Katolinen joukkohauta ja uskovaisten sydämmettömyy

PettynytAteisti

Joko olette kuulleet uutiset uskovaisten silmittömästä pahuudesta ja sydämmettömyydestä. Irlantilaisen nunnaluostarin pihamaalta on löydetty tuhansien lapsiuhrien haudan. Lapsiparat olivat säälimattä uhrattu Jahve-Jumalalle lepytykseksi. Lapset lienevät aviottomien ja nunnien synnyttämiä, jopa katolisten pappien himossa siittämiä. Mutta ajatelkaa, tekopyhät nunnat olivat menneet ja tehneet joukkohaudan päälle leikkikentän lapsille! Miten iljettävää, säädytöntä ja epäkunnioittavaa. Itse luin tästä hetkisitten meidän uskonnottomien omalta foorumilta. Kyllä nyt pahoitin mieleni.

5

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säälin.rassukoita

      Luuletko, että kaikkien nunnaluostarin nunnat, munkkiluostarin munkit ja jumalattomat papit ovat kristittyjä?

      Tuollaiseen eritäytymiseen ei edes Raamattu kehota.

      Teot puhuvat puolestan, tuollaiset löydöt paljastavat ihmisten jumalattomuudet.

      Heillä on se nimi, että elävät, mutta ovat kuolleet. (Hengelliesti)

      Etpä vain näytä aloituksestasi päätellen ymmärtävän koko asiasta hölökösen pölökäystä ja alat muka tietävänä yleistämään kristittyjä Jeesuksen seuraajia samaan nippuun.

      Voi teitä rassukoita.

    • faktat.esiin

      Nimimerkkisi ei toimi. Miten ateisti voisi olla pettynyt tällaiseen uutiseen? Tällaiset uutiset ovat ateistin mannaa, kun hän saa vahvistusta omille negatiivisille käsityksilleen kirkosta.

      Ei mitään faktapitoisempaa kuin tätimäistä päivittelyä tullut postaukseen mukaan. Mistä esim. tiedetään keiden lapsista on kyse? Ja ketkä ovat olleet hautaajia? Ja miten lapset ovat kuolleet? Ja koska? Ehkäpä vaikka luostarin ja paikkakunnan nimi..? Jos kyse on todella "tuhansista lapsiuhreista", niin toiminnan on täytynyt jatkua useamman sukupolven ajan.. Ei muutama nunna ja pappi "tuhansia" lapsia elinaikanaan siitä.

      Ja mihin perustuu käsitys, että "lapset on uhrattu Jahve-jumalalle?" Ei kuulosta katoliselta rituaalilta vaan ennemmin joltain Vanhan Testamentin harhaopilta (Israelin kansa aina silloin tällöin lankesi kaiken maailman uhrikultteihin, joista sitä sitten profeettojen suulla huudeltiin tekemään parannus).

    • PiispaHenrik

      Uutinen on ikivanha, sitä on nyt jostain syystä vuosien jälkeen taas spämmätty joka mediaan. Kannattaa huomioida, että nimenomaan katolinen kirkko on tässä se taho, joka on vaatinut tapauksen perinpohjaista tutkimista. Lapsikuolemat ajoittuvat viime vuosisadan alkuun, jolloin Irlannissa vallitsi köyhyys ja nälänhätä.

      • hurjat.luvut

        Lapsikuolleisuus on ollut suurta länsimaissakin vielä 1900-luvun alkupuolella.

        "Vielä vuonna 1900 vasta kolmessa maassa, Ruotsissa, Norjassa ja Uudessa-Seelannissa, imeväiskuolleisuus oli alle 10 prosenttia, kun muualla maailmassa se oli yleensä 15–30 prosenttia. "

        "Imeväiskuolleisuus on ollut maailmanhistorian aikana 200–400 jokaista tuhatta syntynyttä kohti, ajoittain tautiepidemioiden aikana jopa yli 500 jokaista tuhatta syntynyttä kohti. Vauvojen kuolemat ovat olleet niin yleisiä, että lapsia ei monissa kulttuureissa kirjattu ylös tai edes nimetty ennen heidän ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Missään maassa ei imeväiskuolleisuutta tilastoitu ennen 1800-luvun alkua." Wikipedia


      • JumalanSanasta

        Paavi Franciksen mukaan "vain" 2% papeista on pedofiileja. Tiedättekö kuinka paljon se on kun lasketaan pappien määrä?

        -Jeesus on ainoa tie (Joh. 14:6), ainoa Pelastaja (Ap.t. 4:12), ainoa välimies (1. Tim. 2:5)
        -Maria ei ollut synnitön. Maria tarvitsi myös pelastajaa (Luuk. 1:47). Jokainen ihminen on tehnyt syntiä (Room. 3:23, paitsi Jeesus, joka on Jumala, joka tuli lihaksi), Maria ei ollut aina neitsyt (Maria sai normaalisti lapsia) ja Maria ei toimi välittäjänä.
        -Raamatun mukaan jos ihminen yrittää olla yhteydessä ihmisiin, jotka eivät enää ole täällä (esim. Maria, pyhimykset jne), se on noituutta ja siis syntiä.
        -Pietari ei ollut kallio, jonka päälle Jeesus perusti kirkkonsa. Jeesus puhui Itsestään ja viittasi Pietarissa olevaan uskoon, joka on Jeesuksen usko. Ja tämä on se Kallio, Jeesus, joka on ainoa perusta (kts. myös esim. 1. Kor. 3:11, 1. Kor. 10:4, Ef. 2:20 jne).
        -Ihminen EI voi antaa tai olla antamatta syntejä anteeksi. Raamatun kohdat, jonka perusteella näin opetetaan, on ymmärretty väärin. Tämä syntien anteeksiannon väärinkäsitys on tullut kohdista, jotka liittyvät mm. evankeliumin julistukseen ja jos ihmiset eivät ota Jeesusta vastaan jne. Tällöin ihmiset eivät myöskään saa Jeesukselta (Huom! Jeesukselta, anteeksi). Yksin Jeesus antaa syntejä anteeksi ja niitä tulee pyytää Jeesukselta suoraan anteeksi ja tehdä parannus. Kuten Raamattu sanoo, ihminen ei voi antaa kadotustuomioita (joka olisi tilanne jos ihminen ei antaisi syntejä anteeksi toiselle ihmiselle, jos se olisi mahdollista), vaan Jeesus antaa kadotustuomion kuoleman jälkeen, jos ihminen ei ole pelastunut.
        -Ehtoollinen ei ole kirjaimellisesti Jeesuksen ruumis ja Jeesuksen veri. Jeesus vietti opetuslastensa kanssa ensimmäistä ehtoollista ENNENKUIN Hänet oli edes ristiinnaulittu. Raamattu sanoo eri kohdissa, että ehtoollinen on Jeesuksen sovitustyön MUISTOKSI.

        Tutkikaa Raamattua ja ottakaa vastaan Jeesuksen pelastus ilman näitä valheellisia välikäsiä ja seuratkaa Jeesusta, Hänen tahdossaan eläen, Pyhässä Hengessä. Älkää olko osallisia harhaopeissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe