Uimahalli on luonnosteltu Bromarvinkadulle

onparempikuineimitään

Hienoa, kun Hangon uimahalli rakennetaan Bromarvinkadulle urheilutalon lähelle. Haagapuiston koulusta, Keskuskoulusta ja Halmstadin päiväkodista on silloin kävelymatka uimaan. Kätevää, kun etäisyys on lyhyt. Kun ruotsalainen yläaste ja lukio on muuttanut Haagapuiston campukseen, niin ruotsinkielisilläkin on kävelymatka uimahalliin. Urheilutalon läheisyys tuo uimahallin kahvilalle lisää asiakaspohjaa ja parantaa kävijöille tarjottavia palveluja.

On hyvä asia, että hankolaisista aletaan pitämään huolta. Uimahallin epäilijät tulevat huomaamaan, että investointi vesiliikuntaan parantaa kaupungin elinvoimaa ja on kannattava investointi.

Äänestä hallin rakentajia.

15

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DavidHasseldorf

      Näitä vaalilupauksia on annettu jo n. 50 vuotta ............... 4:n vuoden välein. :)

    • HynynenG

      SDP ja RKP on ajaneet meidät nurkkaan, mistä ei pääse ulos muuten kuin äänestämällä kyseiset puolueet ulos. Näillä kahdella puolueella ei ole koskaan ollut varaa rakentaa Hankoon uimahallia. Eikä RKP:llä rahaa jäähalliin. Aina on löytynyt rahaa muihin kohteisiin, satamaan ja muihin sellaisiin kohteisiin, jotka eivät edistä hankolaisten hyvinvointia. Ei ihme, että väkiluku on laskenut jo kymmeniä vuosia, viime vuonnakin 200:lla. 200 veronmaksajaa vähemmän tarkoittaa verotuloissa 0,7 miljoonan euron vähennystä. Yllätys?

      SDP:n ja RKP:n kyvyttömyys on niin nähty. Ei näkemystä, vain huonoja selityksiä.

    • Anonyymi

      Tuleeko uimahalliin myös porealtaat ja turkkilainen sauna.

    • Anonyymi

      Tottakai. Alikulun hinnalla saa myös turkkilaisen saunan ja porealtaan ja kuuman japanilaisen kylvyn. Rahaa on, MUTTA ymmärrys on ollut tähän asti hakusissa.

    • Anonyymi

      Bro arvinkadulle urheilutalon taakse uimahalli hyvin kuuluisikin. sieltä saa kalliosta tarvittavan energian ja koululaiset ja päiväkotilaiset ja suurin osan hankolaisista on lähellä. uimahallia vastustavia en ymmärrä.

    • Anonyymi

      uimahallia on perinteisersti vastustanut rkp:n uimataidottomat vanhukset....odotellaan,että luonto hoitaa heidät pois valtuustosalista

    • Anonyymi

      Kyllä Rolle osaa uida koiraa. Olen itse nähnyt Hangonkylässä.

    • Anonyymi

      Uimahalli Hankoon ??? Ja Hankolaiset kun käyvät mieluimmin T:saaren uimahallissa. Oikein tungosta.

      • Anonyymi

        Tottahan toki käyvät kun Hangossa ei ole uimahallia. Tammisaarelaiset ovat tässäkin asiassa meitä Hankolaisia fiksumpia joten eiköhän nyt vaan rakenneta se oma Uimahalli tänne Hankoon niin hyvinvointi Hankolaisillakin kasvaa huomattavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottahan toki käyvät kun Hangossa ei ole uimahallia. Tammisaarelaiset ovat tässäkin asiassa meitä Hankolaisia fiksumpia joten eiköhän nyt vaan rakenneta se oma Uimahalli tänne Hankoon niin hyvinvointi Hankolaisillakin kasvaa huomattavasti.

        Hyvin kirjoitat. Hankolaisten hyvinvoinnista on kysymys.


    • Anonyymi

      perämies on nykyään perähenkilö!vaseliinimies on nykyään taas vaselinfiguren

      • Anonyymi

        tuo on taivahan tosi ja naistenmies on henkilöhenkilö


    • Anonyymi

      Kavan uimahallin liput nousivat lapsienkin osalta 40 euroon. Se on sitä vähäosaisten huomioonottavaa hankolaista sosiaalidemokratiaa. Pystyt sossu parempaan!

    • Anonyymi

      Ai kun kiva. Ei se Kavan halli Tehtaanniemellä ole oikeasti uimahalli, mitä hankolaiset kaipaavat. Se on Tehtaanniemen asuintalojen vähän parempi suihku- ja saunatila. jonka rakentaminen ja ylläpito maksatetaan osakkailla ja valituilla vierailijoilla. Eihän sinne kesäaikaan pääse edes veneilijät.

      Kavan porukka on laskenut omissa päissään, että alikulkurojekti maksoi 8 (kahdeksan) miljoonaa euroa. Ei sen enempää. Sillä rahalla saisi hankolaisille ja vapaa-ajanhankolaisille uimahallin vaikka Bromarvinkadulle, jossa on maalämpöä tarjolla.

      Kumman sinä olisit rakentanut alikulkuhässäkän vai uimahallin? Kavan porukka valitsi alikulkuhässäkän. Se lisää sosiaalidemokraattien mielestä asukkaiden viihtyvyyttä enemmän.

      Ei tarttee aina olla umpimielinen joko tai ihminen. Voi olla sekä että ihminen. Hanko voi edelleen rakentaa uimahallin. Uimahalli on peruspalvelu. Sitä tarvitaan. Siihen on varaa. Rakentamatta jättämiseen ei ole.

      • Anonyymi

        hangon sosiaalidemokraatit on sairas ja kieroitunut ryhmä jota johtaa kaksi jumala syndroomasta kärisvää miestä ja nämä alistaa muun valtuustoryhmän kumileimasimiksi ajamaan omia sairaita lupauksia ja lehmänkauppoja,nämä 2 eivät välitä hangon asukkaista yhtään mitään.jotka näitä äänestää niin paskovat omiin housuihin ja raskaasti yrittäkää ihmiset ymmärtää kunnallisvaalit ei ole sama kun eduskuntavaalit eli jos vielä uskot illuusioon että sosiaalidemokraatit ovat työväenpuolue ja äänestät heitä eduskuntavaaleissa niin muista että kunnallisvaalit on eri asia niissä päätetään sinun oman kotikaupunkisi tulevaisuuden suunta ja sitä sitä tulevaisuutta hangon sosiaalidemokraatit ajaa alaspäin minkä pystyvät he ovat hangon syöpä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe