knock out- vaiheesta

läpinäkyvää

Oletteko huomanneet, että kaikien valkkujen 4 ekaa laulajaa putoaa aina pois?! 4 viimeisintä pääsee liveihin.. Miksi niiden ekojen tarvii edes tuoleilla käydä, ku ilmeisesti jo ennen tv lähetystä päätetty kaikki.. maku mennyt.. muutenkin tää kausi paistanut niin läpi, että tekemällä tehty... Kaikkein huonoin :(

10

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lielien

      Onhan nämä vaiheet hieman teennäisiä. Olisi mukavinta saada kaikki parhaat finaaliin. Toivottavasti joku keksii paremman tavan tiputella kilpailijoita.

      Ja joukkueen valmentaja varmaan valinnut tahallansa jo sinnepäin mieluisan järjestyksen, että suurin piirtein kaikki saisivat hetken istua tuolilla.

    • KuollutKisa

      Olen huomannut myös sen, että lähes kaikki tuomarit petaa tietä yhdelle suosikille nostamalla jatkoon 2-3 turhaketta yli oikeasti kovien ja persoonallisten laulajien. Ainoastaan Olli päästi vähän tasaväkisemmän joukon jatkoon.

      Ei oikeastaan kiinnosta seuraava vaihe yhtään, kun jo nyt tietää, ketkä menee finaaleihin. Tylsää pelailua. Tylsä kausi.

      Tarjan valinnat olivat reiluja ja ymmärrettäviä ja en yhtään ihmettele, että hän voitti molemmat kerrat, kun mukaan läksi.

    • Epäreiluu

      Juurikin näin.

    • tyhmämuija

      Tarja oli uskottava valmentaja ja ammattilainen, toisin kuin tämä piipittävä Puu, jolla ei ole mitään tietoa laulamisesta, ainoastaan itseään kiinnosta minkälainen otsatukka on seuraavassa jaksossa.

    • ekavikavuoro

      Lauluvuoro tosiaan ratkaisi pääsikö jatkoon vaiko ei.

    • Roz

      Minusta tämä tuolisysteemi on jotenkin vähän hassu...
      Ja eilen tuli parikin kertaa mieleen, että laulu taitaa paikan päällä kuulostaa erilaiselta kuin tv: n välityksellä, koska eivät minusta Victoria ja Sara ihan NIIN hyvin laulaneet kuin mitä Michael ja kumppanit hehkuttivat!

      • vähänkökköä

        Niinpä. Samaa ihmetteli meidänkin kotikatsomo. Kyllä meistä esim. Yohan peittosi molemmat, Victorian ja Saran. Ja sitä jäimme myös ihmettelemään, että onko aina sääntöjen mukaan "pakko" antaa tuoli jollekin? Ehkäpä sen perusteella liveen menijöiden valinta on jo tehty ja siksi knock-outien esiintyjäjärjestys on aina sellainen kuin on?


      • Roz

        Tietysti olen iloinen Victorian puolesta, että hän pääsi jatkoon. Aikoinaan hän pettyi ja masentui pahasti, kun ura ei Idolsin jälkeen lähtenyt siivilleen. Mutta olisin toivonut että jatkopaikka olisi nyt hankittu vähän paremmalla suorituksella.
        Sarankin muistan Idolsista jonkun vuoden takaa, ja eipä näytä tyttö tässä ajassa paljoa aikuistuneen...


      • vähänkökköä

        Muistan ajatelleeni silloin Idols-aikoina, että Victoria on ihan ok, keskinkertainen laulaja ja samalta kuulosti nyt knock-outissa. Ja sitten tapaus Sara... Suomen nuori Celine Dion, oikeasti Olli? Juu ja ei vaikuta kovasti kypsyneen 3 vuodessa. Laulun alku ei ollut lainkaan huippua, ja ilmeestänsä näki ettei tykännyt yhtään Annan kommentoidessa asiaa ihan oikeutetusti. Loppua kohden hieman parani, mutta ei todellakaan C. D. -tasoa, ei nuoren eikä vanhemman.


    • tare00

      Eihän se duokaan menny jatkoon, vaik esiinty toka vikana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe