Missä Ilmestyskirjassa mainitaan antikristus?

Aapo59

Monissa kirjoissa ja kirjoituksissa puhutaan antikristuksesta, mutta mikä kohta Johanneksen Ilmestyskirjassa puhuu antikristuksesta? Sanaa antikristushan siellä ei ole.

13

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SB22

      Antikristus on sama kuin antimessias ja se vastustaa Israelin valtiota ja juutalaista kansaa,
      UT n aikana antimessias oli Rooman keisari sen jälkeen Rooman kirkko ja siitä irronnut natsi-Lutherin lahko joka on osittain tervehtynyt suhteessa juutalaisiin. Modernina aikana juutalaisten vastustajia on ollut nimenomaan Hitler ja Stalin joukkoineen. Tänä päivänä pahan valatakuntaa edustaa islamilaiset äärijärjestöt.

    • antisijasta

      Antikristus ei tarkoita Israelin vaan Jeesuksen vastustajaa tai pikemminkin sijaista.

      Herodes Antipater ei ollut isänsä vastustaja vaan hän hallitsi isänsä sijasta. Samoin Antikristus on joku joka ottaa Kristuksen paikan.

      Monet näkevät Antikristuksen Ilmestyskijan 13.luvussa mainitussa pedossa, jonka nimen luku on 666.

      Paavi on ottanut Kristuksen paikan välittäjänä. Yksi hänen titteleistään oli aikoinaan VICARIVS FILII DEI, "Jumalan Pojan viransijainen." V=5 I=1 C=100 L=50 D=500 Summa 666

      • 656

        Mun laskuopin mukaan tuosta tulee 656


      • minunlaskuoppi

        5 1 100 1 5 1 50 1 1 500 1 = 666


      • Ei.mitään.järkeä
        minunlaskuoppi kirjoitti:

        5 1 100 1 5 1 50 1 1 500 1 = 666

        Nniinpä niin, ja ARSF ohitetaan noin vain:)


      • minunlaskuoppi
        Ei.mitään.järkeä kirjoitti:

        Nniinpä niin, ja ARSF ohitetaan noin vain:)

        ARSF on vailla numeroarvoa latinassa.


      • sinisorsa

        Luulisi kyseessä olevan heprealaiset kirjaimet, joilla kullakin on numeroarvo.


    • hindukundaliini

      Ilmestyskirja luku 20 : 10 . Hakaristi löytyy wikipedia hinduismi.

    • hiemanjotain
      • ihmetelles

        Ihminen saa alkunsa hedelmöityksestä, jonka jälkeen vietetään 9 kk kohdussa. 9 kk = 270 pv.
        Kun ihminen syntyy, hän syntyy tiettyyn kohtaa astrologista eläinrataa, mikä määrittää hänen elämänsä astrologiset lähtökohdat. Eläinrata on 360 astetta.
        Eläinradan keskellä on ihmiselle elämän mahdollistava tärkein taivaankappale, aurinko, jonka yksi numerologinen luku on 36. (Auringon "taikaneliö" = 36 ruutua)

        270 360 36 = 666 = Ihmisen luku.

        Asia voidaan selittää näinkin. Kuinka kauan uskonnon nimissä voidaan pitää tietoa kätkettynä? Ettei vain "taikausko" leviäisi taas? Eikö nuo "noituutta" ym. selitykset ala jo riittää?

        Jeesuksen lause kuuluu: Kohtele muita kuten haluat itseäsi kohdeltavan.
        Kirkko osoitti enteellisesti tulevaisuutensa noitavainojen aikana... Uhreina olivat pääosin noitina pidetyt naiset... Samalla tavalla islamissa puhutaan pahaa naisista.
        Maskuliinisen voiman valta...? Mikä naisissa niin pelottaa? Mars-Oinaan kukaksi sanotaan ruusua, väri on punainen - kirkon punaiset ja mustat vaatteet, eliitin punaiset tervetuliaismatot...

        "Loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty."

        Miksi suomen vaakunassa on leijona, ja ruusut? Miksi wikipediassa ei kerrota totuutta?


    • BlackBerryWay_EiKirj

      1. Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

      1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

      1. Joh. 4:3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

      2. Joh. 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

      Vain näissä ilmaistaan tuleva petovaltias sanalla antikristus, ei monissa kirjoissa, niin kuin aloittaja sanoo.
      Eikä ilmestyskirjassa juuri tällä sanalla, mutta asiayhteydestä päätellen muuten. Miksi pitäisi?

    • EttäSilläTavalla

      Antikristuksia ovat kaikki ihmiskäsin tehdyt jumalanhuoneet tulvillaan. Siellä he hiippailevat valkeissa hameissa, pannumyssyhatut päässään.

    • VoiHerraJessusPerkele

      En usko, että "laittomuuden ihminen" on välttämättä sama asia kuin antikristus.

      Poika perkele on Kristus, jota Isä perkele jahtasi ja murhasi. Pyhä henki sitten perkeleenä syyttelee ihmisiä Jumalan teoista. Pidän Jumalaa perkeleenä ja ihmisten vihollisena, keskimäärin. Eri asia, jos jotakuta "armahtaa", mutta hyvältä ei kuulosta sekään, jos se on valhetta.

      Roomalaiskirje:
      11:32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

      - Tässä selitetään, miten Isä Jumala perkeleenä, lohikäärmeenä jahtaa Jeesusta perkelettä:

      Ilmestyskirja:
      12:1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
      12:2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
      12:3 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;
      12:4 ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.
      12:5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.
      12:6 Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.
      12:7 Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat,
      12:8 mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.
      12:9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
      12:10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.
      12:11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.
      12:12 Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
      12:13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.
      12:14 Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä.
      12:15 Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi.
      12:16 Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.
      12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.

      - Nyt se maan päälle heitettynä Pyhänä henkenä jahtaa ja kyräilee ihmisille, että nämä ovat syyllisiä tottelemattomuuteen, johon Jumala on heidät sulkenut. Luetaanpa vielä uudestaan:

      Roomalaiskirje:
      11:32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

      - Toisin sanoen, Jumala on kaikessa syyllinen, mutta valehtelee, ja lavastaa ihmisiä (uskomattomia, monesti ehkä uskoviakin) syyllisiksi. Ilman Raamatun lauseita sama asia järjellisesti selitellen ja perustellen:

      Eikö Jumala saa hyvää tahtoaan läpi? Miksi Jumala on marissut, että hänen hyvä tahtonsa ei ole toteutunut? Onko liha niin voimakas? Kulkeeko Jumala saatanan talutusnuorassa?
      Eikö Jumala luonut kaiken, ja hallitse kaikkea? Tästä voidaan ymmärtää ja päätellä, että Jumala on valheellisesti syytellyt ihmisiä tavalla, joka tekee hänestä itsestään naurettavan ja lurjuksen: Jumala onneton raukka ei ole saanut hyvää tahtoaan läpi! Kelvoton Jumala! Koska turvautuu ihmisiin kirotulla tavalla, odottaa ihmisten tekevän sitä, vaikka on itse kaiken eläväksi tekijä, ja mikään ei toimii ilman Jumalaa. Kyseessä on siis Jumalan näytelmä, jossa Jumalan marina on tekopyhää, ja oikea syytösten kohde on Hän itse.

      Mutta. Jos asiaa ajatellaan filosofisesti pidemmälle (monismi, panenteismi, tms), niin sitten Jumala on ollut kaikissa ihmisissä (Matt 25), ja Hänen syytöksensä ovat itsekritiikkiä. Jumala tekee parannusta, heittää osan itsestään helvettiin. Mutta onko tällä kaikella mitään tekemistä hurskauden tai oikeudenmukaisuuden kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      70
      1362
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1090
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      957
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      712
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      369
      703
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe