Kansan ääni kuuluviin

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2358
Sitovat kansanäänestykset: valta takaisin kansalle.

Suomi ei ole enää oikeusvaltio suomalaisille, se ei ole myöskään demokratia, vaan kaikki puolueet, olivatpa ns. oppositiossa tai hallituksessa, tekevät ja hyväksyvät kansalaisia koskevat leikkaus- ja heikennys-, kyykytyspäätökset yksimielisesti eli laaja konsensus erityisesti suomen omia kansalaisia koskevissa asioissa hoitaa kaikki kansalaisia koskevat ongelmat maton alle.
Toki se sama konsensus on katsonut ihmisoikeudetkin uusiksi, nämä oikeudet ovat vain tänne tulleilla turvapaikkaa hakevilla Suomen alakupräisväestölle on jääneet pelkät velvollisuudet ja vaitiolo rangaistuksien uhalla.

Suomen alkuperäisillä kansalaisilla ei ole enää minkäänlaista oikeusturvaa rikoksen kohteeksi joutuessaan.
Rikoslain määrittelemiä rikoksia, jotka kohdistuvat suomalaisiin, ei lähdetä edes tutkimaan, ainoaksi keinoksi jää oikeuden ottaminen omiin käsiin.

Eduskunnassa istuu käytännössä kansalaisten palkkaamina suuri turha joukko itsensä edustajia avustajineen, oppositio on osoittautunut täysin tarpeettomaksi kulueräksi.

Samoin näyttää olevan tämän lumedemokratian laita näissä kansalaisalotteissakin, ne jotka eivät konsensushallintoa miellytä, haudataan kaappien kätköihin, niillekään ei ole oikeudenmukaista ja puolueetonta käsittelyä. Paras oli kai Paavo Väyrysen aloite euro-erosta, jonka "muotovirheet" havaittiin vasta siinä vaiheessa kun allekirjoituksia oli "säädetty" määrä ja aloite olisi pitänyt käsitellä.

Muotovirheen takana on näin ollen maan oikeusministeriö, jonka tulee aloitteiden oikeellisuus tarkistaa ENNEN kuin niille annetaan julkaisulupa.
Eli meillä ei ole oikeusministeriönkään virkamiehet lainkaan päteviä ovat varmasti kuitenkin sopivia eliitin verkoston päätöksiä toteuttamaan.

Pitkää aikaa ei ole myöskään siitä kun ylin oikeusviranomainen puuttui maan lainsäädänön valmisteluun.

alla ko, asioihin liittyvää sekoilua:
"Jonkka kertoi haastattelussa, kuinka oikeuskanslerinviraston huomioita lakiesitysten perustuslaillisista ongelmista on lainvalmistelussa sivuutettu vetoamalla poliittiseen painostukseen ja kiireeseen."
"Pääministeri Juha Sipilä (kesk) vastasi Jonkalle, että hänellä ja ministereillä ei ollut tietoa oikeuskanslerin esittämästä arvostelusta tai huolenaiheista."

Nämäkin asiat on haudattu jonnekin muiden kiireiden alle, liekö ollut sukulaisen yrityksen rahoitusavuista ollut kiireisempiä päätöksiä tehtävinä.

Kansalle on saatava valta ja oikeus äänestää kansalaisia ja kotimaata koskevissa asioissa suoraan, edustuksellinen demokratia on haudattu menneisyyden suohon.
Allekirjoittamalla joukolla tuo kansalaisaloite, voimme asioihin vaikuttaa ja tästä aloitteesta kannattaa levittää linkkiä laajalti. Samalla käynnillä siellä voi allekirjoittaa muitakin meitä kaikkia koskevia alotteita ja tätä kautta saada kansan ääni kuulumaan.
Muuten meitä ei kukaan kuuntele muulloin omia etuja ajaakseen, vaalien alla.
Loputtomiin näitä alotteita ja niiden käsittelya edustulaitoksessa ei voida torpata vaikka se onkin ehkä havaittu tässä vaiheessa hyväksi keinoksi vaientaa Suomen kansalaiset lopullisesti, jättää kansalaisten vähäkin ääni kuulematta.
Ainoastaan voimein yhditäminen auttaa ja tulee vaikuttamaan maan asioiden, tällä hetkellä luvattoman huonoon hallintoon.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Merikarvian nuoriso

        taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
        Yleistä Satakunnasta
        69
        5010
      2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        72
        3546
      3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

        Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
        Ikävä
        104
        3152
      4. Naiselle, rakkaalle!

        Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
        Tunteet
        42
        2831
      5. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

        Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
        Luterilaisuus
        174
        2689
      6. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

        Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
        Ikävä
        114
        1895
      7. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

        https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
        Hindulaisuus
        619
        1788
      8. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        150
        1610
      9. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        18
        1324
      10. Ihanaa Juhannusviikkoa kaikille

        Erityisesti eräälle erityiselle Pupuselle🥹😍🐇🌿🌼 Tämä varmaan taas poistetaan kuitenkin, mutta kokeilen onneani✌🏻
        Sinkut
        142
        1237
      Aihe