Kasilinja Somerolla

KäyttäkääBussiaMainos

13

596

  Vastaukset

   • Ei tietenkään ole, mutta eikös kaikki noi suvakkijulkkikset ja suvakkijoukkoliikenne rupufirmat tollasta agendaa aja? Toi Kusilinjan TJ omistaa varmaan 10 Ämerikän Autoa itse. Todellinen luonnonsuojelija siis ja fanittaa busseja. Ainakin julkisuudessa. =)


  • Fiksu yrittäjä. Nyt jos joskus kannattaa pistää bussipalvelu Somerolle. Voi sitten kuskata pakolaisia ja muita hädänalaisia VOKkiin. Bussipalvelun rinnalle taksipalvelu niin rengit voi ajaa pakolaisia VOKin ja diskon välillä. Poliisiakaan ei Somerolla ole niin ei ole kilpailijoita kuljetusalalla. Somppulaiset... Tai siis somerolaiset kiittävät!

  • Täähän on se sama liikennöitsijä, joka teki Somerolla koulukuljetusta.

   http://www.sss.fi/2015/09/somerolla-neuvotellaan-jalleen-koulukyydeista/

   "Kasilinja on hoitanut keskustassa sijaitsevan Kirkonmäen koulun sekä Pitkäjärven ja Ollilan kyläkoulujen kuljetukset. Kasilinja hakee neuvotteluissa korotusta kaupungin kouluajoista maksamiin korvauksiin.

   Someron kaupunki on tilanteen ratkaisemiseksi neuvotellut jatkosta Kasilinjan kanssa, mutta etsinyt samalla korvaavia kuljetuksia."

   • Mielenkiintoinen kommentti löytyy uutisesta...

    "1 vastaus: Somerolla neuvotellaan jälleen koulukyydeistä

    Hemmetti kirjoitti 13.9.2015 at 19:51

    Täyttääkö Kasilinjan kuljetuskalusto edes kaikkia määräyksiä? Turvavyöt, alkolukot, istumapaikkojen riittävyys koululaisille, ajoneuvojen lukumäärä, henkilöstön määrä ja koulutus ym. Kuka on se viranhaltija, joka on edes hyväksynyt kyseisen yrityksen ja sen kaluston koululaiskuljetuksiin?
    Vai onko taas jollain päättäjällä oma lehmä ojassa?"


  • Liekö totakaan lafkaa enää parin vuoden päästä. Ei hyvin näytä menevät kun katsoo tätä yhden miehen firman sähläystä. Nyt jo liikkuu juttua Somerolla, että firma olis konkassa. Ei tosin ole. Vielä.

  • Helvetisti tuntuu kateellisia Somerolla löytyvän. Yhden miehen yritys on aivan yhtä tärkeä, kuin suuremmatkin.
   Jonkun yrittäjän konkan toivominen täysin sairasta.

   • Tervetuloa suomalaiseen yhteiskuntaan. Jos ei kelpaa niin muuta hittoon täältä.


  • Kyllä se jotain vaan asiasta kertoo kun yli puolet viesteistä sensuroitu. Mahtaa totuus kirpaista reppana yrittäjää?

  • Oli näky eilen! En meinannut uskoa todeksi ja vieläkin tuntuu kuin kaikki olisi ollut unta. Kaksi miestä koko mustat vaatteet päällä mylvivät hotelli Jämsän pihalla. Autot ajoivat vierekkäin ja hotellin parkkipaikalla tupakka paloi ja mylvintä kävi. Näin heti, että tuttu firma. Toinen miehistä vanhempi viiksikäs ja apupoika nuorempi pullea. Miehillä pilottitakit ja ampujan lasit päässä. Veljekset kuin ilvekset.

   Pihalla huutelivat ja uhosivat. Kaikki haukkuivat pystyyn. En ilkene edes tänne kirjoittaa mitä sanoivat mm. nuorisosta, vähemmistöryhmistä, kansanedustajista ja viranomaisista sun muista. Shellillä ihmiset katsoivat pitkään. Joku sitten soitti paikalliselle turvayritykselle, että hanttapulit mekastavat hotellin pihalla. Paikalle kurvasi vartija harmaalla virka-autolla vilkut katolla. Nauroivat, että auto on kananmunan muotoinen ja näyttää pitsataksilta. Mutta kun riskin kokoinen vartija ajoi luokseen ja nousi autosta möreällä äänellä tivaten miehiltä "Mitäs te täällä toimitatte?" niin tuli miehille kiire, sano! Heittivät tupakit huulesta (huom. ei tosin vartijan päälle) ja nousivat autoihinsa.

   Lopuksi lähtivät jonossa ajelemaan niin mitä kävi? Vanhempi mies ajoi peuran yli! Perävalot välähti ja peura lensi kaaressa ojaan! Mietin, että eipä asia minulle nyt kuulu, mutta sitten älysin eläin jää kitumaan näiden tolvanoiden vuoksi. Huusin "Ei perkele!" ja juoksin Shellin pihalta nopeasti paikalle katsomaan miten kävi niin vanhempi mies soitti hätäkeskukseen ja sanoi hätäkeskusvirkahenkilölle, että "En voi itse lopettaa peuraa, koska minulta jäi 357 Magnum kotio!" Sitten tajusin, että ihan hullua sakkia!

   Sitten lähti nuorempi pullea pohjoiseen vanhalla Toyotalla ja viiksekäs vanhempi etelään Volvolla kovaa vauhtia. Joku harhautus? Nolasivat itsensä totaalisesti. Tällaisia ne persujen kannattajat...

   Myöhemmin näin poliisiautojen kaahaavaan vilkut päällä eestaas. Näitäkö lie etsivät?

   Järkyttävintä koko tapauksessa tosin oli, että miehillä tummat farkut jalassa! Kyllä kuljetuskalustoa pitäisi ajaa suorat housut jalassa. Miten voi olla lupa edes autoa ajaa työliikenteessä?! Mietin tekeväni kantelus oikeusedustajakanslerille.

   Nimim. Oi aikoja oi tapoja!

   P.S. Tämä viesti ei ole kirjoitettu aamuyöllä, koska olen kunniallinen veronmaksaja ja töissä nytkin, tosin ruokatunnilla ja omalla ajalla. Heräsin aamulla seitsemältä varhain. Ruokatuntini on kello 11:00-11:30 välisenä aikana.

  • Eikös se ole aika outoa, että joku sanoo, ettei häntä kiinnosta yhtään poliisina oleminen tai vartijan duuni, mutta silti katsoo "PoliceActivity" nimistä kanavaa joka yö ennen nukkumaanmenoa? Jostain fantasioista se kertoo kun oikea turvallisuusalan ammattilainenkaan ei sellaista kanavaa katso. Pillikuume se on hänen huume.

   • Tiedän yhden taksikuskin Somerolta. Stadissa se ajaa. Laittaa mulle aina kuvia jostain taksilaitteesta esim. "Aggressiivinen nahkatakkinen mies jätetty pois taksin kyydistä". Kulkee vapaalla aina poliisin palveluspuvun kauluspaitaa muistuttava sininen polettipaita päällä. Joku wannabe vartijalarppaajahan se on.


  • Ison firman Antti ja Luukkonen
   ne jutteli kaharen kesken:
   :,: Siven mietti voi pojat hetkinen,
   saivat aikaan yrityssaneerauksen. :,:

   Ryssät Speedy keikat ajakoot
   palkat viiveellä maksamalla,
   :,: Siittä tulloo komiat talkoot.
   ei tee pahaa olla trattalistalla. :,:

   Iso firman Antti oli ensimmäinen
   ja Luukkonen oli toinen
   :,: Sivenin Petri se Somerolta
   oli kolomas samanmoinen. :,:

   Sitten on piru, sano Luukkonen
   jos minä duunaria pelekään
   :,: Tervaspampulla kuonon päälle
   ja teräksellä pitkin selekää. :,:

   Sivenin veri ei vapise
   eikä Amerikan rauta ruostu
   :,: niskasta kiinni ja puukolla selekähän
   jollei se muuton suostu :,:

   Hypi, hypi, hypi!", sano Luodin Antti
   kun tanssitti orittansa.
   :,: Taasen on lähtenyt koijaripoika
   tuolta köyhästä koristansa :,:

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut