Tokmannin hintataso ei enää houkuttele!

Ostosman

Entinen Robin Hood oli hintojensa puolesta edullinen ostospaikka. Tokmannin ostettua vanhat Robin Hood -liikkeet ovat hinnat nousseet kuin huomaamatta muiden tavaratalojen ja markettien tasolle, jopa yli. Toisaalta halvalla ja huonolaatuisella tavaralla on tänä päivänä vaikea kilpailla, kun laadukastakin on tarjolla samaan hintaan.

Tokmanni lienee jo elinkaarensa huipun nähnyt ja edessä on hidas taantuminen ja näivettyminen, ellei strategiat muutu. Toki uusi kauppapaikka tarjoaa aina näyttämisen mahdollisuuden, mutta menetetty halpamarketin status taitaa olla korjaamaton paikka.

44

1475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosliiteriin

      Sama koskee lidliä, venakkoja, pakolaisia, värivikaisia täynnä. Etniselle väestölle suunnatut ruuat.

      • ValkoinenHamina-

        Itsehän olette äänestäneet sitä etnistä värinää omalle kotiseudullenne nauttikaa nyt ja tämä on vasta alkua.Haminan lidlissä ainoastaan valkoisia.


      • Myöskin

        Venäläisiä ollut joka kerta kun olen käynnyt en käy enää suosin S-MARKETTIA


    • Muuttunuton

      Vanha paikka olisi myynyt edullisilla hinnoilla, ei olisi tarvinnut muuttaa. Ajatus on muuttunut nyt. Kalliimpiin keskustan tiloihin ja hinnat ylös. Siellä kuitenkin kulkee porukkaa ja niistä eksyy joku ja maksaa kovan hinnan jostakin tajuamattakin edes korkeasta hinnasta. Vanha paikka ei tarjonnut sitä rahastusta vaan hinnat piti olla todella edulliset että sinne porukka meni. Stokman on helsinkiläinen kallis systeemi. Saastamoisen Robin hood systeemi oli ja meni, halpahalli systeemi. Nyt pitäisi löytyä uusi Saastamoinen, joka laittaisi halpahallin taas.

      • Köyhänulinaa

        Kaikissa Tokmanneissa on sama hinnoittelu, riippumatta sijainnista. Myihän se vanha myymälä halvalla kun oli loppuunmyynti.


    • oivallus-

      Myyntivaltti myymälä on väljä ja selkeä hyvin tavarat esillä.

    • Möllikät

      Jos ei ole rahaa, niin se on kallista. Tavara on hyvin esillä, kun se näkyy. Tämä nyt ei sitten ollenkaan kosketa teitä varkautelaisia.

      • Näinolisi

        Pitäisi laittaa eri hintaisia myymälöitä riviin joissa eri hinnat. Skaalassa köyhistä rikkaisiin. Jokainen voisi mennä tasoiseensa kauppaan. Rikkaitten ei tarvitsisi mennä häpeällisesti köyhien kauppaan ja köyhät ei muutenkaan kykene menemään rikkaitten kauppaan. Löytyisi jokin järki tuohonkin.


    • Punainenämpäri

      Jumalniemessä ei ollu edes joulun alla semmonen kuhina kuin eilen. Eläkeläiset sekoili liikenneympyrässä ja pyörivät kuin "ryssät anttilassa" ilmaisten ämpärien perässä .

    • 3252oksettavaa003

      Hurja meno karhulan lidlissä, ei tarvi enää matkustaa afrikkaa tai lähi itää... ne on nyt meillä täällä! Hajuineen kaikkineen.

    • Sijoittelija

      Voi hyvät hyssykät !Tokmanni listautui pörssiin eli sijoittajien on saatava rahoilleen vastinetta ja osakekurssi nousuun, ehkä joskus jopa osinkoa osakkeilleen.

      • Toimisikyllä

        Jonkun pitää perustaa se halpahalli uudelleen kun sitä kaivataan.


    • KöyhätKyykkyyn

      Jumalniemi on nyt täynnä rojukauppoja. Köyhien ostoskeskus. Kotkassa ei ole rikkaille oikein mitään. Käy pikkasen ärsyttämään.

      • PainuHelsinkiin

        Mitkä niistä on rojukauppoja, nimeä ne! Raja Marketkaan ei ole roju halpahalli. Missä ne rojukaupat on? Robin Hood oli halpahalli ja nyt on hienosto Tokmannin tasokas kauppa. Jokin rikas johtaja olevinaan, kirjoittelee, jota ei Kotkasta löydy.


    • Halpamaista

      Kotkalaiselle rassukalle myydään edullista porakonetta, joka kestää käyttöä kaksi tuntia tai erikoishintaista suihkun letkua, joka ei käy mihinkään Oraksen termostaattisekoittajaan.

      • Halpamainenolet

        Älä puhu paskaa! Ovat vakio kokoa merkistä riippumatta.


      • gfgfdgsdgf

        Tokmanni myy paljon erilaisia sekundaeriä. Suihkun letkuissa on saattanut olla kierrevikaa alkujaan ja juuri siitä syytä se ehkä onkin päätynyt Tokmannin sisäänostajien listoille.


      • 778899
        Halpamainenolet kirjoitti:

        Älä puhu paskaa! Ovat vakio kokoa merkistä riippumatta.

        ne mitään vakiokokoisia ole....varsinkaan italialaiset ei käy mihinkään.Edes hanat ei käy niihin tarkoitetuihin päihin, letkuista puhumattakaan.


    • Hinnatvertailuun

      Kannattaa vertailla hintoja! Tokmanni ei ole aina halvin.

      • Liikaatasoa

        Ei sinne mennäkään kun muualta saa halvemmalla. Ei mulla ole Hesalaisten palkatkaan, miksi sinne menisin?


      • 778899
        Liikaatasoa kirjoitti:

        Ei sinne mennäkään kun muualta saa halvemmalla. Ei mulla ole Hesalaisten palkatkaan, miksi sinne menisin?

        stokmann on hesas ja aivan eri asia kuin tokmanni.


    • sherwoodinmetsänmies

      Hintoja pitää vertailla aina, oli kauppa mikä tahansa.
      Samoja tavaroita Tokmannissa on kuin muissakin kaupoissa, en tiedä mikä niistä on sitä rojua ja huonolaatuista, sen tiedän että kauppa se on mikä kannattaa.
      Tänään ainakin oli tupa täynnä asiakkaita, enkä kenenkään valittavan kuullut, ja tavaroissahan on takuu.

      • fadsfadsfasdf

        Tokmannin työkalut ovat pääosin kiinalaista sekundaa. Kun kierrät ruuvin kiinni Tokmannin meisselin kärki pettää. Ostat kompressorin, siitä palaa moottori muutamassa kuukaudessa, jos sitä käytät useamman kerran.


      • 778899
        fadsfadsfasdf kirjoitti:

        Tokmannin työkalut ovat pääosin kiinalaista sekundaa. Kun kierrät ruuvin kiinni Tokmannin meisselin kärki pettää. Ostat kompressorin, siitä palaa moottori muutamassa kuukaudessa, jos sitä käytät useamman kerran.

        paras oli kuumailmapuhallin jonka vaihdoin 4 kertaa samana päivänä sitten jo otin rahat takaisin.


    • tutkijahh

      Tokmanni pärjäsi ennen hinnoilla, nyt myymälöitä uudistettu, menty pörssiin yms. Hinnat nostettu, jotta saadaan kulut maksettu.
      Yksi asia on unohdettu. Nimittäin henkilökunta ja sen ammattitaito. Tokmannilla on paljon ilmaista, valtion tukemaa väliaikaista henkilökuntaa, jolle ei tarvitse maksaa palkkaa, lomakorvauksia yms. Henkilökunta puettu yhtenäisillä liiveillä, no sillä luodaan sitä halpahalli imagoa, siihen se nykyään jääkin. Kertakäyttökamaa saa jokapaikasta halvalla, mutta ei laatua, vaikka tokmanni niin väittääkin.

      Osinkoa on kerättävä osakkaille, siitä ne hintojen nousut osittain johtunee.

      • Käystocmannilla

        No älä käy siellä tokmannilla! Mikä siinä ihmisiä risoo kun karhulan tokmannista tuli moderni? Tokmanni halpuutti hintoja, oli hinnat tippuneet.


    • plastiktokpoks

      Maailma hukkuu ihmisen paskaan.

      • killyourself

        Save the planet. Kill yourself.


    • 778899

      surkeaa...ennen oli parempi vaikka kahdessa talossa olikin. Tavara vaikuttaa tosi 'halvalta' mutta on ihan normihintaista. 'Halvalta' tarkoittaa rihkamaa ja huonolaatuista.Valikoima on minimaalinen entiseen verrattuna....eipä taida montaa kertaa tuonne asiaa tulevan jollei meno muutu.

      • Vingutkuinlapsi

        Hae K-raudasta sitä aitoa tavaraa 3 kertaisella hinnalla, samaa stanley laatua kuin tokmannilla. Älä valita, hae kunnon vermeet, äläkä vikise.


      • eitarvivinkuu
        Vingutkuinlapsi kirjoitti:

        Hae K-raudasta sitä aitoa tavaraa 3 kertaisella hinnalla, samaa stanley laatua kuin tokmannilla. Älä valita, hae kunnon vermeet, äläkä vikise.

        ei tarvi mitään hakea mistään kun on jo ollut vuosia parasta laatua.Ei mitään pehmeää taipuisaa 'terästä' joka ekalla väännöllä on käyttökelvoton.


      • Turhaanarinaa
        eitarvivinkuu kirjoitti:

        ei tarvi mitään hakea mistään kun on jo ollut vuosia parasta laatua.Ei mitään pehmeää taipuisaa 'terästä' joka ekalla väännöllä on käyttökelvoton.

        Älä mölise sitten jonnin joutavia.


    • NäinOnMarkkinat

      Niin on niin niin perseestä. Ensi viikolla pääsen täältä pois. Muutan hesaan ja käyn vain ns. kermaperseiden liikkeissä ostamassa laadukkasta kamaa.

    • Tarkkana

      Vinkkinä: Ottakaa aina kuitti ja tarkistakaa vastaako hinta kuitilla samaa mitä se oli hyllyn reunassa. Virheitä on useasti. Hinnat hyvin epäselvästi esillä tai sittei ei hintaa ollenkaan. Henkilökunta vedetty niin tiukalle, että virheitä ja unohduksia sattuu liiaksi.
      Tulosta pitää saada-osakkeen omistajille!

      • RikuRikass

        Tottakai niin se markkinatalous pyörii ja hyvin on tokmanni tuottanut.


    • robbinghood

      Kyllä Tokmanni on hintakilpailussa tiukasti mukana. Kävin juuri Varkauden Tokmannilla, siellä kuului koväänisistä, naudanlihaa on halpuutettu. Rationalisointia oli muutenkin tapahtunut kulujen minimoimiseksi. Kassalla ei tervehditty eikä kiitelty, rahastettiin ja tuijotettiin. Kummastelin ulkona asiaa tuttavavalleni, hän arveli tyttöjen harjoittevan. Kertoi kuulleensa tervehtimisen muuttuvan maksulliseksi Tokmannin kassoilla. Kassoille tulee painonappi, jolla saa erityispalvelun pientä lisämaksua vastaan, hyvätpäivät, kiitokset ehkä pienen hymynkin.

    • HanttaN

      Tokmanni myy pelkkää paskaa!

      Tällä kertaa erehdyn ostamaan 2 tonnin hallitunkin. Ensimmäinen nosto ja renkaan vaihto onnistui, mutta jo auton laskeminen renkaan vaihdon jälkeen osoitti mistä on kysymys. Tunkki ei halunnut tulla alas ennen kuin venttiiliä oli kierretty jo useita kierroksia. Sitten auton kulma putosikin yhtäkkiä lähes rysähtäen ja tunkin alla oli desilitra tunkin öljyä. Tokmannin tunkki menikin saman tien metalliromuihin ja kävin ostamassa Motonetistä uuden tunkin. Sillä sain loput renkaat vaihdetuksi.

      Tokmanni yrittää tehdä bisnestä sekundaeriä dumppaamalla. Yleensä noista vaan kannattaa pysyä erossa.

      • hipheihurraalaatuasaa

        ..jaahas, motonettikö on täynnä laatutavaraa, huh sentään, autovaraosat huononpaa laatua kuin sekunda.
        Valittajat pysykää poissa tokmannista, minä menen sinne, onpahan tilaa kierrellä ja katsella., jousi kesti 3kk kun meni poikki, iskari 6kk, ja öljyt ulos.


      • gdfgdgdfg

        Motonetin tarvikelaatu on aivan samaa tarvikelaatua, kuin missä muualla tahansa. Ostat oem-tavaraa, niin jo alkoi kestää. Tosin maksaa vähän enempi.


      • Haenmuualta
        gdfgdgdfg kirjoitti:

        Motonetin tarvikelaatu on aivan samaa tarvikelaatua, kuin missä muualla tahansa. Ostat oem-tavaraa, niin jo alkoi kestää. Tosin maksaa vähän enempi.

        Mätänet se on! Kiina kuraa myyvät huippu tuotteina. Tarvike roskaa, OE laatuna myydään TRW kiinassa tehtyä pashaa. Kehuivat TRW:n olevan huippu hyvää, valmiiksi kierot jarrulevyt sain.


    • HalpisOnPaskaa

      Motonet, Rajamarket ja Tokmanni, Biltema jne... eikö nämä kaikki oo täynnä hyvinkin huonolaatuista tavaraa. En ole enää aikoihin viitsinyt pistää eurojani paskaan. Ostan kunnon tuotteita ja kannatan paikallista ja jos heillä on vielä tarjolla jotain palveluita tuotteiden oheksi niin ei tarvi paljon miettiä mistä hankinnat tekee. Usein saa vielä hyviä nouvoja yms. mutta marketin "Tiina" ei kyllä tajuu muuta kuin hinnan ja kotiin lähtö ajan.

      • Parasellu

        Itse olen vuosien mittaan ostanut Tokmannilta erilaisia tuotteita ja todennut että erilaiset laitteet ja niiden varaosat tai komponentit ovat silkkaa paskaa. Varmaankin valmistaja on havainnut jossain vaiheessa tuotteessaan jonkin vian tai heikkouden ja on sitten dumpannut viallisen tavaraeränsä jollekin jobbarille. Kummasti sitten nämä halvat tavaraerät löytävät tiensä Tokmannin hyllyihin.

        Eräs Tokmannin myyjä sanoikin taannoin, että eihän tämän hintaiset tuotteet voikaan toimia kunnolla. Niinpä niin, hyvin sanottu.


    • Anonyymi

      jauhelihakeitto

    • Anonyymi

      Mitä hintaan tulee niin pääosin Puuilo on monesti halvin kun vertaa vaikka tokeen tai motskanettiin mut tietty yksittäisissä tuotteissa voipi joku muu olla halvempi. Lisäks oon innoissani kun Puuilo on vihdoin tajunnut merkitä hyllynumerot näkyviin kuten Motonet, niin voi ennakkoon jo suunnitella ostosreissun kun tietää mistä ostot saa poimittua eikä mene koko päivää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe