Uskosta, maailmasta ja Helvetilllä peloitelun synn

Hyvät sisaret ja veljet‼
Katson nyt velvollisuudekseni ilmoittaa, että on Tuomitsemisen arvoista, että me pelottelisimme Helvetillä muita ihmisiä?

Jos se on totta, on se suurta tyhmyyttä ja suuri synti ottamatta kantaa juuri nyt Tuomiopäivästä sen enempää, muuta sen sanon, että Tuomiopäivänä Jeesus herättää meidät kaikki, näin hän on luvannut, että me kaikki joudumme tiliä tekemään Jumalalliselle oikeudelle. Jeesukseen uskovilla Jeesus on syyttäjänä ja puolustajana, Jeesukseen uskomattomilla lienee ketkä ikinä tahansa, paitsi ehkei juuri Jeesusta?

- On siis Jumalan asia päättää niistä toinen toisista saavatko he armahduksen, jos me sanomme miten siinä käy, otamme ja varastamme Taivaallisen Tuomarin paikan ja meidän Tuomiomme kuitenkin on pätemättömiä, ennenaikaisia ja laittomia. Sen verran uskallan sanoa, että monia meille Paradokseja Jumalan eteen tuodaan ratkaistavaksi ja hämmästyksemme lienee suuri.

- Näin on ilmoitettu, mutta rauhoittukaa meillä on Jumalan lupaus ja Jumala pitää lupauksen, hän ei suuruudessaan edes voi valehdella. Hän vain näkee asiat laajemmin ja tietää sitä mitä me emme tiedä ja näkee sitä mitä me emme näe ja kuulee sen mitä me emme kuulee. Hän on ylivertainen, hän on Maailmankaikkeus, Hän on kaiken alku ja kaiken loppu ja katsokaa taivaalle, kuinka suuri onkaan tämä Maailmankaikkeus, kun emme voi mitenkään nähdä laitteillammekaan kuin pienen pisaran verran Valtamerestä sen tähdistä ja Tämä meidän Linnunratammekaan ei ole se ainut, vaan on lukemattomia muitakin galakseja. Lukemattomia määriä.

Fyysikon luulisi uskovan Jumalaan, koska hänen järkensä avulla olemme tutustuneet ennen tuntemattomaan ja hän pitäisi tietää, että niin suuri sattuma, että ”me olemme,” ei ole sattumana lainkaan.

- Eli ”Me olemme, juuri me” on sattumanakin matemaattisesti vielä niin suuri sattumana, että vain satumana sen todennäköisyys olisi vielä pienempi, kuin sentiljoona (, eli kymppi 10 ja SEN perässä 600 nollaa)

- Kuitenkin Ihmismielessä ja matemaatikolla ja fyysikolla olisi kaikkein helpointa inhimillisesti todeta, että yhtälönä Jumala on käytännössä tosi, mutta älyllä et uskoon tule, heistä jotkut omaan viisauteensa eivät näe, koska heillä ei ole pyhää Henkeä, he eivät näe sitä mitä me pidämme varmana. Sen sijaan he viisastelevat, että entäpä jos maailmankaikkeuksia onkin ääretönmäärä? Se tarkoittaa myös sitä, että sattumien määrä, että ”minä olen minä” ja ”sinä olet sinä” eli tietoisuutemme on tosi ja jos se on tosi niin Jumala on tosi, muodollisen sattumaan mahdollisuudella, mutta niin pienenä satumaa ei ole oikeastaan olemassakaan tai toisin päin jos lasketaan, että Jumala on olemassa 99,999999999999999… ….99999….% varmuudella ja vain sattumalta me olemme täällä satumalta prosentti mahdollisuudella 00,000000000000000… ….00000….1%,

.....kumman todennäköisyyden puolesta sinä laittaisit rahasi vetoon, että mitenkä tämä asia on?

- NÄIN ARVOKAANA MYÖS HERRA PITÄÄ MEITÄ, ARVOMME ON MELEKINPÄ RAJATON‼

-Fysiikka, tiede ja uskonto ovat ainakin minulle ihan hyvin sopusoinnussa keskenään, ne todistavat toinen toisistaan.

Ohjeita ja lupauksia

1 "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. 2 Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. 3 Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi? 4 Kuinka voit sanoa veljellesi: 'Annapa kun otan roskan silmästäsi', kun omassa silmässäsi on hirsi? 5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.
6 "Älkää antako koirille sitä, mikä on pyhää, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaa niitä jalkoihinsa ja käy teidän kimppuunne ja raatele teitä.
7 "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. 8 Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan. 9 Ei kai kukaan teistä anna pojalleen kiveä, kun hän pyytää leipää? 10 Tai käärmettä, kun hän pyytää kalaa? 11 Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin paljon ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa hyvää niille, jotka sitä häneltä pyytävät. ”

- Uskomme on myöskin Jumalalta saama lahja, kerskummeko siis siitä vielä siitä osattomille? Ja vielä siten, etteivät pelotelluistamme sitä lahjaa siten saakkaan? Sillä ei kukaan Helvetinpelossa ala uskomaan Herraan Jeesukseen.

- Käy aivan päinvastoin!

- Ketä me silloin todellisuudessa palvelemme?

- Kyllä me silloin itsekin palvelemme itse Saatanaa.

- Sillä silloinhan Saatanan pyrkimykset tapahtuu, kuin ihmiset ottavat etäisyyttä sanasta ja Herraan Jeesuksesta. Näin ihminen toimii. Helvetin pelossa, ei kukaan käänny Herran puoleen.

Kuitenkin Sen sijaan Isä Jumalalle kaikki on tervetulleita, hänelle me olemme äärettömän arvokkaita.

(-Piste & Aamen.)
-masson.
kristitty, kansalliskonservatiivi.

0

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        246
        2359
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        166
        1494
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        57
        1360
      4. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        74
        1085
      5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        3
        1069
      6. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        78
        970
      7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        218
        967
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        45
        865
      9. Kohta me ei enää nähdä :(

        En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
        Ikävä
        39
        699
      10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

        Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
        Kärsämäki
        15
        680
      Aihe