HIV AIDS PELKO AHDISTUS,TAKUUVARMA SUOJAUTUMINEN

Ex-vaimo

Hei vaan kaikki, joita hiv/AIDS mietityttää.

Mikä on takuuvarma suoja Hiv-tartuntaa vastaan?

Yksinkertainen vastaus: ei harrasta seksiä ollenkaan.
Yksinkertaista, eikö vain? Tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto.

Toinen vastaus, mihin liittyy riski: seurusteleville pareille: menkää ennen seksiä molemmat Hiv-testiin. Jos molempien tulos on negatiivinen, voitte olla huojentuneita.
Tämä sisältää silti suuren riskin. Koska keneenkään ei ole luottamista, voitte saada milloin tahansa hiv-tartunnan. Mistä voitte ikinä varmasti tietää, ettei toinen petä toistaan? Ette ikinä voi varmasti tietää. Joudutte kaiken varalta kuitenkin juoksemaan niissä hiv-testeissä. Niin minä ainakin tekisin.

Yhden yön suhteita harrastaville: jos tahallanne haluatte vaarantaa itsenne ja toisten hengen, olisiko parempi, että ottaisitte vastuun ettekä toimisi kuten pikkukakarat?
Olisiko parempi valita kuitenkin vain yksi partneri, vaikka sekin sisältää suuren riskin?
Jos kaiken varalta tekisi näin?

Kenelle sopii itsenäinen elämä ilman kumppania? Minä olen varsin riippumaton ihminen, en tarvitse kumppania. Harvalla ehkä on tällainen luonne. Menin kuitenkin aikoinani naimisiin ihmisen kanssa joka paljastui vastuuttomaksi. Hänelle ei käynytkään yksiavioisuus ja sitä minä en tiennyt. Hän eli vuosikaudet kaksoiselämää-avioliiton alusta asti. En edes tiedä hänen seksikumppaneidensa määrää.

Hän ei halunnut erota. Minä häivyin ja vasta pitkän ajan kuluttua erosin.
Rupesimme pitämään aktiivisesti pitkän ajan kuluttua pitämään puhelinyhtettä, koska halusin että erottaisiin. Kerran hän sanoi, että on yksi asia, mistä hän haluaisi puhua. Minä sanoin: kerro minulle. Hän vastasi, ettei puhelimessa voi kertoa, meidän täytyy nähdä. Henkilön tuntien tiesin että kyse täytyy olla jostain todella vakavasta asiasta. AIDS taisi olla ensimmäinen vaihtoehto, mikä tuli mieleeni.

Paljastui, että hän sairastaa jotain, hän kertoi herpeksestä, neurologisista ongelmista, kaikkea oireita en edes muista.

Asiaa ei helpottanut se, kun anoppini sanoi, ettei aviopuolisoni aika enää ole pitkä. ( Elinaika) Tapasimme, varmaan viimeisen kerran v. 2015. Hänellä ei näyttänyt enää olevan tarvetta puhua. V. 2016 lankoni sanoi, että varmaan se kuolee pian.

Ahaa. Kerrotaan, että henkilö kuolee pian, mutta minä, aviovaimo en tiedä mitään eikä minun anneta tietää mitään. Olinhan toki elänyt valheen verkossa koko avioliittoni ajan, joten ihminen tottuu siihen, ettei kerrota, mies elää coolisti vaan kaksoiselämää. Jo vuonna 2014 kun epäilykseni heräsivät, otin kaikki asiat selville hiv-tartunnasta ja AIDSista. Päivittäkää tekin tietonne.

Hänellä on erittäin huono ruokahalu nyt, oli jo v. 2015 kun tapasimme ja taas piti ostaa herpeslääkkeet. Nyt olen soittanut hänelle päivittäin ja kysynyt hänen vointiaan. Herpes, huonovointinen, väsynyt. Sanoi että hän on hauras kuin lehti.

Päätin jokin aikaa sitten möläyttää hänelle asian, päätin pudottaa pommin niskaan yhtäkkiä. Lähetin hänelle tekstiviestin. Kirjoitin: Sinulla on AIDS. Olet vakavasti sairas mies. Viestiin ei vastattu. Hän ei siis kieltänyt asiaa. Seuraavan kerran kun juttelimme puhelimessa, hän ei kieltänyt asiaa, puhui vaan oireistaan ja että taas pitää saada herpeslääkitys.

Toissayönä hän soitti. Tavallista menoa hänellä kännisssä: haukkumista, solvaamista, itsemurhauhkauksia, normaalia perussettiä.

Seuraavana päivänä lähetin tekstarin: Vaikka sinulla on AIDS, silti sinulla on vielä varaa haukkua minua.

Ei vastausta, eli ei kieltänyt asiaa. Soiteltiin sitten, asia roikkui ilmassa, mutta siitä ei puhuttu. Kyselin hänen vointiaan ja hän kertoili omasta voinnistaan, ei ollut hääviä-puhelinkeskustelujen luonne oli meillä muuttunut täysin. Olen möläytellyt tekstareilla erinäisiä asioita ja mitään hän ei ole kieltänyt.

Pahalta näyttää, todella pahalta. Aion möläytellä lisää, hienotunteisesti, siis tekstarini eivät todellakaan olleet loukkaavia. Haluan tietää, oliko hänellä hiv-tartunta jo silloin kun menimme naimisiin. Missä vaiheessa hän sai tartunnan? Keneltä? AIDS-vaiheen kesto ennen kuolemaa on noin 2-3 vuotta, eli näillä näkymin hänen elinpäivänsä alkavat olla luetut.

Eräänä päivänä itkin vaan ja hoin itsekseni, älä kuole, älä kuole. Tajusin, että vieläkin silti rakastan häntä vaikka avioliittomme on ohi.

Meillä on tosi pitkä välimatka, en pääse tapaamaan häntä. Tai jos hän edes suostuu tapaamaan. Tosin kysyi, saisiko hän kesällä tulla käymään, koska luonto on täällä niin kaunista. Aivan järkyttävää kun ei tiedä, onko hän enää kesällä edes elossa. Ihmisparka. Säälin pohjattomasti häntä. Jaksoin antaa hänelle kauan sitten anteeksi vaikka se oli ylivoimaisen vaikeaa. En ole hänelle katkera enkä vihainen. Puuttuu vain se, että hän sanoo suoraan, että hänellä on AIDS. Kaikki oireet viittaavat siihen. Toivon, että hän kieltäisi asian ja suuttuisi minulle, mutta kun ei ole kieltänyt eikä suuttunut. Olen jo kehittänyt seuraavan viestin. Toivon, että hän suuttuu ja kieltää koko asian. Mun testitulos oli negatiivinen.

4

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-vaimo

      Mies soitti muutama päivä sitten.

      Kertoi, että hänelle oli luvattu elinaikaa 2 vuotta ja 3 kuukautta.

    • Jepp12323123321

      Teille kaikille joilla on sama tilanne, kävin aivan samaa itse läpi... Ahdistus oli järkyttävä ja pelko pahinta mitä olen ikinä elämäni aikana käynyt läpi. 2kk kesti koota ajatukset ja itseni, jotta pääsin testeihin. Testien ottaminen ja odottaminen oli erittäin vaikeaa, mutta lopulta sen arvoista, kun sain negatiivisen paperit... Tuntui kuin vuori olisi tippunut harteilta. Itkin ilosta yhdessä hoitajan kanssa ja en ole ikinä voinut paremmin. Kaikille teille jotka pelkäätte, menkää testeihin!!! Teillä sitä tuskin on. Minäkin löysin itsestäni kaikki mahdolliset oireet, mutta ne voivat johtua aina miljoonasta muustakin asiasta. Mitä enemmän itseänne tarkkailette sitä enemmän niitä löydätte. Lyhyestä virsi kaunis, oireista et saa hiviä ikinä tietää. Menkää testeihin ja tulkaa sieltä viisaampana takaisin. Itse ainakin voin luvata, etten ikinä tee samaa virhettä. Henkinen tuska omassa pääkopassa oli niin kovaa, etten aio tehdä sitä samaa enää ikinä itselleni.
      Rakkautta ja voimia kaikille teille...

    • norubber

      Itsellä kolminumeroinen määrä seksikumppaneita. Muutama ulkomaalainenkin vaihto-opiskelija. Lähes aina oon pannut kuolemaa halveksuen paljaalla, monesti pikku jurrissa. Miehiä ja naisia.

      Ei ole vieläkään testeissä tullut koskaan sukupuolitauteja.

      Spärdärit on luonnottomia. Mies on luotu levittämään siementä. Herrat ne nussii kortongeilla ja kaikenlaisilla kummilla...

      • AhdistunutMies

        Ihme kun et oo mitään tautia saanut. Itse menin yhden ainoan kerran harrastamaan seksiä ilmän kumia ja epäilin heti saaneeni jonkun sukupuolitaudin. Tasan ei käy onnen lahjat mutta on tuo ilman kumia seksin harrastaminen kyllä melkoista venäläistä rulettia. Itse en harrastaisi moista mutta jokainen taaplaa tyylillään.

        Omalla kohdalla varmaan parempi tyytyä vain itsetyydytykseen varsinkin kun on näin neuroottinen kaikkien tautien suhteen. Siksi näin koska en itsekkään pidä kondomeista ja 100% luotettavaa kumppania on nykyaikana tosi vaikea löytää mistään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe