JUMALAT, Jahvet, Jehovat HEIKKOJEN kimpussa

NAURANHeidätHAUTAAN

JUMALAT luovat ja YRITTÄVÄT kovasti tehdä ihmisistä mielisairaita. NAURAN VAAN, kun YRITTÄVÄT minunkin päähäni saada kaikenlaista HURUhourettansa aikaan. TÄMÄKIN JOHTUU Kaikki ainoastaan siitä, ETTÄ kyseiset Herrat Jumalat OVAT ITSE osoittautuneet mielisairaiksi ITSE, hyväksikäyttäjiksi, kiduttajiksi ja HIRVIÖIKSI, niin sitten tulevat niitä KAikkia asioita, diagnooseja meihin länttäilemään, TAHALLAAN aikaansaamaan. Esim. tämä mielisairaus-asia, sen KAiken leimaaminen ja hUUTELU meistä KENESTÄKÄÄN ALKOI n. 10/2014, kun TAIVAS todisti, ETTÄ JUMALALLAMME ja Jeesuksella on mielisairaus, jakomielitauti (paranoidisia OVAT olleet sieltä asti).

Ja Jumalakin, Jahve Jehova pusertaa, survoo vieläkin enemmän, suuremmin UHREJA lisää aikaansaaduksi Maailmaan, VAIKKA Kaikki ON NÄHTY Heidän osaltaan, lastensakin osalta! He, Jättiläis-Henkimaailman lapsiolennot ja "ihnmisetkin" olevinaan muka Isoja Henkimaailman olentoja. SILLOIN on kyseessä Henkimaailman Olentojen huijaus, feikkaus, He vievät, varastavat ihmisten ulkonäön, henkilöllisyyden ja tekevät, ESITTÄEN kaikenlaisen VALEpaskan ihmistenkin osalta.
Ja JUMALAkin, JAhve, Jehova KIIHDYTTÄÄ VAAN ITSEÄÄN KIIVAANA yli jakomielitautinsa, PITKÄÄN (loppumattomaan?!) skitsofreniaan, OLLAKSEEN asioista ja vastuusta VAPAA. OLLAKSEEN ns. psykiatrisen diagnoosin alaisuudessa, Kaikesta VASTUUSTA VAPAA! Näin toimii JUMALAT, osan lastensa KANSSA.

Ja me ihmiset, ASIAANkuulumattomat, MAKSAMME niin Herrojen HALUT, AIKEET, AIKAANSAANNOKSET kuin vahingossakin aikaansaadut ASIAT, Heidänkin osaltaan! INVAASION ja Heidän LOISTEN on LOPUTTAVA. Herrojen paradoksiin numerologiankin demonisointiin lopettaakseni, mainitsen vielä tässä, ETTÄ Noille Herroille, JAHVELLA, JEHOVALLE, osalle Jeesuksita, ylipäätään Valtiaille ITSELLEEN ja lapsilleen KUULUU VITOSET (Pentagramin, viisisakaraisen TÄHDEN (Star) tähden, SEITSEMÄN (Kuolemansyntiensä TAKIA), KOLMETOISTA (yhtälailla Heidän satanisoimaansa numeroa), KAHDEKSANTOISTA (vanhan laskuopin mukaan laskettuna 6 6 6=18) ja 666-(PUHDAS PEDONmerkki ja-numero, Antikristus-Valtiaita OVAT JUmalamme TON ja Aikaansaannostensa, AIKEIDENSA TAKIA).

JA vielä lyhyt maininta tohon mielisairauksien LUONTIIN: EIVÄT saa minuun JÄÄMÄÄN mitään mielisairautta EIKÄ hallusinoituja ASIOITAAN EIVÄTKÄ HARHOJAKAAN, KOSKA olen ja pidän AINA ABSOLUUTTISEN TOTUUDEN. NAURAN VAAN; kun Herrat Jakomielitautiset Jumalat YRITTÄVÄT saada skitsofreniansa ja metelikolinansa minun, meidän päähän. SE MIKÄÄN EI SIELLÄ PYSY, VAAN hEKESSÄ lähtee POIS, KUN pidämme kaikki VAAN Absoluutteisen, REHELLISEN TOTUUDEN, Oikeuden, HYVÄÄ TAHTOA muita (siis ihmisiä) KOHTAAN, ja TAISTELEMME Heitä AIKEINEEN VASTAAN. NAURAN VAAN! AI ETTÄ idiootit EIVÄT tajunneet muka sitä, MINKÄ Jehovakin on HUOMANNUT JO n. 2000 vuotta sitten, ETTÄ SITÄ ovat MITÄ LUOVAT, ja ITSEENSÄ SAAVAT ENSIMMÄISENÄ sen, MITÄ HALUAVAT AJATELLAKAAN muita KOHTAAN. HAHHHAAHHHAA, ITSEPÄHÄN EIVÄT KOSKAAN päässeet POIS, EIVÄT ASIOISTAAN, EIVÄT mielisairaudestaan, EI PÄÄSE varmaan JUMALA ENÄÄ äänistä PÄÄSSÄÄN. SIELLÄhän kolisee, MINNE se KUULUUKIN.

PITÄKÄÄ IHMISET TOTUUS, OIKEUS, KOHTUUS ja HYVÄ TAHTO ihmisiä KOHTAAN, NIIN VÄLTYTTE noilta edellä mainituilta asioilta PARHAITEN. NAURAN VAAN, kun JUMALA, JAHVE JEHOVA YRITTÄÄ KAIT tuhota TAAS tollakin lailla minun työmahdollisuuteni. TÖITÄ LÖYTYY SILTI, kun VAAN keksii ja YRITTÄÄ ITSE itsensä työllistää, VAIKKAPA mattojen pesulla. OPETELKAA TAISTELEMAAN VASTAAN, KUN JOS tulevat LIIAN LÄHELLE teitä ja/tai alkavat VIEDÄ teiltä ENEMMÄN asioita, KUIN MITÄ olisi Oikein, Oikeutta, MITÄÄN älyä.

1

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KostoOnParasHeilleTakas

      Hahhahhaa Jumalille, Valtiaille VASTEN Heidän Kasvojaan. Lennättävät vielä alapää-mällinsä, EREKTIOIDENSA eritteet (Omienkin lastensa hyväksikäyttämisillään aikaansaaden) OMAAN Naamaansa, HELMOIHINSA, mekkoonsa. Helvetin Hornan Hullut Huora-Valtiaat, smanhenkisine lapsineen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe