Kreikkalainen ravintola

Stifado

Tietääkö joku, kuka mahtaa olla paikan vetäjä? Onko Olive Treen entisiä omistajia tai sukulaisia? Kuten usein on tapana...
On siis tulossa Kauppalankadun ja Hämeenkadun kulmaan (jossa oli Olive Tree viimeksi). OT ei tainnut olla kovin suuri menestys?

34

3184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MatildaR

      Uudella starttirahalla ja uudella nimellä sama porukka, onnea ja menestystä heille taas kerran, sitä tarvitsette ...miettikää se seuraava nimi jo valmiiksi.

    • HennaLäpikäytävä

      Ei näköjään auttanut sekään, että Vokkilaiset saivat sieltä ruuat. Valittivatkohan ne taas ruuasta, niinkuin niillä on tapana ruikuttaa. Loppui sitten Oliivi Puun tarina.

    • Kemal69

      Loppuko yksi legendaarisimmista kemali-pizzerioista eli Pizza Puhelin myös? Siinä oli kuulkaa traditiota hyvinkääläisille yökiitäjille.

    • jamas

      Luulen että mukana on tämä alkuaan kirjavaltatorpalta vuosien varrelta keskustaan siirtynyt Kypros lähtöinen tunnettu heppu.

    • Opaopaaa

      Oliivipuun omistajat lähtivät turkkiin, saivat tarpeekseen suomalaisesta yrittäjyydestä. Uusi kreikkalainen on myöskin turkkilaisten masinoima. Joten mitään erikoista tai kulinaarista ilotulitusta tuskin odotettavissa.

      • filheleeni

        jos näin... Tuskinpa tulee edes kokeiltua.. Turkkilaiset ..jamas ! Huono vitsi.


    • stifado

      Joo ei kiitos. Vältän turkkilaispaikkoja. Se on vaan mentävä Helsinkiin kreikkalaista ruokaa syömään.

    • kreikan.hämäräpiirist

      veikkaan kokkareidenn suomeen kutsumana saapunut "yrittäjä" anastaiskos japaniskos.

    • Tryemekhos

      Kreikkaan kannattaa mennä jos kreikkalaista ruokaa haluaa syödä.

    • Apinat999

      Taas urpot tiedä mistä puhuu. Ei ole samat omistajat. En tiedä ovat turkkilaisia mutta vanhat omistajat muuttavat takaisin turkkiin. Henkilökohtaisista syistä. Se on totta että paikka ei ollut kannattavin mutta Hyvinkään parhaimmat pizzaa sieltä sai.

    • Reunakommentti

      Omistajista en tiedä. Haluan Hyvinkäälle enemmän aidosti etnisiä raviontoloita ainaisten kinkkien ja pikasushien lisäksi. Tämä OT:n sijaan tullut ei vakuuttanut. Tänään illastimme, ruoka oli kylmää ja laadutonta. Annoin ystävällisesti palautetta kokille, mutta palautteen antajan olisi varmaan pitänyt olla mies. Että silleen.

    • foodiee

      Ihan aitoa kreikkalaista ruokaa siellä on tarjolla! Kreikkalaiset klassikot, lihaa, kalaa ja mereneläviä listalla. Olimme annoksiin hyvin tyytyväisiä. Laadukkaista raaka-aineista hyvin tehtyä ruokaa, mikä on Hyvinkäällä harvinaista. Lastenlistan puuttumisesta miinusta, mutta listan pasta-annokset maistuivat lapsille. Palvelussa oli vielä alkukankeutta ja jouduimme odottamaan aika pitkään.

      • Narikuuli

        Lasten listat ovat mennyttä maailmaa. Hyvinkäältä ei edelleenkään saa laadukasta ravintolaruokaa.


      • Zorbasta

        Onkos kyseessä se uusi mesta, mikä avasi nopsaan ovensa mutta niillä ei ole anniskeluoikeuksia ainakaan vielä? Että mennään vesilinjalla.


    • LotinaaJaMuusia

      Parasta pitsaa kreikkalaisesta kuppilasta?

    • Äänetön

      Kokki eli rouvashenkilö on Rodokselta. Isomies eli isäntä on turkinpuolelta. Rouva puhuu englantia hyvin, äidinkieli on Kreikka.

    • Gunaydin

      Huomauttaisin tähän väliin, että turkkilainen ruoka on vertaansa vailla. Kannattaa joskus kokeilla. Ja se ei ole mitään kebapia.

    • Eisalaattia

      Kävimme syömässä Hyvinkään uudessa kreikkalaisessa. Syömäni kreikkalainen salaatti oli suuri pettymys: siinä oli etupäässä tomaattia (arviolta 5 tomaattia ellei enemmänkin) pilkottuna, vain muutama siivu kurkkua, sitäkin vähemmän vihreää paprikaa, noin 6 oliivia, juustona oletettavasti meikäläistä salaattijuustoa, punasipulirenkaita, päällä jotain yrttimaustetta, ei ehkä mitään kastiketta tai öljyä. Kyllä minä yleensä kreikkalaisen salaatin jaksan syödä, mutta tätä en jaksanut loppuun: niitä tomaatteja oli niin järkyttävän paljon ja ne olivat kaiken lisäksi aivan jääkylmiä. En siis voi suositella ravintolan kreikkalaista salaattia. Sen sijaan herkullisia olivat valkosipulileivät, joita oli annoksessa 4. Samoin mieheni annos oli kuulemma oikein herkullinen: kebablihapullia, ranskalaisia perunoita, tsatsikia, pieni salaatti. Ravintolassa oli todella kylmä (kannattaa pukeutua lämpimästi), eikä asiaa auttanut lainkaan salaattiannokseni jääkylmät tomaatit. Kreikkalainen musiikki soi ja ravintola oli siisti. Anniskeluoikeuksia ei vielä ollut ("ehkä ensi viikolla"). Oma annokseni oli suuri pettymys, mutta koska pidän kaikesta Kreikkaan liittyvästä, en luovuta vielä. Seuraavalla kerralla vain valitsen paremmin.

      • Mnn

        Kävimme syömässä porukalla 5.5. erinomainen ruoka, menemme varmasti uudelleen! Goood!


    • Syöppö

      Listasta en tiedä, mutta lounas oli monipuolinen ja todella maukas. Varmasti tulee käytyä useasti. Pöytäliinat plussaa ja kreikkalainen renkutus miinusta.

    • gerorgios

      Muutaman kerran olen tällä viikolla mennyt ohitse ja hiljaiselta näyttää...onko suljettu jo?

      • Parakratos

        Eilen oli ainakin lounasaikaan kova vilske.


      • Purina

        Pitäisikö sinun käydä Instrumentariumilla että näkisit paremmin. Erinomainen ruoka ja paljon asiakkaita, hienoa että Hyvnkäälle tuli Kreikkalainen ravintola ja vielä näin tasokas!!!


      • Gulinaari

        Tasokkuuden määrittää tarjottavan pizzan jäätymisaste.


    • huuuuuuuu

      Siis, onko tuokin MATU ravintola`?

      • Miesmxdmdm

        Matut tuskin pitävät mitään bisnestä suomessa. Sen sijaan mamu ravintola varmasti on.


    • Itse kävin lounaalla ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Harvemmin on lounaan jälkeen jäännyt hyvä mieli kun ruoka on ollut niin maistuvaa.

    • pesksu2

      Kunhan saavat A- oikeudet niin varmaan se täydentää nautinnon , ruoka oli jo ok. homma ehkä vielä kangertelee , mutt uskon että tulee suosittu suomalaisillle kreikan ruuan ystäville. Ouzo , metaxa ja retsina ehkä raki napsi palanpainikkeeksi on tietysti ihan ehdoton .Ilman niitä ruokailusta puuttuu "kreikka" ja fiilis jää vailinaiseksi!

    • Makumatka

      Ainakin lounasruoka oli hyvää!
      Rasvaista lihaa ja mehevää tzatzikia! Ja munakoisopaistos oli erinomaista!

      • Sampolino

        Pari kertaa käynyt lounaalla. Ihan kelvollista ollut. Tulen käymään jatkossakin.


    • Greek_freak

      Taitaa olla Kreikkalaislähtöinen pariskunta. Mies kokkailee ja rouva tarjoilee. Hyvää ruokaa, kiva tunnelma sekä hyvää palvelua. Käykää ihmeessä, suosittelen! Käyn varmasti itse jatkossa! Toivottavasti pysyy pitkään! Hienoa saada Hyvinkäälle Kreikkalainen ravintola! Varmasti lista muuttuu ja kehittyy asiakkaitten toiveiden mukaisesti

    • pvpv

      Paikan vetäjästä en ole varma, mutta kuulin, että olisi Pohjois-Kyprokselta eli turkkilaiselta alueelta. Nyt on viinioikeudet, mutta ainoa punaviini oli turkkilaista. Helatorstaina käytiin ja täytyy sanoa, että oli pettymys. Ensinnäkin pääruoka tuotiin pöytään (jäähtymään), vaikka alkuruoka oli vielä kovasti kesken. Pääruoka tuli liian nopeasti ollakseen muuta kuin lämmitettyä. Alkuruoan viininlehtikääryleistä puuttui maku ja niihin kuuluva pieni kirpeys. Seuralaisen moussaka oli rumannäköinen epämääräinen kasa lautasella, isommasta annoksesta (uunipelliltä) lohkaistuna. Päälle heitetty muutama rucolan lehti ja mautonta. Oman annokseni stifadon liha oli mureaa, mutta punakastike runsaine sipuleineen oli mössöä, jota voisi kuvitella saavansa työmaaruokalassa. Pöydässä oleva kannuvesi oli seisonutta ja lämmintä. Tällä konseptilla en uskalla ennustaa pitkää ikää.

    • jaxuhalieiauta

      Omistajapariskunta vaikutti todella sympaattiselta mutta siihen se sitten jäikin. Kävimme työporukalla lounaalla ja jotenkin kaikki sekavan oloista mm. käsinkirjoitettu päivän lounaslista. Salaattipöydässä 90% oli suoraan purkista tai vakuumipussista mm. valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. Raikasta vihreää jäävuorisalaattia tms. ei ollut ollenkaan, se on vähintä mitä pitää lounaalla olla salaattipöydässä tarjolla. Lähimpänä tuoreutta edusti kaali-porkkanaraaste(huom.vakuumipussista) ja paprika-tomaatti-sipuli-tillikurkku-salaattijuustosekoitus(etikkaa reippaasti). Kanakeitossa oli liemi jäljellä klo 12.00 josko siinä mitään pureksittavaa on ollutkaan?.. Pääruokana useampaa sorttia lihaa(possua ja kanaa) sekä pastaa kahdessa muodossa ja lohkoperunat(valmistuote pussista). Mikään ei erityisesti maistunut millekään. Harmitti kyllä että kymppi meni hukkaan, eikä edes viinipullon avaaminen onnistunut ihan mutkattomasti, voi voi. Hyvinkäällä voisivat muutkin ravintolat kiinnittää huomiota lounaspöytien tarjontaan, ei se määrä ole valttia vaan laatu. Mieluummin syön yhden hyvän ruoan kuin kymmentä epämääräistä eri sorttia laareista kauhoen. Ja voisiko pliis saada niitä kasviksia myös lämpimänruoan lisukkeeksi, puuttuu joka ravintolasta.

      • Hyivattu

        Kävimme 3.6. syömässä a la cartea ja nyt on kova ripuli päällä!! Epäilen moussakaa. Ruoan laatu/hintasuhde ala-arvoinen. Seikkaperäisimmin en ala kertomaan mutta terveystarkastaja käykööt siellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      476
      3589
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      159
      3383
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2623
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 264
      2019
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1517
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      105
      1436
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe