ROT ja syöpä

jobnojbnjo

ROT väittää että kaikki syövät johtuu epigeneettisestä epätasapainosta ja nämä metylaatiot ja muut aiheuttaa myös kaikki geenimutaatiot. ROT väittää että noudattamalla terveellisiä ja nuhteettomia elämäntapoja pelastuu kaikilta syövältä. No ei se taaskaan niin ole!

>HUONOLLA onnella on suurin osuus syöpien synnyssä, kertoo laaja, useita väestöjä kattanut tutkimus, joka on julkaistu arvostetussa Science-lehdessä.

>Lähes kaksi kolmasosaa kaikista syöpiin johtavista mutaatiosta on tulosta täysin satunnaista virheistä terveiden solujen jakautumisessa.

>SATUNNAISTEN virheiden osuus kaikista syöpämutaatioista on peräti 66 prosenttia, laskevat Johns Hopkins -yliopiston tutkija Christian Tomassetti ja hänen työtoverinsa. Ympäristöstä ja elintavoista johtuvien mutaatioiden osuus on 29 prosenttia ja perintönä saatujen loput viisi prosenttia.

>Osuudet vaihtelevat syöpätyypeittäin. Esimerkiksi haimasyövässä 77 prosenttia mutaatiosta on satunnaisia kopiointivirheitä, 18 prosenttia johtuu ympäristöstä, ja viisi prosenttia on sukuperintöä.

>Eturauhassyövässä satunnaisten mutaatioiden osuus on jopa 95 prosenttia. Sitä vastoin keuhkosyöpään johtavista mutaatioista valtaosa eli 65 prosenttia johtuu altisteista, kuten tupakoinnista. Loput 35 prosenttia ovat seurausta satunnaisista dna-virheistä. Perinnöllisillä mutaatioilla ei tiedetä olevan osuutta keuhkosyöpään.

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005139615.html?share=2c9e8ee0c393c93093cbd2bc50bb0bb9

ROT on yhden asian liikkeen messias ja sekaisin ku seinäkello!

16

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikö syöpä olekaan Jumalan rangaistus siitä, että esi-isäsi varasti hevosen vuonna 1760?

      • Emerac

        Ei vaan siitä että viaton Aatami haukkas omenaa. Jumala kun on mikä on päätti siitä rangaista kaikkia tulevia ihmisiä. Eikä vieläkkän ole antanut anteeksi, ehkä se johtuu siitä että Jullelle tuhat vuotta on kuin yksi päivä.


    • RaamattuOnTorus

      Kuten olen kertonut,on evolutionistien paniikki käsinkosketeltava.
      Tästä kertoo jo se,että he toistuvasti ovat ottaneet adhomineni hyökkäystensä kohteeksi!Niin käy,kun argumentit loppuvat evon kaataessani!
      Nyt minulle kuitenkin alkaa riittää!
      Adhomineni on ollut välillä punoittava,lievästi turvoksissa ja kosketusarka,kuten vain kerran aikaisemmin.kun koulun liikuntatunnilla sain pesäpallon suoraan adhomineniini!
      Mutta evolutionistien on turha toivoa,että poistuisin palstalta!Taistekussa raamatullisen totuudellisuuden puolesta kestää adhomineni kaiken!
      Sitä paitsi minulla on palstalla muutama vanhurskas tukija,jotka tarvittaessa vyöttävät kupeensa,ja tarttuvat adhomineensa kanssani!Yurkin,Mark5:n ja muutaman muun adhominem ei ole todellakaan tuohesta tehty,vaan raamatullisesti luotu!
      Siitä vaan evot,tulkaa tasaselle,niin katsotaan kenen adhominem viimeksi seisoo!

    • Olen väittänyt, että suurin osa syövistä johtuu ravintotekijöistä, tupakasta, alkoholista ja ympäristömyrkyistä ja näiden aiheuttamista epigeneettisistä muutoksista, jotka laukaisevat sekvenssimutaatioita. Tutkijoiden on vaan vaikea löytää yhteys epigeneettisiin tekijöihin, mutta maailmalla on useita vakavasti otettavia tiedemiehiä, jotka ovat ko. yhteyden jo löytäneet. Niin minäkin. Siksi seison sanojeni takana.

      Hakusanat: cancer epigenetics

      • brrrttt

        Höpön pöpön. Peruskoulun opettaja vaahtoaa, että tutkijat ovat väärässä ja hän itse oikeassa. Selvä mielisairauden merkki. Savorisen kanssa samaa kastia, ja sopimaton opettajaksi.


      • Gdfdscvv

        Vertaat vajakki itseäsi tiedemiehiin vaikka olet jopa liian tyh,ä opettajaksi.


      • Artikkelisi kertoo geneettisistä mutaatioista, jotka aiheuttavat muutoksia epigeneettisiin mekanismeihin, joka vuorostaan aiheuttaa syöpiä...

        Joten minkäslaista volttia ajattelit tällä kertaa heittää? Alatko taas inttämään omaa lähdettäsi vastaan, jota juuri kutsuit vakavasti otettavaksi tieteenteoksi?


      • "Esimerkki vakavasti otettavasta tieteenteosta ja epigeneettisten tekijöiden yhteyksistä syöpiin:"

        Kyllä, epigenetiikka liittyy syöpiin. Tutkimus ei kuitenkaan millään tavalla tukenut väitettäsi että...

        "suurin osa syövistä johtuu ravintotekijöistä, tupakasta, alkoholista ja ympäristömyrkyistä ja näiden aiheuttamista epigeneettisistä muutoksista"

        Ei sanaakaan väitteesi tueksi. Ei sanaakaan siitä että esim. ravinto on epigeneettisesten muutosten aiheuttaja. Tutkijat eivät myöskään ehdottaneet ravintotekijöiden muuttamista syövän parantamiskeinoksi, eikä varsinkaan rukoilua tai muuta jeesustelua, vaan lääkitystä, jolla voitaisiin vaikuttaa epigeneettisiin tekijöihin ja itse syöpään.

        Tutkimuksesta ei käynyt myöskään ilmi että syövät olisivat mesopotamialaisen tavattoman yksinkertaisen ja pikkusieluisen jumalolennon suunnittelema kosto ihmisille. Olisiko pitänyt?


      • uoguhuho

        Sitten ku rauhotut tosta maniasta, niin mietippä onko kukaan kieltänyt epigenetiikan yhteyden syöpiin? No ei kuule ole! Se vaan nyt näyttää siltä että 2/3 osaa syövistä johtuu kuiteski satunnaisista geneettisistä mutaatioista vaikka ne muutokset vaikuttaiski siihen epigeneettiseen säätelyyn. Sitten 1/3 osassa ne ympäristötekijät kuten tupakka ja ravinto aiheuttaa niitä muutatioita geeneissä ja epigenomissa. Ei noi sun lähteet tue sun väitettä ettei satunnaiset mutaatiot ois tärkein syy syövälle vaikka muitaki syitä tietty on.


      • Totuus valkenee sinulle kun kirjoitat hakukenttään minkä tahansa listalta löytyvän syöpätyypin nimen ja sen jälkeen termin epigenetic.

        https://www.cancer.gov/types/common-cancers


      • heh.heh.heh
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Totuus valkenee sinulle kun kirjoitat hakukenttään minkä tahansa listalta löytyvän syöpätyypin nimen ja sen jälkeen termin epigenetic.

        https://www.cancer.gov/types/common-cancers

        Kerropas loiko Jumala naarasvalaalle kyrvänkannatteluluut ja miksi? Onko niillä ne luut vai ei?


      • Mikä on klovni, etkö kykene vastaamaan ylläolevaan:

        Artikkelisi kertoo geneettisistä mutaatioista, jotka aiheuttavat muutoksia epigeneettisiin mekanismeihin, joka vuorostaan aiheuttaa syöpiä...

        Joten minkäslaista volttia ajattelit tällä kertaa heittää? Alatko taas inttämään omaa lähdettäsi vastaan, jota juuri kutsuit vakavasti otettavaksi tieteenteoksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      136
      1583
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1180
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      80
      1064
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      882
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      799
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      772
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      78
      762
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      694
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      135
      657
    Aihe