Kuntavaalien ehdokkaat

Mielipiteet_esille

Tulevien vaalien ehdokkaat eivät ole kovin selkeästi ilmaisseet mitä asioita tulevat ajamaan kunnan kehittämiseksi. Haluaisin selkeän vastauksen, ketkä ehdokkaat/mitkä puolueet ajavat kunnan pysäköinninvalvonnan lopettamista ja keskusta-alueen näivettymiskierteen katkaisua. Oman ääneni annan sellaiselle ehdokkaalle ja puolueelle, jotka selkeästi lupautuvat puuttumaan näihin asioihin. Keskustaa tulee kehittää maalaiskuntakeskuksen tyyppisesti, eli liian ahtaasti ei saa rakentaa eikä liikennettä turhaan vaikeuttaa järjettömillä liikenneratkaisuilla.

10

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harjun_Tarkkailija

      Viimeisen paikallislehden mukaan Harri Hanweg on ottanut asian esiin valtuustossa kyseenalaistaen koko pysäköinninvalvonnan tarpeellisuuden, muuta vastausta en kysymykseesi löytänyt. Jos muut ryhmät ovat hiljaa, taitaa minun ääneni mennä persuille. Ensimmäinen kerta kun ko. puoluetta äänestän, mutta kuntavaalissa äänestetäänkin oikeita asioita kannattavia eikä varsinaisesti puoluetta.

    • sumutetaanko_meitä

      Tänään postilaatikkoon tuli KS vaalilehti. Etusivun jutussa pysäköinninvalvonnan järjettömyys nostettiin yhdeksi vaalien pääteemoista. Miksi valtapuolueiden ehdokkaat vaikenevat asiasta? Onko kenties sovittu, että asiaan ei puututa vaan vaietaan ja jatketaan entiseen malliin. Nyt olisi jollakin energisellä ehdokkaalla tuhannen taalan paikka kerätä valtava äänimäärä yli puoluerajojen profiloitumalla tämän asian hoitajaksi. Jotakin pitää tehdä, näin homma ei voi jatkua. Odotan mielenkiinnolla eri puolueiden ja ehdokkaiden avauksia asian suhteen..

    • NmVyTlGr

      Kaikki ehdokkaat ovat mielin kielin ennen vaaleja, mutta vaalien jälkeen takki kääntyy. Tuskin tällekään ongelmalle oikeasti mitään tehdään, vaan epäasiallinen toiminta jatkuu ja keskusta hiljenee entisestään. Uudetkin kunnallispoliitikot liittynevät pian vanhojen kuoroon itkemään että keskusta näivettyy, jotakin pitäisi tehdä jne... Tätähän se Kangasalla on ollut jo pitkään.

    • uuno-ilmari

      Tämä keskustan kehittäminen pysäköinteineen tuntuu olevan vaikea rasti jokaiselle puolueelle. Alun perin pysäköinninvalvonnalla oli hyvä tarkoitus, mutta nyt tilanne on riistäytynyt käsistä. Pelkästään valvojia ei voi syyttää, vaikka heiltäkin tuntuu maalaisjärki olevankin kateissa. Todellinen syyllinen on heidän esimiehensä, joka kuuleman mukaan on ohjeistanut laputtamaan kaikki mahdollisetkin virheet. Hyvänä esimerkkinä viime syksynä Pikkolan kentällä laputettu kuorma-auton perävaunu. Itse kuorma-auto oli viemässä rakennuselementtejä läheiselle rakennustyömaalle ja perävaunu oli jätetty turvallisuuden kannalta parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Samainen henkilö kieltäytyy myös tutkimasta alaistensa tulkinnat aiheettomista laputuksista. Tällainen ei pitkällä tähtäimellä palvele kenenkään etua, kaikkein vähiten kunnan omaa etua. Nyt pitäisi olla rohkeutta viheltää peli poikki ja miettiä koko asia uudestaan puhtaalta pöydältä. Monelle kuntalaiselle tämä pysäköintiasia tuntuisi olevan tärkeimpiä kriteereitä ehdokkaan valinnassa.

    • Säästetään

      Esimies vaihtoon ja lappuliisat kortistoon.

    • Chalmers

      Mistä päästä aloittaisit purkamisen, kun keskusta on jo rakennettu aivan liian tiiviiksi?
      Mutta tätähän vasemmisto ja vihreät ajavat, koska kaikkien pitää asua keskustassa jossa ei ole mitään palveluja , pois lukien islamilaisuuteen taipuva kirkkokunta ja pari hautaustoimistoa.
      Kunnan kaavoitus on mennyt päin prikkalaa jo pitkän aikaa, eli niin kauvan kun polkupyörä terroristi on ollut johtavana virkamiehenä ja lautakunta täysiä lallukoita joita kuljetettu kuin pässiä teuraaksi.

      Pysäköintivalvonta on seurausta kaavoituksella toteutetusta autoilun syrjimisestä, kun pysäköintiin tarkoitettuja alueita on pienennetty ja uusien kaavojen mukaa vielä pienennetään lisää.

      Ois osoitettu aikoinaan Keskolle ne kymmenkunta autopaikkaa lisää p-alueelle, niin nykyinen K-Supermarket Kangasala, ent K-market Kesäpäivä, olisi vanhalla paikalla ja tämä helvetin ruma Kangasala-talo olisi ollut paljon paremmin edukseen nykyisen K-Supermarketin paikalla. Eihän se vaan käynyt meidän kaavoittajalle, piti saada oma muistomerkki silloisen pattijoenmiehen kanssa rumentamaan kylänraittia.

      Ehdokkailta pitää kysyä myö heidän mielipidettään tästä viimmeisestä kunnanjohtajan aivopierusta tästä kaupungiksi muuttumisesta ja sen asian salman nopeasta toteutuksesta, ettei vaan kunnan asukkaat ehtisi sanoa kuntavaaleissa mielipidettään.

    • Ahneella_on_p..nen_loppu

      Pysäköinninvalvonta on iso puheenaihe Kangasalla ja lupaamalla puuttua ongelmaan moni valtuustoehdokas keräisi ääniä.
      Koomisin tapaus lappuliisan toiminnasta tapahtui Kangasalan kunnantalon nurkalla, kun postimies teki pikakäynnin kunnantalolla ja auto seisoi nurkalla. Postimies tuli autolleen ja oli juuri lähdössä, kun lappuliisa juoksi kieli vyön alla Vesaniemen suunnasta mäkeä alas ja kailotti jo kaukaa postimiehelle, että oletko sää joku uusi kuski, kun et tiedä käytäntöä. Samalla hän osoitti kymmenien metrien päässä olevia pysäköintiruutuja, että sinne olisi pitänyt jättää auto ja kävellä sieltä. Lappua sentään ei kehdannut kirjoittaa postimiehelle, kun oli monta silmäparia katsomassa tätä "tehovalvontaa".
      Kyllä joku tolkku pitää olla pysäköinninvalvonnassa, ettei työtään tekevien postinjakajien ja jakeluautonkuljettajien perässä käy lappuliisat karjumassa.

      • Menninkäinen_45

        Hyviä esimerkkejä kunnan keskustan surkeasta tilanteesta. Mutta miksi ehdokkaat ovat hyvin hiljaa näistä asioista? Onko tämä joku puoluekurin alainen asia, josta ehdokkaat eivät saa hiiskua? Jos joku puolue alkaisi tosissaan ajaa näiden epäkohtien poistamista, olisi äänivyöry taattu. Sen verran alkaa tavallisia kuntalaisia kyrsiä nykyinen meno. Uusien valtuutettujen pitää laittaa tämä ns. pyöräterroristi aisoihin sekä miettiä koko pysäköinninvalvonta uusiksi. Minun puolestani valvonta voitaisiin aivan hyvin lopettaa. Jos kuitenkin jatkuu, pitää valvojat ja heidän esimiehensä pistää vaihtoon.


    • EläköönItsenäinenSuom
    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      235
      2231
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1476
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      72
      1241
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1225
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      158
      1120
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      1039
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      928
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      848
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      67
      841
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      769
    Aihe