Sivarit niitä rohkeita ovat

loputtomuus

Tällä palstalla ja muutenkin saan usein kuulla, kuinka sivarit ovat munattomia ja homoja. Miksi? Siksi, että he uskaltavat tehdä valintoja itse? Ajatella omilla aivoillaan? Eihän ajattelu omilla aivoillaan ole armeijassa sallittua.

Itse en ole käynyt sivaria tai inttiä. Sain C-paperit fyysisestä vammasta, joka ei haittaa arjessa yhtään, tuskin olisi haitannut armeijassakaan. Hyvä näin. Ei oikeasti kiinnosta kumpikaan laitos.

Minua naurattaa, kuinka suomalaiset miehet jaksavat käyttää aikaansa haukkumalla sivareita. Eikö heillä ole mitään parempaa tekemistä kuin naljailla muille jostain niin vanheellisesta asiasta kuin "yleisestä" asevelvollisuudesta? Asevelvollisuus pitäisi mielestäni poistaa Suomesta kokonaan, tai ainakin tehdä tasa-arvoisemmaksi. Tämän palstan perusteella Suomessa on ihan tarpeeksi sotahulluja, jotka menisivät armeijaan homoilemaan ihan omasta tahdostaan. Saisivatpa hekin muuta tekemistä kuin Suomi24:ssä huutamisen.

16

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet_yököttävä

      Kaltaisesi luuseri ei voi koskaan inttiä suorittaa, tuskin edes sitä sivaria. Yhteiskuntakelvottomuus, laiskuus, saamattomuus ja muut noiden kaltaiset sanat kuvaavat sinua hyvin. Olet sivarin paskaa eli sen alemmas ei voi enää vajota.

      • ergregerge

        Ei intin suorittamien vaadi mitään monta pullamössä sieltä valmistuu.


    • totaalitulos

      "Omilla aivoilla ajattelu" on ehkä kaikista ylimielisin tekosyy sillle että miksi ei asepalvelusta tai edes siviilipalvelusta ole suorittanut. Suurin osa nuorista miehistä jotka armeijan käyvät ajatelevat kuule myös ihan omilla aivoillansa ja päättävät asepalveluksen suorittaa.

      Mitä minä olen näitä "omilla aivoilla ajattelevia" seuraillut, niin eipä monikaan ole penaalin terävin kynä, vaikka kuinka he yrittävät uskotella sitä muille ainoana perusteenaan "en seuraa massaa." Monet asettuvat (mitä minä tykkään kutsua) epämääräisien "taitelijoiden" kategoriaan (ja sana "epämääräinen" on reilusti korostettuna!).

      Kuule, minä en mieltäni pahoita siitä jos joku ei inttiä tai edes sivaria käy, mutta odotan myös heiltä että he eivät myöskään pahoita mieltään kun minulta ei heru yhtään kunnioitusta tämän kaltaisille ihmisille. Jos he eivät välitä asepalveluksesta tai "massan mukana kulkemisesta", niin kaippa sitä olisi myös välittämättä tämän "massan" mielipiteistä. Näin ei kuitenkaan usein ole.

      Jokaisella on omat motiivinsa päätöksilleen ja elämäntilanteet ovat toki erilaisia, mutta kyllä useat totaalikieltäytyjät tai C:tä metsästävät palveluslintsarit ovat enemmän tai vähemmän kelvottomia muuallakin kuin vain kansalaisvelvollisuuksien täyttämisessä. Ainoat henkilöt jotka ymmärrän ovat ne ketkä saavat C:n paperit oikeista syistä, kuten vaikeasti parannettavasta vammasta ja psyykkisistä häiriöistä. Sivari ei tartu aseeseen, mutta hänestä sentään on jotain hyötyä yhteiskunnalle niin palveluksessa kuin kriisitilanteessakin.

      Mutta muissa tapauksissa kysymys on vain joko itsekkyydestä tai laiskuudesta!

    • Cpapsut

      Armeija on ihan hyvä juttu. Mutta vain pikku pojille. Siellä osa kasvaa pojista miehiksi. Yleensä yli 30v janarit jotka käyttäytyy kuin 15v ovat yleensä käyneet armeijan.

    • exsolttu

      Mitähän nuokin sivarin arvostelijat ovat saaneet yhteiskunnan hyväksi aikaan kun pystyvät antamaan kommentteja isänmaan vastaisuudesta ja maanpetturuudesta? Onko kovastikin puolustettu maata ja taisteltu vihollista vastaan? Hehhee, luuulempa vaan että tulee tosipaikassa kakki housuun. Jopa niissä hommissa mitä sivarit osaa tehdä. Ottakaapa selvää mitä kansalaistaitoja sivari antaa vastapainoksi sille että opetellaan lusmuaamaan pusikossa ja vääntämään sätkää! Pari paukkupanosta ammutaan mutta ylipainoiset vässykät ei selviä edes Cooperin testistä kunnialla, siksi sekin lopetettiin!

      • ei_rauhaa_ilman_voimaa

        Ethän sinä sitä maanpetturina ymmärrä mitä asevelvolliset saavat aikaan. He ylläpitävät rauhantilaa Suomessa jotta sinäkin surkea luuseri voisit inistä täällä ja valittaa vapaasti.


    • herättäväunesta

      Olet aloittaja oikeassa, itse kävin armeijan -94, mutta jos nykyisillä tiedoillani ja pohdiskelujeni tuloksena saisin päättää, niin en enää menisi armeijaan. Koska jos maiden johtajat ovat niin lapsellisia, että eivät asioita saa sovittua puhumalla, vaan sodalla, niin en mene heidän puolesta tapattamaan itseäni.

      KOko maailmaa johdetaan sellaisella itsekkyydellä ja on aivan uskomatonta, kuinka typerä ihmislaji voi olla, eikä se tunnu oppivan mistään. Silloin aikanaan oletin, että maailmaa johdetaan suurella viisaudella, mutta paskat, Koko touhu on suurten ja hyvin itsekkäiden egojen organisoimaa, usein narsistien ja muiden persoonallisuushäiriöisten, joiden tärkein päämäärä on valta. Nämä valtapyrkimykset ovat niin suuria, että se aiheuttaa sodat.

      Silloin aikanaan ei vielä ollut nettiä saatavilla, jolla olisi voinut valistaa itseään maailman todellisesta tilasta. Jokaisen sotaa puolustavan ja maan puolesta sotimista kannattavan on ymmärrettävä se seikka, että tavalliset ihmiset eivät voi olla se, joka paikkaa eliitin munaukset ja toimii heidän työmuurahaisinaan.

      Se on ainoastaan ihmisten aivopesua median ja poliitikkojen taholta, että on jokseenkin normaalia, kun sotia syttyy ja kansalaisten on silloin puolustauduttava. Ikään kuin ihmiset olisivat jotain työmuurahaisia eliitille, jotka laitetaan hoitamaan likainen työ. Siinä ei ole mitään normaalia, että soditaan. Ihmisten olisi jo herättävä tähän unestaan, johon heidät on aivopesty.

    • 35682

      Armeija ei ole sen vähempää valinta kuin sivarikaan. Lisäksi todella omilla aivoillaan ajatteleva ihminen ymmärtää, että usein syntyy parasta jälkeä, jos kaikki eivät toimi oman päänsä mukaan. Liikennesäännötkin ovat todella hyvä asia, vaikka ei esimerkiksi oikeanpuoleinen liikenne ole ainakaan yhtään järkevämmin perusteltavissa kuin vasemmanpuoleinenkaan.

      Mitä homouteen tulee, niin käsittääkseni homot kyllä suosivat sivaria, vaikka varmasti heteroissakin paljon sivareita on. Munattomuudesta en voi sanoa kuin että kieltämättä rajallisen elämänkokemukseni mukaan sivarit vaikuttavat olevan selvästi muita useammin turpaanottajan oloisia. En tiedä, miksi.

    • kusetusko

      Tosin tämänpäivän armeija jossa lomia lomien päälle plus aamuherätys? Toivon ettei veli venäläinen tänne.......

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      252
      2374
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1794
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1505
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1493
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      907
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      712
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      710
    Aihe