Jeesus siunaa Israelia runsaasti lähitulevassa!

Raamatussa_profetiat

Raamatussa olevien Jumalan profetioiden mukaan Jeesus siunaa Israelia runsaasti lähitulevaisuudessa, kuten kerrotaan Pyhän Hengen vuodatuksesta ja Jeesuksen 144 000 apostolista, jotka ovat Israelin yhdestätoista sukukunnasta ja hyvin selvästi tämä kerrotaan Raamatussa edeltä. Jeesus kehottaa kuulijoitaan olemaan kuin viisi viisasta, joilla on lampun lisäksi öljy astiassaan, sillä yön koittaessa lamppu on tärkeää saada palamaan ja ilman öljyä ei onnistu lampun sytyttäminen valkeutta antamaan. Jeesuksen opetuksessa tyhmät ilman öljyä eivät pääse Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, sillä eivät olleet valmistautuneet Mestarin opetuksen mukaan vaan mielensä olivat varmaan maailmallisissa tai ihmislähtöisessä uskonnollisuudessa tai muussa vähäarvoisessa Jeesuksen evankeliumiin verrattuna.

Kun näemme Jeesuksen päivän lähestyvän, ja sitä ennen on 3,5 vuotta kestävä yö ja pahuuden henkivallat villitsee kansoja Israelia ja Jerusalemia ja Jeesusta vastaan valheen kaikella voimalla ja yliluonnollisilla okkultistivoimien ihmeillä, niin ne, jotka tahtovat seisoa Jeesus-kalliolla eli tehdä opetuksensa mukaan viisaina opetuslapsinaan, ovat myös ottaneet vastaan sen öljyn astiaansa ja Jumalan Hengen voimasta on kyse. Jeesuksen apostolit myös tekevät palvelustyötään 3,5 vuotta ennen yön koittamista ja tämä on suurta ja hyvää Jumalan evankeliumin aikaa vaikka maailmassa on myös sotaa ja siitä johtuvaa nälänhätää, sillä pahuuden henkivallat sen saavat aikaan ja vihaavat Jumalan evankeliumia ja todistusta Jeesuksesta ja Israelin siunauksen saamista hyvin laajalla Hengen vuodatuksella.

Jeesuksen keskeinen opetus tulemuksensa läheisyydessä ja tietysti myös ollut nämä kaksi vuosituhatta on katsoa ettei kukaan eksytä valheopetuksella tai valheteorioilla tai muutenkaan maailmallisella tai uskonnollisella hapatuksella, sillä selvästi on ilmoitettu tästäkin ajasta että Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi ja uskonnollisuutta käyttää edistäessään sitä Jumalan tahdon vastaista ja hedelmistään tunnistetaan valheet ja viha ja murhat ja muut laittomuudet ja luopumus ja huonot hedelmät. Toinen hyvin keskeinen opetus Jeesuksen antama on valvoa ja rukoilla ja tarkoittaa anomista kaikkien pyhien ja Jumalan valittujen puolesta ja samoin niiden, jotka eivät vielä tunne Jumalaa, ja samoin valvominen tarkoittaa ajan merkkien seuraamista ja Raamatun pyhien profetioiden tuntemista Jumalan antaman Pyhän Hengen voitelun kautta ja voimassa ja näin ei Herran päivä yllätä Jeesukseen turvaavaa opetuslasta, sillä pyhittyessään totuudessa Jumalan opettaa tarpeellisen tämän ajan asioista ja Jumalan toimintatavoista ja valmistautumisen merkityksestä ja tärkeydestä.

42

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se on totta, öljyä pitää olla lampussa, ja neitsyys tallella, oli sitten mies tai nainen ja valvominen on hyvin tärkeä, ei saa nukkua.
      Moni tosin kärsiikin nykyisin unettomuudesta, eivät tajua, että heillä on armolahja, lahjavalvominen ja ahdistava kärsimys. Kyllä ylkä on onnellinen kärsivästä morsiammesta.

      • Tärkeä_ymmärtää

        Jumalan opetukset Totuuden Hengen opettamana.


    • Israelin_kautta

      Israelin kautta Jeesus siunaa koko maailmaa runsaasti ja voimme lukea pelastuneista monista sukukunnista Jeesuksen edessä ja lukematon joukko ihmisiä valkoisiin puettuina ja palmunoksat käsissään ja kuvastaan sitä hyvää ristinkantamista ja Jumalan armon ja rakkauden vastaanottamista evankeliumin kautta ja täyttä juutalaisuutta tämä tietenkin ja Jeesuksen valtakunnassa on seitsemän lampunjalkaa ja Juutalaisten Kuningas valtaistuimella ja elävän vedenvirta ja elämänpuu, ja näistä on kerrottu Ilmestyskirjassa jonka Isä Jumala antanut Pojalle Jeesukselle eli Daavidin Juurivesalle ja Juudan Leijonalle. Janotaan hyvää juutalaisuutta, kuten Jeesus opettanut apostolinsa opettamaan ihmisille sen kaiken minkä Jeesus opetti heille ja Jeesus on Sapatin Herra ja meitä kehotetaan anomaan ettei tulonsa tapahtuisi sapattina, sillä pakeneminen vuorille edellyttää pitkän matkan kävelemistä ja sapattina tulee istua levossa kiittäen Isää Jumalaa Pojan Jeesuksen nimessä ja levätä ja siunata Israelia myös, kuten sopii juutalaisuudessa ja kun näemme Herran päivää liittyvien lähestyvän myös niitä kannattaa erityisesti anoa, kuten Daniel myös tutki profetioita ja rukoili kun näki ajan koittavan takaisinpaluulle Babyloniasta.

      • Niin ja kaikki menevät jeesuksen kanssa naimisiin vaikka Jeesus sanoi, että taivaassa ei kukaan mene miehelle.


      • Raamatussa_totuus
        fari.g kirjoitti:

        Niin ja kaikki menevät jeesuksen kanssa naimisiin vaikka Jeesus sanoi, että taivaassa ei kukaan mene miehelle.

        Tuhatvuotinen Jeesuksen valtakunta on maan päällä ja taivaassa ei kukaan mene naimisiin enää vaan ollaan kuin enkelit ja toki langenneet enkelit sitten alkoivat yhtyä ihmisten tyttäriin ja väkivaltaa maa tuli täyteen. Jeesuksen morsian on Uusi Jerusalem ja sinne meitä kutsutaan ja vertauskuvana on Jumalan kaupungin muurinkivet ja ovat timanttijalokiviä Uudessa Jerusalemissa. Jeesuksen hääaterialle kutsutaan monia ja viisaat menevät sinne ja Aabrahamin kanssa saavat armosta Jeesuksen kanssa olla hääaterialla.


    • PasiToivonen

      >>Jeesus siunaa Israelia runsaasti lähitulevassa! >>

      7. Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
      8. Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.
      9. Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.
      10. Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.
      11. Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät.
      12. Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.
      13. Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.

      Melkoinen maan järistys tulossa.

      • Raamatussa_profetiat

        maanjäristyksen lisäksi tulossa myös kaikki ne muut asiat joista kerrotaan Raamatussa Jumalan profetioina ja Ilmestyskirja tärkein tässä ja Isä antoi sen Pojalle Jeesukselle noin kaksi vuosituhatta sitten ja samoin muissakin profetioissa on paljon hyvää tietoa jokaiselle ihmiselle, joka tahtoo tuntea Jumalan ilmoitusta eikä siten tahdo eksyä valheen levittäjien villityksiin ja Jumalan tahdon vastaisiin asioihin, sillä väkevää eksytystä on ollut jo pitkään ja edelleen leviää ja kerrotaan selvästi siitä Raamatussa olevissa Jumalan profetioissa.


    • Toivo87

      Miksi sinä kristittynä haluaisit siunailla siionisteja, jotka vihaavat kristittyjä!??
      Katso vaikka tuolta netistä niin heräät!
      Siionistit sitäpaitsi ovat hyvin sotaisia ja ovat hyökänneet viattomien päälle.

      • Jubba

        Aika pieni osa siionisteista vihaa kristittyjä ja suurin osa kristityistä on siionisteja. Siionistihan tarkoittaa ihmistä, joka kannattaa Israelin valtion olemassaoloa.

        Mistä tahansa vähänkään suuremmasta ihmisryhmästä löytyy väkivaltaisia ihmisiä. Siionistit eivät ole tässä suhteessa poikkeus. Mm. antisiionistit ovat yleisesti ottaen huomattavasti väkivaltaisempia.


      • Koko_maailma_tietää

        Siionistit tekevät Jumalan tahdon mukaan ja tahtovat hyvää koko maailmalle ja kaikille ihmisille vaikka heitä maailma vihaa ja valheita levittää. Jeesus on hyvä Siionin Kuningas ja onneksemme maailmassa on myös paljon ihmisiä jotka tahtoo Jeesusta rakastaa ja nimessään anovat hyvää ja siunaavat Israelia ja näin Jumalan siunauksen estävät pahuuden leviämistä maailmassa omalla tavallaan, mutta valitettavasti monet ihmiset rakastaa tämän maailman ruhtinasta ja valheen ja pimeyden herraa, sillä mammonan kautta pystyy eksyttämään ihmisiä kuten nähdään pedon merkin tuleminen myös mahdolliseksi hyvin lähitulevaisuudessa. Autuaat ihmiset rakastaa Jeesusta Juutalaisten Kuninkaana, ja viisaus heille annetaan kun sitä anovat Herran nimessä. Jumalan Hengen vuodatus on lähiajassa ja pyhät apostolit ja palvelijat Jeesuksessa vaikuttavat hyvän evankeliumin Jumalalta kaikille kansoille tiedoksi.


    • KuisNäin

      Miksi Jeesus siunaisi juutalaisia, kun juutalaiset tappoivat Jeesuksen????
      Sitäpaitsi juutaisessa uskonnossa kristittyjä suoraan sanoen kirjansa mukaan vihataan vääräuskoisina ja he ovat siionistien alapuolella, heitä rahoittamassa.

      • "Ei sillä ole mitään tekemistä tämän ajan ihmisten kanssa, jos joku jeesus on kuollut kaksituhatta vuotta sitten. "


      • Raamatussa_Jeesuksesta

        Jeesus on juutalaisten hyvä paimen ja Jeesus opettanut juutalaisia Kuninkaanaan rakastamaan kaikkia ihmisiä ja elämään sen hyvän opetuksensa ja esimerkkinsä mukaan, jonka Jeesus itse antoi suurimmasta rakkaudesta kaikkia ihmisiä kohtaan eli kuolemalla ristillä ja antamalla verensä vuotaa sovituksena ihmisten syntien puolesta ja tähden ja lunastaakseen ihmiset palvelemaan elävää Jumalaa Pyhän Hengen voimassa, ja tätä on Jeesuksen uuden liiton juutalaisuus ja evankeliumi Israelia ja kaikkia ihmisiä kohtaan.


      • Raamatussa_Jeesuksesta kirjoitti:

        Jeesus on juutalaisten hyvä paimen ja Jeesus opettanut juutalaisia Kuninkaanaan rakastamaan kaikkia ihmisiä ja elämään sen hyvän opetuksensa ja esimerkkinsä mukaan, jonka Jeesus itse antoi suurimmasta rakkaudesta kaikkia ihmisiä kohtaan eli kuolemalla ristillä ja antamalla verensä vuotaa sovituksena ihmisten syntien puolesta ja tähden ja lunastaakseen ihmiset palvelemaan elävää Jumalaa Pyhän Hengen voimassa, ja tätä on Jeesuksen uuden liiton juutalaisuus ja evankeliumi Israelia ja kaikkia ihmisiä kohtaan.

        Niin Mooseskin on opettanut ja jopa pelastanut orjuudesta. Eikä pyrkinyt kuninkaaksi.


      • Ei_pyrikkään
        fari.g kirjoitti:

        Niin Mooseskin on opettanut ja jopa pelastanut orjuudesta. Eikä pyrkinyt kuninkaaksi.

        Mooses tietää että Jeesus on Jumalan valtakunnan ainoa kuningas ja Israelin Herra. Mooses kehotti Israelin kansaa vastaanottaamaan ja uskomaan Jeesukseen.


      • tgttgtggt
        Ei_pyrikkään kirjoitti:

        Mooses tietää että Jeesus on Jumalan valtakunnan ainoa kuningas ja Israelin Herra. Mooses kehotti Israelin kansaa vastaanottaamaan ja uskomaan Jeesukseen.

        nyt menee jo pahasti mielikuvituksen puolelle! Sitähän sinä aivopestynä et huomaa.


    • Horror2017

      Israel on omasta mielestä terrorismia vastaan, mutta se juuri itse sitä harjoittaa toisten mailla. Siionistien touhut pitäisi saada aisoihin.

      • Jubba

        Israel on terrorismia vastaan. Israel ei harjoita terrorismia toisten mailla. Mitä siionistien, eli Israelin olemassaolon kannattajien, touhuissa on sellaista, mitä pitäisi saada aisoihin? Kannatatko sinä Israelin olemassaoloa?


      • Raamatussa_totuus

        Israelin juutalaiset ovat kootut omaan luvattuun maahansa ja Jumala on antanut sen heille vaikka vihamieliset pakanakansat ovat pyrkineet jo monesti tuhoamaan Israelin juutalaisvaltion. Nykyään terroristit harjoittaa sitä valhettaan ja väkivaltaansa Israelia vastaan ja toki Israelin hyvä terroristien vastainen toiminta sitä estää tehokkaasti ja jokaisen kansakunnan tulee myös suojella kansalaisiaan terroristien vihaa vastaan.

        Siionismi on Jumalan Hengen vaikuttamaa toimintaa ja tietysti Jumala tahtoo rauhaa ja Israelin siunaamista kuten nähdään myös tapahtuneeksi moninaisesti, mutta Israelin viholliset estävät rauhaa ja Jumalan tahdon tapahtumista Israelin luvatun maan asuttamisessa ja hyvän luvatun maan siunauksen edistämisessä.

        Hyvä olisi kun kaikki palestiinalaiset menisivät joko islam-maihin omaan arabikulttuuriinsa ja Jordan antaa myös kansalaisuuden heille sinne joen itäpuolelle ja samoin palestiinalaiset voisivat Eurooppaan tulla myös pakolaisiksi jos ovat niin vaikeassa asemassa siellä Israelin luvatun maan alueella. Näin Israelin juutalaiset ja ne ihmiset, jotka tahtovat Israelia siunata ja Israelin parasta edistää voisivat elää siellä luvatun maan alueella rauhassa ja hyvää edistäen kaikkien siellä elävien ihmisten parissa. Valitettavasti palestiinalaisia yllytetään ja kasvatetaan vihaan juutalaisia vastaan ja villitään terroriin, joka ei ole hyvä asia kenenkään kannalta koskaan ollut eikä tule olemaan. Jokainen voi ymmärtää, että juutalaisten on tärkeä asua omassa luvatussa maassaan palvellen Jumalaansa ja Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja tärkeä juutalaisten tämä totuus ymmärtää ja kun historiaa tutkii ja tahtoo Jumalan antamaa ymmärrystä, myös voi uudestisyntyä Jumalan Hengen voimasta ja tunnustaa Jeesuksen Kuninkaakseen ja Israelin Herraksi, ja Israel on se Jumalan Hengen vaikuttama juutalainen valtio Jumalan antamassa luvatussa maassa ja tietysti Saatana ja pahuuden henkivallat tätä vihaa, sillä vihaa Jumalaa ja Jeesusta ja Raamatun hyvää ilmoitusta.


      • Hurahdus
        Raamatussa_totuus kirjoitti:

        Israelin juutalaiset ovat kootut omaan luvattuun maahansa ja Jumala on antanut sen heille vaikka vihamieliset pakanakansat ovat pyrkineet jo monesti tuhoamaan Israelin juutalaisvaltion. Nykyään terroristit harjoittaa sitä valhettaan ja väkivaltaansa Israelia vastaan ja toki Israelin hyvä terroristien vastainen toiminta sitä estää tehokkaasti ja jokaisen kansakunnan tulee myös suojella kansalaisiaan terroristien vihaa vastaan.

        Siionismi on Jumalan Hengen vaikuttamaa toimintaa ja tietysti Jumala tahtoo rauhaa ja Israelin siunaamista kuten nähdään myös tapahtuneeksi moninaisesti, mutta Israelin viholliset estävät rauhaa ja Jumalan tahdon tapahtumista Israelin luvatun maan asuttamisessa ja hyvän luvatun maan siunauksen edistämisessä.

        Hyvä olisi kun kaikki palestiinalaiset menisivät joko islam-maihin omaan arabikulttuuriinsa ja Jordan antaa myös kansalaisuuden heille sinne joen itäpuolelle ja samoin palestiinalaiset voisivat Eurooppaan tulla myös pakolaisiksi jos ovat niin vaikeassa asemassa siellä Israelin luvatun maan alueella. Näin Israelin juutalaiset ja ne ihmiset, jotka tahtovat Israelia siunata ja Israelin parasta edistää voisivat elää siellä luvatun maan alueella rauhassa ja hyvää edistäen kaikkien siellä elävien ihmisten parissa. Valitettavasti palestiinalaisia yllytetään ja kasvatetaan vihaan juutalaisia vastaan ja villitään terroriin, joka ei ole hyvä asia kenenkään kannalta koskaan ollut eikä tule olemaan. Jokainen voi ymmärtää, että juutalaisten on tärkeä asua omassa luvatussa maassaan palvellen Jumalaansa ja Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja tärkeä juutalaisten tämä totuus ymmärtää ja kun historiaa tutkii ja tahtoo Jumalan antamaa ymmärrystä, myös voi uudestisyntyä Jumalan Hengen voimasta ja tunnustaa Jeesuksen Kuninkaakseen ja Israelin Herraksi, ja Israel on se Jumalan Hengen vaikuttama juutalainen valtio Jumalan antamassa luvatussa maassa ja tietysti Saatana ja pahuuden henkivallat tätä vihaa, sillä vihaa Jumalaa ja Jeesusta ja Raamatun hyvää ilmoitusta.

        Aapisessa on yhtä hyvin totuus kuin kaiken karvaisissa hurahtaneissa ovelta ovelle käännyttäjissäkin ym.
        Katso netistä miten israelilaisia lapsia opetetaan ristiinnaulitsemalla Jeesus, eli nallekarhu lapsille, sitten haukutaan Natsijeesukseksi ja hakataan vasaralle kylkeen. Se on esitetty israelilaisten televisiossa, että näin sitä opetetaan siionistilapsia.


      • Raamatussa_totuus

        Jumala ja Jeesus on koonnut Israelin juutalaiset omaan luvattuun maahansa ja tämä on siionismia parhaimillaan ja Jumalan profetiat siinä täyttyy. Jumala tahtoo myös juutalaisten ottavan Jeesuksen vastaan Messiaanaan, sillä on sitä ja Jumala vuodattaa Henkeään vielä Israelin ylle, mutta ei kaikki pelastu juutalaisistakaan jos eivät tee parannusta. Ei kannata uskoa kaikkea netissä olevaa sillä lavastukset mahdollisia petollisten ihmisten toimesta.


    • ddeeswswwsw

      Miksi Jeesus siunaa kun jumalan pitäisi siunata israelia ja koko maailmaa?
      Jeesus ei ole Jumala vaan se väite on markkinamiehen kynästä.

      • Raamatussa_totuus

        Jeesus on Immanuel ja tarkoittaa ´Jumala kanssamme´.


      • swwsewsw
        Raamatussa_totuus kirjoitti:

        Jeesus on Immanuel ja tarkoittaa ´Jumala kanssamme´.

        Nimi ei tarkoita mitään. Ei ole niin ei ole. katolisissa maissa pojille annetaan nimi Jesus. Ovatko hekin kaikki Jumalia? kokemuksesta tiedät useat ovat saatanoita.


      • Ei_pelkkä_nimi
        swwsewsw kirjoitti:

        Nimi ei tarkoita mitään. Ei ole niin ei ole. katolisissa maissa pojille annetaan nimi Jesus. Ovatko hekin kaikki Jumalia? kokemuksesta tiedät useat ovat saatanoita.

        Jeesuksen kohdalla kyseessä on myös Jumalan Poika, joka yhtä Isän kanssa, ja Jeesus opetti tämän Filippukselle ja apostoleilleen ja muutenkin tämä on Raamatussa esitetty Jeesuksesta.


      • tfrrfrfrfrfr
        Ei_pelkkä_nimi kirjoitti:

        Jeesuksen kohdalla kyseessä on myös Jumalan Poika, joka yhtä Isän kanssa, ja Jeesus opetti tämän Filippukselle ja apostoleilleen ja muutenkin tämä on Raamatussa esitetty Jeesuksesta.

        Jeesuksessa vallitsi Jumalan henki eli hän ajoittain sai hengen taivaasta.Muuten oli ihmisen poika. Välillä hän tiesi asioita kuten profeetat ja välillä taasen ei parantaminenkaan onnistunut. Poika ei ole kaikkitietävä eikä hänen hallituskaan ole ikuinen.Poika sanoi maan olevan Saatanan vallassa. mikään ei ole muuttunut noista vuosista.


    • Raamattu_Jumalalta

      Raamatussa on Jumalan antamaa hyvää tietoa jokaiselle ihmiselle vaikka annettu niille ihmisille, jotka välittivät sen Jumalan antaman tiedon Israelille tai ihmisille, ja koko Raamattu sisältää hyvää tietoa Jumalasta ja ihmiskunnasta ja tietysti Israel on Raamatussa se keskeinen kohde ja lähde, mutta on myös hyvää tietoa kaikille ihmisille kuten evankeliumi Jeesuksesta ja uuden liiton juutalaisuudesta, jonka kautta voimme ihmisinä kaikista kansoista päästä osalliseksi Jumalan hyvyydestä ja mielisuosiosta eli armosta ja rakkaus tärkeintä ja Jeesuksen risti ja veri ja liha ja uhri tämän todistaa, sillä ei ole sen suurempaa rakkautta kuin antaa elämänsä toisten ihmisten puolesta ja näin Juutalaisten Kuningas Jeesus teki ja roomalaiset sotilaat häntä myös pilkkasivat tästä ja ruoskivat ja ristiinnaulitsivat kuolemaan.

      Jumala Israelin kautta lähitulevaisuudessa antaa sen iankaikkisen evankeliumin ja tähän Jeesuksen toiseen tulemiseen liittyy myös maailman tuomitseminen ja Saatana ensin heitetään alas taivaasta maan päälle villitsemään ihmisiä hävityksen kauhistukseen ja sen jälkeen sidotaan alas maan alle eikä enää pääse tekemään valhe- ja tuhotyötään ihmisiä eksyttäessään väkivaltaan ja valheisiin ja muuhun laittomuuteen. Jeesus antaa siunauksen Israelin sukukuntien jälkeläisten kautta eikä ole katunut valintaansa vaan vie hyvän evankeliumin työnsä päätökseen Jumalan Poikana ja Isä Jumala kaikessa toimii Jeesuksen ja Pyhän Hengen kautta vaikka myös lukematon joukko enkeleitä tekee sitä palvelustaan Jumalan valtakunnan palvelijoita kuten myös ihmisiä tähän kutsutaan ja armolahjat annetaan ja hyvä hedelmä pyhyydessä. Janotaan hyvää juutalaisuutta Jeesuksessa, sillä ei ole muuta tietä Jumalan valtakuntaan, amen, halleluja!

    • Eivät_kaikki_alistu

      Siunailen minä ainakin tosissani mitä ihmettä siionistit tekevät kun ovat jo vieneet palestiinalaisten maat ja mannut.
      Juutalaisessa nuorisossa eivät monet halua osallistua palestiinalaisten pahoinpitelyihin ja tappoihin ja monet tosiaan ovat osoittaneet jopa mieltään ja kieltäytyneet armeijasta linnatuomionkin uhalla. Kiitos heille.
      Kaikkea ei rahalla saa, eivät kaikki alistu rahan valtaan.

      • Kunhan palestiinalaiset nuoret osoittavat haluttomuutensa juutalaisten pahoipitelyihin ja tappoihin ja osoittavat jopa mieltään sitä vastaan ja kieltäytyvät harrastamasta terroritekoja, niin kaikki on hyvin.


      • Jumala_luvannut

        Jumala antanut luvatun maan alueet Israelin sukukuntien jälkeläisille. Tietysti voi palestiinalaisillakin olla maita siellä omistuksessa ja voivat myydä sitä juutalaisille ja näin myös tapahtunut.


    • "Raamatussa olevien Jumalan profetioiden mukaan Jeesus siunaa Israelia runsaasti lähitulevaisuudessa"

      Ja koskas raamattu onkaan kirjoitettu? Ei taida LÄHItulevaisuus tarkoittaa kahtatuhatta vuotta.

      • Ei_tarkoita

        Ei tarkoita tässä ajassa lähitulevaisuus 2000 vuotta vaan ihan vuosia eikä välttämättä vuottakaan.


      • Ei_tarkoita kirjoitti:

        Ei tarkoita tässä ajassa lähitulevaisuus 2000 vuotta vaan ihan vuosia eikä välttämättä vuottakaan.

        Seli seli. Raamatussa sanotaan että Jeesus siunaa Israelia runsaasti LÄHItulevaisuudessa. Ei taida 2000 vuotta olla ihan lähitulevaisuutta. Vai onko????????


    • Siunataan_Israelia

      Siunataan Israelia sillä se on Jumalan tahto jokaisen uudestisyntyneen ihmisen kohdalla ja Jumala tahtoo että jokainen ihminen on uudestisyntynyt Jeesukseen. Tietysti ihmisen tulee tehdä parannus voidakseen uudestisyntyä Jeesukseen.

      • Jee suksee...

        'Suksee', on sitä, että uskaltaa kasvaa ja kehittyä, vaikka verkossa. Sillä on nyt uusi merkitys.
        Entinen on mennyt ja uusi on tilalle tuleva.


    • Käytännön mahdollista "profetiaa" ;
      muslimi obama antoi iranille ydinaseen mahdollisuuden.
      Nyt omasta mielestään pyhä israel on hieman alakynnessä. Pelätään pommia.

      Ja näitä nykyisiä juttuja voi sitten verrata vanhoihin kirjoituksiin. Jotka on sen ajan nuotiolla istujien juttuja. On ollut aikaa pohdiskella, ja viinaa ja viiniä on riittänyt, mielikuvitus toiminut, jne jne.
      Kannabiksen ja ooppiumin käyttö lienee myös ollut yleistä, joten jutut on moninaiset ? Siksi Kannattaa suhtautua varauksella... Uusiin ja vanhoihin vääriin profeettoihin.

      • Onhan se nyt kumma jos ei sanaa uskota. Ahmadineyad se sanoi suoraan, että pommi se täältä tulee.

        Minä en ole nähnyt vielä yhdenkään kannabiksen tai ooppiumin käyttäjän kirjoittelevan mitään, mitä viitsisi lukea, vaikka käyttö on aika yleistä tässä ajassa. Johtuukohan se siitä, että heillä ei mielikuvitus pelaa, vai eivätkö osaa kirjoittaa.


    • Heidi37

      Miksiköhän se yksipuolisesti siunaisi vain yhtä maata. Niin, ja vielä maata, joka on jopa United Nations uuden raportin mukaan apartheidia harrastava maa.
      Raportti katosi netistä julkaisun jälkeen, mutta on luettavissa kyllä jos haluaa ja minullakin on lähes 80 sivuinen raportti painettuna versiona.

      • Jubba

        Ei näytä parantavan ymmärrystä vaikka kirjoittaisi monella eri nimimerkillä.

        YK on aika pahasti menettänyt uskottavuutensa monessa asiassa, mutta etenkin sellaisten asioiden käsittelyssä, jotka koskevat Israelia. Luehan se lähes 80 sivuinen raportti läpi. Anna linkki johonkin mistä sen voi lukea. Anna lainaukset kohdista joiden perusteella tuomitsisit Israelin ja kerro tarkkaan mistä nuo kohdat löytyvät.


    • LastenTV

      Jeesus on kuollut, vaikka israelin lastentelevisio-ohjelmassa ristiinnaulitsivatkin nallekarhua ja vasaralla vielä iskivät ja huusivat "natsijeesus"..aika kamalaa vielä nykyaikana lapsille tuollaista esittää. Löytyy netistäkin tuo tv-ohjelma.

      Niin miten voisi muuten lähiaikoina vielä siunata kun sielu on siirtynyt jo yli 2000 vuotta sitten kiertoon.

      • Kristitytkin voisi valmistaa pehmo-lelu-karitsan ja vasaroida sitä puuhun kiinni, jos tuntuu, että pitää syntejä sovitella.
        Olis se jotenkin leikkisämpää, kuin että juutalaista poika-lasta sinne joka pääsiäinen vasaroidaan.


    • SyntinenVaiEi

      Siis pitäisi siunata etteivät enää tee seksuaalirikoksia lapsien kanssa. Juuri paljastui 22 tällaista siionistia ja muut siionistit rikkoivat poliisiauton pidätyksien yhteydessä.
      Venäjältä tuovat vaaleita naisia "töihin" myös. Passi kyllä monelta poltetaan ensi tapaamisella. Kerrotaanko lisää....?
      Kyllä tämä maa lakoaa ja kohta katoaa, kun pidetään jumalatonta elämää synnissä eläen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      185
      1485
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1207
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1143
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1084
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      928
    7. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      922
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      100
      915
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      60
      886
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      875
    Aihe