Uskosta, maailmasta ja Helvetilllä peloitelun synn

Hyvät sisaret ja veljet‼
Katson nyt velvollisuudekseni ilmoittaa, että on Tuomitsemisen arvoista, että me pelottelisimme Helvetillä muita ihmisiä?

Jos se on totta, on se suurta tyhmyyttä ja suuri synti ottamatta kantaa juuri nyt Tuomiopäivästä sen enempää, muuta sen sanon, että Tuomiopäivänä Jeesus herättää meidät kaikki, näin hän on luvannut, että me kaikki joudumme tiliä tekemään Jumalalliselle oikeudelle. Jeesukseen uskovilla Jeesus on syyttäjänä ja puolustajana, Jeesukseen uskomattomilla lienee ketkä ikinä tahansa, paitsi ehkei juuri Jeesusta?

- On siis Jumalan asia päättää niistä toinen toisista saavatko he armahduksen, jos me sanomme miten siinä käy, otamme ja varastamme Taivaallisen Tuomarin paikan ja meidän Tuomiomme kuitenkin on pätemättömiä, ennenaikaisia ja laittomia. Sen verran uskallan sanoa, että monia meille Paradokseja Jumalan eteen tuodaan ratkaistavaksi ja hämmästyksemme lienee suuri.

- Näin on ilmoitettu, mutta rauhoittukaa meillä on Jumalan lupaus ja Jumala pitää lupauksen, hän ei suuruudessaan edes voi valehdella. Hän vain näkee asiat laajemmin ja tietää sitä mitä me emme tiedä ja näkee sitä mitä me emme näe ja kuulee sen mitä me emme kuulee. Hän on ylivertainen, hän on Maailmankaikkeus, Hän on kaiken alku ja kaiken loppu ja katsokaa taivaalle, kuinka suuri onkaan tämä Maailmankaikkeus, kun emme voi mitenkään nähdä laitteillammekaan kuin pienen pisaran verran Valtamerestä sen tähdistä ja Tämä meidän Linnunratammekaan ei ole se ainut, vaan on lukemattomia muitakin galakseja. Lukemattomia määriä.

Fyysikon luulisi uskovan Jumalaan, koska hänen järkensä avulla olemme tutustuneet ennen tuntemattomaan ja hän pitäisi tietää, että niin suuri sattuma, että ”me olemme,” ei ole sattumana lainkaan.

- Eli ”Me olemme, juuri me” on sattumanakin matemaattisesti vielä niin suuri sattumana, että vain satumana sen todennäköisyys olisi vielä pienempi, kuin sentiljoona (, eli kymppi 10 ja SEN perässä 600 nollaa)

- Kuitenkin Ihmismielessä ja matemaatikolla ja fyysikolla olisi kaikkein helpointa inhimillisesti todeta, että yhtälönä Jumala on käytännössä tosi, mutta älyllä et uskoon tule, heistä jotkut omaan viisauteensa eivät näe, koska heillä ei ole pyhää Henkeä, he eivät näe sitä mitä me pidämme varmana. Sen sijaan he viisastelevat, että entäpä jos maailmankaikkeuksia onkin ääretönmäärä? Se tarkoittaa myös sitä, että sattumien määrä, että ”minä olen minä” ja ”sinä olet sinä” eli tietoisuutemme on tosi ja jos se on tosi niin Jumala on tosi, muodollisen sattumaan mahdollisuudella, mutta niin pienenä satumaa ei ole oikeastaan olemassakaan tai toisin päin jos lasketaan, että Jumala on olemassa 99,999999999999999… ….99999….% varmuudella ja vain sattumalta me olemme täällä satumalta prosentti mahdollisuudella 00,000000000000000… ….00000….1%,

.....kumman todennäköisyyden puolesta sinä laittaisit rahasi vetoon, että mitenkä tämä asia on?

- NÄIN ARVOKAANA MYÖS HERRA PITÄÄ MEITÄ, ARVOMME ON MELEKINPÄ RAJATON‼

-Fysiikka, tiede ja uskonto ovat ainakin minulle ihan hyvin sopusoinnussa keskenään, ne todistavat toinen toisistaan.

Ohjeita ja lupauksia

1 "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. 2 Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. 3 Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi? 4 Kuinka voit sanoa veljellesi: 'Annapa kun otan roskan silmästäsi', kun omassa silmässäsi on hirsi? 5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.
6 "Älkää antako koirille sitä, mikä on pyhää, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaa niitä jalkoihinsa ja käy teidän kimppuunne ja raatele teitä.
7 "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. 8 Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan. 9 Ei kai kukaan teistä anna pojalleen kiveä, kun hän pyytää leipää? 10 Tai käärmettä, kun hän pyytää kalaa? 11 Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin paljon ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa hyvää niille, jotka sitä häneltä pyytävät. ”

- Uskomme on myöskin Jumalalta saama lahja, kerskummeko siis siitä vielä siitä osattomille? Ja vielä siten, etteivät pelotelluistamme sitä lahjaa siten saakkaan? Sillä ei kukaan Helvetinpelossa ala uskomaan Herraan Jeesukseen.

- Käy aivan päinvastoin!

- Ketä me silloin todellisuudessa palvelemme?

- Kyllä me silloin itsekin palvelemme itse Saatanaa.

- Sillä silloinhan Saatanan pyrkimykset tapahtuu, kuin ihmiset ottavat etäisyyttä sanasta ja Herraan Jeesuksesta. Näin ihminen toimii. Helvetin pelossa, ei kukaan käänny Herran puoleen.

Kuitenkin Sen sijaan Isä Jumalalle kaikki on tervetulleita, hänelle me olemme äärettömän arvokkaita.

(-Piste & Aamen.)
-masson.
kristitty, kansalliskonservatiivi.

0

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        314
        3672
      2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        268
        2115
      3. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        99
        1449
      4. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        85
        1353
      5. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        93
        1338
      6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

        En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
        Ikävä
        61
        1207
      7. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        59
        1198
      8. Onkohan sulla enää tunteita

        kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
        Ikävä
        36
        1034
      9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

        Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
        Haapavesi
        49
        1028
      10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

        kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
        Ikävä
        65
        924
      Aihe