuen esim sairaudesta tai homoudesta tai jostain muusta syystä! Sitten jos niitten kaikki pienet paheetkin on syntiä vaikka tupakointi tai kaljottelu yhdistettynä siihen että omaisi vielä nuo edelliset ongelmat niin miten helvetissä sellainen ihminen voi elää riemuiten onnellista elämää riemuiten jos lisätään jonon jatkoksi vielä esim. Työttömyys? Että eipä taida nallekarkit mennä tasan jos kaikilla jotka uskoo niin haluaa hyvää elämää. Mitään ei saa tehdä kaikki on syntiä ja jos on vielä yksinäinenkin niin eipä tämä maailma paljoa anna! Sama ku jouduttas jo väistämätöntä ja kärsis kunnolla ja hyppäis kaivoon kumminkin jo matkalla helvettiin ilman toivoa.

9

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nää_on_näitä

      Ihminen kuvittelee että Jumalalla on haluja:
      Ihan vain ajatusleikkinä. Kun on Kaikki Kaikessa, miten voi olla haluja.
      Eikö halu osoita jonkun puutteesta, miten halu voisi olla muuta kuin kuvitelmaa jonkin puutteesta. Jumalako olisi puutteellinen.

      Minun Jumalani on täydellinen ilman puutetta. Jokainen tietenkin on sidottu omaan käsitykseensä jota on syytä arvostaa, mutoinhan sitoutuisin puuteen ajatukseen.

      • maanpaska

        Kerropas jumalan tarve ihmisessä.


      • nää_on_näitä
        maanpaska kirjoitti:

        Kerropas jumalan tarve ihmisessä.

        Kysytkö miksi ihminen tuntee tarvetta Jumaluuteen.
        Minun käsitykseni Jumalasta on täydellinen rakkaus. Rakkautta haluan kokea, rakkaudessa elää, ihminen kun olen epäilykseni saa usein vallan ja unohdan luottamuksen.
        Raamatun sisältöä en lähde oikomaan ns. pienoisevankeliumi riittää. Jos jotain olisi sen ulkopuolella se olisi siinä mainittu.


    • Awun

      sorry vaan, mutta tuollaisella elämänasenteella ja uskomuksilla ei kukaan voi löytää/vetää puoleensa tyydyttävää elämää sen iloista puhumattakaan!

      • nää_on_näitä

        Anteeksiantoni on vilpitön, sanat ovat niin huonoja välineitä kommunikointiin

        ei kukaan? Tiedätkö jokaisen mielen.

        tyydyttävä elämä syntyy, kun hyväksyy merkityksen elämälleen, toisin sanoen kokee elämänsä merkitykselliseksi. Ilon jakaminen on hyvin merkitsevää, antoisaa
        minun mielestäni


    • PaskaaKustaMätää

      Iloitse jos saat lasin puhdasta juomavettä. Iloitse jos naapurissa lapset eivät näe nälkää. Iloitse kun näet oravien parittelevan. Näiden arki-ilojen jälkeen voit olla niin masentunut kuin lystäät koska se on elämää.
      Muista iltaisin kiittää ( korkeinta voimaa ) jos olet niin onnekas, että sinulla on joka päivä vessapaperia käytettävänä.
      Jos sinulla on koti tai edes yksi ystävä, olet koko maapallon mittakaavassa etuoikeutettu.
      Televisiolupaa ei tarvitse enää maksaa, et menetä laitetta köyhyyden takia. Olemme etuoikeutettuja, ymmärtäkää nyt se vitun kääpiökulliset ja muutkin epäkelvot kansalaiset. Paskaahan se on elo, ei voi mitään.

      • fiksutpärjää

        Eroaa kirkosta, niin jää vähän enemmän käteen.


    • 12___13

      "Mitä jos on masentunut ja iloa ei saa mistään tai juuri mistään?"

      Katse on silloin epäoleellisessa:

      "Ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Sillä henki on enemmän kuin ruoka, ja ruumis enemmän kuin vaatteet. Katselkaa kaarneita: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa, eikä niillä ole säilytyshuonetta eikä aittaa; ja Jumala ruokkii ne. Kuinka paljoa suurempiarvoiset te olette kuin linnut! Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa? Jos siis ette voi sitäkään, mikä vähintä on, mitä te murehditte muusta? Katselkaa kukkia, kuinka ne kasvavat: eivät ne työtä tee eivätkä kehrää. Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, kuinka paljoa ennemmin teidät, te vähäuskoiset! Älkää siis tekään etsikö, mitä söisitte ja mitä joisitte, älkääkä korkeita tavoitelko. Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan. Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa."
      Luuk. 12:22-31

    • Jeesuksella riittää sääliä ja myötätuntoa kärsiviä kohtaan, lukekaapa evankeliumeista miten Jeesus kohteli sairaita ja inhimillisen elämän ulkopuolelle joutuneita. Ja tuo Jeesus on sama tänäänkin, ei hän ole siitä mihinkään muuttunut kun hän maan päällä ollessaan paransi sairaita ja auttoi ihmisiä.

      Pullonkaulana vain nykyään on, etteivät ihmiset tänään halua laittaa luottamusta tähän Jeesukseen, ja on vähän ihmisiä, jotka neuvovat, että kuinka voi laittaa kuntoon
      suhteen Jeesukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe