Punapääpapitar

AitoPunapää

Olen ihmetellyt tätä punapääpapitarta ja sen ajatuksenjuoksua. Kuulemma pahuudesta voi parantua. Saas nähdä miten hänelle käy.

Pistin merkille miten papitar sanoi että ex-mies oli turvapaikanhakija ja sai asumisluvan Suomesta sen avustuksella. Mietin että hmm... onkohan se aikaisemminkin rahdannut maahamme henkilöitä. No, ainakin ulkoiset puitteet lienevät kunnossa. PIenirintainen ja leveä-lavettinen. Eräs nainen sanoi että miehet pitävät pienirintaisista siksi että pääsevät toteuttamaan haaveensa pikkutytöistä. Ja leveästä lavetista siksi että takaapäin saa hyvän otteen. Miten se nyt sitten on? Mene ja tiedä.

Sen mukaansa Jeesus rakastaa myös sitä.

157

2755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhempimummu

      Tämä pitöäisi heti erottaa toimestaan. Hyysätköön omilla rahoillaan ja edustakoot vain ityseään. Ei ihme, että seurakunnasta ihmiset katoaa, jos tällainen on yksi palkkaa saava ja pelkkää mielenilmausta aikaan saava ja järjestävä seurakunnan työntekijä...häpeäisi edes, oikeesti oksennan, kun kuuntelen häntä...

    • väärä_pää

      Tämä punapää ajattelee aivan väärällä päällä.

    • StupidIsAsStupidDoes

      Tyhmyydestä ei voi parantua.

      • MV-tyhmyys

        Onneksi olet edes sen huomannut. Peilistäkö teit havaintosi, vai pitikö sekin sinulle kertoa.


      • ihmeitäTapahtuu

        Tyhmyydestä voi parantua, sillä poliisiylijohtaja Mikko Paateronkin parantui samantien tyhmyydestä kun pääsi eläkkeelle.


    • Kuona_kelluu

      Ainakin hän sai typeryyden huikeaan kukkaan tässä ketjussa. Kuin paska olisi pulpahtanut pintaan.

      Onneksi olkoon te kaikki kantaa ottaneet IMBESILLIT sontapötkylät!

      • Pölkynpätkä

        Laittomat ovat laittomasti Suomessa.
        Rikollisten suojeleminen on rikos Suomessa.
        Suojelusta on yleensä seurauksena sama rangaistus kuin rikollisellakin.


    • opastusta.vajakeille

      Pappi on myös hermostuessaan helvetin kova kiroilemaan! Mitähän Jumala tuosta sanoisi. Muutenkin on toisinaan aivan sekopäinen, olisko oppinut jo khattia pureskelmaan.
      Tässä pieni vinkki suvakeille:
      "Ex-muslimi: Islamilaiset terroristit eivät tule kiittämään liberaaleja heidän poliittisesta korrektiudestaan
      Vasemmiston ajatusmaailma on "masokistinen ja typerä".

    • taatananpalvoja

      Nyt tiedämme miksi naisia ei koskaan aiemmin ole päästetty papeiksi. Ei sinänsä etteikö joku nainen voisi olla pappikin, kun poikkeus vahvistaa aina säännön.

      • liimakit

        Eihän nainen voi koskaan olla pappi, vanha testamentillisti, koska vuotaa verta jaka kuukausi.


    • ytfreswaq

      Mikä tämän kahelin punapään nimi on.

      • Sinnejatänne

        Antaa olla, mutta laittomat maassaolijat pitää poistaa välittömästi, sillä muutoin heidän määränsä vain kasvaa samoin kuin vaikkeudet.

        Sinnetännemäkikö tässä jumettaa näin pahasti?


    • hkfityghj

      Kristityt uskovat ajatuksiin, että Jumala pitää puoliamme ja siihen, että usko Jumalaan on hyödyllistä. Kannattaa kaikkien ajatteluun kykenevien erota kirkosta ja pistää iso EI kaikelle uskonnolle, muuten meidät hukka perii.

      • UskovaisetUskovat

        Ja muslimit uskovat oman jumalansa haluavan heidän käyvän pyhää sotaa islamin nimeen. Tässä sitten toiset typerykset käyvät sotaa kristittyjen mailla, ja toiset typerykset kääntävät uskontonsa oppien mukaisesti sitä kuuluisaa toista poskeaan. Valitettavasti nuo edellämainitut vetävät pitemmän korren tuollaisessa kamppailussa.


      • 33444467

        Ehei, tuo punapääpapitar on yhtä "uskovainen", kun Irja Askola ja Kari Mäkinen, samaa tekouskovaa paskasakkia kaikki.

        Ev.luti on kirkkona hukkumassa aivan perikatoon, mutta nuo sokeat leikkipapit eivät sitä huomaa.


    • Rerostio

      Vain YKSI uskonto aiheuttaa KAIKKI nykyiset ongelmat! Sen poistaminen Suomesta siis riittää. Elämän jälkeen tule kuolema, joka on PALJON elämää pitempi, voimallisempi ja mahtavampi. Viimeinen sana on valistunut arvaus, joka kannattaa kuitenkin huomioida tarkimmin!

      • Metehemäsähä

        Piru meidät, teidät ja heidät perii ilman uskoa, toivoa ja rakkautta.


    • VoimiaPapittarelle

      Jättäkää jo mielenterveysongelmainen ihminen rauhaan. Turha hänen tilaansa on täällä palstoilla puida, sillä se aiheuttaa vain lisää ongelmia, joita hänella on varmasti jo omasta takaakin ihan tarpeeksi. Toivotaan, että joku ammattilainen ottaisi häneen yhteyttä ja tyttö pääsisi pian hoitoon. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja uskon, että se elämän punainen lanka kyllä joskus vielä löytyy siitä valheiden vyyhdistä mihin hän on sotkeutunut.

    • johanass49

      Muslimimiehiä hyysäävä Ev.lut pappi on nimeltään Marjana Toiviainen. Järjestää laitotonta laittomien laitonta mielenosoitusta Helsingissä
      Kirkollisverosta palkkansa saava hullu nainen kannustaa huijareita laittomuuteen. On laitonta oleskella Suomessa jos on tullut laittomasti Ruotsista ja turvapaikkahakemus on hylätty. Laittomuuden suosiminen on rikos..

    • avohoito

      Muslimi ovela, käyttää hyväkseen sairaan ihmisen psyykettä kaikkiallisesta rakastamisesta. Sanoi ETTEMME VOINEET RAKASTAA LÄHTÖMAISSA MUTTA TÄÄLLÄ VOIMME. Raakaa peliä tasapainottomia suvakkeja hyväksi käyttäen mutta TAKIA ei tunne RAKKAUTTA se on vain näytelmää kun on islamin maailmanvalloitus vielä hieman vaiheessa.

      • Rakastanannarahat

        Pitäisikö järjestää apuyhdistys matujen uhreille josta kaikki nykyauervaarojen höynäyttämät saisivat anonyymisti tukea väärästä suvakkiudesta irtautumiseen. Imaamit eivät ole tietämättömiä miten länsimaiden mielialoja ja rakenteita voi käyttää. Äkkiä sen lukutaidotonkin omaksuu.


      • tukinainen
        Rakastanannarahat kirjoitti:

        Pitäisikö järjestää apuyhdistys matujen uhreille josta kaikki nykyauervaarojen höynäyttämät saisivat anonyymisti tukea väärästä suvakkiudesta irtautumiseen. Imaamit eivät ole tietämättömiä miten länsimaiden mielialoja ja rakenteita voi käyttää. Äkkiä sen lukutaidotonkin omaksuu.

        Matujen uhrit ry. Lähditkö mukaan tumman miehen puolustusjoukkoihin? Elämäsi täyttyi heidän kiihkeästä puolustamisestaan ja kaikkien muiden vähintäänkin yhtä kiihkeästä solvaamisesta. Arkielämäsi sotkeutui, raha-asiasi menivät sekaisin. Ei hätää, me autamme sinut kuiville riippuvuudestasi. Keskusteluapu auttaa selviämään auttamisvimmastasi. Saat elämäsi taas haltuusi ja realiteetit kohdalleen. Ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on jo laaja vertaistukiverkosto.


    • kaarnavenepappi

      Papitar on käännyttämässä pakanoita kristinuskoon. Todellinen lähetyssaarnaaja. Tosin on tainnut jäädä päälimäiseksi ajatus asennosta.

      Tuloksia häneltä odotellaan. Aika moni pakkopalautuksen uhan alla on kääntynyt homoksi tai kristinuskoon. En tiedä papittaren painotusta käännytyksessä. Uutena muotina on tullut startup-yritykset. Yrittäjiä ei saa poistaa maasta sillä tarvitsemme lisää kaarnaveneitä.

      • semaksajanrooliloppuu

        Juu juu,mutta kun käykin niin, että me kantasuomalaiset lakkaamme tekemästä töitä, jos noita elättejä vaan aletaan kunnolla päästään maahan...siinäpä etsivät sitten veroille ja näille ylimmääräisille maksajaa...ihan naurattaa, kun tätä ei oteta huomioon!


      • 66799090

        Mistä se papitar saarnaisi, kun on itsekin ihan hukassa - jos on jotain uskoa joskus ollutkin, se on teologisessa menetetty lopullisesti.


    • Onononon
      • Suvaitsevaisto

        Suvaitsevaisia tarvitaan.


    • Kulttuuria

      Liehu, punalippu liehu!
      Riehu, punapappi, riehu!

      (Lapualaisooppera)

    • muualla

      Vieläkö tuo saa virassaan olla?

    • selvätapaus

      Välillä haistattaa vittua ja hetken päästä taas "rakastaa sinua". Taitaa olla bipo kireellä.

    • itseleikkasin
      • Hyi.oksettava.oot

        Mutta sinua ei voita ilkeydessä eikä tyhmyydessä kukaan.
        Revi siitä.. vaikka persreikäs!


      • EiKristuksenValoLoista

      • suvakkionvitsi
        Hyi.oksettava.oot kirjoitti:

        Mutta sinua ei voita ilkeydessä eikä tyhmyydessä kukaan.
        Revi siitä.. vaikka persreikäs!

        mitä ilkeää totuudessa on, vähän voi vaan valehtelijaa kirpasta . kannattakaamme totuutta.


    • einero

      Miten fb tili voidaan varastaa kahdeksi päiväksi.

    • Suvaccisairaus

      Marjaana "mutkumähaluun" Toiviainen haluaa nyt kutsua lisää päiväkotiryhmiä katsomaan hirttopuussa kiipeileviä tarhamarakatteja - eiku laittomia matuja.
      Luulin jo kerran, että tämä Toiviainen on Suomen pahiten sairastunut suvakki. Mutta voittaja löytyi sittenkin, eilen!
      MTS (maailman typerin suvakki) on tämä tarharyhmän matuleirille vienyt päiväkodinjohtaja/ työntekijä. Lasten vanhemmat eivät taida tietääkään, että pilttien naamakuvat on upattu facebookiin!
      Syyllisen nimihän oli...

      • mistä_se_pomppas

        Outi Popp, ihan yhtä seonnut tapaus! vuosiin en ole tapauksesta kuullut, nyt hän katsoi tilaisuutensa tulleen, Demo rautatietorileirin ylläpitö-asiat.


      • jehntehj
        mistä_se_pomppas kirjoitti:

        Outi Popp, ihan yhtä seonnut tapaus! vuosiin en ole tapauksesta kuullut, nyt hän katsoi tilaisuutensa tulleen, Demo rautatietorileirin ylläpitö-asiat.

        Vaikutti jo vuosia takaperin Seura-lehden kolumneissa ainakin suomalaisia miehiä vihaavalta täysfeministiltä. Semmoiset näyttävätkin höyryävän eniten vieraiden naisten alistaja kulttuurien perään. Mikäköhän logiikka?


      • OnKipeäPääJaPolvi
        jehntehj kirjoitti:

        Vaikutti jo vuosia takaperin Seura-lehden kolumneissa ainakin suomalaisia miehiä vihaavalta täysfeministiltä. Semmoiset näyttävätkin höyryävän eniten vieraiden naisten alistaja kulttuurien perään. Mikäköhän logiikka?

        Sen kun ymmärtäisi. Lue: ei MITÄÄN logiikkaa.


      • pupaulskd

        Onko Outi Popp - niitä?!!!!!!!!!!! Tykkäsin siitä kun se oli radiossa, ainaikuisine maksavoileipineen. Harmi että hyvä nainen mennyt tuollaiseen järjettömyyteen, kuten feminismi mukaan. Ei elämää voi elää aatteen mukaan kuin pakkoleirillä.


      • suvakkihourulaan
        pupaulskd kirjoitti:

        Onko Outi Popp - niitä?!!!!!!!!!!! Tykkäsin siitä kun se oli radiossa, ainaikuisine maksavoileipineen. Harmi että hyvä nainen mennyt tuollaiseen järjettömyyteen, kuten feminismi mukaan. Ei elämää voi elää aatteen mukaan kuin pakkoleirillä.

        Mites tämä vihreä lanka -lehden toimittelija RIIKKA SUOMINEN. Siinä vasta oikein malli esimerkki suvakin psyykkeestä. Pienten lasten äiti hakeutui psykiatriseen hoitoon kun niin ahdisti Trumpin voitto. Maailman loppu ei tullutkaan HAH.


    • Suvaccisairaus

      Oliko se Matleena jotakin...
      Tää tarhatäti hörhö. Byström?
      Pitääpä tarkastaa.
      Lasten vanhemmat ei kyllä nyt tykkää, viedään lapset matuleiriin ilman lupaakin kai. :/

      • Sairas.oot

        Kai.. joo kyllä huomaa että vaikka ei ole mitään tietoa, niin ollaan uskovinaan vaikka mitä.
        Lupa oli ja piste. Itke siitä!


    • erotkaa.kirkosta

      Femakkonatsi kostoretkilepakot on pesiyttäneet nyt siis jo kirkonkin, punapääpirupapitar ei vielä ole julkistanut lopullista lepakoksi ryhtymistään, se vissiin aikoo vielä avittaa lisää näitä kehitysmaa muslimeita maahan feikkipuolison roolissa näille ollessaan. Ynnä pääsee tuossa leipäpappi virassa avittamaan näitä laittomasti maassa oleskelevia karvapers kultamuna kehitysmaa muslimi rikollisia majoituksen järjestämisen muodossa ja taustavoimana torien telttaleirityksissä toimiessaan.

      Miksi ihmiset vielä maksaa kirkollisveroa tuollaisen toiminnan rahoittamiseksi ?

    • eimitäänrajaa

      Pelottavaa ajatella että tälläiset saavat olla toimissaan Oikeestti Pelottavaa !!!

    • TarvitseeAkuuttiaHoitoa

      Kyllä tällä papittarella on selvästi mielenterveydellisiä ongelmia. Puuttukaa nyt joku alan ammattilainen tähän, sillä tyttö on saatava hoitoon, ennen kuin vahingoittaa itseään tai muita:

      Metsälä 3.4.2017, osa 1
      https://www.youtube.com/watch?v=A21GUcKJack

    • dtyt

      Ex-mies tp-hakija. EX-mies. Siis EX. Tuli ryppy 'rakkauteen' - no jopas onkin yllättävää.

    • Hei,

      Kylläpä täällä on rajua kirjoittelua kollegasta. Hänellä on palava halu ja vakaumus tehdä työtä niiden ihmisten parissa joilla ei ole arvoa, joita kohdellaan Suomessa epäkunnioittavasti ja joita nyt on lähetetty takaisin äärimmäisen vaarallisiin oloihin.
      On ikävää lukea teidän tosi leimaavaa ja henkilökohtaisuuksiin menevää kirjoittelua. Se ei ole asiallista.

      Kaisa-pappi

      • xxzzz

        Afganistan on täynnä ihmisiä, kuten myös Irak. Molemmissa maissa voi elää yhtä hyvin kuin Suomessa, kun pysyy poissa sota-alueilta - onneksi tosin ilman Suomen sosiaaliturvaa. Papit voisivat keskittyä omaan uskontoonsa sensijaan, että edesauttavat sen tuhoa lisäämällä muslimien maahanmuuttoa! Se on mielipuolista toimintaa, eikä ole ainoa asia miksi tavallisetkin suomalaiset harkitsevat eroa kirkosta. Itsekin olen Raamattuun ja Jumalan sanaan uskova ihminen päinvastoin kuin luopio-kirkkomme niinsanottuine pappeineen!

        Olen samaa mieltä joidenkin viestien törkeyksistä, mutta eihän niistä kannata välittää. Maailmaan mahtuu kyllä törkyä. Toisaalta suuttumus on täysin ymmärrettävää, koska Suomi ei sovellu muslimeille ja koska pakolaisia pitää auttaa lähimmässä turvallisessa maassa, joka on kaikinpuolin truvallisinta ja parasta apua.

        Lopettakaa jo hölmöily röyhkeästi ja itsekkäästi Suomeen tunkeutuneiden, etuilevien äijäpakolaisten kanssa, jotka kuluttavat kaikki resurssimme niin, ettei oikeasti apua tarvitseville enää riitä mitään!!!


      • EnkeleilläOnSädeKehä

        Oletko sinä Kaisa-pappi pysähtynyt miettimään, millaisen kuvan kollegasi antaa niille ihmisille, joille sanojesi mukaan "ei anneta arvoa", joita "kohdellaan epäkunnioittavasti" ja joita lähetetään takaisin "äärimmäisen vaarallisiin oloihin"?

        Ensinnäkin pyytäisin selvennystä näihin lainattuihin kohtiin ja siihen, miten ne ilmenevät? Ovatko vain suomalaiset mielestäsi syyllistyneet "epäkunnioittavaan
        käytökseen" ja jos ovat, mitkä mahtavat olla syyt siihen? Onko "vastapuoli" mielestäsi täysin syytön siihen, miten heitä arvostetaan tai ei arvosteta?

        Toisekseen haluaisin kysyä mielipidettäsi kollegasi käytöksestä videolle kuvatuista tapahtumista eilisten palautusten yhteydessä:

        Onko oikein, että hän huutaa "ne ajaa mun päälle" samalla kun työntyy ITSE väkisin peruuttavan poliisiauton taakse?

        Onko oikein, että hän heiluttaa käsissään paperia, jonka kertoo olevan Suomen perustuslaki, ja että poliisit toimivat kyseistä lakia vastaan ja että ne poliisit menettävät virkansa? Poliisit, jotka suorittavat virkatehtäväänsä ylempää saatujen käskyjen mukaan.

        Onko oikein, että kollegasi antaa omalla käytöksellään tänne jääville pakolaisille kuvan, että esivaltaa saa vastustaa ja mielenosoituksia järjestää miten ja missä tahansa? Jopa haitata poliisin virkatehtävien suorittamista ilman että siitä joutuu vastuuseen?

        Millaiseksi luulet maailman muuttuvan, jos täällä murennetaan esivallan auktoriteettia? Huomauttaisin tässä samalla, että kirkkokin on auktoriteetti.

        Onko oikein, että mielenosoittajat kerääntyvät lentoasemalle, ja saattavat ehkä saattaa vaaraan satunnaiset ohikulkijat?

        Sinäkö menet takuuseen siitä, ettei joukossa ole niin epätoivoisia ihmisiä, etteivätkö epätoivossaan ajautuisi myös epätoivoisiin tekoihin?

        Vaikka alankin saada tarpeekseni teistä kirkon hypokraateista, odotan vastauksiasi.


      • ErotkaaKirkosta
        EnkeleilläOnSädeKehä kirjoitti:

        Oletko sinä Kaisa-pappi pysähtynyt miettimään, millaisen kuvan kollegasi antaa niille ihmisille, joille sanojesi mukaan "ei anneta arvoa", joita "kohdellaan epäkunnioittavasti" ja joita lähetetään takaisin "äärimmäisen vaarallisiin oloihin"?

        Ensinnäkin pyytäisin selvennystä näihin lainattuihin kohtiin ja siihen, miten ne ilmenevät? Ovatko vain suomalaiset mielestäsi syyllistyneet "epäkunnioittavaan
        käytökseen" ja jos ovat, mitkä mahtavat olla syyt siihen? Onko "vastapuoli" mielestäsi täysin syytön siihen, miten heitä arvostetaan tai ei arvosteta?

        Toisekseen haluaisin kysyä mielipidettäsi kollegasi käytöksestä videolle kuvatuista tapahtumista eilisten palautusten yhteydessä:

        Onko oikein, että hän huutaa "ne ajaa mun päälle" samalla kun työntyy ITSE väkisin peruuttavan poliisiauton taakse?

        Onko oikein, että hän heiluttaa käsissään paperia, jonka kertoo olevan Suomen perustuslaki, ja että poliisit toimivat kyseistä lakia vastaan ja että ne poliisit menettävät virkansa? Poliisit, jotka suorittavat virkatehtäväänsä ylempää saatujen käskyjen mukaan.

        Onko oikein, että kollegasi antaa omalla käytöksellään tänne jääville pakolaisille kuvan, että esivaltaa saa vastustaa ja mielenosoituksia järjestää miten ja missä tahansa? Jopa haitata poliisin virkatehtävien suorittamista ilman että siitä joutuu vastuuseen?

        Millaiseksi luulet maailman muuttuvan, jos täällä murennetaan esivallan auktoriteettia? Huomauttaisin tässä samalla, että kirkkokin on auktoriteetti.

        Onko oikein, että mielenosoittajat kerääntyvät lentoasemalle, ja saattavat ehkä saattaa vaaraan satunnaiset ohikulkijat?

        Sinäkö menet takuuseen siitä, ettei joukossa ole niin epätoivoisia ihmisiä, etteivätkö epätoivossaan ajautuisi myös epätoivoisiin tekoihin?

        Vaikka alankin saada tarpeekseni teistä kirkon hypokraateista, odotan vastauksiasi.

        Näitä vastauksia lienee turha odottaa.

        Tämä Kaisa-pappi suoltaa samaa valheellista propagandaa kuin Mäkinen ja Eskola. Kirkko ei enää aja suomalaisten kristittyjen ja vähäosaisten asiaa, vaan sen arvot ovat täysin muualla ja vääristyneet.

        Kirkko ajaa muslimimaahantunkeutujien asiaa, ja jopa halveksii Suomen lakia.


      • hyödytön.idiootti

        Kuuleppas lapsellinen pappi!

        Ensinnäkin he ovat käyneet turvapaikkakäytännön läpi ja heidän juttunsa on todettu valheellisiksi. Suomessa on varmasti maailman helpointa, ainakin jossain kärkisijoilla ollaan, saada turvapaikka ja moni "kurpitsavankkuritarina" on mennyt varmasti läpi. Henkilökohtainen vaino on se peruste millä turvapaikka myönnetään, eli esim. kuuluminen seksuaalivähemmistöön tai poliittinen toisinajattelu. Näistä nuorista ja riuskista miehistä paistaa valheellisuus kilometrien päähän ja migrikin on sen huomanut. Islam kehottaa valehtelemaan vääräuskoisille mitä te lapselliset papit ette ilmeisesti millään kykene ymmärtämään. Ovat jo kohta 2 vuotta olleet täysihoidossa täällä ja maksaneet yhteiskunnallemme miljardin. Yhtä lastensairaalaa ei ollut kuitenkaan varaa rakentaa muutama vuosi sitten.

        Nämä ovat vielä niin röyhkeitä tapauksia, että eivät edes salaa somessa "seikkailujaan". Julkkaisseet kuvia, joista käy heti ilmi, että missään todellisessa hädässä nämä nuoret, vahvat miehet, joidenka pitäisi olla rakentamassa maitaan ja suojelemassa naisiaan ja lapsiaan, eivät ole.

        Kuinka typeriä te papit oikein olette?

        Sinä et varmasti ole tutustunut muuhun, kuin valtamedian valheelliseen näistä ihmisistä antamaan kuvaan, kun et ymmärrä yhtään missä tässä on oikeasti kyse. Tuhansia muslimimiehiä vaeltelemaan vaikka Helsingin kaduille. Töitä ei ole sadoille tuhansille suomalaisillekaan ja nämä saavat kaikki edut ja tuet saman tien. Heistä tulee suomalaisempia, kuin suomalaiset itse mitä näihin tukien myöntämiseenkin tulee. Positiivista syrjintää ja kaksoisstandardeja. Edes kieltä ei tarvitse oppia, jos ei huvita, voi lisäksi pyöriä omissa porukoissa ja integroituminen ei koskaan pääse edes alkamaan. Ylimielisesti vielä sanovat suoraan, että eivät koskaan opettele kieltämme. Tutustu vaikka Ranskan tilanteeseen tuosta.

        https://www.youtube.com/watch?v=y-9eA8-3N3c&t=58s

        Ja kaikki tämä vielä pois siitä avusta, joka menisi naisille ja lapsille.

        Häpeä, jos et pysty ymmärtämään miten hataralla pohjalla tuollainen täysin lapsellinen "auttaminen" on. Et ymmärrä missä maailmassa elät. Ihminen on ihmiselle susi ja siksi on lait ja järjestys olemassa. Jos te uskonnon edustajat julkeatte nousta niitä vastaan, niin olette vihollisenne asialla!


      • säälittävää
        EnkeleilläOnSädeKehä kirjoitti:

        Oletko sinä Kaisa-pappi pysähtynyt miettimään, millaisen kuvan kollegasi antaa niille ihmisille, joille sanojesi mukaan "ei anneta arvoa", joita "kohdellaan epäkunnioittavasti" ja joita lähetetään takaisin "äärimmäisen vaarallisiin oloihin"?

        Ensinnäkin pyytäisin selvennystä näihin lainattuihin kohtiin ja siihen, miten ne ilmenevät? Ovatko vain suomalaiset mielestäsi syyllistyneet "epäkunnioittavaan
        käytökseen" ja jos ovat, mitkä mahtavat olla syyt siihen? Onko "vastapuoli" mielestäsi täysin syytön siihen, miten heitä arvostetaan tai ei arvosteta?

        Toisekseen haluaisin kysyä mielipidettäsi kollegasi käytöksestä videolle kuvatuista tapahtumista eilisten palautusten yhteydessä:

        Onko oikein, että hän huutaa "ne ajaa mun päälle" samalla kun työntyy ITSE väkisin peruuttavan poliisiauton taakse?

        Onko oikein, että hän heiluttaa käsissään paperia, jonka kertoo olevan Suomen perustuslaki, ja että poliisit toimivat kyseistä lakia vastaan ja että ne poliisit menettävät virkansa? Poliisit, jotka suorittavat virkatehtäväänsä ylempää saatujen käskyjen mukaan.

        Onko oikein, että kollegasi antaa omalla käytöksellään tänne jääville pakolaisille kuvan, että esivaltaa saa vastustaa ja mielenosoituksia järjestää miten ja missä tahansa? Jopa haitata poliisin virkatehtävien suorittamista ilman että siitä joutuu vastuuseen?

        Millaiseksi luulet maailman muuttuvan, jos täällä murennetaan esivallan auktoriteettia? Huomauttaisin tässä samalla, että kirkkokin on auktoriteetti.

        Onko oikein, että mielenosoittajat kerääntyvät lentoasemalle, ja saattavat ehkä saattaa vaaraan satunnaiset ohikulkijat?

        Sinäkö menet takuuseen siitä, ettei joukossa ole niin epätoivoisia ihmisiä, etteivätkö epätoivossaan ajautuisi myös epätoivoisiin tekoihin?

        Vaikka alankin saada tarpeekseni teistä kirkon hypokraateista, odotan vastauksiasi.

        Kansankiihottaja ja asioiden vääristelijä ja jopa valehtelija päälleajo-huutoineen. Surullista alennustilaa maamme kirkolta. Onko kyseessä kommunisti-Mäkisen kätyri?


      • äläpappijauhasoopaa

        Oletko ihan konkreettisesti nähdyt että kohdellaan epäkunnioittavasti ? Polveenko heitä pitää kumartaa ja jakaa heille ja vain heille ne kalat ja leivät.
        Luulenpa vaan , että heitä kohdellaan jopa paremmin kuin omanmaalaisiamme.
        Tuollakin esm. lääkärissä päivystyksessä he pääsevät jonon ohi yms.
        Hehän kutsuvat meitä vääräuskoisiksi. Kulkevat päin ja vaativat.


      • Faktaapeliin-2

        Kuule Kontiainen, jospa menisit keskustelemaan asiasta Irakin KRISTITTYJEN kanssa.

        Kun olet sen tehnyt, palataan asiaan.


      • hyödytön.idiootti
        äläpappijauhasoopaa kirjoitti:

        Oletko ihan konkreettisesti nähdyt että kohdellaan epäkunnioittavasti ? Polveenko heitä pitää kumartaa ja jakaa heille ja vain heille ne kalat ja leivät.
        Luulenpa vaan , että heitä kohdellaan jopa paremmin kuin omanmaalaisiamme.
        Tuollakin esm. lääkärissä päivystyksessä he pääsevät jonon ohi yms.
        Hehän kutsuvat meitä vääräuskoisiksi. Kulkevat päin ja vaativat.

        Muslimit ovat kaikkein epäkunnioittavin porukka maailmassa. Ne ei kunnioita edes YK:n ihmisoikeuksia. He vaativat kuninkaallisten kohtelua kaikkialla ja haluavat kaikkien olevan heille alamaisia ja antavan heille kaiken minkä ha vain haluavat. Näillä on aina ollut omat sääntönsä vääräuskoisten suhteen, eli näiden on tietenkin alistuttava heidän tahtoonsa. Tuo pappi ei ole ilmeisesti koskaan tutustunut Islamiin, vaikka teologin opintoihin kuuluu varmasti Islamkin. Ilmeisesti siloteltu versio siitä. Nämä ovat eläneet täällä nyt kohta 2 vuotta ILMAISEKSI ja heitä ei kohdella "kunnioittavasti". Vokeissakin on suomimuijat tarjonneet "viihdykettä". Videoitakin löytyy youtubesta. Tekis mieli sanoo ruma sana...saat....


      • Yhtäkaikki

        Ainakaan minä en ole havainnut, että pakolaisia olisi kohdeltu epäkunnioittavasti. Päinvastoin kylläkin. Mehän halusimme auttaa heitä, mutta mitä he tekivät? Tuhosivat luottamuksemme valehtelemalla ja kaikenlaisilla, mitä iljettävimmillä teoilla! Menetettyä luottamusta on vaikea saada takaisin. Lisäksi olemme oppineet ymmärtämäön islamista asioita, joista ennen emme tienneet yhtään mitään, eivätkä ne ole todellakaan hyviä. Suomi on parempi, jos emme anna heidän jäädä tänne. Se mahdollistaa lisäksi kykymme auttaa myös tulevaisuudessa, kun varat eivät kulu pakolaisten Suimessa aiheuttamiin haittoihin.


      • Suomenmies1

        Mitä jos se punainen papinkuvatus lähtisi vaikka niitä afgaanian vuorilampaita kyseiseen maahan nuolemaan tai kameleita taluttamaan lähi-itään.
        Suomeen tulleet leikki "pakolaiset" voi viedä mennessään


      • HoitoonÄkkiä

        Eli kirkko kannustaa pappejaan hyppäämään poliisiauton eteen ja uhraamaan terveydensä laittomien siirtolaisten takia


      • töitäkin_olis

        Suomalaisten kohtelu ei ole asiallista.Ei riittänyt että tänne tunkeneet
        saavat monta ateriaa päivässä,omalta kansalta otettiin loputkin pois
        kelan sekoilujen kanssa.Suomessa asuu tuhansia yksinäisiä vanhuksia
        mökeissään odottaen jos kela suuressa viisaudessaan päättäisi tänä
        vuonna maksetaanko hänelle tukea.Tässä olisi kirkolle todellinen
        tehtävä jos haluaisi auttaa hätää kärsivää.Nämä muut tempaukset
        ovat vain huomiohakuisuutta.


      • oikeaanJumalaanuskova

        kuuleppas KAISA- PAPPI, aiomme tulla teidän oikeaa Jumalaa solvaavien, saatananpalvojien kirkkoon sopivana sunnuntaina kysymään MISSÄ ON TEIDÄN JUMALA. Hiljenny rukoukseen ja katso sydämeesi, lue Raamatusta kuinka sinun ei tule kumartavan muita jumalia.


    • Kirkollisveronmaksaja

      Kyllä siinä on töytynyt olla jokin logiikka että kirkko ei aikaisemman historiansa aikana ole sallinut naisia papeiksi. Kyllähän tämä kotikirkkomme mädätys alkoi siitä kun papeiksi alettiin vihkimään naisia. Kirkon pitäisi toimia ennen kaikkea protestanttisen uskontokulttuurin/historian edunvalvojana ja näin taata Suomessa todellinen valinnan vapaus ja demokratian edellytykset. Suomalainen Luterinen kotikirkkomme on nykyään todellisessa alennuksen ja rappion tilassa, jota parhaiten ilmentää tämä ”punapääpappi” Marjana Toiviainen ja piispa Irja Askola.
      Ei ole heitä näkynyt ”riehumassa” Suomen ruokajonojen poistamisen vuoksi, eikä sympatiaa saa muutenkaan ”tavalliset Suomalaiset” jotka ovat syystä tai toisesta pudonneet tämän yhteiskunnan kelkasta. Heitä ei oikeasti kiinnosta tämän maan asunnottomuus eikä ihmiset jotka elävät kaukana köyhyysrajan alapuolelle ruoka-avun varassa, vaan prioriteetti on muslimitaustaiset nuoret ja ”nätit” miehet.
      Tämä nyt nähty Marjana Toiviaisen käytös ei ole enään täysjärkisen ihmisen käytöstä, eikä todellakaan sovi papiksi vihityn ihmisen toiminnaksi. Askola poistuu nyt onneksi hyvin pian luonnollisen poistuman kautta eläkkeelle, mutta tämä ”punapääpappi” pitää pikemmiten kirkon toimesta erottaa ja hän saa jatkaa laillisten palautuspäätösten vastaisten mielenosoitusten agitoimista jatkaa omalla eikä kirkon mandaatilla.

      • hullutakat

        Naiselle ei koskaan ole annettu pahemmin valtaa, koska he eivät kykene toimimaan kriisiaikoina, koska tunne-elämän vaihtelut estää liikaa naista toimimasta rationaalisesti, naiset ovat myös luonnostaan lapsellisempia ja hyväuskoisempia kuin miehet. Merkelkin sanoi, että ei voinut sulkea rajoja, koska "ei halunnut olla epäystävällinen*" maahan rynniville muslimilaumoille. Eurooppa on tästä syystä heikko ja helppo valloittaa, koska naiset ovat sotkeneet asiat. Ne maat, joissa ei ole annettu naisille pahemmin valtaa ovat sen sijaan sulkeneet rajojaan ja käyttäneet asiaan kuuluvia kovia toimia, koska kyse on selvästikin ylhäältä johdetusta invaasiosta, jota johdetaan mm. saudeista. Kaikki kokemukset muualta Euroopasta viittavat muslimeiden juoneen vallata kaikki maat. He ovat täysin avoimesti myöntäneet tämän jo vuosikymmeniä sitten. Me valtaamme maanne naistemme kohduilla!


      • papintyhmyyshuipussaan

        Miksi Saudi-Arabia erittäin rikkaana valtiona ei ota ainuttakaan turvapaikanhakijaa?

        Siksikö, että Suomesta löytyy tämän punapapin kaltaisia hyväosaisia sekopäitä, jotka eivät näe kokonaisuutta, vaan luulevat vihollisen tulevan ja asettuvan alamaisena maahamme.

        Meidän ei tarvi hyväksyä näitä rahan perässä tulevia, joten palautukset rullaamaan!


      • alistutaijotain
        papintyhmyyshuipussaan kirjoitti:

        Miksi Saudi-Arabia erittäin rikkaana valtiona ei ota ainuttakaan turvapaikanhakijaa?

        Siksikö, että Suomesta löytyy tämän punapapin kaltaisia hyväosaisia sekopäitä, jotka eivät näe kokonaisuutta, vaan luulevat vihollisen tulevan ja asettuvan alamaisena maahamme.

        Meidän ei tarvi hyväksyä näitä rahan perässä tulevia, joten palautukset rullaamaan!

        SAudit ovat mukana Suomenkin islamisaatiossa, joten siksi eivät ota.


      • FaktatEsiin
        papintyhmyyshuipussaan kirjoitti:

        Miksi Saudi-Arabia erittäin rikkaana valtiona ei ota ainuttakaan turvapaikanhakijaa?

        Siksikö, että Suomesta löytyy tämän punapapin kaltaisia hyväosaisia sekopäitä, jotka eivät näe kokonaisuutta, vaan luulevat vihollisen tulevan ja asettuvan alamaisena maahamme.

        Meidän ei tarvi hyväksyä näitä rahan perässä tulevia, joten palautukset rullaamaan!

        Tiesitkö että Saudeissa on jo noin 9 miljoonaa ulkomaalaista, heistä on monet laittomia maassaolijoita/pakolaisia. 50- jopa 80 prosenttia työvoimasta on vierasperäistä. Viimeiset muutamat vuodet Sauditkin ovat poistaneet laittomia matuja maastaan. Mutta ei siis voi sanoa etteivät ole ottaneet osaa pakolaispolitiikkaan, meidän täälläolevat ulkomaalaiset ovat vain hyttysenpaska heidän vastaavaan.


    • riivattulainrikkoja

      Katsokaa video tämän papin toimista. Liperit kaulalla toimii laillista päätöstä vastustaen. Ymmärtäisin kenties, jos yksityishenkilönä toimisi, mutta nyt EDUSTAA SUOMEN EV.LUT. KIRKKOA!!!!

      Kirkko on ryhtynyt siis toimimaan laillista maallista esivaltaa vastaan? Kirkolta tulee ottaa yhteisövero-oikeus välittömästi pois!!!

      Kirkko ja sen punapappi pysyköön lestissään ja heittäköön liperinsä sohvalle yksityishommissa tai sitten olisi aika erottaa koko täti virastaan!!!!!

      • kaikkienporttojenisä

        Porttokirkko todellakin!


    • tolkuneino65

      Kyllä euroopan tämän hetkinen invaasio ja sen epäsuorasti jopa tukeminen johtuu nimenomaan naisten pääsystä avainpaikoille. Merkel tietenkin merkittävimpänä lipunheiluttajana. Maailma luisuu pikku hiljaa kaaokseen kun päätöksiä aletaan tekemään puhtaasti tunteella eikä järjellä.
      Ok, Suomessa kirkko on pikku hiljaa rappeutunut munattomien ”joomiesten” toimesta ja nyt kirkkoa täällä vie akkalauma homokaadereineen yhä syvemmälle muslimien päämääriä mukaillen. Protestanttisen kirkon kulttuurillinen edunvalvontatehtävä on unohtunut ihan kokonaan ja sen seurauksena nämä ”viherpunapäät” hilluvat liperit kaulassa vierasmaalaisten etujen puolesta turuilla ja toreilla.
      Näyttää ”Akkavalta” ajavan koko eurooppaa kiihtyvän islamisaation käsikassarana kohti tuhoa. Olisiko näin mikäli tulijat olisivatkin jotakin ihan muita kuin nuoria miehiä?

    • jopomies321

      Kirkko itsessään toimii Suomessa edelleen niin kuin pitääkin, mutta sinne vain on ujuttautunut näitä äänekkäitä mädättäjiä niin paljon että kirkko näyttäytyy enään heidän kauttaan. Kirkosta on näiden mädättäjien kautta tullut ehdottomasti kansaa tällä hetkellä enemmän jakava kuin yhdistävä voima ja tämä jos mikä on valitettavaa. Samalla kun Suomalainen kotikirkkomme nöyristelee muslimien invaasiolle, se pyllistää niille jotka joita tämä invaasio pyhästi loukkaa.
      Hädänalaisia toki pitää auttaa, kirkonkin, mutta nykyinen invaasio on nimenomaan elintasopakolaiseuutta ja osa suurempaa muslimien tarkoitusta levittäytyä ilman taistelua koko maailmaan.

    • mcndjid

      Mahtaa Marjaanan vanhempia ja sukulaisia hävettää!!!

    • Tuomiokapituli

      Jos olette vielä kirkon jäseniä, tehkää riehuvasta papista valitus tuomiokapitulille. Sittenpähän nähdään onko kirkossa vielä järkeä jäljellä.

    • uskovainen_

      Kaisa-pappi, jos olet vastuuntuntoinen ihminen niin hankit ystävällesi apua välittömästi, sillä hän on selvästi psykoosissa. Ei ole kirkolle hyvää mainosta, jos sairasta ihmistä pidetään töissä.

      • hvyehhhdfh

        Taitaa olla ainakin ateistinen kommunisti koko pappi.

        Enpä ole kovin monen papin kuullut olevan huolissaan kristittyjen vainoista ja teurastuksista Afrikassa ja Lähi-Idässä. Eikö sitä tarvikaan enää uskonveljistä ja sisarista välittää vai? Näille piispoille ainakin on kova tarve antaa vainoojauskonnon käyttöön kirkon tilat.


      • SakkoaVankeuttaPapille

        Vaikea sanoa afgaaniperheen youtube-poistamistilannetallenteen perusteella, onko Toiviainen psykoosissa, mutta hänen toimintansa tuossa tilanteessa osoittaa, ettei hän ymmärrä kuinka demokraattinen valtio ja sille alisteinen poliisi toimii käytännössä. Poliisimiehet ovat saaneet määräyksen ylemmältä poliisivirkamieheltä suorittaa tietty virkatoimi ja Toiviainen yrittää koko ajan estää konkreettisesti yksittäisiä poliisimiehiä suorittamasta virkatehtäviään yrittämällä saada aktiivisesti yksittäiset poliisit luopumaan ja laiminlyömään virkatehtävän suorittamisen. Marjaana Toiviaista pitäisi rangaista niskoittelusta poliisia vastaan, mistä lain mukaan voidaan antaa niskoittelijalle sakkoa tai vankeutta enintään kolme kuukautta.


    • Suomenmies1

      Mistä näitä sekopäirtäitä kirkolla piisaa!Joko te hyvät Ihmiset tajuatte erota kirkosta!Hankkikoon kirkko veroeuronsa suvakeilta ja matuilta!
      Vakaumuksen ei tarvitse muuttua kirkossa voi käydä kuin ennenkin ja jos sattuu tarvitsemaan kirkon palveluksia esim häät niin aina voi hetkellisesti liittyä uudelleen ja erota vaikka seuraavana päivänä.

      • Kirkkonen

        No eiköhän ne jotka haluavat niin osaa kirkosta erota ja on jo eronnutkin. Vielä kuitenkin lähemmäs 4 miljoonaa kuuluu kirkkoon. Suvakkeja varmaan ovat sitten he..


      • exevlut

        Monet pitävät kirkkoon kuulumista ikäänkuin vakuutuksena ,luulevat että Jumala suuttuu jos eroaa. Jumala on ja kirkko ja papit eivät häntä omista.Kirkosta eroaminen ei estä uskomasta


    • totuusjaoikeustta

      Hienoja ja asiallisia perusteluja yllä, ja huom. Ei mitään lainvastaista. Kysymys kuuluukin kuka tai mikä taho on antanut väärää tietoa näille kielteisen turvapaikan saaneille?.
      Ei voi olla oikein antaa olettamuksia että voi jäädä Suomeen vaikka saanut kielteisen päätöksen, mitä voi tapahtua kun porukalle selviää oikeasti mitä katteettomia lupauksia on annettu. Katkeruus ja epätoivo nyt on ainakin varmasti mielsessä.

      Ei pidä mennä antamaan lupauksia mitä eivoi pitää, eiköhän tässä vastuu ole ihan näiden katteettomien lupausten antajien. Totuus on aina paras, valheella lyhyet jäljet.

      • suvakinuni

        "Suvaitsevaisto" jakaa valheita näille matuille, joissa väitetään mm. suomalaisten naisten ja miesten lähteneen sota-aikana pakoon Ruotsiin ja että Karjalan evakot pakkopalautettiin sodan jälkeen Venäjälle ja heidät vietiin Siperiaan.

        En tiedä kumpi osapuoli puhuu paskaa, taitavat puhua paskaa molemmat osapuolet.

        Ei sinänsä yllätä, terveisin vääräuskoinen koira.


    • aikaerota

      Jos harmittaa maksaa punapääpapin ja kaisapapin palkka, niin -> http://www.eroakirkosta.fi

      Eroratkaisuun on tullut tänään moni muukin.

      • Hyppikää_tonttu-ukot

        Päivän ennuste on parisataa ylimääräistä eroajaa. 35000 euron vuosituloilla ja 1,2 % kirkollisverolla tämä tarkoittaa 84000 euron tappiota kirkolle.

        Riehu, punapappi, riehu! (Lapualaisooppera)


      • Voiaikoja

        Muslimijohtoista propagandaa jaetaan taas täälläkin.....”tulkaa tänne syömään leipää”....ja heikoimmat rintamakarkurit lähtevät jonkun hullun punapään vuoksi?


    • kirkkohelvetistä

      Luterilaiset papit varmaankin tietävät tämän rakkaasta uskonpuhdistajastaan.

      --Islam oli Lutherin mielestä paholaisen työtä ja muslimit vitsaus, jonka Jumala oli lähettänyt rankaisemaan kristittyjä näiden erehdyksistä.--

      Tais olla oikeessa ja vielä profeettakin kaiken lisäksi, kun osas ennustaa tämän päivän tapahtumat.

      Eihän nää "marjaanat" tietenkään enää mihinkään Jumalaan tai Saatanaankaan edes usko. Saatana taitaa olla kuitenkin voittaja, koska sen suurin valhehan on kuulemma se, että sitä ei ole olemassa. Että näin...

    • hulluushuipussaan

      Katsokaas kun kirkko on tämän Papittaren kanssa täysin samoilla linjoilla, tänne saa tulla täysihoitoon ja tukirahat taskuun monen Eu maan läpi eli täysin laittomat nuoret sotilaat, näille sopii että Naiset lapset vanhukset puollustavat maataan .

    • riimu22

      Kirkko ei ole oikeasti millään tavalla ajanut vanhusten asioita, ei seinän takana asuvien yksin hylättyjen asioita, ei oikeasti mitään sellaista, mikä olisi linjassa... mutta tämä mamuöyhötys on nyt se kova juttu. herätkää nyt pahvipäät hyvänen aika.

      • ihmiset_eroaa_kirkosta

        Riippuu paikkakunnasta, on vielä hyviä seurakuntia, joissa arvomaailma on kohillaan! Seurakuntien työntekijöitä on kielletty puhumasta mitään negatiivista tänne marssineista tuntemattomista miehistä. He eivät saa myökään ottaa kantaa millään lailla rikoksentehneisiin turvapaikanhakijoihin.


    • kunonnaiviniinnäin

      Jossain se papin Facebook viestissä luki että se on mennyt kihloihin jonkun matun kanssa, päivämäärä oli 1.4.2017. En tiedä onko aprillipila vai totta, mutta kovasti se huuteli jonkun matun nimeä YouTube videossa Metsälä. Saitko sulhaspoika valtion kyydin ? Mene ja tiedä ?

    • uskotoivorakkaita

      Voi tätä hulluutta ja maailman menoa. Erorosin kirkosta kailken ihmeellisyyden takia jo vuosia sitten. Sen verran siitä on aikaa kuitenkin vierähtänyt, että vuotta en nyt muista. No kristillisen kasvatuksen saaneena (pyhakoulu,peruskoulu,armeija) tunnen silti jotain uskoa sydämmessäni (koti,uskonto,isänmaa?), mutta en kyllä tiedä mihin hiippahimmelikuntaan sitä pitäisi kuulua jos usko tästä jostain ihmeen syystä kasvaisi.

      • kirkon_arvot

        Aivan, samat sanat, erosin kirkosta, koska en pidä siitä, että veronmaksajia pidetään vain maksajina! Kirkko on puolensa valinnut.


      • uskotoivorakkaita

        Puolensa valinnut vai pikkuhiljaa luisunut näyttämään kansan silmissä friikkisirkusta. Epäilyni on kyllä vahvistunut tuon puolensavaihtamisen puolesta.


    • 8779879789
    • Mietiskelijä133

      Kirkosta on todellakin tullut frikkien sirkuspaikka jossa homppelit ja hormoonipuutoksesta kärsivät akat nauttivat hyvää palkkaa siitä että pyllistelevät ja riekkuvat palkkansa maksajille.
      Kirkon pitäisi olla meidän kulttuurimme yksi edunvalvojista ja tämä edunvalvonta nojaa satojen vuosien hyväksi koettuihin perinteisiin ja periaatteisiin.
      Ei ole sattumaa että Suomessa asiat kuitenkin vielä ovat niin hyvin kuin ovat, mutta kirkko on tällä hetkellä jakamassa kansaa ehkä vieläkin tehokkaammin kuin Yle.
      Kirkko ja YLE yhdessä ovat aivan avoimesti valinneet puolensa ja se aiheuttaa tällä hetkellä tässä yhteiskunnassa pinnan alla todella suuria ristiriitoja.
      Kirkko ja Yle kummatkin tarvitsisivat uuden ”uskonpuhdistuksen” ja tilanteen nollaamisen niin että nämä instituutiot voisivat nähdä kaikkien osapuolien näkemykset, eikä vain niiden jotka huutavat kovimmin.
      On surullista että kaksi ennen luotetuinta Suomalaista instituutiota on korruptoitunut tässä rytäkässä eniten, vaikka historiaa hiemankin likemalla ja sitä ymmärtämällä, näin on kaikki suuret valtakunnat ja instituutiot lopulta aina murentuneet.
      Suomessa Katolisen kirkon kannattaisi nyt iskeä ja tarjota niitä perinteisiä arvoja jota niin moni tänään kaipaa.
      Monelta on ”isän syli” ja henkisen selkärangan tarjoaja tällä hetkellä täysin tavoittamattomissa näiden punavihreiden kirkon ja ylen valloituksen jälkeen.

      • uskotoivorakkaita

        Ei tosta Ylen touhusta mitään tule. Joutuu kääntämään kanavaa, kun ei vaan pysty kaikkea katsomaan, paistaa vaan läpi niin pahasti, että ei todellakaan pysty.
        Tulee uutiset mistä ei ymmärrä mitään ja heti perään homman pitäisi avautua niistä selkokielisistä uutisista, mutta ei auta ei. Meno on kuin jostain 90-luvun kummelin sketsistä. Hyvä näin niin saa nauraa edes joskus kokorahan edestä, kun ei se ilmaistakaan ole. Hukkaan tuntuu ne viimeisetkin verorahat menevän.
        Tuo instituutioiden murentuminen tuskin murtaa kansaa, vaikka pinta vähän murenisikin. Historian ei aina tarvitse noudattaa tuttua kaavaa, vaikka totta tämä heikentämismalli on.


      • Propakandakanava
        uskotoivorakkaita kirjoitti:

        Ei tosta Ylen touhusta mitään tule. Joutuu kääntämään kanavaa, kun ei vaan pysty kaikkea katsomaan, paistaa vaan läpi niin pahasti, että ei todellakaan pysty.
        Tulee uutiset mistä ei ymmärrä mitään ja heti perään homman pitäisi avautua niistä selkokielisistä uutisista, mutta ei auta ei. Meno on kuin jostain 90-luvun kummelin sketsistä. Hyvä näin niin saa nauraa edes joskus kokorahan edestä, kun ei se ilmaistakaan ole. Hukkaan tuntuu ne viimeisetkin verorahat menevän.
        Tuo instituutioiden murentuminen tuskin murtaa kansaa, vaikka pinta vähän murenisikin. Historian ei aina tarvitse noudattaa tuttua kaavaa, vaikka totta tämä heikentämismalli on.

        Pahin on tietysti, että joutuu maksamaan yle-veroa. Täytyy muuttaa ulkomaille heti, kun voi


    • HoitoonÄkkiä

      Itsetuhoinen hullu semmonen on, joka hyppää peruuttavan poliisiauton eteen, jotta pääsisi syyttämään poliiseja yliajosta

    • Pepetuu71

      Punavihreät ovat päässeet ujuttautumaan niin kirkoon kuin yleenkin ja meno on tällä hetkellä sen mukaista. Tämä on ilman muuta kummankin tahon rappiota, ei suinkaan ”uudistumista” kuten meille veronmaksajille asia yritetään myydä. Kumpikin on myynyt sielunsa monikulttuurisuuden mantralle ja uhraa tälle ”ismille” koko aiemman arvopääomansa.
      Raamatussahan näistä ajoista jo varoitettiin, eli.... ”Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla”....

    • 54656464

      - Saakohan kuudesta ällästä vähän todellisuudesta vieraantuneen tyypin kuvan, Toiviainen pohtii.

      Sanoisin että saa mutta tuskin ällistä.

      • HoitoonÄkkiä

        Ällät eivät estä melenterveysongelmien tuloa


    • kukaaneipuutuasiaan

      Ei Kekkosen aikana punapääpapittaret olisi riekkuneet !! moraalitonata menoa

    • antakaa.palautetta

      Olen laittanut seurakunnalle palautetta. Samaa suosittelen muillekin. Turhaa rutista pelkästään täällä suolikaksnelosella. Linkki tässä:
      http://www.itkumuuri.fi/index

      Videoilla palautetaan laittomasti maassa olevia ja kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita. Videoiden "päätähtenä" esiintyy pastori Marjaana Toiviainen erittäin kyseenalaisessa roolissa.
      Tämänkö takia me oikeasti maksamme kirkollisveroja?
      Onko tämän kaltaista toimintaa harjoitettu peräti työaikana? Ko. henkilöstä löytyy lukuisia muitakin videoita, joiden perusteella saa vaikutelman erittäin aktiivisesta ja pitkään jatkuneesta toiminnasta mm. mielenosoituksissa.
      Onko tämä henkilökuntaanne kuuluva henkilö enää edes henkisesti tasapainoinen? Videoiden perusteella en usko.
      Kuuluuko seurakunnan pastorin työnkuvaan rikollinen toiminta, kuten esim. videoilla nähtävä virkavallan vastustaminen ja virkavallan anastus (lakimiehenä esiintyminen)? Työaikana? Seurakuntalaisten kustantamana?

      Jos näin on, eroan kirkosta, koska en halua olla tukemassa millään lailla tällaista toimintaa.

      Haluaisin nähdä seurakunnan yhtä aktiivisena auttamassa oman maan hätää kärsiviä, kuten vaikkapa asunnottomia, köyhiä lapsiperheitä, sairaita tai vanhuksia.

      http://mvlehti.net/2017/04/04/punatukkapappi-kay-todella-kuumana-metsalassa-video/

      • HoitoonÄkkiä

        Oikeastaan papeilla ei ole erillistä työaikaa, koska he ovat jatkuvasti virassa


      • viinimieskari

        Kari Mäkinen ole mies ja kanna vastuusi, mutta kommunistitaustasi tiedetään. Olet myymässä kirkkoa ja sen arvoja. Yhteisöverooikeus teiltä pois.


    • näyttöriittääerottaa

      Kirkkon tehtävä on irtisanoa tuo välittömästi.

    • määentiä

      Miten tuon akan touhu palvelee seurakuntaa? Aikooko hänen seurakuntansa palkata imaamin?
      Hyväksyttäisiinkö se, että joku poliisi sekoaisi ja alkaisi palvella rosvoja? Ei ainakaan Aarnion tapauksessa.

    • wedsxc
      • keikkuli198

        ...ja antaa samalla islamisaatiolle yksi ääni lisää. Sieltä toisesta kirkollisesta/uskonnollisesta leiristä kun ei eroa ketään, niin tämän www.eroakirkosta sivuston nimen nyt voisi vihdoin muuttaa sellaiseksi kuin mitä se edustaa: www.eroaprotestanttisestakirkosta.fi


      • seontotuus

        emme suomessa tarvitse loppujenlopuksi kirkkoa mihinkään. kirkkojen aarteet ja rakennukset voisi myydä vaikka museoiksi tai asunto käyttöön. saadut varat käytettäisi vaikka vanhustyöhön, tämän maan vaikeiden aikojen yli kantaneiden vanhojen ihmisten hyväksi.


    • punapää_

      Saatana elää ja voi hyvin.

    • pirullinenkirkko

      Kirkko on evännyt Helsingissäkin yöpymispaikan kodittomilta vedoten siihen, että tilat on täynnä näitä matuja.

      • Kodinonniontaiei

        Olisivatko evänneet paikat matuilta siihen vedoten, että tilat ovat jo täynnä kodittomia? Minä vaan kysyn!


    • luokkayhteiskunta

      Matu ensin, kantis vasta sitten. Eiköhän tämä luonnonlaki ole käynyt jo kaikille ihan selväksi.

    • ylenpakolaisilta
    • rikollinenpappi

      Olisko jo aika kutsua pappi keskustelemaan työnantajansa kanssa kuinka edetään virkasuhteen lopettamiseksi. Lisäksi poliisin tuli tehdä rikosilmoitus väkivaltaisesta virkamiehen vastustamisesta kuten videolta selkeästi näkyy.

      Ja terveisiä Abdullahille Kabuliin...

      • HäpeäksiKirkolle

        Evlut. kirkon jäsenet, laittakaa palautetta esimiehelle, ettette hyväksy tällaista kirkon työntekijän käyttäytymistä ja vaaditte papittaren eroa! Joku roti sillekin miten pappi voi esiintyä julkisuudessa, ja jopa virka-asussa. Kirkon tehtävänä ei muutenkaan ole ajaa mitään poliittisia päämääriä ja ylläpitää monikulttuurisuus-agendaa, vaan keskittyä hengellisiin tehtäviinsä.


      • ylempiihminen
        HäpeäksiKirkolle kirjoitti:

        Evlut. kirkon jäsenet, laittakaa palautetta esimiehelle, ettette hyväksy tällaista kirkon työntekijän käyttäytymistä ja vaaditte papittaren eroa! Joku roti sillekin miten pappi voi esiintyä julkisuudessa, ja jopa virka-asussa. Kirkon tehtävänä ei muutenkaan ole ajaa mitään poliittisia päämääriä ja ylläpitää monikulttuurisuus-agendaa, vaan keskittyä hengellisiin tehtäviinsä.

        Hänen esimiehensähän oli jo luvannut, että he "keskustelevat" asiasta lähiaikoina, sitten kun todellisilta kiireiltä ehtivät. Eli siis aika vähäpitonen juttu, jos ehtoollisviinin ostaminen on kiireellisempi juttu. Varmaan vaan naureskelevat keskenään koko jutulle. Tätä se naispappeus nyt sitten vaan on.

        Toisaalta pitäähän jonkun opettaa kunniakansalaiset herrakansan tavoille, että tietävät, että lait eivät koske heitä ja saavat tehdä mitä huvittaa.


      • KirkostaEronnut_
        HäpeäksiKirkolle kirjoitti:

        Evlut. kirkon jäsenet, laittakaa palautetta esimiehelle, ettette hyväksy tällaista kirkon työntekijän käyttäytymistä ja vaaditte papittaren eroa! Joku roti sillekin miten pappi voi esiintyä julkisuudessa, ja jopa virka-asussa. Kirkon tehtävänä ei muutenkaan ole ajaa mitään poliittisia päämääriä ja ylläpitää monikulttuurisuus-agendaa, vaan keskittyä hengellisiin tehtäviinsä.

        Yritin aikoinani laittaa palautetta ev.lut kirkolle epäkohdista, mutta kirkko on kyllä tehokkaasti poistanut kaikki kanavat, joita pitkin palautetta voi antaa. Itse päätin sitten vain jättää koko paskan omaan arvoonsa.

        Erosin kirkosta, koska en halunnut olla maksamassa tätä mamutusta ja lesbohomotusta, joka tuntuu olevan kirkon tärkein tehtävä nykyään. Päivä päivältä tuntuu vain huonompaan suuntaan menevän.

        Itse olin naiivina kuvitellu, että raamatun opettaminen seurakuntalaisille ja hengellisten perinteitten ylläpitäminen ois ollu kirkon tärkeintä hommaa, mutta ei näemmä.

        Ehkä tuo kirkkokin joku päivä palaa juurilleen, kunhan se viimeinenkin oikea seurakuntalainen on eronnut kirkosta ja ainoat tilaisuuksiin osallistujat ovat kirkkoon kuulumattomia mamuja ja punaviherlesboja. Rahathan nimittäin loppuvat tuossa vaiheessa.


      • pappi.kiroilee
        KirkostaEronnut_ kirjoitti:

        Yritin aikoinani laittaa palautetta ev.lut kirkolle epäkohdista, mutta kirkko on kyllä tehokkaasti poistanut kaikki kanavat, joita pitkin palautetta voi antaa. Itse päätin sitten vain jättää koko paskan omaan arvoonsa.

        Erosin kirkosta, koska en halunnut olla maksamassa tätä mamutusta ja lesbohomotusta, joka tuntuu olevan kirkon tärkein tehtävä nykyään. Päivä päivältä tuntuu vain huonompaan suuntaan menevän.

        Itse olin naiivina kuvitellu, että raamatun opettaminen seurakuntalaisille ja hengellisten perinteitten ylläpitäminen ois ollu kirkon tärkeintä hommaa, mutta ei näemmä.

        Ehkä tuo kirkkokin joku päivä palaa juurilleen, kunhan se viimeinenkin oikea seurakuntalainen on eronnut kirkosta ja ainoat tilaisuuksiin osallistujat ovat kirkkoon kuulumattomia mamuja ja punaviherlesboja. Rahathan nimittäin loppuvat tuossa vaiheessa.

        Punapääpappi oli eilen kirkossa kiroilemassa. Kiroili kesken saarnansa kun sitä piti Tuomasmessussa (Agricolan kirkossa Helsingissä), kun halusi tehostaa itseään. Käyttäytyi muutenkin jotenkin ylimielisen oloisesti ja vihamielisesti saarnatessaan.

        Oletteko muuten huomanneet, että kyseinen pappi panee aina omiaan, kun "suomentaa" suojattiensa tarinoita?


      • kaikysyäsaa
        pappi.kiroilee kirjoitti:

        Punapääpappi oli eilen kirkossa kiroilemassa. Kiroili kesken saarnansa kun sitä piti Tuomasmessussa (Agricolan kirkossa Helsingissä), kun halusi tehostaa itseään. Käyttäytyi muutenkin jotenkin ylimielisen oloisesti ja vihamielisesti saarnatessaan.

        Oletteko muuten huomanneet, että kyseinen pappi panee aina omiaan, kun "suomentaa" suojattiensa tarinoita?

        Miten se kiroili? Oikein vittuako huusi vai pelkkää saatanan perkelettäkö?


      • oikeaanJumalaanuskova
        pappi.kiroilee kirjoitti:

        Punapääpappi oli eilen kirkossa kiroilemassa. Kiroili kesken saarnansa kun sitä piti Tuomasmessussa (Agricolan kirkossa Helsingissä), kun halusi tehostaa itseään. Käyttäytyi muutenkin jotenkin ylimielisen oloisesti ja vihamielisesti saarnatessaan.

        Oletteko muuten huomanneet, että kyseinen pappi panee aina omiaan, kun "suomentaa" suojattiensa tarinoita?

        nouskoon kirkkokansa kapinaan leipäpappia vastaan. törkeää, ja tänne vielä joku kaisapappi kehtaa puolustuspuheita solkottaa. HÄVETKÄÄ , JOUDUTTE HELVETTIIN, vaikka ette siitä näköjään piittaa.


    • Uhkakuviasuomesta2017

      Ruotsissakin ”punapääpapittaret” olivat vastustaneet nyt tehdyn terroriteon tehneen palauttamista.
      Nyt tullaan siihen kysymykseen, kuka on vastuussa siitä jos piilottelee ja ”ruokkii” laittomasti maassa oleskelevaa joka lopulta päättää toteuttaa terrori iskun tässä maassa? Tällainen piileskelevä ”suojeltu” henkilö on kuitenkin helposti viranomaisvalvonnan tavoittamattomissa ja terroriteko ilman muuta on helpompaa kuin niiden jotka eivät elä ja asu ”maan alla”.
      Ottaako suomen Luterinen kirkko vastuuta silloin jos heidän toimestaan ”suojeltu” piiloitettu henkilö tekee Suomessa terroriteon?

      • Ehdotus_rangaistuksesta

        Mielestäni tuollaisessa tilanteessa näitä "punapääpapittaria" pitäis syyttää avunnannosta terroritekoon ja laittaa pitkälle vankilatuomiolle.


    • Hakettaja671

      Niin, kyllä kaiketi kyse on ainakin epäsuorasta avunannosta itse tekoon, koska tämä laittomasti maassa oleskelevien piilottelu on nimenomaan teon mahdollistavaa toimintaa. Viranomaisten valvonta ei ylety piileskeleviin jihadisteihin ja tämä paperittomien suojelu ihan suoraan edesauttaa ja mahdollistaa helpommin terrori-iskuja. Lisäähän nämä laittomasti maassa oleskelevat supon mukaan jo pienempääkin rikollisuutta joten eikö tästäkin voida näitä piilottavia tahoja asettaa ainakin osasyytteeseen?

    • Marjana pääsee paratiisiin. 70 muslimia odottaa jonossa vuoroo. Joka päivä. Ikuisesti.

      • muhasenmatti

        Nii'in. Siellä on alan miehiä, kuten Muhammed ja kumppanit. Tuleepi taivaista tattia niin
        paljon, että saa kapulasillan Bosporinsalmen yli.


      • Jonossa ensimmäinen saa ehtaa muut pääsee liukkaalle.


      • RajansaHeilläkin

        muhamettilaisilla on neitsyitä paratiisissa. Ei ne siellä ole niin tarpeessa ole, jotta he alentuisivat


    • punasuvakki

      Naispappeus ei ollut hyvästä ja varsinkaan punapääpapittaret ei todellakaan sovellu kirkollistoimintaan.

    • ValtamedianLemmikki
    • Hoponhessu

      Tässä sen tosiaan näkee miksi naispappeus on ollut myös kristityssä kirkossa niin pitkään pannassa. Näyttää siltä että hormoonit ottaa ”hengeltä” naispapeissa vallan ja koko papin perustehtävä unohtuu ihan kokonaan. Samalla jaetaan kansaa suvakkeihin ja rasisteihin varsin tehokkaasti, eikä tämä jos mikä ole kirkon tehtävä. Tämä punapääpappi on kaiken kirkollisen perinteemme ja protestanttisen edunvalvonnan lokaanvetäjä ja nyt jos koskaan täytyy toivoa jopa ”jumalallista väliintuloa”.

    • Tunnistaapunaisesta

      Raamattuhan on aina varoittanut näistä kirkon huomaan ujuttautuvista vääristä profeetoista, jollainen tämä punapääpapitar ihan selvästi on:

      ...."Raamattu kertoo selvästi, että seurakuntaan ujuttautuu valheellisia opettajia ja vääriä profeettoja. Kun Jumala luo jotakin aitoa, Saatana yrittää matkia sitä ja saa aikaan vääristymiä, valheellista. Tälläisissä väärissä profeetoissa on valheen henki, tietäjä henki niinkuin apostolien teoissa 16:16 mainitaan. Tämä tietäjähenki osaa sanoa asioita jotka vaikuttavat profetaalisilta asioilta ja ovat totta, kuten tietää sinusta joitakin asioita joita ei tulisi tietää. Näin tämä henki yrittää saada sinut näkemään henkilön profeettana, mutta tämän lopullinen tarkoitus on johtaa sinut harhaan ja kietoa pauloihinsa, pois siitä mitä sinut on kutsuttu tekemään jumalan valtakunnassa, tätä asiaa valaisee Raamatussa myös Juudaan kirje ja tapahtumat 4 Moos 22-24”.....

    • photobomber

      Paras tapa äänestää punapään tapauksessa ja samalla koko ev.lut kirkomme matusuojelun irvokkuudesta, on vetää ns. pelimerkit pois papeilta. Kuka hullu suostuu enää maksamaan kirkollisveroa? Ei mitään järkeä. Kyllä kirkko tai sen rippeet aikanaan nöyrtyy, kun huomaavat kuinka kirstu alkaa tyhjentyä.

    • suvakkivajakki

      ihme jollei taas käy kato kirkkoonkuuluvissa kun tv ssä joku partajeesuskin paasasi laittomien puolesta , noista uskovista loistaa kauas vähäjärkisyys ei ihan kaikki muumit laaksossa.

    • TodellaYksinkertaista

      Tuota pahuuta ei tarvitse kannattaa kun eroaa kirkosta joka yrittää kaikin keinoin tehdä Suomesta Islamilaista kalifaattia.

    • Seurakuntalainen71

      Ei koko Suomalainen kirkko ole suinkaan täynnä näitä vääriä profeettoja, vaan tämä kulminoituu seurakunnissa vain hyvin pieneen mutta äänekkääseen vähemmistöön. Seurakunnissakin vain on nostettu voimakkaasti esiin rasistikortti ja sillä on saatu kaikki järjen ääni vaikenemaan hiljaiseksi taustalle. mm.Itseäni kirkkoon kuuluvana kristyttänä tämä vieraan uskontokunnan ja uskontokulttuurin paapominen rasistikorttia heiluttamalla ja omaan seurakuntaan pyllistämällä loukkaa ihan yhtä paljon kuin kirkkoon kuulumattomiakin. Kirkossa vain on tällä hetkellä näitä äänekkäitä vääriä profeettoja kuten Mäkinen, Askola ja vaikkapa tämä ”punapääpappi”, eikä koko kirkko/seurakunnat allekirjoita heidän äänekästä valheellista sanomaansa Kristillisyydestä.

    • oikeusjakohtuus

      Tuskin yksikään ihminen olisi vastaan oikeiden hädänalaisten autamisessa eli Lapset Naiset Vanhukset jotka oikeastti hengenvaarassa ja avuttomina , Avuttomia eivät ole monen Euroopan läpi kulkevat merkkivaatteissa ja älykännyköillä varustetut nuoretmiehet ei todellakaan ja perille parhaan tukirahan perässä päästyään vaativat vielä bilepaikan hyvän ruuan yms ja ikävän suuri osa vielä alkaa rötöstelemään tekeekö oikeat hädänalaiset niin ??

    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Erotkaa kirkosta niin viesti menee perille varmasti...... itse en voi kun en ole kuulunutkaan valovuosiin kun ymmärsin mihin rahat menevät. Taas uusi näyttö kirkolta nämä kehitysmaamuslimit Suomessa. Uskoa voi ilman valtion kirkkoakin jos haluaa.

    • Punavuoresta59

      Onko meillä Suomalaisilla oikeasti sittenkin vielä toivoa?
      Paras uutinen pitkiin aikoihin että Punapääpappi poistuu tuoreen aviosiippansa kanssa Suomesta ja toivottavasti lopullisesti? Pitäisi varmasti hieman harrastaa myös itsekritiikkiä, mitä oikein on tullut tehtyä. Hienoa, hienoa, yksi vähemmän.

    • TorstiH

      Punapääpapitar voi mennä virsiä veisaamaan vaikkapa Isiksen alueille...maailmaa pelastamaan ja ”hekumeniaa jakamaan"

    • Friikkisirkustaeikiitos

      Erosin kirkosta..löytyy halvempiakin lippuja jos haluaa sirkusta katsella. No en halua varsinkaan tällaista. Kirkko on yksi viherkommunistien pesäke.

      • Hokkanen

        Kaikki kirkossa eivät ole Mäkisen ja Askolan tavoin viherkommunisteja. Kirkon piiristä löytyy paljon ihan tolkullisiakin ihmisiä, mutta nyt tämä ”hekumenia” matujen perään on saanut päällystössä vallan.


    • moneytalksbullshitwalks

      Mäkiselle ja Askolalle voi tulla kiista kumpi sammuttaa valot kun viimeinenkin on eronnut kirkosta.

    • Omen198

      Paholaisella on punainen pää....

    • TerveMielikö
    • Jolli671

      Marjaana Toiviainen kirjoittaa: ...Kirkkona meidän pitää uskaltaa katsoa kohti toisiamme ja tajuta, että samassa suossa tässä kaikki ollaan”....
      Niin, Marjaana Toiviainen näkee kuitenkin maailmansa vain yhdestä näkökulmasta, omastaan. Toisten ihmisten toisenlaiset näkökulmat saa häneltä vihapuhetta ja rasismia, kaiken ”hyvän” johdatuksesta.
      Marjaana ei näe eikä tunnusta niiden ihmisten pelkoja jotka näkevät holtittomassa maahanmuuttopolitikassa myös uhkia, vaan siinä kohtaa emme enään olekkaan ”samassa suossa”, vaan on vain Marjaanan oam "suo ja hänen suojattinsa”, muut pysököön tasamaalla.
      Marjaana
      Toiviainen on oikeasti riidankylväjä, Suomen kansan kahtia jakaja ja virkaansa härskisti hyväksikäyttävä populisti jolle kaikki ei ole todellakaan ”samassa suossa”, vaan on vain ne jotka Marjaana hyväksyy ja muut eivät sovi edes samaan suohon.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2462
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2257
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1094
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe