Voiko olla totta..

Veroamaksava

Kihniön seurakunnat aikovat maksaa Pihlajalinnalle mamujen vuokrat, jotta nämä voivat jäädä asumaan lakkautettavaan keskukseen? ..mitä kirkollisveroa maksavat tms. tämmöisestä tuumaavat..?

54

1621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuusuu

      Ei kaikkia kuulu auttaa. Jotkut jotka ovat syntyneet avustettaviksi kuuluu
      auttaa kuule. Kuule muut vaan maksaa kun kuule avustettavat kertovat tarpeistaan ja kertomisen osaavat paikalliset ja saavat apua.

      • josper

        Kuule,kuule,kuule,kuule


    • Eroankirkosta

      Jos evlut seurakunta osallistuu tälläiseen toimintaan on varmaa että meidän perhe eroaa välittömästi kirkosta ja niin tekee varmasti moni muukin kihniöläis tuttavani! Toivottavasti tämä on kuitenkin keksitty juttu.

      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Kuulkaas juttu on nykyään niin että matut tulevat ensin. Sitten vasta suomalaiset.


    • Säätöjä

      Ei ne muut mihinkään eroa ei ne samoin ajattele sinun kanssa sinä nyt
      luulet olevasi jokin säätäjä. Sinä saat kyllä erota vaikka heti.

      • Tuoltalöytyyapu

        Ei tartte ku laittaa hakuriville eroa kirkosta piste fi nii homma hoituu alle parin minuutin ja jää nekin rahnat ittelle se kun ainoa vero jota ei oo pakko maksaa jos ei halua. Eikä sillä oo mitää tekemistä sen taivasreissun kanssa.


    • KihniöEnsin
    • eikövaan

      Kyllä ne pojat sais jäädä.Kamalaa kun kihniön kiimaiset ämmät kuolevat kullin puutteeseen.

    • jännääkös

      Paikallisista äijistä ei ole mihinkään. He vaan juoruavat ja kyttäävät heillä ei ole seksuaalista osaamista ja he eivät ole jännittäviä.

      • kepinheiluttajat

        Voihan se johtua tressistäkin.Kun huolehtii työstään,perheestään ja lähimmäisistään niin ei jaksa enään olla kovin jännittävä.Nämä herrat jättivät perheensä ja lähimmäisensä ja lähtivät toisten elätettäviksi.Muusta ei tarvitse huolehtia,kun että vaan keppi on kunnossa.


    • partalapsimatu

      Menköön perkele veneillä takasin ja äkkiä,niillähän ne tänne on tullutkin.

    • Kihniöläisetkin

      palvovat kyytä povellaan:

      Ymmärrän täysin koraanin sanoman. Muslimien luonteeseen kuuluu ylivertaisuuden harha. Kun tämä lisätään muslimien aggressiivisuuteen ja väkivaltaisuuteen taipuvaisuuteen, niin ymmärretään paremmin, mihin islam kannattajaansa johdattelee. Tämä oppi tulee puhtaasti koraanista sekä siitä, miten muslimiyhteisöjä johdetaan. Puheet rauhan uskonnosta perustuvat puhtaasti laskelmoituun tapaan tehdä muslimeihin ja islamiin liittyvistä asioista "antirasistisia". Tämä on helposti todettavissa suvakkien kommenteista. Ne nimittäin perustuvat sekulaarien ja modernien muslimien tapaan elää, johon ei kuulu väkivaltaisuus ja aggressiivisuus.

      Totuus islamista ei ole sitä mitä suvakkileiri sanoo, vaan totuus löytyy islamin maailman tapahtumista. Usein "rasisti" yritetään vaientaa myös käyttämällä hyväksi aihetta "vain pieni osa muslimeista on radikaaleja". Mutta "rasisti" vaientaa suvakin latomalla ruudulle faktan, että sadat miljoonat muslimit harjoittaa sitä islamia, mihin liittyy ei-sivistykselliset asiat, kuten julkiset teloitukset, kunniamurhat, eläinten kidutus, naisen alistaminen, ihmisoikeusrikokset, fyysinen väkivalta, aseellinen väkivalta jne. Jokainen koraania lukenut tietää, mitä tarkoittaa suuri jihad ja pieni jihad ja miten ne näkyy elävässä elämässä. Jokainen koraania lukenut tietää, miten koraani opettaa suhtautumaan ei-muslimeihin ja miten se opettaa käyttäytymään ei-muslimeja kohtaan. Jokainen koraania lukenut tietää myös, millaisia kidutusmenetelmiä ja raakuuksia koraani opettaa. Suvakilla on taipumus kieltää tällaisten asioiden olemassaolo. Varokaa siis suvakkeja, jotka aivopesevät ihmisiä uskomaan toisenlaiseen islamiin, rauhan uskontoon. Tämä on koraanista opittu tapa. Saa valehdella, jos siitä on Muhammedin seuraajalle hyötyä tai tilanne vaatii valehtelemista.

      • Pedofiilitpiiloon

        Toi eri mieltä olevien suitten tukkiminen on ollut noissa lahkolaispiireissä enemmänkin sääntö kun poikkeus että nyt nekin jotka eivät lahkoihin kuulu saavat tutustua tähän toimintaan. Lisää tositarinoita löytyy netistä hakemalla sanoilla uskontojen uhrit.


    • kovooelämää

      Tämä on sitten varmaan ihanaa paikallinen koraanin lukijoitten elämä.
      Surutta sielläkin nussitaan silmään heikompaa panetellaan ja haukutaan ihmisiä. On ihan oikein että tulee maahan muuttajia kihniöön lisää niin
      näitten paikallisten juonittelu joutuu koetukselle

      • hushuspois

        Älä kuule unta nää ,että niitä tulee kihniöön lisää.Lähtevät pian kaikki pois.Sun kannattais vähän seurata mitä tapahtuu muualla suomessa ja maailmalla.


      • rekkaiskuMuslimit

        Kirkoissa Kristus on nykyään vaihdettu allahiin. Suomalaiset on unohdettu, ja petetty rajusti.


    • Aamulypsäjä
    • Kihniönevlsrktyöntekijä

      Kihniön ev.lut. seurakunta ei ole maksamassa kenenkään vuokria, eikä solmimassa yhtäkään vuokrasopimusta, vaan asialla ovat yksityishenkilöt omilla lahjoituksillaan.

    • meneeköniin

      Eihän sitten seurakunta auta näitä niin sanottuja yksityisiä auttajia eihän sitten
      mene niin eihän???

      • uisko

        Kristilliset ovat kuulemma lupautuneet maksamaan heidän ( mamujen) vuokrat pihlajalinnalle jos saavat vain jäädä koululle asumaan, on niillä joutilasta rahaa. kannattaa äänestää vaaleissa , kansoittavat kunnan.


      • Kihniönevlsrktyöntekijä

        Kihniön ev.lut. seurakunta ei auta yksityisiä auttajia mitenkään rahallisesti. Seurakunnan taloudellinen apu ihmisille on viime aikoina ollut lähes tulkoon pelkästään EU-ruokaa, eikä sitä ole tullut kysymäänkään yksikään maahanmuuttaja.


    • Muutamamamu

      Varmasti kyse on vain muutamasta perheestä, ei tänne yksinäisiä mamuja jätetä,eihän siinä ole järkeä kun kuitenkin isompi keskus oottaa näitä täältä.

    • panoo

      Vähä siihen sitte asumistukee ja ekäisevää tukea niin kyllä se siitä sitte lähtee
      paneen.

    • kukamaksaa.unelman

      Ns. "suvaitsevaisten" ja hölmöjen poliitikkojen unelmointi ja mailmanpelastus utopiat tulevat todella kalliiksi suomalaisille.Eniten tästä tulevat kärsimään omat vähäosaiset,koska heiltä poliitikkojen on helpointa leikata.
      Suomi on pieni 5,5 milj. asukkaan maa.Osuutemme mailman väestöstä on vajaa promille.(tuhannesosa).Joten on täysi mahdottomuus, että meillä olisi voimavaroja tai peräti velvollisuus olla eturivissä tässä asiassa.Suomalaisten enemmistölle,jolla on laskutaitoa,loogista päättelykykyä ja ennenkaikkea maalaisjärkeä tämä on selvä asia.
      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/08/31/mita-maksaa/

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/01/05/olisiko-jo-aika-tunnustaa-etta-maahanmuuttajat-saavat-enemman-ja-nopeammin/

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/08/29/nyt-saa-taa-jo-riittaa/

    • kuumoo

      Tässä asiassa on nyt niin että nämä vastustajat ei tunne tätä asiaa he vaan pelkäävät että vaimo lähtee poikien matkaan ja jörrikkä jää yksin.

      • varmatiato

        Kyllä sitä eräskin sisustysmyyjä pysyy nuorekkaana kun mamuja on...


      • Salatut-elamat

        Jos ovat turvapaikan saaneet, niin ihan vapaasti saavat jäädä Kihniöön. Mutta jos kielteisen ovat saaneet niin tervemenoa.

        Naurettavaa jos yksityiset henkilöt alkavat vuokria makselemaan heille, eikö turvapaikan saaneet ole oikeutettu kelan rahoihin siinä missä muutkin Kihniöläiset työnkarttajat?


      • Jaskos
        varmatiato kirjoitti:

        Kyllä sitä eräskin sisustysmyyjä pysyy nuorekkaana kun mamuja on...

        Eikö se ole vaan hyvä :) keneltä se on pois? Antaa sisustusmyyjän pysyä nuorekkaana nuorten miesten ansioista.

        Naurettavaa ulinaa kuinka mamut vievät muka naiset. Jos suhde voi hyvin niin ei pitäisi olla pelkoa. Jos suhde ei voi hyvin.. no, voi käydä niinkuin mehiläisnaisen liitolle tai foorttikyylälle.. vaikka se tais saada akkansa jo takaisin.. ainakin hetkeksi.

        Se on kun täällä pienessä kylässä asuu ja samoja naamoja katselee vuodesta toiseen niin onko ihme et alkaa hameet pyörimään kun saadaan uutta verta tänne. Ehkä paskoissa liitoissaan olevat saavat uskallusta eroon tuosta vieraiden miesten antamasta huomiosta.


    • MV_LEHTI.paras

      Kannattaa välillä lukea lehtiä...

    • Totuuttakehiin
    • salaakos

      Pojat ja miehet tuovat kyläpahaseen uutta tälliä. On nähty kuinka vanhemmat naimisis olevat ämmät ovat jännä puna poskilla ja seuraavat poikia äijiltänsä salaa.

      • Huolissaanko

        Pitääkö olla huolissaan jos vaimo käy vokissa vapaaehtoistyössä?


      • Eioohätäpäivää

        Ei kannata olla huolissaan, jos muijalla on aina kortsupaketti taskussa kun vokkiin lähtee, eihän sillä oo ees munia, joten rauhallisella mielellä voi muijansa ja tyttärensä sinne päästää.


    • ikävääkin

      Ei kannata olla huolissaan vaikka tulis tiineeksikin. Kylässä on asukas hävikkiä
      joten täysillä vaan sisään. Paikalliset ovat juoneet kykynsä joten ei seiso.
      Muut äijät ovat sellaisia valkoisia pellavapäitä joten ei löydy seisontaa

    • Häpeilevä

      Vain pieni mutta sitäkin äänekkäämpi osa seurakunnissa haluaa tätä pakolaishyysäystä! Suurin osa vastustaa mutta ovat hiljaa kun eivät leimautumisen pelossa uskalla. On se ihme että seurakunnat ja kihniö pitää pilata tällä toiminnalla! Häpeä on suuri että oma rakas seurakunta on tälläisessä mukana!

    • kuntakestää

      Tänään tyhjeni vokki, voitte siirtyä sujuvasti seuraavaan valitusaiheeseen. Kylänraitti kohta myytäviä kiinteistöjä täynnä. Ihantola, vanha terveystalo, uusi terveystalo, kunnantalo, joku purkukuntoinen rivitalo, kymmenisen asuintaloa. Keskitytään nyt miten kuntaan saadaan uusia työllistäviä ja siten verovaroja tuottavia yrityksiä.

      • Eihyyysäri

        Erinomaisia uutisia!! Sitä tässä olenkin ihmetellyt että miksi kihniöllä on keskitytty lähinnä pakolaishyysäykseen joidenkin taholta! Jos nyt käytätte energianne johonkin hyödylliseen!


    • Haistasäävittu

      No miltä nyt tuntuu?? Saatko taas seksiä serkuiltas tai muilta sukulaisiltais??
      Samat pallinaamat lisääntyy? Menkää ny kuunteleen ku kitara soi?? Sukulainen soittaa ja sukulainen laulaa?? Ku muut ei osaa??

      • Onrohkeaa

        Voi kun sä oot rohkea kun uskallat täällä haistatella😂 Oikeassa elämässä oot ujo nössö😂😂😂😂


    • kamuu

      Nyt on poistunut kihniöltä peenis kateus. Nyt taas on puutteen finnit ämmien naamassa.

    • luilulaa

      Mutta asiaan. Miltä nyt kaikista puuhapeteistä tuntuu kun maahanmuuttajat ovat
      lähteneet? Nyt sitten taas saatte alkaa kalvaan toisianne kun muut lähtivät syömästä näitten puuhapetejen verorahoja??

    • Punapääpastori
    • kuskinussi

      Kylläsinä et tiedä mistään mitään. Otappa nyt taas pullo tai pari sitä kaljaa ja näe unta että saat muka pesää.

    • Turvattutulevaisuus

      Meidän vanhusten onneksemme Nämä turvapaikanhakijoiden lähti kihniöstä pois http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704032200096403_ul.shtml

      • Omallaluvalla

        Ei kaikki ole häipyny! Ainakin keskustassa asuu muutamia. Tietääkö joku ovatko kielteisen päätöksen saaneita vai turvapaikan saaneita?


    • puupäitä

      Käydessäni maurintorilla kaupassa. Kuinkas ollakkaan oli jonkun puolueen teltta ja
      muutama harmaapää äijä niin tuli mieleen että voi herra jumala varjele meitä.

      • huihait

        Jos siellä olis ollu 100 kulliansa heiluttavaa mamumiestä,niin sekö olis ollu sun mieleen?


    • ruokuu

      Ovathan nuoret miehet jotka ovat tulleet kaukaa. He ovat nähneet muitakin kuin näitä paikallisia öykkäreitä. He tulevat vanhemmasta sivistysmaista kuin suomi.
      He eivät kyttää verhon raosta niin kuin nämä harmaapäät täällä

      • Päästiinpäniistä

        Olisit lähteny niiden mukaan,niin saisit nauttia niiden sivistyksestä.Eivät tosiaan kyttää verhon raosta, vaan kyttäävät elämän helppoutta ja ilmaista ylöspitoa.Et taida paljon seurailla mitä muualla päin tapahtuu.


    • leuhkaapitääolla

      Mitäs olet niin leuhka ja laitat itsesi velkaan kun pitää olla vaikka ei oliskaan.
      Sitten tulee katkeruus jos jotkut pärjäävät vähemmällä. Pitäis näille leuhkoille antaa omakin osuus. Ei ole sinulta pois muualta tulevien ylläpito.

      • tarkkaillaan

        Taidat elää harhojesi vallassa.Kyllä niiden ylläpito on minulta, kuten muiltakin veronmaksajilta pois .Ei ne hyssyttelyrahat kuule taivaasta tipu!Tarkkana ollaan ja kaikesta epäilyttävästä ilmoitetaan viranomaisille.


    • nytkytätäänmamuja

      Muualta tulevien ylläpito on nimenomaan muilta, meiltä pois. Kaksi perhettä aduu luvallisesti kihniössä. Muista tehtävä viranomaisilmoutus, koska aduvat luvatta. Nyt silmä tarkkana.

    • kiikaako

      Olet aika sokea kun kuvittelet että on täältä pois jos täällä asuu muunkin näköisiä
      kun sinä jo moneen kertaan monistettu naaman piirre. Olet niin kade ja jollain tapaa itara ja vittumainen luonne että luulet vaan maksavasi kaiken. Hei ei kuule
      näin ole.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2459
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2194
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2133
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe