Aihe

Älkää Uskoko ENÄÄ VALEITA

AmpukaaJOtaivaalle

Älkää uskoko ENÄÄ Valeita, eli siis myöskään Mitään Hyvää Jumalista. SIllä He vain huoraavat, VALEHTELEVAT ja petturoivat AIVAN meidät kaikki. Esim. Etelä-Suomessa on nyt nähty, etenkin pääkaupungissamme, mitä Kaikkea Herrat Jumalat täällä haluavat oikein alapäästänsä asti päästää ilmoille, irti! Nyt olen nähnyt pelkästään tosi huolestuneita ihmisiä, jotka pelkäävät, kuten me kaikki, JUmalien VALEpaskaValtaa, JOLLA saavat syyttömän esitettyä kuin suurin, etsityin epäilty (vähintään) ja rikollinen. Vääntävät VALETTA totuudesta ja Totuutta Valeista, EpäTosiasioista.

Älkää silti, ihmiset hyvät, luovuttako, ÄLKÄÄ huoliko ENÄÄ mitään VALEITA Noiista Jumalistakaan, Valtiaista kenestäkään EIKÄ Heidän lapsistaan Nekin tunnistaa siitä, ETTÄ ovat ensinnäkin Jättikokoisia (siis paljon isompia kuin ihminen, aikuinenkaan) ja OVAT AINA ton VALEEN ja sen levittämisen puolella, ton halpamaisen levittämisen puolella. kerran kun ovat niitä pahimpia olleet, SITÄ haluavat täällä myös tulevaisuudessakin täällä noin VAAN kaataa, aikaansaada. Mitä pahempia VALEITA (He kukaan ovat) sen pahempia kohtaloita saavat AINA vaan ihmisille, asiaankuulumattomillekin VARSINKIN. Sen pahempaa ja kauheampaa ovat Heidän jälkensä, JOITA jättävät jälkeensä tähän maailmaan ja lähi-Universumiimme. EIVÄTKÄ KOSKAAN ajoissa korjaa mITÄÄN, VAAN ne olevinaan mukamas vahinkonsakin jÄÄVÄT tahalleen AINA aikaansaamaan, ja AINA samalle alueelle. Nytkin OVAT taas herrat Jumalat lapsineen PITKÄÄN, kauan saaneet akiken VALEENSA ja EpäTosiasiat kaatumaan, VALUMAAN vyöryämällä samalle alueelle, isolle alueelle pääkaupunkiamme. JA VAHINGOSSA tuo tollainen EI TÄÄLLÄ aikaansaadu Heistä, Heidän taholtaan ja/tai haluistaan.

ÄLKÄÄ huoliko, uskoko ENÄÄ mitään VALEITA, älkääkä huoliko ENÄÄ Noita Jumalia lapsineen, SILLÄ muuten AVAATTE ISON oven Noille, jalkansa saamaan oven väliin, JOSTA, jonka kautta VALEENSA tuovat VAAN alueillemme. JA iHMISET ovat tähänkin asti saaneet, joutuneet maksamaan kuolemallaan kauhealla, IHAN VAAN Sen takia, ETTEI Herroja Jumalia hotsita, HALUTA ton KAIKEN lopettaminen. Herrat ovat kiinnostuneita VAAN vaaralliset VALEENSA saamaan läpi ja meidät UHRIT siihen kaikkeen VAARAAN. Luulisi useampienkin ymmärtävät, missä, KUINKA pahoissa, vaarallisissa VALEISSA ja asioissa mennään, milloin kulloinkin!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10061
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3529