Mistä tunnistat coinistin? Osa 1.

Sirpa_Y_Arvensivu

Koinisti on ihminen, useimmiten. Autonsa on mersu joka "on ajolleen hyvä" ja siinä on "gromikaaret". "Riisseli" tietenkin. Koinistin pienveneen perässä pörisee varmimmin "Merqury".

Muita tunnusmerkkejä?

34

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UusiMersu

      Kyllä, CoiNistin "ajolleen hyvä" MB on joko Väyrynen tai rehti 124 - korinen ikiliikkuja. Voi niitä kiihkeitä keskusteluita, joita ABC:n parkkiksella käydään, kun ilta jo alkaa tummua. Ei meinaisi millään malttaa Irmelille lähteä, kun johtotähtimiesten rupattelu on kuin Coi....eiku oikeaa rahaa laittaisi pankkiin, saa kaverilta tukea!

      124 - koppaisen kiihkeä, suorastaan fanaattinen omistaja on käynyt hakemassa omansa saksasta. Hieman arveluttaen aikanaan teki kaupat, kun ystävällinen Turkkilainen kun takasi, että 94-mallin muovihelma ON todella vain 175 tuhatta ajettu. Mutta kyseessähän on vähemmän suomeen aikakaan tuotu makea 250D jolla kelpaa röyhistää rintaa. Seuraavista palkkioista ostan uuden ruiskutuspumpun, säädetään siihen vähän potkua!

      Väyrysen omistaja taasen (!!) leuhottaa sillä, että hänen E220D (kovalla askilla toki, koska nuo peijakkaan matikit on niin kalliita korjata) viepi vain 5 litraa sadalla! Tosin mielessä on kuitenkin kummitellut, että josko seuraavista palkkioista kuitenkin kävisi siellä Esan Auto T:mi:ssä, jossa on pitkään ollut se tummansininen "kolmesatanen".... Olisi se mahtavaa hurauttaa seuraavaan tiimipalaveriin 6-pyttyisellä. Onhan siinä aika lailla ruostetta kurakaarissa ja helmoissa, mutta niitähän on MB-klubin iltamissa kiva rapsutella pois, laittaa ferreksiä alle ja sitten keväämmällä paukkupullosta värit pintaan.

      Sitten koitti tyly arki. Kummankaan palkkiot eivät riittäneet ensinkään. Enskan 124:ssä sakkorenkaat silestonet on edelleen alla, kusi sukassa saa ajella, ettei vaan ratsiaan joudu ja Hanskin Väykyssä on nafta loppu, tankki tyhjä, menovesi slut...!

      Molempia harmittaa vietävästi. Mutta yhtenä päivänä.....yhtenä päivänä vielä pojat molemmille UUDET Mersut alle, sitten on kylän juoruämmillä puhuttavaa!

      • Höpöcoin

        Aito Coinnisti tietysti sijoittaa poikansa rippilahjaksi saadut rahat tietysti mynä riisseliltä ostettuihin isompiin syöttöpumpun elementteihin, kyllä siinä köyhät kattoo kateellisena kun mustan savupilven saattelemana coinnisti kiihdyttää kolmesatasella mesellä abc:n parkkipaikalta


    • Toivolapio_

      Koinistin tunnistaa uppoavassa laivassa jolloin muut suostuvat evakointiin, mutta koinisti jää haaveilemaan uppoavan laivan kannelle. Haaveissa pyörii maailman valloitus upouudella virtuaalivaluutalla, jonka suurutta ja mahtavuutta ylikoulutetut ja lukeneet eivät voi käsittää. Myöskin silmistä näkee kun haaveissa pyörii tohtori Rutjakkeen rintojen kannuttelu samalla kun realismi vetää tunkkia merenpohjalle fysiikanlakien mukaan.

    • wespa.on.limanuljaska

      tosi koinisti elää sossutuilla..irtautunut arjesta eli laskut maksamatta ja haaveilee ostavansa dealshitteristä vaikka mitä siinä kuitenkaan onnistumatta koska uskoo leikkirahan arvonnousuun!!! Syvällä sisimmissään tietää kuitenkin tulleensa huijatuksi ja siksi yrittää epätoivoissaan tunkittaa vielä muita mukaan!!..oho..taisi juuri tulla kuvatuksi sossutukiaan sioittava youtube wespa!!!

    • KyrpäJooseppii

      Kova laulamaan karaokea. Sata Salamaa on bravuuri. Omaa myös maasturifetissin. Kontrollifriikki narsisti.

    • Pyramidiko

      Mutta ystävät hyvät - kyllä Coinisti on myös ihminen, ihan turha pilkata. Tosin.....hmmm, ilmiselvään ponzi-pyramidiin osallistuminen kielii ajattelemattomuudesta, kenties jopa tyhmyydestä. Mutta se ei ole rikos itsessään...tosin aktiivinen värvääminen voikin olla toinen case.

      Toinen juttu on sitten tuo pyramidipelin pyörittäminen, onko Coin sellainen, kukapa tietää? (vaikka kyllähän kaikki merkit siihen vahvasti viittaavat)

    • Sirpa_Y_Arven_Sivu

      Coinistin vaimo on kieltänyt sitä avaamasta televisiota koska kaikki coinistin vaatimattoman kodin nurkat on täynnään jumppalaitteita, veitsisarjoja, höyrymoppeja ja muita TV-shop tuotteita. Conisti kun uskoo kun sille vakuuttavasti puhuu. Niinkuin TV-shopin nätit tädit.

      Varastossa conistilla on vaimolta piilossa GNLD:n Superkymppiä ja päiväykseltään vanhentuneita lisäravinteita. Piti kätkeä kun vaimo saa raivarin aina ne nähdessään. Hyviä tuotteita nyt poiskaan kannata heittää tuumii koinisti.

      • KolteniToimis

        Et kai sivuuta useita laatikoita Rinse Aid - huuhtelukirkastetta sekä LCD-huuhteluainetta. Joillain on niitä vanhojen kesärenkaiden alla vieläkin piilossa TUHANISEN pisteiden edestä! Mutta kukapa ei haluaisi olla kadehdittu ja menestyvä Pätevä Pääjakelija....?????????

        (huom! Itse tienasin aikanaan Koltenissa ihan vaan kauhiasti, mutta se oli silloin se)


      • EpepäilempäVaan

        Tossa lauseessa piilee ristiriita. En tiedä yhtään hyvin menestynyttä joka jättäisi tulot ottamatta vaan huvikseen!

        Tähän vedoten en usko sanaakaan gnld menestykseesi liittyen.

        Se että tunnet ldc:n ja super 10:n ei todista yhtään mitään!


    • coinisti

      Mistä tunnet sä coinistin?
      Onko oikea sulle hän?
      Anna KRP:n se selvittää, kuka viereesi jää

      Ja jos silloin kun myrsky soi
      Vain sun vastustaja vaikeroi
      Vene lähimpään eventtiin vie, jääköön pois mikä lie

      Mistä tunnet sä coinistin? Onko oikea sulle hän?
      Anna KRP:n se selvittää, kuka viereesi jää

      Kun on kaukana kaikki muut, ja kun päättyvät pitkospuut
      kuka rinnallas ruikuttaa? Takaisin mennä saa

      Mistä tunnet sä coinistin? Onko oikea sulle hän?
      KRP sen selvittää, kuka viereesi jää

      Kun on sinulla vaikeaa, ja kun tarvitset auttajaa
      Silloin ystävyys punnitaan, menee vastustajat menojaan

      Siitä tunnet sä coinsistin, kun on vierelläs vielä hän, turhat tuttavat silloin ois Hävinneet pian pois

    • Himmelnki

      Lailetaanko toi Lasse Mårtensonin äänellä?

      • HaitariSoi

        Nimenomaan - Lasse-imitaatio ja vanha venäläinen - - - - eiku Bulgarialinen pianohaitari taustalle vinkumaan, ja Avot - efekti on täydellinen.


      • sgrhhjjjy

        Itselle tulisi mieleen Arja Saijonmaa esittäjäksi tuolle kappaleelle.


    • S_Y_Arvensivu

      Goinistin vaimo lottoaa, mutta koinisti tupruttelee rahansa mielummin kessuina funtsiessaan ilmalämpöpumpun hankintaa. Tai siis ilma lämpö pumpun , tietenkin. Yhdyssanathan on koinistille vaikeita, mutta koinisti tykkää spliteistä. Myös sanojen.

      Coinistin tuttavapiiriin ei kuulu yhtään akateemisesti kouluttautunutta, mutta naapurin hitsariArskan vaimon veli oli jutellut työmaalla oikeen insinöörin kanssa.

      Goinisti tykkää kun sitä käsketään, totteleminen on pitkää verenperintöä koinistin sekavassa sukupuussa. Koinisti uskoo kun sille vakuutellaan että hänet on "tarkasti valittu tähän pieneen joukkoon". Aiemmin coinisti ei ole kuulunut oikeen mihinkään yhteisöön.

      Goinisti on siis juuri ja juuri lukutaitoinen reppana joka ansaitsee tulevansa huijatuksi.

      • InkkaritKanootissa2017

        Tuossa on toki ripaus ironiaa joukossa, mutta tosiasiassa ERITTÄIN terävä ja totuudenmukainen kuvaus. Vaikk itse en MISSÄÄN olosuhteissa koskisi pitkällä tikullakaan moiseen roskaan, niin satun kuitenkin tuntemaan useampia näitä "oman elämänsä sankareita" - huh huh, sanon vain, että on monenkirjavaa sakkia.

        Ja rehellisyyden nimissä on todettava, että ihan kaikkien terävimpiä kyniä penaalissa eivät ole...


    • SyyArvenSivu

      Koinistin tunnistaa vuorenvarmasti:
      - käyttämistään epäsanoista: täälä, tuolä, älämölö, aivotampio, grybtovaluutta, vatsustaja, jne
      - yhdyssanavirheistä kuten koulutus materiaali, heikko lahjainen, äly kääpiö, ...
      - huoltoasemalta ostetuista silmälaseista
      - täysimääräisestä asumistuesta
      - heikosta elämänhallinnasta
      - lyhytjännitteisyydestä

    • RealLifeCEO

      Erikoisuudentavoittelusta. Narsistisista itsekeksityistä titteleistä ja nimistä: Sir Wespa, Yarvesnivu, CEO Parhiala, maajohtaja, ...

      • Rutjage

        SIR= sietämämätön idiotti rosvo


    • Jos coinistille puhuu valetohtorista hän luulee sen tarkoittavan samaa asiaa kuin valelääkäri

    • DIkin2

      Coinistiikan laitoksen valetohtorin tutkinnon on suorittanut henkilö jonka pääaineena oli valehtelu.

      • RahatRujalle

        Mistä tietää, että Coinisti valehtelee.

        Huulet liikkuu tai näpyttelee tietokonetta /Applen kännykkää

        Herran tähden paetkaa !


    • Kryptifiilari

      Mistä tunnistaa ylälinjalaisen pakkasella? Sillä on kädet tunkin taskussa....

    • Homeopaatti

      Coinisti on aina nauttinut seksistä. Yksin, tietenkin.

    • Kyrvansivu

      Koinistimuija on se rumin paikallaolijoista. Näyttää usein vanhalta äijänrahjakkeelta. Tekee huuhaa videoita nimimerkillä Sirpa Y Arvensivu.

    • EnCoinTillAlla

      Koinisti on usein täälä. Muut on silloin tuola. Koinistin koira haukuu garavaaneja.

    • Louhitaan-vaan

      Pelkka peruskoulu taustalla, sekin erityisopettajan avulla, Tähän porukkaat Rujautukset purevat. Bitcoinin vertaaminen, yhden serverin "louhimiseen" on absurdia.

      • KoinistiSäälittävää

        PuupääKoiniholisti on osansa ansainnut.


      • DIkin

        Goinisti on kokenut verkostomarkkinoija. Niin kokenut, ettei palkkatyöstä ansaittuja hiluja jää säästöön yhtään. Tosin toimitilaksi vuokrattu autotalli pursuaa pesuaineita. Goinisti onkin myös kokenut pikavippaaja sillä onhan vuokra maksettava. Goinistia wit..uttaa kun vaimo käyttää rahansa jääkaapin täyttämiseen, vaikka voisi tykooninkin ostaa.

        Goinisti on niin kokenut verkostomies ettei hän tämänkään kusetuksen jälkeen lannistu vaan uskoo edelleen vastikkeettomaan rikastumiseen.


    • DimmelDammelRahasiVein

      Koinisti uskoo kun sille sanotaan. Koinisti ei osaa ajatella rationaalisesti vaan haaveilee rikastumisesta rikastumisen sijaan.

    • Rujautustapeliin

      Koinisti uskoo loppuun asti. Ja sen sen jälkeenkin kieltäytyy tajuamasta köyhtyneensä. Onhan (toistaiseksi) vielä hienoja saldolukuja näyttöruudulla.

      Sitten joku sammuttaa serveristä virrat. Mutta koinisti - uskoo.

    • CoinistiNrOne

      Kaikki se aika mitä käytätte täällä palstalla roikkumiseen. Jos kuluttaisitte sen tekemällä itsellenne jotain hyödyllistä voisitte saavuttaa jotain elämässänne!

      Miettikääpä sitä.

      Hienoa että saatte voimanne keksimällä toinen toistaa parempia jorinoita coinisteista samalla kun vaimonne viettää aviovuoteessanne aikaa yksinään ja odottas miestään turhaan saapuvaksi.

      Miettikääpä sitä!

      • fhworoyfoh

        Ollaan tehty jo hyödyllistä aikaisemmin, ja nyt on aikaa toimia preventiivisesti Onecoinia kohtaan, eli estää asioista tietämättömien sekaantumista venäläisten ja bulgarialaisten rikollisten huumekaupan tukemiseen. Toimimme näin, koska meillä on siihen varaa. Emme tavitse coinia, tai muitakaan huijauksia joilla yrittäisimme varastaa kaverilta tai yhteiskunnalta rahat.
        Emme tarvitse aikatauluja, tai ole läsnäolovelvollisia ulkopuolisille tahoille. Meillä on aikaa ja varaa vastustaa coinia niin paljon kuin ikinä haluamme. Oma taloudellinen asemamme on tehty tavallisilla töillä jo ennen Onecoinia. Voidaan herätä näin aikaisin aamulla vastustamaan, tai mennä iltamyöhällä nukkumaan kun ensin on coinia tarpeeksi vastustettu. Niin se menee.


      • Dlkin

        Komppaan edellistä vastaajaa. Hyödyllistä on elämässä tullut jo riittävästi tehtyä ja meillä on VARAA myös epärationaaliseenkin toimintaan. Osoittaa epäitsekkyyttä ampua alas conistien säälittäviä uskomuksia tulevasta rikastumisestaan. Emmehän hyödy alasampumisesta itse mitään. Jos joku vähemmän viisautta kerännyt välttyy vastustuskirjoituksiemme ansiosta "sioitus"virheen tekemiseltä, niin kokonaisuuden kannalta on tapahtunut oikea valinta.

        Osaavatko kaikki conistit muuten lukea? Hesarissa on ollut viime aikoina aika hälyttäviä tutkimustuloksia peruskoulunsa päättäneiden nuorten jannujen osaamisesta. Osa ei osaa lukea tai ei ymmärrä alkuunkaan lukemaansa. Potentiaalisia tulevia "sioittajia"?

        Hei "täälä" mies - kirjoittaa osaat, joskin heikosti. Miten on lukutaitosi laita?


      • kjhffgyukj
        Dlkin kirjoitti:

        Komppaan edellistä vastaajaa. Hyödyllistä on elämässä tullut jo riittävästi tehtyä ja meillä on VARAA myös epärationaaliseenkin toimintaan. Osoittaa epäitsekkyyttä ampua alas conistien säälittäviä uskomuksia tulevasta rikastumisestaan. Emmehän hyödy alasampumisesta itse mitään. Jos joku vähemmän viisautta kerännyt välttyy vastustuskirjoituksiemme ansiosta "sioitus"virheen tekemiseltä, niin kokonaisuuden kannalta on tapahtunut oikea valinta.

        Osaavatko kaikki conistit muuten lukea? Hesarissa on ollut viime aikoina aika hälyttäviä tutkimustuloksia peruskoulunsa päättäneiden nuorten jannujen osaamisesta. Osa ei osaa lukea tai ei ymmärrä alkuunkaan lukemaansa. Potentiaalisia tulevia "sioittajia"?

        Hei "täälä" mies - kirjoittaa osaat, joskin heikosti. Miten on lukutaitosi laita?

        Suomalaiset uutiset ei sitä kertoneet, mutta venäläiset uutiset uutisoivat, että syynä saattaa olla ulkomailta Suomeen tulleet koulunkävijät, jotka lukutaidottomina peruskoulunsa päättävät.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe