Globaalilta piilossa. World News

globalstan

Jotta päätöksen teosta tulisi globaalia, niin pitää nostaa struktuuria ylemmäs. Kun struktuuria nostaa ylemmäs, niin huippu ei enää tavoita alakerroksia. Se tarkoittaisi, ettei päätöksen teko koskisi tavallista kansaa.

Paikallishallitukselle siis annettaisiin hoitaa tavalliselle ihmiselle kuuluvia asioita, jotka ovat itsestään selviä, eivätkä vaadi erityistä huomiota. Paikallishallituksen tarkoitus on ylläpitää liikennettä.

Kun alakerrosten käsityskyky ei yllä huippuun, niin ihmisiltä puuttuu itseoivallusta siitä, miksi kaikki on. Silloin työvoimatoimiston asemaksi muodostuu pakottaminen. Pakottaminen mihin, jos jopa työvoimatoimiston työntekijät eivät ymmärrä päämäärää, että mihin kaikki tähtää. Päämäärätön työnteko, että ei tunne mitä työtä tekee, epäonnistuu. Toisin sanoen ihmisiltä vaaditaan aasien tavoin, että "nosta kivi, laske kivi".

Nykyinen sivilisaatio on saavuttanut elämässä perushyvinvointia: oma asunto, mutta vielä ei autoa, eikä valtion kustantamaa tietokonetta, eikä ilmaisia liikenneyhteysmatkoja, eikä yhtään perheen rauhaa, eikä sosiaalisen politiikan toimivuutta, ainakin Suomessa, jossa henkilökohtaiset perhesuhteet hoitaa virkamies. Muut. Toisin sanoen, kun yhteiskunnassa on hyvää elää, niin toiset eivät mahdu kategorian alle. Kun tietokone puuttuu, niin ei voi olla yhteydessä mihinkään. USA:kaan ole ratkaisut ongelmaa hirveän ison kodittomien joukon ja köyhyyden takia.

Moni työala on vailla perusteita teknistymisen myötä. Uskalletaanko sulkea taidekouluja, koska taide ei tuota rahaa. Uskaltaako tiedemies geenimanipuloida toisen ihmisen, eli siis tappaa hänet valtion intressien nimissä?

Vapaa tahto on elämän ytimessä. Kun vapaa tahto yritetään supistaa, niin jotakin epäonnistuu. Naisilla raskausvatsa sijaitsee vapaan tahdon alueella, niinpä heidän tahtonsa voi ylittää roimaasti miehen kyvyn tahtoa. Mies toisin sanoen ei ymmärrä, mitä nainen tahtoo. Pitää häntä tyhmänä, itsekkäänä, väkivaltaisena, vaikka vapaan tahdon yksi kulminoituminen on lasten saanti. Tiedemies ei osaa jäljentää rintamaidon koostumusta. Tiede on naurettavaa ja moni johdossa oleva virkamies pisteeseen, että ajattelee, että onko yhteiskunnassa järkeä, kannattaako jatkaa?

Miten paikallishallitus parantaa muulla tavoin ihmisten arkea kuin tavallisella hyvinvoinnin riittoisuudella? Toistaiseksi jälleen kerran sitä ollaan supistamassa. Jenkki puskee päälle. Kun paikallishallitukselta puuttuvat päämäärät, niin he eivät osaa tietää, että mitä pitää tehdä. Jotta kansa olisi hiljaa, taas kerran, kannattaa turvata hyvinvointia ensin.

Globaaliajattelu on niin laajaa, ettei yksi hallituskaan tulee ymmärtämään sen. Enemmistö on valtaa, eikä yksi hallitus vaikkakin korkeasti koulutettu.

Ja kun ylhäällä jyrisee, niin ainakin teorian mukaan alhaalla voisi olla rauhallisempaa, ellei jälleen kerran virkamies tulee ja ryövää viimeisia.


Van Il-de ma
World News

7

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkokaikkikotona

      Vieläkö haaveilet NWO:sta ? Sehän ei olisi mikään demokratia, vaan ankara tyrannia ! Ensitöikseen ne tappaisi 85% ihmiskunnasta. Sitä varten on jo USA:ssa yli 800 Femacampia, suurimmat vetää yli miljoona uhria ! Myös miljoonia 5- engen ruumisarkkuja on valmiina oottamassa uhreja. Tällaistako ihailet ?

      • Globalstan

        suomella ei parempaa tarjota

        mikä tendenssi?
        ----> kasvaa

        kun järjestää hyvin Globalstania, niin asia toimii
        tai itetkö henkilökohtaisuuksiesi perään
        maassa, jossa yksilön vapaus on rajoitettu valmiiksi

        siis
        järjestä Globalstania hyviin

        (Suomi alkoi omistaa ihmisia siten, ettei tänne kannata jäädä, koska Suomi ei anna mahdollisuuksia. Siksi Suomea pitää kilpailuttaa maailmalla. Jos ei tahdo repiä itsensä rikki, niin kannattaa valmistella globalismin alkeita.)


    • globalstan

      Homo Sapiensillä on ominaisuus että yhdessä kuolla on mukavampi. Kun potkitaan vain sinua, niin se pahoittaa paremmin, mutta kun pääsee joukkohautaan tuhansien muiden kanssa, niin sehän voisi onnistuakin.

      Kun globaali pollepoliitikko repii kaupunkeja maan tasalle rakennettavalle G-liikenneväylälle, niin koko puolen miljoonan ihmisen poismuutto ei vielä tee sinusta uhria kun katselet kuinka viereisia taloja kaatuu. Silloin on hyvää miettiä, että pitäisikö muuttaa Kiinaan, jossa Globalstan on ehkä ajateltu valmiiksi, ainakin rakennusvaiheessa jo nyt.

      Suomalainen individualismi koskettaa syvältä.

    • hoitoon

      Hanki pikaisesti ammattilaisten apua.

      • globalstan

        pointti se, että pitää miettiä mittakaavoja jo nyt. Poliitikon kuunnella G-maita. Suoriutuvatko huippupoliitikot tehtävästä?

        Kun huippu kansainvälinen politiikko kotiutuu Suomeen, niin jälleen kyseeseen tulee adaptaatio kysymys. Adaptaatio ei ole vain maahanmuuton kysymys, mutta aika monen ihmisen, yhteiskunta ilmiön. Miten sopeutua?

        Siinä pätevät fysiikan lait ja koko humaanisuus. Adaptaatio kysymys on yksi perustavan laatuisimmista. Kun ymmärtää hienouksia, motiiveja, luonteita, sääntöjä, niin osaa toimia. Valitettavasti aika moni sääntö on kasvavan sivilisaation ja tekniikan myötä ymmärtämättä. Säännöistä ei puhuta, ei pidetä tarkeinä. Ehkä naiset avaavat suitaan siitä, mitä on mukavaa, mikä on hyvinvoinvaa, ettei se aiheuta pahaa. Siinä suhteessa naiset ovat sielun peili, omatunto. He lasten kanssa tarkistavat, että toimivatko asiat yhteiskunnassa tai asioita pitää parantaa, muuttaa, poistaa.

        Yleisin merkitys adaptaation kohdalla on maahanmuutto tai matkustamisesta puhuttaessa - aikaerot.

        Henkisessä traditiossa puhutaan, että kun lentää lentokoneessa, niin sielu jää pikkusen jälkeen kehosta. Se aiheuttaa väsymystä.

        Fysiikan laissa on laskettavissa, uskon, että millä volyymillä adaptoituu, kun lähtee matkaan pisteestä A ja lentää pisteeseen B, tietyllä vauhdilla, tietyssä etäisyydessä, tietty aika....paikkaan.
        Varsinkin kun tulee kaukomaista jäädäkseen, niin mukaan piirtyy koko erilainen kulttuuri, jota tuo uuteen maahaan.
        Maahanmuuttajan kriisi syntyy silloin kun henkilöltä puuttuvat käyttäytymisen sääntöjä, miten toimia. Elinympäristö vaatii reagointia, mutta kun ihmiseltä puuttuvat sellaiset, niin syntyy identiteettikriisi. Tästäkin voi laskea kulttuurien erilaisuuden perusteella, millä todennäköisyydellä ihminen suoriutuu tai ei suoriudu tehtävästä. Lisättynä vaikkapa maahantulon tapaa ym, voi ymmärtää paremmin adaptaation luonnetta.

        Muita adaptaatioita ovat avaruuslentäjien kotiutumiset.
        Uuden lapsen syntymä ja perheessä muutos.
        Kun ihminen ottaa omakseen kaukomaan ajatuksia tietokoneen perusteella, niin kaukomaan ideoiden pitää sopeutua suomeen.
        moni muu...


      • globalstan

        Globaalissa maailmassa syntyy helposti identiteettikriisiä. Emme enää osaa sanoa, että mitä me tahdotaan, mitä ollaan, mitä pitää tehdä. Siksi pitää miettiä paljon ja kertoa ääneen mitä on mieltä. Keskustelu on olennainen osaa ihmisyyttä. Suomessa on ikiroutainen hiljaiselo. On siis haastetta.

        Anna ei anna ilmaiseksi. Kun ymmärtää aikaa, niin osaa valmistautua globalismiin.

        Jos Suomi on hiljaa muutosten keskellä, niin Suomi liukuu hiljaisesti vailla tiedostamista - sillä puhuminen tekee olevaksi/hyväksytyksi - uuteen. Se tarkoittaa, että Suomi voi herätä yhtäkkiä aivan eri paikassa, erilaisin aattein. Muuttua.


      • globalstan
        globalstan kirjoitti:

        Globaalissa maailmassa syntyy helposti identiteettikriisiä. Emme enää osaa sanoa, että mitä me tahdotaan, mitä ollaan, mitä pitää tehdä. Siksi pitää miettiä paljon ja kertoa ääneen mitä on mieltä. Keskustelu on olennainen osaa ihmisyyttä. Suomessa on ikiroutainen hiljaiselo. On siis haastetta.

        Anna ei anna ilmaiseksi. Kun ymmärtää aikaa, niin osaa valmistautua globalismiin.

        Jos Suomi on hiljaa muutosten keskellä, niin Suomi liukuu hiljaisesti vailla tiedostamista - sillä puhuminen tekee olevaksi/hyväksytyksi - uuteen. Se tarkoittaa, että Suomi voi herätä yhtäkkiä aivan eri paikassa, erilaisin aattein. Muuttua.

        Aika ei anna ilmaiseksi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe