Sonerasta ei pääse eroon

ei.fanita

Muutin kaupunkiseudulta maalle. Kaupungissa minulla oli Soneran
määräaikainen kaapeli laajakaistaliitäntä.
Ennen muuttoa menin Soneran toimistolle kyselemään, kuinka Sonera
voi nyt varmistaa datanopeuden, kun muutan maalle, missä ei ole
kaapeliverkostoa ja että sopimus ei katkea teknillisiin ongelmiin.
Neuvoksi annettiin, että entinen sopimus sanotaan irti (muutamaa
kuukautta ennen sen oikeaa päättymispäivää) ja että otan tilalle Kodin
Netti Plus-paketin, jota varten minun piti ostaa tarvittava modeemi.
Ostin modeemin käteisellä ja kaikki on sujunut hyvin.
MUTTA - Sonera lähettää edelleen kaapeliyhteyslaskut vaikka en yhteyttä
käytäkään. Osoitteenmuutostakaan ei ole tehty.

Onko kellään neuvoa, kuinka pääsen Sonerasta eroon?

10

331

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jotakinontapahtunut

   Myy se Lindorffille.

  • lhku

   Otat yhteyden Soneran asiakaspalveluun ja selvität asiat.

   Valitettavasti tuo on tylsä tapa hoitaa asiat, ja itkupotkuraivarit keskustelupalstalla on paljon yhteisöllisempää. Kuitenkin lopputuloksen kannalta tämä asiallisempi vaihtoehto on yleensä myös tehokkaampi.

   • ei.fanita

    Soneralla ei ole kunnon asiakaspalvelua. Puhelinjonot puolenpäivän pituisia, toisessa päässä sitten vihdoin viimein joku hörhö, joka ei tajua mistään mitään. Sähköpostiosoitetta ei ole missään näkyvällä paikalla.
    Matkaa lähimpään Soneran toimipaikkaan on 90-100 km.


   • sesoneraonperseestä
    ei.fanita kirjoitti:

    Soneralla ei ole kunnon asiakaspalvelua. Puhelinjonot puolenpäivän pituisia, toisessa päässä sitten vihdoin viimein joku hörhö, joka ei tajua mistään mitään. Sähköpostiosoitetta ei ole missään näkyvällä paikalla.
    Matkaa lähimpään Soneran toimipaikkaan on 90-100 km.

    Samaa mieltä, just soitin asiasta ja kaveri EI TIENNYT mistään mitään. Mietti siellä kokoajan, että mihinkähän minä siirtäisin tällaisen asian ja missä joku voisi neuvoa. Kerron että soitin asiakaspalveluun enkä mihinkään keskustelu/arvauspalveluun.
    Tykkäs muka huonoa saat###n kuspää!!!!!!! PAKKO OTTAA KÄNNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • ei.fanita

   Vihdoin viimein taisin onnistua! Sain yhteyttä Soneran chatissa ensin Tuomas-
   nimiseen kaveriin, joka tarkastaisi kuinka asiaa on hoidettu (tai oltu hoitamatta,
   kirj. huom.) ja Niko-nimiseltä kaverilta oli sitten tullut vastaus että viimeisin
   lasku on hyvitetty ja kaapeliliitäntäsopimus katkaistu.
   Olen kuitenkin itse vielä "epäilevä Tuomas" ja olen täysin varma vasta sitten kun
   karhukirjettä ei tule.

  • Todettuon

   Sonera on paska operaattori. Mainostavat olevansa nopein, todellisuus aivan muuta. Asiakaspalvelusta ei saa koskaan ketään kiinni, tehty tarkoituksella vaikeaksi. Vertailkaa / testatkaa liittymiä ennen lopullista ostopäätöstä niin säästytte ongelmilta.

   • Ei-ikinä-enää

    Soneran asiakaspalvelu yhtä onnetonta kuin -97 telen.Käytännössä tuo chatti on ainoa väylä jolla pääsee jotenkin palveltavaksi.Asiakaspalvelupisteissä pelkkiä ääliöitä joiden kohtaamisesta menee päivä pilalle.Käytännössä katselevat samoja juttuja netistä mitä voit ihan itsekin katella.


  • Rahat_vietiin

   Tässä tuore esimerkki Soneran törkeästä asiakaskohtelusta.
   Minulla oli (tai on edelleen!!) Soneralta itse lisäpalveluna hankittu 100 M laajakaistapalvelu ASO-asunnossa ja se sopimus oli tietty määräaikainen marraskuu 2017 asti. Sitten ASO yhtiö päättikin vaihtaa operaattoria Joulukuu 2016 ja kehotti irtisanomaan kaikki vanhat lisäpalvelut Soneralle. Sonera jopa itse lähetti kirjallisen ilmoituksen, että "Taloyhtiösi on irtisanonut sopimuksen Soneran kaapeli-TV-palveluista sekä kaapelitekniikalla toteutetusta laajakasitapalvelusta päättymään helmikuu 2017. Palvelut lakkaavat toimimasta kyseisenä päivänä." ja ilmoituksessa oli vielä lisähuomautus "Huom. Jos käytössänne on esimerkiksi Soneran kaapelikortti, maksu-TV-palveluita tai kaapelimodeemilla toimiva laajakaista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme IRTISANOAKSESI palvelut.".

   Minä soitin heti tammikuu 2017 alussa ja kerroin Soneran lähettämästä ilmoituksesta ja sanoin haluavani irtisanoa 100 M laajakaistasopimukseni ja siihen liittyvän viihdepalvelun. Puhelun vastaanottanut henkilö teki niin ja sanoi sopimukseni irti. Hän lähetti myös minulle heti myös viestin, jossa oli ohjeet palauttaa Soneran modeemi ja päätelaite maksutta Postin kautta Soneralle. No minä palautin Postin kautta laitteet, kuten toivottiin.

   Tietysti tilasin heti DNA:n 200 M laajakaistaliittymän ja modeemin, uuden ASO-asuntoyhtiön tekemän DNA sopimuksen perusteella. Maksoin modeemin käteisellä ja ensimmäisen kuukausimaksunkin. Sitten tulikin tyrmistys Soneralta, kun soitin heille ja tiedustelin, että olihan se Soneralta tilaamani 100 M laajakaistasopimus nyt varmasti irtisanottu. Puhelimen toisessa päässä oli tovin hiljaisuus, kun vastaaja selvitteli, että mikä se tilanne on. Sitten tuli ilmoitus, että ei sitä sopimusta ole irtisanottu, vaikka minulle niin oli kerrottu ja olin jo palauttanut modeemin ja päätelaitteen heille. Eli minulta vaaditaan maksamaan 100 M laajakaista edelleen 11/2017 asti (19,85€/kk), vaikka minulla on jo käytössä uusi DNA:n 200 M liittymä TV-antenniliittymän kautta. Soneran 100 M liittymä tuli puhelinparikaapelia pitkin.

   Voitte uskoa, että olin shokissa ja äärimmäisen vihainen. Kuinka iso yritys voi kusettaa yksittäistä asiakasta näin törkeästi? Osaako kukaan sanoa, mistä haen oikeutta itselleni? Ostaisitteko Sonera nimiseltä yritykseltä mitään tämän jälkeen? Minä ainakaan en hanki yhtään mitään, mikä myydään Soneran nimellä. Tämä oli vanhalle miehelle todellinen järkytys. Todella törkeää toimintaa!!

   • Sonera_on_nyt_Telia

    Siirryin tänään Telian asiakkaaksi, sillä jatkossa Sonera ja Tele Finland ovat Telia;)

    https://www.telia.fi/uusi-yhteys
    Yhdistimme Soneran ja Tele Finlandin Teliaksi, jotta sinä saat entistäkin parempaa palvelua kotimaassa ja maailmalla.


  • heräsiepäilys

   Soneralla on asiakaspalvelussa minuuttitaksa, tottakai ne pitkittää puhelua. Kyselevät epäoleellista harvennetulla puhumisella. Kun soitin kerran asiakaspalveluun, heidän koneensa alkoi heti reistailemaan, minun olisi pitänyt odotella kun kone saadaan toimimaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2293
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   278
   1385
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1346
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1196
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   40
   1115
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1034
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   63
   897
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   843
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   827
  Aihe