Toverit Me emme suojele terroristeja

PoisTerroristit

Terroristit palaavat takaisin nuolemaan haavojaan

"Viranomaisten tietojen mukaan Suomesta on lähtenyt noin 80 henkilöä Syyrian ja Irakin taistelualueille. Joukossa on miehiä, naisia, perheitä ja alueella syntyneitä lapsia."

Toistaiseksi noin 20 henkilöä on palannut takaisin Suomeen.

Suomi osallistuu suojelemaan terroristeja ja tappajia?

Suomi on siis kytköksissä terrorismiin ja täältä on lähtöisin terroristeja suorittamaan terroristisia tekoja maailmalle.

Mielenkiintoista olisi tietää nyt vaalien alla ketkä poliitikoista ovat mukana tukemassa terroristeja?

Vaikuttaa siltä että poliitikot yrittävät piilotella osallisuuttaan terroristien tukemiseen ja avustamiseen kun ovat niin hiljaan koko asiasta?

12

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AiheOtettavaEsille

      Suomi on terroristien suojeluun erikoistunut maa ja mitä ilmeisemmin tänne tulee nyt kaikki maailman terroristit kun heillä on paikka missä heitä elätetään.
      Miksi vaalikeskusteluissa ei oteta asiaa esille?

    • kepeler

      Oikea aloitus. Suomi ei tarvitse terroristeja eikä varsinkaan ISIKSEN tai kotikutoisia uusnatsiterroristeja.
      Hallitus on antanut jatkuvan suojan nykyaikaisen terrorismin synnyttäjille naton jäsenmaille. Natomaiden aiheuttama arabimaiden tuhoaminen synnytti siellä ainoan mahdollisen vastareaktion, terroristisen sodan. Se synnytti myös nykyajan laajimman pakolaisvyöryn ja turvapaikanhakijoiden aallon. Nälkäpakolaisuus jää toiseksi mutta sekin johtuu kapitalismin imperialistisesta politiikasta.
      Terrorismin todelliset synnyttäjät natomaat ovat valloittaneet maamme hallituksen suostumuskella ja niiden sotajoukko-osastot lähes asuvat maassamme. Me emme tarvitse terrorismin synnyttäjiä lähellemme.

      Terroristit ja naton sotajoukkojen saapuminen maahamme tulee estää. hallitus on pakotettava opettelemaan rauhanomaista ulkopolitiikkaa. Valtavia asehankintoja emme tarvitse. Kohdellaan nappureita ystävällisesti ja jees.

    • KTP_rahat_komment_loppu

      Entäpä kun paljastuu että ko. terroristit eivät olekkaan rikkaita kapitalisteja, vaan persaukisia proleja nykymaailman menon ja mittapuun mukaisesti?

      Saivat ehkä elämänsä diilin lähteä tienaamaan (siis ylipäätänsä tässä elämässä tienata rahaa tekemällä jotain duunia ylipäätänsä!) ko. alueelle mahdollisesti, kuka näistä tietää?

      Niin mites KTP:n toverit sitten suhtautuu näihin potentiaalisiin vertaisterroristeihin?

    • internat

      KTP ei tue terrorismia. KTP tuomitsee suomalaisten uusnatsien mittavat terroriteot ja joista ainakin yksi on johtanut jo kuolemaan. On tehtävä kaikki uusnatsien etenemisen estämiseksi. Suurin uhka demokratialle on valkosuomalaisten keskuudessa leviävä uusnatsismi.
      KTP näkee täysin vääränä islaminuskon nimissä tapahtuvalle terrorismille. Se on porvarien touhuja ja toisten porvarien synnyttämä, nimittäin natoporvareiden. Islaminuskoisten maiden työläisten tulisi ajaa pellolle porvarilliset johtajat, ökykapitalistit, niin arabimaista kuin natomaistakin.

      Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita on kohdeltava vertaisina hädänalaisina ihmisinä ja torjuttava uusnatsiemme terroristinen häirintä. Tällä tavalla estämme parhaiten islamporvariterrorismin rantautumisen tänne. Ruotsissa sikäläiset uusnatsit edistävät terrorismia kohdistamalla väkivaltaa turvapaikanhakijoita vastaan.

      • KTP_rahat_komment_loppu

        "islamporvariterrorismin"

        Voi vittu on teillä sana hallussa! :D


      • internat
        KTP_rahat_komment_loppu kirjoitti:

        "islamporvariterrorismin"

        Voi vittu on teillä sana hallussa! :D

        ISIKSEN terroristit ovat porvareita. Se on porvarillinen liike. Naton sotatoimien johdosta syntynyt äärioikeistolainen liike. Suomessa se voidaan rinnastaa persuoikeistoon ja uusnatseihin. Samaa sakkia eri paketissa.


      • KTP_rahat_komment_loppu
        internat kirjoitti:

        ISIKSEN terroristit ovat porvareita. Se on porvarillinen liike. Naton sotatoimien johdosta syntynyt äärioikeistolainen liike. Suomessa se voidaan rinnastaa persuoikeistoon ja uusnatseihin. Samaa sakkia eri paketissa.

        Kuinkas näin? Kyseessähän on liike joka ottaa haltuun eli sosialisoi omaisuuden vääräuskoisilta pois oman kalifaatin käyttöön: kalifaatin, joka edustaa omanlaistansa utopian ikuista tavoittelua (=ikuisesti saavuttamaton, ja syy siihen on aina jonkun muun kuin utopistien). Selkeästi vaikuttaa kommunistiselta toiminnalta.

        Eli: Näitähän oikeistolaiset eivät harjoita.


    • KommareilleTässä

      Pirun kommari meillä ei ole mitään natseja ettäs sen tiiät pirun kommari!
      Natsit oli ja meni Hitlerin mukana ja nykyisin heistä on vain muisto.
      Meillä on nämä terroristit joita tänne on hilattu veronmaksajien harmiksi ja kansalaisten pelonaiheuttajiksi mikä on suurin pelko ihmisille.

      • KTP_rahat_komment_loppu

        Niin kommarien ainoa hyväksymä terrorimuoto on stalinistinen valtioterrori!

        Ja mikä ettei: yhtäkään Stalinin terroriin osallistunutta ei ole koskaan tuomittu missään Ryssissä! Versus Hitlerin terrorin perusteellinen jälkipyykki ja sen mukainen tilinteko Saksassa.

        "..Mutta historian kulkua ei taaksepäin voi tuupata, ja tyranni saa aina palkkansa.."


    • klapu

      Kommunistit ovat vankin tuki sille, ettei maahamme tule porvarien tukemaa stalinistista terroria.
      Viimeiset uusnatsit kököttävät Helsingin asema-aukiolla teltassa piilossa.

      Fasistisina tuomittujen valkoisen Suomen järjestöjen propagandaa jatkaa AKS:n, SS-aseveljien ja Suojeluskuntien perinnejärjestöt. Ne toimivat hiljaisuudessa ja salaa porvarillisen politiikan yläkerroksissa. SKP:n palstalla tietty porvarillinen kolmikko avoimesti liputtaa suojeluskuntalaisen joukkomurhajärjestön palauttamisesta. Väkivaltainen luokkaporvari kiristelee hampaitaan.
      Työväenluokan täytyy olla valppaana uusnatsien suhteen. Uusnatseissa on paljon köyhiä, työttömiä nuoria jotka ovat haksahtaneet persujen ulkomaalaisiin kohdistuvaan vihapropagandaan.

      Läntisten porvareiden luoma ISIS tulee torjua. Se on selvä. Suomalaisten isisläisten uusnatsien toimet on myös torjuttava.

      • KTP_rahat_komment_loppu

        Nyt kyllä menee isikset, natsit ja sitsit iloisesti sekaisin!

        Lyömättömästi paras kohta oli tuo jonka mukaan SKP:kin näköjään luetaan osaksi porvareita nykyisin! :D

        Ilmiselvästi perinteistä (ja erittäin läpinäkyvää) kommunistista propagandaa yhtä kaikki.


    • Hallaahon.äänestäjä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe