Raamatussa juutalainen totuus luomisesta

Kiitetään_Luojaa

Tämän maailman vihan ja valheen viinipuusta on levitetty taikauskoista valheteoriaa evoluutiosta.

Usko Jumalaa ja Raamattua ja totuutta ja juutalaisuus on hyvää, ja karta valheita Babylonian viinipuusta johon liittyy taikausko ja okkultismi ja valheet ja viha myös Israelia kohtaan.

25

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nykyajassa_monilla

      Nykyajassa monilla ihmisillä vaikeutta ymmärtää Raamatussa olevia sanoja Jumalalta näistä asioista ja vaikka olisi käynyt ihminen monivuotista koulutusta Raamatustakin, niin ylpeys estää heitä ymmärtämästä totuutta niistä selvistä asioista joista myös luomakunnassa on hyvin selvä todistus kuten luomisesta ja tiedosta dna:ssa. Tietysti ymmärtää Jumalan pyhitetyt lapset totuudessa että pimeys ja valheet menestyvät parannusta tekemättömien sydämissä ja tulee esiin tällaiset hapatukset valheiden hyväksymisenä ja jopa edistämisenä sen totuuden sijaan mikä selvästi Raamatussa esitetty. Aikamme on vaikea monille ihmisille ja varsinkin Jeesuksen pyhille, mutta samoin yltäkylläinen elämä annetaan siunauksena erittäin voimallisena ja runsaana ja näin saamme Jumalassa kiittää kaikesta Isää Jeesuksen nimessä ja Raamatun pyhät tekstit korvaamattomia tietysti ja samoin Jumalan Hengen vaikutus uskoa ja toivoa ja rakkautta ja iloa ja rauhaa ja vanhurskautta ja totuutta tuottamassa, amen, halleluja!

    • Raamatussa_totuus

      Aurinkokuntamme luotiin Isässä Jumalassa ja Pojassa Jeesuksessa noin kuusi tuhatta vuotta sitten ja ensimmäiselle ihmiselle annettiin nimeksi Aadam. Tämän jälkeen Aadamille annettiin Eeva seuraksi ja ihmiskunnan lisääntymiseksi heidät siunattiin samoin kuin eläimet myös lajilleen tuottamaan jälkeläisiä. Myös nykyään selvästi näemme lajit ja tämä todistaa evoluution valheeksi hyvin selvästi. Tärkein todistus on tietysti Raamatussa oleva Jumalan ilmoitus, toki tyhmät eivät tätä ymmärrä ja viisautta ihmiselle annetaan kun sitä anoo Jeesuksen nimessä.

      Ihmisten on aika helppo eksyä valheisiin, kun niitä esitetään tässä maailmassa, ja evoluutio on yksi näistä valheteorioista ja toki sitä syötetään paljon ja ikäänkuin tieteellisenä tosiasiana ja tämä kaikki osoittaa valheiden menestymisen helppouden vaikka todisteet luomakunnassa selvästi kumoavat evoluution valheeksi ja mahdottomaksi ja monet tiedemiehet myös tämän ymmärtävät ja ymmärtävät Raamatussa esitetyn luomisen olevan totuutta. Ihmisiä johdetaan harhaan moninaisesti tässä maailmassa missä pahalla on paljon valtaa ja mammona on sen käytössä laajasti.

      Jokainen ihminen voi helposti Jeesukseen turvaten tulla totuuden tuntemaan tässä asiassa, sillä Jumala on hyvä ja täyttää lupaukset anomisesta ja sen johdosta hyvän totuudellisen saamisesta eikä kukaan eikä mikään voi estää ihmistä pyhittymästä totuudessa kun hän sitä tahtoo omakohtaisesti. Maailmassa on paljon tietämättömyyttä Raamatussa olevista Jumalan lupauksista ja Jeesuksen konkreettisesta toimimisesta tässä ajassa ja tulevassa ja menneessä myös, kuten voimme sanansa lukea Raamatusta käännettynä eri kielille. Jokaisen ihmisen myös tärkeä ymmärtää totuuden merkityksen tärkeys omassa elämässään, sillä evankeliumin vastaanottaminen ei ole itsestään selvyyttä vaan etsimistä ja aktiivista vastaanottamista, toki se voidaan myös antaa kuten Saulukselle voimakkaalla herätyksellä mutta sen jälkeen Saulus teki Herran Jeesuksen opetuksen mukaan eikä jatkanut omaa elämäänsä sokeudessa eikä pimeydessä ilman Jeesusta. Autuaat kaikki ihmiset jotka Jeesukseen uskovat ja rakastavat myös tehdän opetuksensa mukaan.

    • Totuus_tässä_asiassa

      Totuus tässä asiassa ei ole mielipideasia vaan Raamatussa Jumala antanut totuudellisen tiedon luomisesta Mooseksen kautta ja se meille käännetty suomeksi Raamatussa. Evoluutio on täyttä valhetta ja valheen isä on pahuuden henkivalta, joka pyrkii kieltämään Jumalan teot kuten luomisen ja ihmisen luomisen Jumalan kuvaksi ja Jeesuksen ristin ja veren merkityksen anteeksiantamukseksi ja ylösnousemuksen ja vallan saamisen ja häneen turvaamisen ja ihmisen uudestisyntymisen vedestä ja Hengestä.

      Olkaa viisaita ja uskokaa Jumalan ilmoitukseen ja vaikka jotkut tahot tahtovat valheita levittää tässä maailmassa, niin älkää uskoko heitä missään valheasiassa sillä pyrkivät valheita levittämään ja vihaa siinä samassa totuutta ja Jumalaa ja Jeesusta ja opetuslapsiaan kohtaan.

    • Maailman_viha

      Maailman viha tulee ymmärtää Jumalan ilmoittamaa totuutta kohtaan eli tässä tapauksessa Raamatussa olevaa totuutta Jumalan luomisesta sanallaan kuudessa päivässä. Valhe on tietysti evoluutioteoria. Näin Saatana toimii tässä maailmassa ja uskontojen kohdalla nähdään tämä erityisen selvästi kun erilaisia korvikkeita on paljon Jeesuksen evankeliumin tilalla ja voidaan käyttää Raamattua rekvisiittana valoja vannottaessa vaikka Jeesus nimenomaan opettaa ettei kannata ihmisen lainkaan vannoa mitään.

      Onko sitten Jeesuksen valtakunnan vaihtoehto ihmisellä maailmassa se Babylon eli valheen ja vihan isän valtakunta vai pitäisikö alkaa tarkemmin erottelemaan näitä eri vaihtoehtoja Jeesukselle tässä maailmassa? Todella paljon on erilaisia uskontoja ja konkreettisen Babylonian alueilla vaikuttaa islam ja nähdään se viha Israelia ja juutalaisia kohtaan tässä yhteydessä hyvin selvästi sekä kaukohistoriassa, kun islamia ei edes ollut maan päällä vielä ja samoin lähemmässä, kun islam on ollut maan päällä ja varsinkin Israelin itsenäistymisen jälkeen hyvin selvä viha ja tuhoamispyrkimykset olleet ja samoin tässä ajassa tämä henki aivan selvä.

      Voidaanko siis kaikki muut uskonnot ja valheet ja viha Israelia kohtaan yksinkertaistaan Babylonian vihan viinipuuhun? Kyllä mielestäni, koska lähitulevaisuudessa myös pedon merkki tulee kaikkiin yhteiskuntiin vaikka silti vain neljäsosassa se seitsemäs ja kahdeksas petovalta vaikuttaa sen hävityksen kauhistuksen ajan. Jostain syystä Saatana pystyy yhdistämään globaalisesti kaikki kansakunnat pedon merkin ottamiseen vaikkei Babylon vaikuttaisikaan sen oman uskontonsa kautta kaikkialla suoranaisesti. Hyvinkin Babylonian omalla alueella pedon merkissä tulee olemaan pedon nimi, ja muualla maailmassa pedon nimen luku 666. Tätä koodia käytetään myös nykyään tuotekoodeissa vaikkei vielä pedonmerkkinä tietenkään vaan esivalmisteluna tuohon hävityksen kauhistuksen aikakauteen.

    • PasiToivonen

      >>Aurinkokuntamme luotiin Isässä Jumalassa ja Pojassa Jeesuksessa noin kuusi tuhatta vuotta sitten ja ensimmäiselle ihmiselle annettiin nimeksi Aadam.>>

      Kivikautta ei ole koskaan ollut olemassa, ja Maa on litteä.

      Tai sitten ei:

      Kivikausi jaotellaan Euraasiassa kolmeen ajallisesti toisiaan seuraavaan aikakauteen: paleoliittiseen, mesoliittiseen ja neoliittiseen kauteen [3]. Kausien ajalliset siirtymäkohdat vaihtelevat alueittain. Yleisesti paleoliittinen kausi käsittää ajan ennen jääkauden loppua noin 12 000 vuotta sitten. Mesoliittinen kausi on jääkauden jälkeisen kivikauden alkuvaihe, jolloin elettiin vielä metsästäjä-keräilijä-kulttuurissa. Neoliittinen kausi alkaa maanviljelyn omaksumisesta jatkuen pronssikauteen. Pohjois-Euroopassa myös metsästäjä-keräilijä-kulttuuri voidaan lukea neoliittiseksi tai subneoliittiseksi, jos se on ottanut käyttöönsä keramiikan.

      Muissa maanosissa käytetään toisenlaisia jaotteluja. Esimerkiksi Australiassa kivikautta ei jaeta paleoliittisen, mesoliittiseen ja neoliittiseen, koska kehitys oli siellä erilainen[4]. Amerikan arkeologiassa taas on pitkään ollut vallalla käsitys, että ihminen saapui sinne vasta jääkauden jälkeen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kivikausi

      • Jääkaudet_todisteet

        Jääkauden todisteet syntyivät vedenpaisumuksesta ja siihen liittyvistä suurista luonnonmullistuksista. Syntyneet jäätiköt Suomenkin alueella sulivat pitemmän ajan kuluessa sykleisinä ja lumi- tai jääpeite syntyi sade- ja tulvavesien jäätymisenä. Sulavesien virtaukset kuljettivat maa-aineksia harjuiksi jäätiköiden reuna-alueille ja muihin sopiviin paikkoihin. Sulamista tapahtui sekä ylhäältä auringon vaikutuksesta kesäaikaan että alhaalta maalämmön vaikutuksesta. Tapahtumat ovat olleet todella mielenkiintoisia vedenpaisumuksen yhteydessä ja vesimassojen painot ovat muokanneet hyvin radikaalisti maan korkeusasemia ja myös mannerlaattojen erkaantumiset tapahtuivat tässä yhteydessä vesimassojen painon vaikutuksesta.


      • Kysymys_Pasille

        Milloin apinasta tuli ihminen ja miten ja onko fossiililöytöä tästä kun lukemattomia fossiileja löydetty?


      • Jatkokysymys_Pasille

        Kun on kaksi teoriaa ihmisen kehityksestä:
        1) Jumala loi ihmisen kuvakseen ja tietoa käsittelemään.
        2) Ihminen kehittyi apinasta tai yhteisestä esieläimestä.

        Kumpaa ihmistä uskot ennemmin, sitä jonka Jumala on luonut ja Jumala antanut hänelle tiedon luomisesta ja Mooseksen kautta saatu tieto Jumalalta luomisesta, vai uskotko ihmistä, joka kehittynyt eläimestä ja saanut tiedon omasta päästään kuten mielikuvistus toimii ihmisellä nykyäänkin?

        Minä tiedän että olen Aadamin ja Eevan jälkeläinen ja samoin tiedän että olen Nooasta isä-linjan mukaan ja Nooan kolmesta miniästä äiti-linjan mukaan ja tiedon olen saanut Jumalalta Mooseksen kautta. Tiedätkö sinä että olet apinasta tai apinan kanssa yhteisestä esieläimestä kehittynyt ja mistä olet tietosi saanut?


      • Minä_tiedän_varmasti

        Minä tiedän varmasti että Raamatussa oleva tieto luomisesta Mooseksen kautta saatuna on totuutta, ja samoin tiedän että evoluutioteoria on valhetta ja ihmisten keksimää vailla totuutta. Valitettavasti tässä ajassa monet ihmiset tahtovat uskoa valheita enemmän kuin totuutta ja nähdään ja voidaan tämä todeta myös totuudellisesti. Samoin ihmiset eivät tunne totuutta monestakaan muustakaan asiasta vaikka esittävät sen tuntevansa ja tieteellisenä tosiasiana, mutta osoittaa vain ihmisen tietämättömyyden tällainen näennäistietäminen ja valheiden esittäminen totuutena ja esimerkkejä tästä on vaikka kuinka paljon ihmiskunnassa, kun entiset teoria kumoutuvat uusien saadessa sijaa ja aina vallitseva teoria on sitä ihmisen totuutta vaikka olisi valhetta selvästi ollut, kun lisää on tietoa saatu asiasta. Näemme selvästi että ihmiset helposti hyväksyvät valheita ja erilaisia teorioita on toisiaan vastaan ja omat puolueelliset kuppikunnat ja lahkot sitten esittävät omaansa oikeana vaikka todellisuus on ihan toisenlainen. Paavali kirjoitti hyvin kun esitti ´joka luulee jotakin tietävänsä, ei vielä tiedä kuten tietää tulee´ ja tietenkään tämä ei tarkoita sitä ettei jokainen ihminen voisi luottaa Jumalan omaan ilmoitukseen luomisesta tai muista asioista Raamatussa, kun ne on saatu ja ymmärretty totuudellisesti kuten Mooseksen kautta saatu tieto luomisesta ja Jeesus sen myös todisti omilla sanoillaan lyhyesti. Tämän maailman viisaat todellisuudessa voivat olla todella tyhmiä ihmisiä vaikka luulevat olevansa viisaita ja totuudellisia omissa valhenäkemyksissään ja tästä on vaikka kuinka paljon esimerkkejä ihmiskunnan historiassa ja nykyajassa myös, kun erilaisia näkemyksiä esitetään näennäintotuuksina. Poliisit on tietysti oikeassa omissa lausunnoissaan.


      • jjhuggyy
        Jääkaudet_todisteet kirjoitti:

        Jääkauden todisteet syntyivät vedenpaisumuksesta ja siihen liittyvistä suurista luonnonmullistuksista. Syntyneet jäätiköt Suomenkin alueella sulivat pitemmän ajan kuluessa sykleisinä ja lumi- tai jääpeite syntyi sade- ja tulvavesien jäätymisenä. Sulavesien virtaukset kuljettivat maa-aineksia harjuiksi jäätiköiden reuna-alueille ja muihin sopiviin paikkoihin. Sulamista tapahtui sekä ylhäältä auringon vaikutuksesta kesäaikaan että alhaalta maalämmön vaikutuksesta. Tapahtumat ovat olleet todella mielenkiintoisia vedenpaisumuksen yhteydessä ja vesimassojen painot ovat muokanneet hyvin radikaalisti maan korkeusasemia ja myös mannerlaattojen erkaantumiset tapahtuivat tässä yhteydessä vesimassojen painon vaikutuksesta.

        Tuossa ei ole mitään järkeä:::lahkopapit höpinöitä. jääkausi alkoi ilmaston kylmenemisestä.


    • Raamatussa_totuus

      Aadamin (n. 6000 v. sitten) luomisesta noin kuusituhatta vuotta sitten ja sukuluettelot totuudelliset Aabrahamiin (n. 4000 v. sitten) ja Jeesukseen (n. 2000 v. sitten) asti.

      Luomisen jälkeen hyvin keskeinen tapahtuma maapalloa koskien vedenpaisumus Nooan aikaan ja tapahtui noin 4500 vuotta sitten. Tämän yhteydessä myös jäätiköt maapallolle ja sulamiset saaneet aikaan maa-ainesten kasaantumisia vesivirtauksissa ja samoin veden syövyttämiä kanjoneita, sillä tulvavesien määrä erittäin suuri. Jeesus viittasi tulemuksensa yhteydessä myös Nooan kaltaiseen ja voi tarkoittaa sekä luonnonmullistuksia että samoin henkivaltojen vaikutuksia.

      Toinen keskeinen Jumalan varoittava toimenpide myös meidän ajalle on Sodoman tuho ja kuolleella merellä tämä hautavajoama todellinen ja suolat myös ja ennen tulikivisadetta alue oli kuin puutarha vesineen ja siksi Loot sen valitsi asuinsijakseen, kun Aabraham pyysi heitä eroamaan toisistaan. Myös Lootin vaimoon Jeesus viittasi tulemuksessaan varoittavana esimerkkinä siitä, kuinka enkelin kiellosta huolimatta Lootin vaimo katsoi tuhoutuvaa kaupunkia sillä sydämensä oli siihen kiinnittynyt. Tämä alue on hyvin rajattu Israelin luvatun maan alueella mutta tunnusmerkit tulikivisateesta ovat selvät ja rikkipalloja voidaan vieläkin sieltä löytää todisteena paikallisesta Jumalan tuomiosta. Vielä Jeesuksen aikaan tuolta alueelta nousi maasta savua eli noin 2000 vuotta tapahtuman jälkeen. Nyt savuamien on loppunut noin 4000 vuotta tapahtuman jälkeen.

      • edeeee

        Tämä kertoo kulttuurin luomisesta n.8000 vuotta sitten alkoi maanviljelys ja korkeakulttuurit.
        Jeesus ei luonut maailmaa vaan Jumala on yksi.


    • PasiToivonen

      >>Aadamin (n. 6000 v. sitten) luomisesta noin kuusituhatta vuotta sitten ja sukuluettelot totuudelliset Aabrahamiin (n. 4000 v. sitten) ja Jeesukseen (n. 2000 v. sitten) asti.>>

      Roskaa.

      • Hyvää_tietoa

        Ei roskaa lainkaan. Nykyajassa on paljon roskaa ja valheet ovat roskaa.


    • PasiToivonen

      Masoreettinen    Septuaginta
      Adam                4076 eKr        5642 eKr
      Seet                  3946 eKr        5412 eKr
      Enos                 3841 "            5207 "
      Keenan             3751 "            5017 "
      Mahalel            3681 "            4847 "
      Jaaret               3616 "            4682 "
      Eenok              3554 "            4520 "
      Metusala          3489 "            4355 "
      Lemek             3302 "            4188 "
      Nooa               3120 "            4000 "
      Vedenpaisumus       2520 "                 3400 "
      Seem               2617 "            3497 "
      Arpaksad         2517 "            3397 "
      Kainam           Ei mainintaa    3262 "
      Selah               2482 "            3132 "
      Eber               2452 "            3002 "
      Peleg               2418 "            2862 "
      Regu                2388 "            2738 "
      Serug               2356 "            2606 "
      Naahor             2326 "            2476 "
      Terah               2297 "            2297 "
      Aabraham         2167 "            2167 "

      • Hyvä_luettelo

        Luettelosta nähdään käännöstyön vaikeus ja tärkeää olisi ymmärtää kääntäjien logiikka tässä ja nähdään selvästi kuinka systemaattisesti ajat lähestyvät Aabrhamia kohti ja osoitus loogisesta muutoksesta. Tietysti heprealaiset tekstit alkuperäisinä luotettavampaa tässä ja osoittaa kääntäjien tulkinneen vuosimääriä heprealaisista kreikkalaiseen/egyptiläiseen ajanlaskuun.

        Tuo luettelo vuosimäärineen annettiin Moosekselle Jumalalta ja tallennettiin heprealaiseen masoreettiseen tekstiin. Raamatun kääntäminen on mielenkiintoista ja samoin tietysti kaikkien vanhojen tekstien käännöstyö on sitä. Nykyiset käännökset pääpiirteittäin ovat todella hyviä ja luotettavia, mutta yksittäisten käännössanojen osalta kenties mahdottomia samalla ymmärtää luotettavasti vaikka sanojen käytössä ihmisten keskuudessa vallitsee myös vahvaa konservatiivisuutta eli pysyvyyttä, mutta eri kieleen mentäessä syntyy sitten mahdollisesti suuriakin kuiluja ja historiallisen yhteydet voivat katketa täysin. Näiden yksittäisten sanojen käännösvaikeus luotettavasti ei vähennä lainkaan Raamatussa olevaa kokonaisilmoitusta Jumalan evankeliumin ja todellisuuden suhteen vaan täysin luotettava ja vahva ja luja on Raamatun ilmoitus Jumalan antamana, ja hyvin keskeiseksi tekijäksi muodostuu ihmisen oma suhtautuminen Jumalan lupauksiin ja Jeesuksen valtakuntaan ja olemukseen, sillä anovat saavat ja sen tähden ei ole hyvää hengellistä ihmisellä, jos ei ano Jeesuksen nimessä.

        Tietysti tärkeä ymmärtää ihmisten hapuilu Jumalassa ja Raamatunkin ymmärtämisessä, ja aina tieto vajavaista ihmisellä, mutta ymmärrystä tarvitaan kokonaisuudessa ja ilman uskoa on mahdotonta olla ihmisen otollinen Jumalassa evankeliumin suhteen.


    • PasiToivonen
      • Luominen_totuus

        Ihmiskunnassa levinnyt valheteoria evoluutiosta ja täysin järjetöntä mielikuvitusta kuten myös littana maa tai aurinkokuntamme maa-keskeisenä. Kivikautinen esine käytössä kun teet kivikirveen ja käytät sitä.


    • Paratiisissa ihmiset olivat alasti, kun eivät tienneet olevansa alasti. Alastomuus oli luonnollista, eikä kukaan katsonut naista himoiten.

      Kun he söivät omenaa, huomasivat olevansa alasti, sitä sanotaan syntiinlankeemukseksi.

      Lähetyssaarnaajat (Evankeli) menivät kertomaan alkuasukkaille, jotka eivät tienneet olevansa alasti, vaan olivat kuin paratiisissa, että teidän tulee tulla tietämään, että olette alasti ja häpy näkyy, se pitää peittää.
      Näin synti levisi maailmaan evankelin kautta.

      • historiankysyjä

        Lähetyssaarnaajat? siitäkö tuli lähetyssaarnaaja-asento?


      • Raamatussa_tarkemmin

        Alussa oli noin kuin esitit ja kun Paratiisissa Aadam ja Eeva söivät hyvän ja pahan tiedon puusta niin ymmärsivät olevansa alasti ja häpeä syntyi siitä. Alkoiko Aadam myös himoitsemaan Eevaa seksuaalisesti syötyään hyvän ja pahan tiedon puusta ei ole kerrottu ja jos ei ole mitä kerrottu ei vielä tarkoita etteikö sitä olisi voinut tapahtua.

        Paratiisin puu oli rypäle eikä omena ja Raamatussa kerrotaan hyvästä totuudellisesta viinipuusta eli rypälepuusta ja pahasta vihan viinipuusta. Isässä Jumalassa on Jeesus hyvänä valkeutena eli totuutena ja Saatana pahana pimeytenä eli valheena, sillä Jumala Isänä erotti valkeuden pimeydestä. Tärkeä myös ymmärtää että Isä Jumala on itse Totuutta ja Poika Jeesus Isästä Jumalasta tätä samaa Totuutta ja Pyhä Henki myös näistä molemmista sitä elävän veden virtaa. Isä ja Poika ja Pyhä Henki ovat Yhtä.


      • ededrfr
        Raamatussa_tarkemmin kirjoitti:

        Alussa oli noin kuin esitit ja kun Paratiisissa Aadam ja Eeva söivät hyvän ja pahan tiedon puusta niin ymmärsivät olevansa alasti ja häpeä syntyi siitä. Alkoiko Aadam myös himoitsemaan Eevaa seksuaalisesti syötyään hyvän ja pahan tiedon puusta ei ole kerrottu ja jos ei ole mitä kerrottu ei vielä tarkoita etteikö sitä olisi voinut tapahtua.

        Paratiisin puu oli rypäle eikä omena ja Raamatussa kerrotaan hyvästä totuudellisesta viinipuusta eli rypälepuusta ja pahasta vihan viinipuusta. Isässä Jumalassa on Jeesus hyvänä valkeutena eli totuutena ja Saatana pahana pimeytenä eli valheena, sillä Jumala Isänä erotti valkeuden pimeydestä. Tärkeä myös ymmärtää että Isä Jumala on itse Totuutta ja Poika Jeesus Isästä Jumalasta tätä samaa Totuutta ja Pyhä Henki myös näistä molemmista sitä elävän veden virtaa. Isä ja Poika ja Pyhä Henki ovat Yhtä.

        eli viini merkitsee hyvää ja pahaa.Viinin vljelys aloitti ihmisen sivistyksen. Totuus on viinissä.


      • omenaviiniä
        ededrfr kirjoitti:

        eli viini merkitsee hyvää ja pahaa.Viinin vljelys aloitti ihmisen sivistyksen. Totuus on viinissä.

        Toki omenastakin voidaan tehdä viiniä!!!


    • KTS--

      Ja tietysti ja tietysti täytyy ymmärtää köklöpölöttäjän saatanalliset valheet joka helevetin asiassa mihin ikinä kehtaakin puuttua.

      Olis hiljaa ikuisesti.

    • Jeesus_pelastaa_

      Raamatussa esitetään totuus Jeesuksen evankeliumista ja maailman luomisesta ja ihmisen syntisyydestä ja jokainen ihminen tarvitsee Jeesusta Juutalaisten Kuninkaana ja Jumalan valtakunnan Herrana, sillä ei ole muuta tietä eikä totuutta Jumalan valtakuntaan ja tuhatvuotiseen Jeesuksen hallinta-ajan lupauksen lapseuteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe