Dieselien ja turbojen valmistus lopetetaan

Valmistusloppuu

Sähköiseen liikenteeseen siirtyminen ja päästövaatimukset ovat saaneet autojenvalmistajat luopumaan dieseleiden valmistuyksesta ja nyt ollaan luopumassa turboista. Ihmiset haluiavat ostaa auton, jonka päästöt ovat mahdollisimman alhaiset.

15

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattitaidotonMyyjäkö

      Turboillahan päästään pienempiin päästöihin paremmalla suorituskyvyllä.
      Olet ehkä epätoivosin Toyotamyyjä tällä palstalla. Soittele niille vanhoile papoille ja muille epätoivon asiakkaillesi ja tee kauppaa.

      • ÄläValehtele

        Eikä päästä pienempiin päästöihin. Vertaa hybridin ja turbon päästöjä. suorituskyky ei enää kiinnosta ketään autonostajaa. Autonostja puhuu nykyään aina ensimmäisenä päästöjen suuruudesta.


      • Tojollah

        Ei ole suorituskyvyllä suurta merkitystä, koska nykyautot ovat kaikki riittävän suorituskykyisiä. Eri asia on, jos sitten haluaa ajaa autobaanalla Saksassa, mutta Suomessa suorituskyvystä puhuminen on amispoikien juttu.
        Päästöt ovat se tärkeä ja siinä pienet turbot ja dieselit ovat tosi heikoilla, kun vastapainona ovat vaikka Toyotan hienot vaparikoneet tai hybridit.


      • dssdff5467

        Kaikista paras on sähköauto, ei mitkään hybridit tai vielä vähemmän vapariautot.


    • Hybridionhistoriaa

      Hybridi on epätaloudellinen vaihtoehto, jolla ei ole oikeastaan mitään tarjottavaa.

      Onneksi on opittu tekemään vähäpäästöisiä ja vähäruokaisia koneita. Sähkömoottorilla päästään tietysti parempaan lopputulokseen kunhan sähkön tuotanto muuttuu ekologisenmaksimoida ja varastointi helpommaksi. Ikävä kyllä monet sähköautot kulkevat vasta 400-500 kilometriä - ja Toyota vasta kehittelee omaa 300 kilometrin sähkökiikkuaan.

      • dfdfdasfasdf

      • Toyota_hybrid

        Eipä ole sähköautoille juuri menekkiä! On aivan sama vaikka sähköauto tuottaisi rahaa omistajalleen jos niitä ei osteta ei niistä ole ympäristölle mitään etua ! Järkevän hintaisia sähköautoja ei ole ja ominaisuudet on olemattomat oikeeseen autoon nähden. Yksikään sähköautovalmistaja ei voittoa tee sähköautoillaan.


    • köyhätJaTyhmätInisee

      Vai ei suorituskyvyllä ole merkitystä? Ja seuraavaksi väitetään ettei ajo-ominaisuuksilla ja mukavuudellakaan ole väliä. Olette siis peruskiusattuja alemmuuden riivaamia Toyotalla lannistettuja luusereita.

      • Sitäolet

        Vain peruskiusattu ja alemmuuden tuntoinen kirjoittaa noin. Sitä sinä nimenomaan olet.


      • Tojoprofeetta

        Kaikki autot ovat nykyisin hyviä ajaa, suorituskyky on aina riittävä ja mukavia ovat myös. Mutta on kaksi asiaa, joissa Toyo on kurkku. Ne ovat päästöt ja kestävyys ja näissä on suuret erot.
        Miksi nämä ovat tärkeät? Koska ne merkitsevät rahaa!


      • 23423423

        Ilmeisesti myös kaikki asunnot on ihan yhtä päteviä. Kaikissa voi asua. Olen silti havainnut että osa asunnoista on paljon kalliimpia. Outoa koska kaikissa voi asua.
        Olen pannut merkille samaisen asian oikeastaan ihan kaikessa.

        Se mikä yhdelle on riittävä koska kyse on hänelle auton tapauksessa vain liikkumisesta on toiselle kyse suurista eroista.

        Taidan itse kuulua tähän jälkimmäiseen porukkaan autojen suhteen. Merkillä ei ole mitään väliä mutta huono toteutus on mahdoton ajatus. Nykyisessä audissa on ongelmaksi tullu 7v automaatti mikä edustaa surkeinta automaattitekniikka mihin olen törmännyt. Se vain on susi toiminnaltaan MINUN mielestä. Monille se unelmien täyttymys. Toisaalta minulle yksi ja sama onko kännykä 100e perusmalli 900e huippumalli.


    • otti.ohraleipä

      Onko minun muutaman vuoden ikäinen Toyota dieseli nyt arvoton, jos kukaan ei sitä enää käytettynä huoli, ei vaihdossa eikä suoralla kaupalla.

      • analisaattori

        Varaudu siihen että seuraavassa verokohtelussa se voi muuttua sellaiseksi. Kielletään kaupungeissa ajo ja kymmenkertaistetaan käyttövoimavero. Suuntahan on jo nyt nähtävissä kaikkialla.


      • Toyota_hybrid

        Vaihda se äkkiä hybridiin niin ei sulla ole sen jälkeen mitään ongelmia auton suhteen. Et ruoki verottajaa niin paljoa ja ympäristökin kiittää.


    • Tarkennus

      "Kaikista paras on sähköauto, ei mitkään hybridit tai vielä vähemmän vapariautot."
      Ongelmana vaan on se sähkön saaminen siihen autoon kaikissa olosuhteissa ja kaikkialla ja kohtuuajassa, joka ei ole kaksi tuntia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2462
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2257
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1094
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe