Au pairit Kanadassa, voi jeesus

säälittää

Kyllä on harvinaisen tyhmä idiootti toi Vanessa siinä sarjassa, huhhuh!

5

222

  Vastaukset

  • miten nää nykyajan alle parikymppiset opiskelijatytöt näyttää joltain +25v ex-malleilta?

  • No niin on! En ole tykännyt siitä ollenkaan tämän kauden alkaessa. Itseään täynnä oleva ja luulee olevansa muita parempi.
   Mutta se uusi tyttö Johanna, vaikuttaa ehkä vähän ujolta, mutta järkevältä.

  • Vanessa on ihan oma ittensä itseään täynnä. Yritti komennella ei onnistunujoutuu itse poistumaanKuka tommosen palkkaa

  • Joo, luulee olevansa muita parempi mutta ei taida olla kaikki vintissä oikein kohdallaan. Miksi lähtee moisee formaattiin jos asenne on noin perseestä kun sillä on.

  • Uskomattoman lapsellisia paitsi Johanna ! Naiset ovat menneet Suomen pikkupiireistä valloittamaan maailmaa friikkeinä ja karseilla isoilla tekohiuksilla lähes jokainen,itse en palkkaisi noita-akan näköisiä likkoja lainkaan,säikähtäväthän lapsetkin noita jo! Kovia naputtamaan nämä pikkunaiset .alkavat äitejä komentelemaan melkein ja kun katsoo heidän kohteluaan lapsia kohtaan,se on karseeta katseltavaa! Lapsiin ei mitään katsekontaktia,eleettöminä vaan suorittavat vastentahtosina lapsiraukkoja,karseeta katseltavaa.Piti mennä näytille tekoripsineen ja tukkineen isoon maahan,jossa erottuisi edes vähäsen,koleita ja kolkkoja akkoja,pääasia mennä itseään esittämään naivina ja hengailemaan että löytyisikö sieltä prinnisä valkosine ratsuineen hah hah mitä ämmiä! Uskomatton kokemattomia lasten kanssa ,huomaa että rikkaiden pikkuprinsessat lähtee iskän rahoilla lentokoneella maailmalle,vailla mitään kokemusta,nolottaa heidän puolestaan suomalaisena katsoakin typeriä kotkottajia,enin osa lie asuu isin ja mamin luona,oikeita maailmanvalloittajia,hah hah noloja kottaraisia,joku saattaa erottua joukosta se fiksuin ja kypsin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   124
   4381
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   120
   3589
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1038